NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
CB-knél nagyon nagy gond nincs.. sajnos azt a posztot idén beszívtuk sérülésekkel/egyébbel, de az elég lutri.. meg azért rookie CB még nem nagyon volt az NFL történetében aki Pro Bowl szinten játszott volna..Igor
dehogynem, Janoris Jenkins.
Azóta se közelítette meg a rookie formáját.
Valószínűleg egyből elhitte, hogy ő a legjobb valaha 😊Höri
És Webb,igaz csak kb 5 meccs erejéig utánna IR-re került

több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
NFL.com elemzői így draftolnának most:

Mondjuk én nem értem Mack miért van ennyire hypeolva, OLB létére nincs sacke, de a további statokban sem kiemelkedő int (nincs), FF (1), tackleből OLB-hez képest sok van, viszont Mosley dupla annyit rakott le az asztalra. Pedig a gyenge Raiders #O miatt sokat van pályán, lenne lehetősége statokat halmozni..

Nálam eddig a legjobb újonc Sammy Watkins vagy a mi CJ. Mosley-nk.

Mosleyn kívül Doomnak is nagy szezonja van eddig 10.5 sack nagyon szép szám főleg úgy hogy van mellette egy Suggs-Upshaw-McPhee trió.

A fiatalok közül Brooks van egyre gyakrabban pályán.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve

Csipázom Forsettet. Szerintem jobban fut, mint Rizsa itt a vége fele, viszont a keze jobb volt Rizsának (gyorsan hozzátenném, hogy Forsett is ügyes.)

több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Marcus Peters akit szintén remélek,hogy hozzánk kerűl ballhawk cornernek számít az idei 3 pickjével.13 az 13 ,igaz ez az egy kiemelkedő éve van.Ed Reednek 21 volt 4 év alatt az MU-n.az ACC azért nem Ivy leage.
 m.espn.go.com/ncf/playercard?playerId=513059&src=desktopPeter
Utálom, hogy megint én, de valójában baggio 5 napja:
Marcus Peters (Washington CB, empty mockjában is benne van) megint balhézott az edzésen, kivágták a csapatbólbaggio
ettől még összekaphatja magát máshol, fejben rendbe is kerülhet, csak hát nem lesz túl előkelő az a draftpozi így. Ettől még, ha szerinted elég jó, nem zárkózom el előle...

Ami engem illet még megvárom a draftra jelentkezők listájátCollapo
Tudom,ezért remélem,hogy lecsúszik hozzánk.nyugi,nem az asszonyát ütötte le egy kamerás helyen.Peter
Nem tudom mit reménykedtek de nem mivel nem az alabamában játszik kis esélyt látok arra hogy megszerezzük a játékjogát.
több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
CB-knél nagyon nagy gond nincs.. sajnos azt a posztot idén beszívtuk sérülésekkel/egyébbel, de az elég lutri.. meg azért rookie CB még nem nagyon volt az NFL történetében aki Pro Bowl szinten játszott volna..Igor
dehogynem, Janoris Jenkins.
Azóta se közelítette meg a rookie formáját.
Valószínűleg egyből elhitte, hogy ő a legjobb valaha 😊

több mint 11 éve
Ravens sign TE Konrad Reuland to practice squad. He takes place of Phil Supernaw who was signed by Chiefs.

több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 594 — No 1 Lijiao Gong fan
Marcus Peters akit szintén remélek,hogy hozzánk kerűl ballhawk cornernek számít az idei 3 pickjével.13 az 13 ,igaz ez az egy kiemelkedő éve van.Ed Reednek 21 volt 4 év alatt az MU-n.az ACC azért nem Ivy leage.

Reednek 17 volt junior+senior éve alatt.. ott az az érdekesebb bontás.

Ez a srác redshirt sophomore, elég kemény hype-ot is fog kapni.. lásd
 bleacherreport.com/articles/2233888-2015-nfl-draft-matt-millers-scouting-notebook-for-week-7
https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/plmrwr0ffb1nwu0w5bxi
Scout's Take: Louisville's Gerod Holliman like a young Ed Reed
Louisville safety Gerod Holliman is light on experience, but he has the instincts and playmaking ability that evoke memories of a young Ed Reed, NFL Media analyst Bucky Brooks says.

