Baltimore Ravens

46 feliratkozó

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Nyertünk, ennyi a pozitívum a meccsről.

Egyébként egészen jól alakult a forduló a mi szemszögünkből 😊
több mint 11 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
ez sem volt jó meccs, de a győzelem megvan, később talán többet.

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Még bármi lehet..."érdekesen" áll eddig az a meccs @)
Mármint a Steelers - Jets találkozó.

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Igazi "must-win" meccs a mai. Mindenképpen verni kell ezt a színtelen-szagtalan Titanst, mert egy esetleges betlivel majdnem biztosan lemondhatunk a PO részvételről...

Nehezen képzelem, hogy ma a Steelers ne nyerjen simán a szétesőben lévő Jets ellen.

A Cleveland is nagy formában van, remélem ők bejutnak idén a PO-ba.

Pont az jutott az eszembe, hogy hálával tartozunk a Jags-Bucs kettősnek, mert valahogy egy meccsen eltudták kapni a Browns-Steelers duót. Ha azok a bravúrok nincsenek, most a Cleveland és a Pittsburgh is 7-2-vel állna...

Be kell húzni!Vrijbloed
Pedig a Steelers pont az ilyen meccseket szokta elbalfaszkodni 😕bcsarli
Az már megvolt a Tampa ellen. Egyszerűen nem tudom elképzelni. Őrület eddig ez a szezon, de akkor sem.
több mint 11 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 270 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Igazi "must-win" meccs a mai. Mindenképpen verni kell ezt a színtelen-szagtalan Titanst, mert egy esetleges betlivel majdnem biztosan lemondhatunk a PO részvételről...

Nehezen képzelem, hogy ma a Steelers ne nyerjen simán a szétesőben lévő Jets ellen.

Pont az jutott az eszembe, hogy hálával tartozunk a Jags-Bucs kettősnek, mert valahogy egy meccsen eltudták kapni a Browns-Steelers duót. Ha azok a bravúrok nincsenek, most a Cleveland és a Pittsburgh is 7-2-vel állna...

Be kell húzni!Vrijbloed
Pedig a Steelers pont az ilyen meccseket szokta elbalfaszkodni 😕

több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you

Be kell húzni!
több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
ezt azért gondold át kérlek. Pontosan miért is kellene szégyelni magunkat?? | Ez mondjuk most nem talált most humoromnál |
A csír ledérnek pontosan mi köze a csapathoz? Mármint én spec nem a csaj miatt rajongok a csapatért... ráadásul ex...Collapo
Kicsit lazábban 😊... Gondolod, hogy komolyan írtam? Olvastam a cikket, hogy valami fantasztikusan felfújnak mindent Amerikában, gondoltam megosztom. Bár ki tudja, lehet Goodell eltiltja Harbought néhány meccsre (szarkazmus on).LordTamas
hangulatjelek és ok, így rendben 😀Collapo
Jogos. Először én is néztem, mint az üveghal, hogy ez most komoly vagy vérre megy?!! 😀
több mint 11 éve
ezt azért gondold át kérlek. Pontosan miért is kellene szégyelni magunkat?? | Ez mondjuk most nem talált most humoromnál |
A csír ledérnek pontosan mi köze a csapathoz? Mármint én spec nem a csaj miatt rajongok a csapatért... ráadásul ex...Collapo
Kicsit lazábban 😊... Gondolod, hogy komolyan írtam? Olvastam a cikket, hogy valami fantasztikusan felfújnak mindent Amerikában, gondoltam megosztom. Bár ki tudja, lehet Goodell eltiltja Harbought néhány meccsre (szarkazmus on).LordTamas
hangulatjelek és ok, így rendben 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Minitron New England Patriots 1 057 — centerice-on Gronk84 nick alatt futok
Botrány, milyen egy morálisan romlott franchise ez a Ravens. Szégyeljétek magatokat, hogy ilyen csapatnak drukkoltok. Senki nem csinált egy rendes security check-et a cheerleaderek-nél:

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24786731/ex-ravens-cheerleader-charged-with-raping-15-year-old-boy

Amúgy, hogy lehet egy tizenöt éves fiút orálisan megerőszakolnia egy vékony nőnek?.. Lehet én vagyok már nagyon öreg, de nehezen tudom elképzelni az ilyet.LordTamas
Ilyen a népmesében sincs 😀😀😀

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 817 — Deion Sanders for president!
Hol itt a probléma???
A srácnak pár évre biztosítva lett az ingyen sör (bambi), meg az ingyen kiscsaj (mami).

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
Peter Baltimore Ravens 1 224
Botrány, milyen egy morálisan romlott franchise ez a Ravens. Szégyeljétek magatokat, hogy ilyen csapatnak drukkoltok. Senki nem csinált egy rendes security check-et a cheerleaderek-nél:

www.cbssports.com/nfl/eye-on-football/24786731/ex-ravens-cheerleader-charged-with-raping-15-year-old-boy

Amúgy, hogy lehet egy tizenöt éves fiút orálisan megerőszakolnia egy vékony nőnek?.. Lehet én vagyok már nagyon öreg, de nehezen tudom elképzelni az ilyet.LordTamas
De szerettem volna tizenötévesen ilyen victim lenni."Stiffler mamája" és társai...😊

több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
Kicsit lazábban 😊... Gondolod, hogy komolyan írtam? Olvastam a cikket, hogy valami fantasztikusan felfújnak mindent Amerikában, gondoltam megosztom. Bár ki tudja, lehet Goodell eltiltja Harbought néhány meccsre (szarkazmus on).
több mint 11 éve
A csír ledérnek pontosan mi köze a csapathoz? Mármint én spec nem a csaj miatt rajongok a csapatért... ráadásul ex...

