NFL eredménykövetés
- 6 aktív topik
Denver Broncos - Green Bay Packers
212
19
22:25
Seattle Seahawks - Indianapolis Colts
163
19
RedZone week 15
103
10
19:00
New Orleans Saints - Carolina Panthers
44
12
San Francisco 49ers - Tennessee Titans
19
6
Los Angeles Rams - Detroit Lions
11
8
Baltimore Ravens
46 feliratkozó
több mint 10 éve
Erősen offos a mai meccs nekem, rég voltam ennyire szarul, örülök, ha az első WC meccs alatt nem alszom el, mintha hetek óta nem aludtam volna... :/ Mondjuk sokszor bejött, hogy lemaradtam valami miatt 1-2 fontosabb meccsünkről. 😀 Minden szar ellenére, ma optimistán keltem, szerintem nem lesz gond.110% kell a győzelemhez.
több mint 10 éve
Erősen offos a mai meccs nekem, rég voltam ennyire szarul, örülök, ha az első WC meccs alatt nem alszom el, mintha hetek óta nem aludtam volna... :/ Mondjuk sokszor bejött, hogy lemaradtam valami miatt 1-2 fontosabb meccsünkről. 😀 Minden szar ellenére, ma optimistán keltem, szerintem nem lesz gond.110% kell a győzelemhez.
több mint 10 éve
Mióta Ravens szurkoló vagyok,a 2012-es Broncos meccs volt az első,mikor nem tudtam elképzelni,hogy győzhetünk... 😀Most sem.
Ami szerencsére semmit nem jelent.Jó versenyző csapat vagyunk,a Steelers is.
Ezért szerettem volna a Bengalst.A Kis Vörösből a sz@rt is kivertük volna.Ez fikció.
Ami nem,hogy a Steelers is éhes,2 év PO nélkül egy alapvetően győztes mentalitású csapatnak,pont elég indok ,hogy akarják azt a továbbjutást.
Pedig az az egyetlen esélyünk,hogy vért iszunk és agresszívebbek leszünk egy csapat pitbullnál az arénában.Ha biztosan ütünk és baromi nagyot,ha Bennek kevés ideje lesz dobni.A secundarynk jobb ,mint volt a 6TD-s találkozón,de még mindig gyengébb a jónál.
Azt nem tudom Ray után ki tüzeli fel a csapatot extra agresszív szintre,mert olyan meccset tudok elképzelni,mint szintén 2012-ből vagy akár 2011-ből a Patriots ellen,mikor biztosan és baromi nagyot ütöttünk és fizikailag emésztettük fel a jobb erejét,ellenállását.A Pollard hit és fumble Riley-n(?) csak pont volt az i-re,megkoronázása a D teljesítményének.
Joe jó versenyző,eddig minden PO-ban jól játszott,remélem most is kitesz magáért, ott a kulcs a felforgatott OL,hogy védi és hogy nyit utat ,valamint Marlon Brown/Aiken/Campanaro trio foglalkoztatása lesz.

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Gondolom sokan hallottatok már ray lewis ás ed reed bácsiról,és sajátos stílusukról.Előre elnézést a vasasoktól de én kedvelem írásaikat:
ray lewis bácsi és ed reed bácsi elég régóta figyelik távolból az eseményeket ahhoz, hogy pontosan tudják, hogy olyan kandúrok, mint ray lewis bácsi és (de más értelemben és) ed reed bácsi az egészséges nepotizmus érdekében fel kell emeljék fekete (de nem úgy fekete) mutatóujjukat, hogy csendre intsék az egyre inkább elharapódzó egymáshoz törleszkedést a senkiházi pittsburgh steelers szurkolói (de nem úgy szurkolói, sokkal rosszabbul) között, miszerint a huncuttestű roethlisberger végre olyan szezont produkált, amilyenre mindig is predesztinálva volt, blabla, ray lewis bácsi és ed reed bácsi nem is figyelnek, hallgatták ők eleget már, hogy esélytelenek, csak gagyin becsúsztak, a minőségi futball odaát van, aztán mi lett belőle legutóbb is.
(kibaszott super bowl.)