Az INT leaderek közül elég sok bevált NFL-ben is azóta, főleg S poszton..
 www.sports-reference.com/cfb/leaders/def-int-player-yearly.html

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
nyugi,nem az asszonyát ütötte le egy kamerás helyen.Peter
Morbid, tetszik 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Marcus Peters (Washington CB, empty mockjában is benne van) megint balhézott az edzésen, kivágták a csapatbólbaggio
ettől még összekaphatja magát máshol, fejben rendbe is kerülhet, csak hát nem lesz túl előkelő az a draftpozi így. Ettől még, ha szerinted elég jó, nem zárkózom el előle...

Ami engem illet még megvárom a draftra jelentkezők listájátCollapo
Tudom,ezért remélem,hogy lecsúszik hozzánk.nyugi,nem az asszonyát ütötte le egy kamerás helyen.

több mint 11 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 233 — no es importante
Erre a palira oda kell figyelni
 espn.go.com/college-football/player/_/id/530356/gerod-holliman
10 meccs 13 Pick,nem elírás 13Peter
Csak közepesen/alig figyelem az NCAA-t, szóval majd kijavít aki érti is, de azért az ACC-ben a Louisville dolga azért nem annyira bonyolult... ettől még a srác szedi a labdát, szó se róla, de azért csak fenntartásokkal kezelném ezt a statot...
Bááár, az is igaz, hogy Winstont is kétszer kapta le, Ő pedig 1. körös várományos, ha jól tudom... fene tudja, maradjon radaron a gyerek 😀Collapo
miért ne lenne olyan bonyolult? nincsenek olyan jó qb-k a konferenciában, mint a pac-12ben vagy a big12-ben, de safety-ként 13 interception 10 mérkőzésen (három további meccsen kell még neki kettő az NCAA rekordhoz) azért csak jelent valamit

ettől függetlenül érdekes, hogy az elmúlt évek két legeredményesebb ballhawk védője, Alphonso Smith és David Amerson egyaránt az ACC-ből ment az NFL-be

Ed Reed egyetemi évei alatt a Miami még a Big East tagja volt amúgy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve

Ami engem illet még megvárom a draftra jelentkezők listáját

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve

m.espn.go.com/ncf/playercard?playerId=513059&src=desktop

több mint 11 éve
10 meccs 13 Pick,nem elírás 13Peter
Csak közepesen/alig figyelem az NCAA-t, szóval majd kijavít aki érti is, de azért az ACC-ben a Louisville dolga azért nem annyira bonyolult... ettől még a srác szedi a labdát, szó se róla, de azért csak fenntartásokkal kezelném ezt a statot...
Bááár, az is igaz, hogy Winstont is kétszer kapta le, Ő pedig 1. körös várományos, ha jól tudom... fene tudja, maradjon radaron a gyerek 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
A szokásos

@RavensInsider: Browns sign Jamie Meder to practice squad after he was cut by Ravens

több mint 11 éve
Jimmyre ráhívtuk az 5. éves opciót, és szerintem őt biztos itt fogják marasztalni kerül amibe kerül.
több mint 11 éve
10 meccs 13 Pick,nem elírás 13

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
CB-knél nagyon nagy gond nincs.. sajnos azt a posztot idén beszívtuk sérülésekkel/egyébbel, de az elég lutri.. meg azért rookie CB még nem nagyon volt az NFL történetében aki Pro Bowl szinten játszott volna..
Igor
Nagyon kitekerve ennyi erővel ne is draftoljunk soha cb-t mert nem lesz semmi haszna első évben.
De szerinted akkor nem kellene CB-t hozni? Jimmy az egyetlen játékosunk aki nfl átlag felett képes teljesíteni. Valamiért abban a hitben voltam, hogy jövőre nincs szerződése már, de most rágoogliztam és van, legalább valami jó hír.
Asa élesben semmit nem bizonyított és nem is az a lappangó östehetség. Webb meg idén a liga legsz*rabbul teljesítő cbinek díszes kompániájához csatlakozott. Szóval már nem csak arra kellene számíthatunk, hogy le fog robbanni hanem arra is, hogy nem lesz jó. Nem tudom hova kellene erősítés ha nem ide, főleg ha szerinted Jimmyt nem fogjuk tudni majd hosszútávon megtartani. A sapka elég szűk lesz, szóval nagy FA erősítésre nem nagyon gondolom, hogy számíthatnánk.
több mint 11 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 594 — No 1 Lijiao Gong fan
Upshaw-val nincs baj.. sőt, ő nagyon kell oda.
Gyakorlatilag átveszi a Suggs-Doom duótól a piszkos munkát, amit ők már nem szeretnek csinálni (Suggs se annyira jó sztem futás ellen idén..)
Az a Ngata-B-Will-Upshaw tengely nekem alap.

