Baltimore Ravens

47 feliratkozó

több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Legfeljebb kitaláljátok gyorsan, hogy Crabtree-nek is van valami egészségi baja, és nála is visszaléptek a szerződéstől
Wyatt
A Crabtree contract nem volt orbitális overpay, ő maradhat... és reális fizut nézve beférne mellé Dez, de valaki úgyis túlfizeti majd őt is.
Igor
Te is tudod, hogy nem a túlfizetésre gondoltam 😊

több mint 7 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 752 — No 1 duplaszánkó fan
Legfeljebb kitaláljátok gyorsan, hogy Crabtree-nek is van valami egészségi baja, és nála is visszaléptek a szerződéstől
Wyatt
A Crabtree contract nem volt orbitális overpay, ő maradhat... és reális fizut nézve beférne mellé Dez, de valaki úgyis túlfizeti majd őt is.

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

több mint 7 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
abból nem jön ki.... max 100 snap 😀
több mint 7 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 597 — JAFL Tampa GM
nem tudom mennyi dellánk van
malkav
9 milla
több mint 7 éve
szerintem nekünk nem jön ki,de én örülnék neki ha olcsón jönne
több mint 7 éve
nem tudom mennyi dellánk van
több mint 7 éve
amúgy nekünk drága lesz, mert elvileg évi 8M körül lenne a reális, de 10M biztos megkap majd vkitől
malkav
Landrynál csak olcsóbb lehet 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
amúgy nekünk drága lesz, mert elvileg évi 8M körül lenne a reális, de 10M biztos megkap majd vkitől
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 287
nézd, idős és kivágta a csapata általában az ilyeneket vesszük magunkhoz
malkav
Flacco meg beleőszülne teljesen a közös munkába vele😊. Mondjuk jól keres, ennyi áldozatot hozhat a csapatért😊.

Steelers fan
több mint 7 éve
nézd, idős és kivágta a csapata általában az ilyeneket vesszük magunkhoz
több mint 7 éve
pfefe8 Pittsburgh Steelers 1 287
asszem megvan za új elkapónk... Dezt kivágták a tehenészek
malkav
Flacconak úgy kellene ő mint egy púp a hátára vagy egy kő a cipőjébe.

Steelers fan
több mint 7 éve
asszem megvan za új elkapónk... Dezt kivágták a tehenészek
több mint 7 éve
Max annyi, hogy ő azért, mobilisabb irányító, aki a védelmet egy kicsit jobban tréningelheti a mobilis irányítók ellen. Ennyi szerintem.
több mint 7 éve
Tomcsik Chicago Bears Michigan Wolverines 8 229
Griffinről mik a vélemények? Nagyon ígéretesnek indult aztán egyrészt nem is nagyon követtem figyelemmel,másrészt sérülése után eléggé visszaesett..Őt miért hoztuk egy évre? Beparáztatni Flaccot, vagy esetleg benne látnánk 2019-re valamit? Mondjuk alapból írná át a támadójátékot,elég mobilis,de a mai formáját nem ismerem.
LeviPoki
Az elég mobilis tán igaz is lett volna pár éve amikor még volt térde... Ne láss bele sokat, back up QB aki látott már közelről NFL meccset. Kb ennyi...

több mint 7 éve
LeviPoki Baltimore Ravens 2 799
Griffinről mik a vélemények? Nagyon ígéretesnek indult aztán egyrészt nem is nagyon követtem figyelemmel,másrészt sérülése után eléggé visszaesett..Őt miért hoztuk egy évre? Beparáztatni Flaccot, vagy esetleg benne látnánk 2019-re valamit? Mondjuk alapból írná át a támadójátékot,elég mobilis,de a mai formáját nem ismerem.
több mint 7 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
WR-ekben egyébként jól megérzem ki lesz jó a második naposok közül... tavaly JuJu-t szerettem volna (bár egy AB mellett lehet bárki tud jó szezont összehozni ) előtte Diggsre vágytam nagyon... most nincs ilyen szóval nem tudom...
malkav
Cobbs, Fountain, Gallup? Esetleg Lazard vagy St Brown?
Igor
Fountain és Gallup nagy ászok lesznek. Mindkét WR kevesebb figyelmet kap mint amennyit megérdemelnének

