Baltimore Ravens
47 feliratkozó
több mint 7 éve
Te is tudod, hogy nem a túlfizetésre gondoltam 😊Legfeljebb kitaláljátok gyorsan, hogy Crabtree-nek is van valami egészségi baja, és nála is visszaléptek a szerződéstőlA Crabtree contract nem volt orbitális overpay, ő maradhat... és reális fizut nézve beférne mellé Dez, de valaki úgyis túlfizeti majd őt is.
Wyatt
Igor

több mint 7 éve
Legfeljebb kitaláljátok gyorsan, hogy Crabtree-nek is van valami egészségi baja, és nála is visszaléptek a szerződéstőlA Crabtree contract nem volt orbitális overpay, ő maradhat... és reális fizut nézve beférne mellé Dez, de valaki úgyis túlfizeti majd őt is.
Wyatt
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
Legfeljebb kitaláljátok gyorsan, hogy Crabtree-nek is van valami egészségi baja, és nála is visszaléptek a szerződéstől

több mint 7 éve
abból nem jön ki.... max 100 snap 😀
több mint 7 éve
szerintem nekünk nem jön ki,de én örülnék neki ha olcsón jönne
több mint 7 éve
nem tudom mennyi dellánk van
több mint 7 éve
amúgy nekünk drága lesz, mert elvileg évi 8M körül lenne a reális, de 10M biztos megkap majd vkitőlLandrynál csak olcsóbb lehet 😊
malkav
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
amúgy nekünk drága lesz, mert elvileg évi 8M körül lenne a reális, de 10M biztos megkap majd vkitől
több mint 7 éve
nézd, idős és kivágta a csapata általában az ilyeneket vesszük magunkhozFlacco meg beleőszülne teljesen a közös munkába vele😊. Mondjuk jól keres, ennyi áldozatot hozhat a csapatért😊.
malkav
Steelers fan
több mint 7 éve
nézd, idős és kivágta a csapata általában az ilyeneket vesszük magunkhoz
több mint 7 éve
asszem megvan za új elkapónk... Dezt kivágták a tehenészekFlacconak úgy kellene ő mint egy púp a hátára vagy egy kő a cipőjébe.
malkav
Steelers fan
több mint 7 éve
asszem megvan za új elkapónk... Dezt kivágták a tehenészek
több mint 7 éve
Max annyi, hogy ő azért, mobilisabb irányító, aki a védelmet egy kicsit jobban tréningelheti a mobilis irányítók ellen. Ennyi szerintem.
több mint 7 éve
Griffinről mik a vélemények? Nagyon ígéretesnek indult aztán egyrészt nem is nagyon követtem figyelemmel,másrészt sérülése után eléggé visszaesett..Őt miért hoztuk egy évre? Beparáztatni Flaccot, vagy esetleg benne látnánk 2019-re valamit? Mondjuk alapból írná át a támadójátékot,elég mobilis,de a mai formáját nem ismerem.Az elég mobilis tán igaz is lett volna pár éve amikor még volt térde... Ne láss bele sokat, back up QB aki látott már közelről NFL meccset. Kb ennyi...
LeviPoki
több mint 7 éve
Griffinről mik a vélemények? Nagyon ígéretesnek indult aztán egyrészt nem is nagyon követtem figyelemmel,másrészt sérülése után eléggé visszaesett..Őt miért hoztuk egy évre? Beparáztatni Flaccot, vagy esetleg benne látnánk 2019-re valamit? Mondjuk alapból írná át a támadójátékot,elég mobilis,de a mai formáját nem ismerem.
több mint 7 éve
Fountain és Gallup nagy ászok lesznek. Mindkét WR kevesebb figyelmet kap mint amennyit megérdemelnénekWR-ekben egyébként jól megérzem ki lesz jó a második naposok közül... tavaly JuJu-t szerettem volna (bár egy AB mellett lehet bárki tud jó szezont összehozni ) előtte Diggsre vágytam nagyon... most nincs ilyen szóval nem tudom...Cobbs, Fountain, Gallup? Esetleg Lazard vagy St Brown?
malkav
Igor
több mint 7 éve
Menjel maaaaaar !!!! Newsome announces that the Ravens have agreed to 1-year deal with Robert Griffin III.
több mint 7 éve
Yanda a Ravens magasan legjobb jatekosa nalam, ( ez azert nem a legjobb dolog ) ligaszinten a posztja legjobbjai koze tartozik es mindezt regota teszi.Yandát Ravens topicban degradálni... 😕34 évesen, két season endinggel zsinórban...Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?Mondjuk kapásból visszajön Yanda.. problem?
Blaise
Igor
Blaise
kátrány
Attol meg a 2 kijelentes is igaz, sajnos ez a kora es ha serules miatt nem jatszik, akkor meg o sem tud segiteni es mint aggalyt meg lehet emliteni.
több mint 7 éve
Yandát Ravens topicban degradálni... 😕34 évesen, két season endinggel zsinórban...Harbs szerint az oline jövőre jobb lehet mint amilyen volt. Ugyanitt, Skura jelenleg a kezdő center és Hurst a kezdő RT. Problem?Mondjuk kapásból visszajön Yanda.. problem?
Blaise
Igor
Blaise