(a kép ray lewis bácsi zártkörü visszavonulási buliján készült, mint látszik az igazi ikonságnak nem gátja, sőt elősegítője a fejre húzható harisnya viselete, amiből az igazi férfiak erőt merítenek a hétköznapokban is, nem úgy, mint a holamalu, akiről mindannyian TUDJUK mit csinál amikor nem figyel rá senki, kerítések fölött ugrál át a szomszédokhoz, azt mondja a szerencsétlen, hogy gyakorol, de valójában lopni megy.)
ray lewis bácsi és ed reed bácsi korábban már belekezdtek pár folytatásos bábjátékba a senkiházi pittsburgh steelers és a csodálatos baltimore ravens párharcáról, de mivel itt sok steleersszes lesz mostanában, ezért csak ezt és ezt elevenítsük fel, ezek képek, mindenkinek menni fog, és nekünk sem kell még egyszer leírni, hogy az o-line egy makogó, magvakkal táplálkozó csürhe pittsburghben, és vigyázó szemeinket nyugodtan vethetjük a találkozó legfontosabb szereplőire.
báró joe flacco az olasz csődör elit irányító super bowl mvp szapora, mint a nyulak, mindjárt megszületik a harmadik kölyke is a gimnázium szerelmétől, és az ilyet ray lewis bácsi és ed reed bácsi nagyon szereti, ray lewis bácsinak hét van négy nőtöl, de nem mondta meg mindet otthon, úgyhogy psszt, a lényeg egyébként is az, hogy JOSEPH egyáltalán nem clutch mostanában, ami jó jel, mert az igazi focisták januárra tartogatják magukat, nem úgy, mint a roethlisberger, hogy novemberben bever hatot mindenkinek, aztán majd csak úgy fossa a turnovert magából a szakadó esőben szombat este. ray lewis bácsi és ed reed bácsi úgy látjuk, rashaan remember the name melvin lekap majd kettőt, pedig novemberben még a mekiben volt pultos.
justin 20+ yards forsett. ray lewis bácsi és ed reed bácsi egy darabig tartottak tőle, hogy leveon wannabe bell, majd komoly konkurencia lesz forsettnek, de bellnek fáj a lába, mert az is egy képtelen focista, a rájátszásra fölépülünk, mint ray lewis bácsi, nem pedig összeesünk, na hagyjuk is, forsett bevágja a szokásos 100 yardját, aztán majd elkap 39 yardot is garbage time-ban, a senkiháziak pedig zokogva kérnének bocsánatot legarette blounttól, ha nem lennének egy bugris brigád.
steve szenyor smith. ray lewis bácsi az ilyen kandúrokat szeretik, mint az öreg szenyor, igazi penetration in the secondary, jahúúúúúú. 96 elkapott yard, négy elkapás first downért.
elvis dr. doom dumervil és az igazságosztó terrell suggs. ray lewis bácsi és ed reed bácsi nem kertelnek, 4 sacket várnak és még kettőt violent pernell mcphee-től.
ray lewis bácsi és ed reed bácsi sok szép sallert kiosztottak már a senkiházi pittsburgh steelersnek, de ez a kedvencük, amikor a tongai herceg haloti ngata eltörte a huncuttestű orrát. ngata négymeccses eltiltásból jön vissza, mert túltolta a partidrogot, és mindenki tudja, hogy manipulálták a mintáját, úgyhogy nagyon ideges, egy hónapig mindennap elvette a gyerektől haloti maximustól a tápot, egyrészt hogy őt eddze, másrészt hogy gyűjtse magában a haragot a rájátszásra.
irgalmatlan verés lesz, na.

Forrás:Gooing Deep
több mint 10 éve
Nem akarom elkiabálni, de holnap győzhetünk 😛 Bell out 😛 Mondjuk az durva, hogy Monroe, Jernigan és J.Smith nélkül vagyunk kénytelenek PO meccset játszani...