több mint 7 éve
Ray_bp_Lewis Baltimore Ravens Miami Hurricanes 163
Menjel maaaaaar !!!!
Newsome announces that the Ravens have agreed to 1-year deal with Robert Griffin III.
több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 8 611
Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?
Blaise
Mondjuk kapásból visszajön Yanda.. problem?
Igor
34 évesen, két season endinggel zsinórban...
Blaise
Yandát Ravens topicban degradálni... 😕
kátrány
Yanda a Ravens magasan legjobb jatekosa nalam, ( ez azert nem a legjobb dolog ) ligaszinten a posztja legjobbjai koze tartozik es mindezt regota teszi.

Attol meg a 2 kijelentes is igaz, sajnos ez a kora es ha serules miatt nem jatszik, akkor meg o sem tud segiteni es mint aggalyt meg lehet emliteni.
több mint 7 éve
kátrány Baltimore Ravens 1 844 — Ravens fan
Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?
Blaise
Mondjuk kapásból visszajön Yanda.. problem?
Igor
34 évesen, két season endinggel zsinórban...
Blaise
Yandát Ravens topicban degradálni... 😕

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.

http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
WR-ekben egyébként jól megérzem ki lesz jó a második naposok közül... tavaly JuJu-t szerettem volna (bár egy AB mellett lehet bárki tud jó szezont összehozni ) előtte Diggsre vágytam nagyon... most nincs ilyen szóval nem tudom...
malkav
Cobbs, Fountain, Gallup? Esetleg Lazard vagy St Brown?

Szerkesztette: Igor

több mint 7 éve
több mint 7 éve
Csak azért gondolom, hogy egy TE jó lenne, mert jellemzően az RZ-ben voltunk nagyon ratyik tavaly. Azon dobna egy jót TE...
több mint 7 éve
En a TE-t valahogy luxuspicknek erzem, inkább húznék belső linebackert, vagy guardot (Yanda utódját), értsd, bármilyen más pozit mondjuk K/P-en kívül...
Örülnék ha ez lenne a legnagyobb gondunk, de szerintem egy jó TE az OL gondjait nem oldja meg, viszont a passzjátékban sem vagyunk annyival előrébb, mint mondjuk egy valódi No 1 WR-rel lennénk.

A dink-dunkra volt eddig is elég slot WR-ünk, meg jól elkapó futónk.
Igor
vegeztel mar a videoikkal? Van-e koztuk valodi Nr 1 WR?
no
Meg az osszes WR-rel nem, Sutton idei tape-jét még nem néztem, de ő már a tavalyiak alapjan is fix No 1 WR ebben a classban, és Ridley/Moore idei tape-je sem változtatta meg a véleményem. Utóbbi kettőnél van a szememben egy apró kérdőjel, és most kb. Sutton >> Ridley > Moore a sorrendem, de igazán csak akkor örülnék ha Sutton lecsúszna hozzánk (nem túl reális sztem)

több mint 7 éve
no Baltimore Ravens 8 611
En a TE-t valahogy luxuspicknek erzem, inkább húznék belső linebackert, vagy guardot (Yanda utódját), értsd, bármilyen más pozit mondjuk K/P-en kívül...
Örülnék ha ez lenne a legnagyobb gondunk, de szerintem egy jó TE az OL gondjait nem oldja meg, viszont a passzjátékban sem vagyunk annyival előrébb, mint mondjuk egy valódi No 1 WR-rel lennénk.

A dink-dunkra volt eddig is elég slot WR-ünk, meg jól elkapó futónk.
Igor
vegeztel mar a videoikkal? Van-e koztuk valodi Nr 1 WR?