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 7 éve
WR-ekben egyébként jól megérzem ki lesz jó a második naposok közül... tavaly JuJu-t szerettem volna (bár egy AB mellett lehet bárki tud jó szezont összehozni ) előtte Diggsre vágytam nagyon... most nincs ilyen szóval nem tudom...Cobbs, Fountain, Gallup? Esetleg Lazard vagy St Brown?
malkav
Szerkesztette: Igor
több mint 7 éve
WR-ekben egyébként jól megérzem ki lesz jó a második naposok közül... tavaly JuJu-t szerettem volna (bár egy AB mellett lehet bárki tud jó szezont összehozni ) előtte Diggsre vágytam nagyon... most nincs ilyen szóval nem tudom...
több mint 7 éve
Csak azért gondolom, hogy egy TE jó lenne, mert jellemzően az RZ-ben voltunk nagyon ratyik tavaly. Azon dobna egy jót TE...
több mint 7 éve
Meg az osszes WR-rel nem, Sutton idei tape-jét még nem néztem, de ő már a tavalyiak alapjan is fix No 1 WR ebben a classban, és Ridley/Moore idei tape-je sem változtatta meg a véleményem. Utóbbi kettőnél van a szememben egy apró kérdőjel, és most kb. Sutton >> Ridley > Moore a sorrendem, de igazán csak akkor örülnék ha Sutton lecsúszna hozzánk (nem túl reális sztem)En a TE-t valahogy luxuspicknek erzem, inkább húznék belső linebackert, vagy guardot (Yanda utódját), értsd, bármilyen más pozit mondjuk K/P-en kívül...vegeztel mar a videoikkal? Van-e koztuk valodi Nr 1 WR?
Örülnék ha ez lenne a legnagyobb gondunk, de szerintem egy jó TE az OL gondjait nem oldja meg, viszont a passzjátékban sem vagyunk annyival előrébb, mint mondjuk egy valódi No 1 WR-rel lennénk.
A dink-dunkra volt eddig is elég slot WR-ünk, meg jól elkapó futónk.
Igor
no
több mint 7 éve
En a TE-t valahogy luxuspicknek erzem, inkább húznék belső linebackert, vagy guardot (Yanda utódját), értsd, bármilyen más pozit mondjuk K/P-en kívül...vegeztel mar a videoikkal? Van-e koztuk valodi Nr 1 WR?
Örülnék ha ez lenne a legnagyobb gondunk, de szerintem egy jó TE az OL gondjait nem oldja meg, viszont a passzjátékban sem vagyunk annyival előrébb, mint mondjuk egy valódi No 1 WR-rel lennénk.
A dink-dunkra volt eddig is elég slot WR-ünk, meg jól elkapó futónk.
Igor