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 10 éve
twitter.com/mobtalksfball/status/550333545949200384/photo/1kátrány3 játékosunk is bekerült, nem semmi 😊 22 játékosból 3 a mi fiatalunk, kb a legjobban draftoltunk.

több mint 10 éve
Bell onnan Monroe és Jernigan innen out. Igazán kíváncsi lennék a fizikai felkészítésért felelős személyzet milyen év végi bónuszt kapott... Nevetséges, hogy több lerobbant/IR-es játékosunk van mint ahány meccset játszottunk.Alapvetően szarozzák a HF gyepét, úgyhogy most biztos nem jön jól az állítólag nagy mennyiségű eső. Gondolom csak futójátékkal egyik csapat se fog haladni, mert nektek jó a front7, nálunk meg rendszeresen építünk arra, hogy inkább többen legyünk a boxban és adjuk a QB kezébe a lehetőséget. Úgyhogy a kulcs talán az lehet ki passzol pontosabbat, ki droppol kevesebbet és ki adja el többször a labdát. Igazi AFC North PO meccs lesz. LEnt leszünk az endzone-ban, ha kíván jönni valaki közösen meccset nézni.
Doom és Yanda all-pro. Grat nekik
Közben érdekes adalék lehet, hogy kecsapfölde krumpliföldé változott, már ami a pálya talajának minőségét illeti. A meccs időpontjára esőt is jósolnak plusszba. Torreyt idézve:"It's terrible..."(az afro amerikai/sportolói kultúrában már bevett mondatbefejezést lehagytam)
Megint más: DaCosta nem fog rámozdulni se a Bears se a Jets GM pozíciójára. Amíg játékban vagyunk Kubiak sem fog interjúra menni. Szerintem az is kérdéses, hogy utána fog-e.Blaise
több mint 10 éve
Bell onnan Monroe és Jernigan innen out. Igazán kíváncsi lennék a fizikai felkészítésért felelős személyzet milyen év végi bónuszt kapott... Nevetséges, hogy több lerobbant/IR-es játékosunk van mint ahány meccset játszottunk.Doom és Yanda all-pro. Grat nekik
Közben érdekes adalék lehet, hogy kecsapfölde krumpliföldé változott, már ami a pálya talajának minőségét illeti. A meccs időpontjára esőt is jósolnak plusszba. Torreyt idézve:"It's terrible..."(az afro amerikai/sportolói kultúrában már bevett mondatbefejezést lehagytam)
Megint más: DaCosta nem fog rámozdulni se a Bears se a Jets GM pozíciójára. Amíg játékban vagyunk Kubiak sem fog interjúra menni. Szerintem az is kérdéses, hogy utána fog-e.
több mint 10 éve
twitter.com/mobtalksfball/status/550333545949200384/photo/1

"My philosophy is: let's go out and wreak havoc," Pagano said.
http://www.youtube.com/watch?v=jOEoQoM8WTk&feature=related
több mint 10 éve
Köszönöm, a mockokból erre tippeltem én is, mert hemzsegnek az elkapók elől.A jövő évi drafton jó lenne egy fasza elkapót húzni vagy mit szólnátok Melvin Gordon-hoz? 😀 "az idei évet 2,587 yarddal zárta ( ami a második legtöbb egy év alatt az egyetemi foci történetében. )"Nagy szakértő nem vagyok,de az a véleményem hogy az idei WR felhozat hasonlóan erős mint az előző volt.
Egyébként tele a mock WR-el idén is az első körben. Egy hozzáértőtől kérdezném, az idei WR felhozatalban is vannak olyan tehetségek mint a tavalyiban, Odell Beckham-Watkins-Mike Evans-Kelvin Benjamin ?
Első körben Gordon, másodikban egy WR, aztán néhány CB 😀Voice
Amari Cooper kilóg a mezőnyből,de utána is jön pár igen nagy tehetség,elég csak Devante Parker,Kevin White vagy Jaelen Strong nevét említeni.Sőt ha tovább megyek a második körre is maradnak még ha véletlenül az említettek kimennek,ott lesz még Coates,Green-Beckham vagy az egyik kedvencem Rashad Greene.Montana