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life

Amúgy, hogy lehet egy tizenöt éves fiút orálisan megerőszakolnia egy vékony nőnek?.. Lehet én vagyok már nagyon öreg, de nehezen tudom elképzelni az ilyet.
több mint 11 éve
Tudtuk, hogy szar a sec, csak reméltük, hogy ez is elég lehet a PO-ra, ahol egyébként egy jól passzoló irányító ellen kihullottunk volna..

Sajnos jövőre is kell 2 pick a #D-be elől. S és CB személyében.Voice
Sajnos igen bár én inkább passrushert húznék safety helyett.ha megtartjuk Pheet ha nem,szerintem nem.

több mint 11 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 596 — JAFL Tampa GM
Blaise, a próféta szóljon belőled 😀
több mint 11 éve
Szerintem az offban tradeljük el Flaccot és hozzuk ide Ravist.így nincs értelme ennyi pénzt fizetni neki,a kapott draftpickekből meg húzzunk cornereket még,Wenning meg viszi az O-t.
😊
Viccet félretéve az offban el kell beszélgetni Kochal,Ngataval,Webbel,felszabadítani egy rakat lóvét és idehozni Thomast vagy Dezt.főleg ha Pittanak is szia.

több mint 11 éve
Voice Baltimore Ravens 1 825 — LA Lakers & Juventus
Tudtuk, hogy szar a sec, csak reméltük, hogy ez is elég lehet a PO-ra, ahol egyébként egy jól passzoló irányító ellen kihullottunk volna..

Sajnos jövőre is kell 2 pick a #D-be elől. S és CB személyében.

The youngest player EVER with a perfect passer rating 😈 LJ8
több mint 11 éve
.malkav
A probléma ezzel az, hogy se SSS, se Danielsre, se Pittára, és sajnos Torreyra sem, de Forsettre sem lehet csapatot építeni. Ezzel gyakorlatilag nulla olyan talentünk van skill pozícióban (leszámítva Joet) akire azt lehetne mondani, hogy igen, 2 év múlva meghatározó lehet. A fal kivételével nincsen fiatal tehetségünk, aki két év múlva csont nélkül kezdő szint lehetne. Össze lehet rakni kukázgatással 1-2 jó csapatot. Maximum. De azzal nem jövőt építesz
Persze nem lenne még ez sem gond, a gond ott van, hogy ilyen Upshaw Elam Cody meg most nem sorolom f*szkodás nem fér bele főleg úgy hogy végig D heavy drafttal nyomolunk és a D-ben sem fulladunk meg a fiatal tehetségekben. Mosley-B-Will-Jimmy-(Jernigan) van más?

Az, hogy az elmúlt 3 évben 3x húztunk offenzbe a 3. kört bezáróan az bizony kőkeményen D orientáltságot mutat. Megjegyzem az offenz játékosok közül Gilmore közelében sincs a 3. körnek...

A két felhozott csapattal meg az a gond, hogy mindkettőnél elit QB van, akiknek kevesebb talent is elég lehet, vagy a kevesebből többet ki tudnak hozni, Ráadásul a NE nagyon úgy tűnik (idetévedő Pats szurkolók javítsanak, ha tévednék) hogy megtalálta Brady utódjátis.. Másrészről, nem lehet összehasonlítani egy 49ers és egy Jax draftot. Az egyik oldalon max a kispadra draftolsz (ráérsz potenciálra húzni), a másiknál a 3-4 körös játékos csont nélkül starter a keret minősége miatt.
több mint 11 éve
malkav Baltimore Ravens 2 468
Hogy lássuk az érem másik oldalát is:
-Ki gondolta volna, hogy Forsett-ből ilyen RB lesz .. Én pl. azt hittem 2 meccs után (amikor Rizsa büntije lejár) kivágjuk a kukába és kész .. Ellenben azt sem vártam, hogy Pierce ilyen fogalmatlan lesz.
- Ki gondolta volna, hogy SSS majd 35 évesen hozza az egyetlen épkézláb elkapónkat, reméltem hogy nem egy Stockley féle végjátékkal rukkol elő, de ez igenis meglepett....Persze Torrey -bármennyire is imádom- idén láthatatlan Flacco számára, ha néha észreveszi, akkor meg interception vagy jobb esetben drop lesz az összjátékból.
- Ki gondolta volna, hogy Wagnerből korrekt kezdő játékos lesz, amikor mindenki falembert akart első pickkel húzni, egy garast nem adtam volna érte, de valljuk be jól nyomja... Ellenben nincs! A falra tényleg nem lehet panaszunk, a beugrók sem teljesítettek rosszul.(Ez nem azt jelenti hogy egyik meccsen sem volt hibájuk)
- Ki gondolta volna, hogy Daniels még alkot valamit a pályán és nem csak levezetni jön ide (tavaly Clark) ...Ugyanakkor hihetetlen hogy kidobtunk egy valag pénzt Pittára
- Ki gondolta volna ....Mondjuk én pont féltem tőle, hogy Barna Marlon one year wonder lesz, és hogy JJ karrierjének a csúcs a Dancing with Stars lesz.. De legalább Campari mutat valamit amit tőle nem vártunk.