CB-knél nagyon nagy gond nincs.. sajnos azt a posztot idén beszívtuk sérülésekkel/egyébbel, de az elég lutri.. meg azért rookie CB még nem nagyon volt az NFL történetében aki Pro Bowl szinten játszott volna..

Az zavar jobban, hogy S posztra nem tudnak értelmes embert szerezni.. mert utóbbi 3-4 meccsen nekem főleg az a megbízható centerfielder, ergo deep safety hiányzott igazán.

Hill szerintem erősen overrated, Stewart pedig használhatatlan... és a rotáció senkinek nem használ.
Inkább be kéne rakni Brooksot hosszútávra(én benne látok potenciált.. ha meg a szezont akarjuk megmenteni, akkor Hillt) - értsd egész szezonra FS-nek.. Elam pedig föl a boxba, 10 yard mélyen max a TE-kre figyel, oszt ez a szezon elmegy tanulópénzre..

PS: én is elég nagyon Jimmy Smith-fan voltam.. de ezen kívül még egy évünk lesz vele, évi 10-et nem fogunk adni neki 😕

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 11 éve
Supernaw Főnök lett.remélem kap lehetőséget is

több mint 11 éve
A SzivekSzállodája-Hííííp dologban nem értünk egyet, szerintem nem elég jó kezű Gilmore, de akárcsak ebben, úgy, mint KLM kapcsán, legyen igazad Neked... sajnos abban se bízom... de kiegyeznék vele...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Leírom hátha bejön a dolog:
Szóval amikor még nem itt fórumoztam és kb. 2-3 éve mindenki ekézte Jimmy Smith-t hogy sosem lesz belőle impact player akkor én kitartottam a megérzésem mellett, hogy ebből a srácból jó CB lessz. Mivel ez bejött gondoltam leírok pár megérzést aztán meglátjuk igazam lesz-e.
Van egy olyan megérzésem, hogy KLM jövőre pusztítani fog és remélem ez be is válik. Illetve hogy Gilmore tökéletes RZ célpont lesz és Heaphez közeli szintet fog képviselni.
Azt ha nem jön be majd lehet ekézni engem is..adok egy kis támadási felületet.
több mint 11 éve
Mondjuk itt követlek meg Martavis Bryant-ékkel kapcsolatban... talán elfért volna a srác itt is...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
CB/WR kellene első körben de nem lepődnék meg ha OLB lenne. Igazából vannak needek, de ebben az a jó hogy több esély van arra, hogy a BPA-val needre húzzunk.
malkav
Ennyi, nem is kell túlragozni mi kellene nekünk. Az első körbe azért várnak pár ügyes WR-t, de amit olvasgattam azért nem lesz olyan jó mint a tavalyi felhozatal, szóval sanszosan a második körben nem fog az ölünkbe esni egy Allen Robinson. Ellenben a passrush kontingens elég masszívnak tűnik. Alvin Dupreet pl szívesen nézném hétről hétre Ravens mezben. CB-t meg bármikor jó ha húzol, de sanszosan első évben sok javulást nem fog hozni... a jelenlegi állományt nézve oda nem lesz elég csak húzni egy első köröst.
több mint 11 éve
Mosley 4. a tackle listán :cool: 1 tackle és 3. helyre lép 😊

Szezon végén szoktak olyat választani hogy legjobb LB ? (egy pro bowl tagság szépen mutatna)

több mint 11 éve
bár kitértem pár szó erejéig a draftra, azért komolyan úgy gondolom, hogy várjuk meg, hogy ki lesz drafton... persze látszanak needek, de most frissítünk is 😀

Alissa

NFL - Not For Ladies!