több mint 10 éve
A jövő évi drafton jó lenne egy fasza elkapót húzni vagy mit szólnátok Melvin Gordon-hoz? 😀 "az idei évet 2,587 yarddal zárta ( ami a második legtöbb egy év alatt az egyetemi foci történetében. )"Nagy szakértő nem vagyok,de az a véleményem hogy az idei WR felhozat hasonlóan erős mint az előző volt.
Egyébként tele a mock WR-el idén is az első körben. Egy hozzáértőtől kérdezném, az idei WR felhozatalban is vannak olyan tehetségek mint a tavalyiban, Odell Beckham-Watkins-Mike Evans-Kelvin Benjamin ?
Első körben Gordon, másodikban egy WR, aztán néhány CB 😀Voice
Amari Cooper kilóg a mezőnyből,de utána is jön pár igen nagy tehetség,elég csak Devante Parker,Kevin White vagy Jaelen Strong nevét említeni.Sőt ha tovább megyek a második körre is maradnak még ha véletlenül az említettek kimennek,ott lesz még Coates,Green-Beckham vagy az egyik kedvencem Rashad Greene.
több mint 10 éve
A jövő évi drafton jó lenne egy fasza elkapót húzni vagy mit szólnátok Melvin Gordon-hoz? 😀 "az idei évet 2,587 yarddal zárta ( ami a második legtöbb egy év alatt az egyetemi foci történetében. )"Egyébként tele a mock WR-el idén is az első körben. Egy hozzáértőtől kérdezném, az idei WR felhozatalban is vannak olyan tehetségek mint a tavalyiban, Odell Beckham-Watkins-Mike Evans-Kelvin Benjamin ?
Első körben Gordon, másodikban egy WR, aztán néhány CB 😀

több mint 10 éve
Bocs Voice, de azt hiszem ezzel most megelőzlek a Mózbi rajongásod ellenére... szóval Mózbi DROM. Ha mégis írtad volna már, akkor bocs a repeatért, de mivel én voltam az egyik aki neki örült módfelett, nos úgy érzem itt a helye...CollapoItt hát, a franchise új arcáról beszélünk 😀

több mint 10 éve
Bocs Voice, de azt hiszem ezzel most megelőzlek a Mózbi rajongásod ellenére... szóval Mózbi DROM. Ha mégis írtad volna már, akkor bocs a repeatért, de mivel én voltam az egyik aki neki örült módfelett, nos úgy érzem itt a helye...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
BÚÉK skacok, reméljük jól indul majd a csapat szempontjából a 2015-ös év. 😀 😉
több mint 10 éve
BÚÉK !

több mint 10 éve
Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!
több mint 10 éve
Boldog Új Évet Kívánok minden kedves fórumozó társamnak!
több mint 10 éve
Sikerekben gazdag boldog uj evet kivanok mindenkinek.Ki-ki meccsen ussuk a vasat a regi idok emlekere... 😉

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 10 éve
A kerékpározás a rehabilitáció része. A másik az úszás szokott lenni. Az tök más, mint amikor kitámasztásnál elindulsz, kigyorsítasz, vagy irányt váltasz. A bringa erősíti a szalagokat, terheli a lábát, de nem terheli, forgatja a térdét. Szóval ettől még simán lehet inaktív.Ugyanakkor Tate leigazolása sem jelenti azt, hogy inaktív lesz. Bell mögött 2 rookie van és senki más. Bell sérülésével (akár játszhat, akár nem) kellett egy biztosíték. Egy RB igazolása már a meccs után teljesen egyértelmű volt, ehhez orvosi látlelet sem kellett, többen le is írtuk, hogy bármit mondanak az orvosok jönni fog egy rutinosabb RB.
Bell game time decision lesz és nem Bell mondja ki majd a végső szót, sőt övé lesz az utolsó. Elsőként az orvos dönt a rizikókat ismertetve, s ennek fényében aztán Tomlin még mindig dönthet a piros lámpa mellett, ha játszhatna, de esetleg kockázatot jelenthetne. Utóbbi 1 hónapban mindenkit inaktívnak tartott, aki nem volt 100%-os, pedig PO-fontosságú meccseket játszottunk.