Összességében azt lehet mondani hogy O részről voltak pozitív és negatív meglepetések is, azért 2 év alatt itt is nagyon sok minden változott: (A falban 3 új kezdő, 1 új kezdő TE, új kezdő RB, 1 új kezdő WR ) ehhez képest nem muzsikálunk rosszul és bármennyire is morgolódik Blaise azért ezt draftról OZ nem tudta volna megoldani, de ő azt csinálta amihez ért ...kukázott embereket.

utóbbi 3 év draftjai O-ből és most hogy állnak:
2012. 2.kör K.O. kezdő LG (ő jó)
2012. 3. kör Pííírsz csere RB (ő nem)
2012. 4.kör Grabovszki csere C (ő még annyira sem)
2012. 6.kör Tommy Streeter WR (ő annyira volt jó hogy már nincs is itt)

2013. 4.kör Dzsúsz kezdő FB (nem rossz de nem impact)
2013 5.kör Wágner kezdő RT (ő jó)
2013. 6.kör private Ryan T (PS)
2013. 7.kör Áron melletti (na már ő sincs)

2014. 3.kör cRockett csere TE (na ő 2. a dc-n de minek)
2014. 4.kör Tajgetosz csere RB (ő meglepően jó, de ez nekünk nem elég)
2014. 5.kör Ursula csere G (meglepően nem szar)
2014. 6.kör má nem is emlékszem a nevére QB (PS)
2014. 7.kör Campari (ahhoz képest hogy idei 7. körös ő tagja a csapatnak...még)

Ehhez képest egy NE draft:

2012. 7. kör Jeremy Ebert (nincs már a csaptnál)

2013. 2.kör Aaron Dobson csere WR (nem is nagyon megy neki)
2013. 4.kör Josh Boyce WR (PS)

2014. 2. kör Jimmy Gerappa csere QB (nem tudok mit írni)
2014. 4.kör Bryan Stork kezdő C (elején szar volt most jobb mint a mi DZsínónk)
2014. 4. kör James White csere RB ( kapott 9 carry-t Taliaferro 58-at)
2014. 4.kör Cammeron Flaming csere RT
2014. 6.kör John Halapio OL (már nincs a csapatnál)
2014. 7. kör Jeremy Gallon WR (nincs a csapatnál)

Denver draft:

2012. 2.kör Brock Osweiler csere QB (nem sokat láttunk belőle)
2012. 3.kör Ronnie Hillman csere RB ( nem rossz, de még nem volt olyan sokat a pályán mint pl Pierce)
2012. 4.kör Philip Blake OL (má nincs a csapatnál)

2013. 2.kör Mone Ball kezdő RB (vele sincsenek megelégedve)
2013. 5.kör Tavaress KIng WR ( ő sincs a csapatnál)
2013. 6.kör Vinston Painter OL ( nincs a csapatnál)
2013. 7. kör Zac Dysert QB (PS)

2014. 2.kör Cody Latimer csere WR (még nem látta a pályát mondjuk ilyen elkapók mellett nem csoda)
2014. 3.kör Michael Scofield csere RT (még nem játszott)
2014. 6.kör Matt Paradis C (PS)

Mondjuk most ebből nem lehet sok mindent leolvasni de azt mindenképpen hogy nem kiugróan szar a draftunk, és nem annyira D orientált mint ahogy annak tűnik. Persze most lehet mondani hogy 5 körtől lefele milyen átlaggal maradnak meg a csapatnál a játékosok....Mindegy azért leírtam.
több mint 11 éve
Nyeheh. Irany a top 15 pikk... Legalabbis azt kene sztem azt is elbajuk...
Blaise, a jatekos posztod tetszett meg reagalok is ra de sanszos hogy csak hetvefen.

Alissa

NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
Jimmy Smith is out for the season.Peter
huhh, öveket bekötni 😀 húzós menet lesz

upd: mármint kibírni a szezont sírógörcs és röhögőgörcs nélkül (ki ki lelki beállítottsága szerint), bár így sanszosan a 17. héten vége lesz.
több mint 11 éve
Jimmy Smith is out for the season.

több mint 11 éve
Na Dean,hogy-hogy?

@RavensInsider: dean pees says he plans to have will hill remain his starting safety going forward

több mint 11 éve
@gregaiello: Jaguars-Bills, Dolphins-Jets, Chiefs-Lions in London next year. RT @NFL345 2015 International Series Games Confirmed  t.co/ot8FiY6OUA

Pedig reménykedtem benne,hogy egy idegenbeli meccset ott játszunk