The best franchise in the National Football League! Six-pack in SIXburgh! Thank you, Chief!
több mint 10 éve
Tate szerintem simán a 2. lesz. Nagyon nem volt jó azt nézni, hogy amíg Bell egészséges volt majdnem az összes snappet a pályán töltötte. Kellett hozni valakit, mert ha Harrisben megbíztak volna, akkor már kapott volna több lehetőséget, de valamiért őt nem akarták igazán. Most Bell sokkal kevesebb labdát fog kapni ellenetek, mert nyilván kímélni kell valamennyire és azért ellenetek elég nehéz is a RB-k élete. De nekivágni a PO-nak még egy teljesen egészséges Bell-Harris párossal is butaság, amikor ott van egy szabadügynök Tate.Akkor minek Tate?a biztonsági 3rd RB-et meg lehetett volna oldani egy PS játékossal ingyé aki ráadásul ismeri a playbookot is.mindegy kár ezen lovagolni igazából.Peternem gondolom, hogy lenne értelme terelni...ha már tényleg teker, akkor szerintem be is öltözik, ha meg nem, akkor remélem nem nézzük annyira hülyének az ellenfelet, hogy ezzel a csellel megzavarjuk őketKlaci79a mai biciklizés után szerintem könnyen lehet, hogy játszani fog...nagyon limitáltan az eddigi szerepéhez képest, de játszik...nekünk is jobb ha a Ravens nem tudja pontosan mi is a helyzet veleKlaci79Ez a bringa dolog csak terelés.nagyot kapott nagyon,plusz a Tate igazolás alapján nem hiszem,hogy aktív lesz.max majd más kapja azt a 6-7 screent amit Haley hív meccsenként.Peter
De igazad van, kár ezen lovagolni...de most pár napig úgyis ezt tesszük 😀
több mint 10 éve
Akkor minek Tate?a biztonsági 3rd RB-et meg lehetett volna oldani egy PS játékossal ingyé aki ráadásul ismeri a playbookot is.mindegy kár ezen lovagolni igazából.nem gondolom, hogy lenne értelme terelni...ha már tényleg teker, akkor szerintem be is öltözik, ha meg nem, akkor remélem nem nézzük annyira hülyének az ellenfelet, hogy ezzel a csellel megzavarjuk őketKlaci79a mai biciklizés után szerintem könnyen lehet, hogy játszani fog...nagyon limitáltan az eddigi szerepéhez képest, de játszik...nekünk is jobb ha a Ravens nem tudja pontosan mi is a helyzet veleKlaci79Ez a bringa dolog csak terelés.nagyot kapott nagyon,plusz a Tate igazolás alapján nem hiszem,hogy aktív lesz.max majd más kapja azt a 6-7 screent amit Haley hív meccsenként.Peter
több mint 10 éve
nem gondolom, hogy lenne értelme terelni...ha már tényleg teker, akkor szerintem be is öltözik, ha meg nem, akkor remélem nem nézzük annyira hülyének az ellenfelet, hogy ezzel a csellel megzavarjuk őketa mai biciklizés után szerintem könnyen lehet, hogy játszani fog...nagyon limitáltan az eddigi szerepéhez képest, de játszik...nekünk is jobb ha a Ravens nem tudja pontosan mi is a helyzet veleKlaci79Ez a bringa dolog csak terelés.nagyot kapott nagyon,plusz a Tate igazolás alapján nem hiszem,hogy aktív lesz.max majd más kapja azt a 6-7 screent amit Haley hív meccsenként.Peter