Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 4 éve
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Covid IR en van az egyik Falcons DT. Érdeklődtünk az NFL nél mit kell tennünk
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
A Gurley TD nél a kulcs az volt higy Burris nagyon megette a PA-t és követe a TE-t.Gyakorlatilag az a lyuk az öve volt. Burns elengedték kívülről így ő csak nézte a játékot mondhatni szintén megette a PA-t. Így shortot duplázta a RG-RT. A Center elintézte Chinnt aztán Shaqot átvette a RG. Matos egyedül marat a LG-al. Haynesnek befelé kellet volna vernie a LT-t. Eldert egy WR is kiblokkolta. A széleket elvitte a többi WR. Boston 1 rossz lépést tett, ugrott ő is a TE mozgására ahogy Burris és onnan már rossz szögbe tudta csak üldözni Gurleyt. Ez csak egy játék de látszik hogy itt többen megettek egy PA-t, akinek meg volt fogalma mi történik Short Shaq Chinn azt lehetetlen helyzetbe hozták. Ez még 1 darabig menni fog, terv volt arra hogy eltolják a DL-t, csak nincs rutin.
Egy szép játék volt, kiélezve a hiányosságainkra.
több mint 4 éve
Visszanézve a meccset, Gurley TD-jénél az alábbi felállásban volt a D 3&3-raBurns, KK, YGM, Haynes
Shaq, Chinn
Douglas, Burris, Boston, Elder, Pride
Hát qrvára nem meglepő, hogy arrébbraktak mindenkit, mint a szart, ez nagyon lightos personell, edzői hiba. Persze ettől mág Bostonnak illene megcsinálni a szerelést, de ezt akkor is benéztük.
Amúgy nagyon profin lehoztuk a meccs végét, nyilván a második félidei három ponttal nem váltottuk meg a világot, de összesen háromszor volt nálunk a labda, először a saját tizesről indultunk, rossz return meg bünti miatt, 50 yardos drive végén puntoltunk, a negyvenesről, benne van.
A következő drive-ot Teddy szabotálta, három bűnrossz passzal, miközben harmadik Moore tök üresen volt, sima TD.
Az utolsó drive-ban meg végigmasíroztunk 7-8 perc alatt és a végén tökéletes volt a FG.
A védelem pedig arra figyelt, nagy játékot ne engedjünk, lassan tudott haladni a Falcons, a rednzone-ben egyszer pedig FG-on tartottuk őket, utána meg jött a pick.
Az újoncok közül Brownnak nem volt nagy meccse, két buta bünti, néhány nyomás és ennyi. Chinn szerepelt szinte mindenhol, nekem az tetszik a legjobban amikor safety-ként van fenn, de mindenhol képes játékot csinálni. YGM néhány nyomást produkált, majd lesántikált, de ahhoz ő még kevés, hogy base downokon bevigyük középre, láttuk a TD-nél. Pride Jackson sérülése miatt végigjátszott nagyon nem égett meg, futás ellen lehetne hatékonyabb, de fog ő még fejlődni, biztos vagyok benne.
Cooper returnjei most nem nagyon ültek, szinte csak minusz yardok jöttek belőle, visszahotrdást mi se engedtünk, a 45 yardról puntolt TB kicsit fájt, de különben minden rendben volt.
több mint 4 éve
Nem fognak se az edzők, se a játékosok agyalni a playoffon, nyomják, ami a csövön kifér. Akármi lesz, 2016 óta a legérdekesebb csapatunk most van, végre újra jó Panthers meccseket nézni.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Ha ezt a Chicago ellenit behúzzuk ne ad isten, akkor kezdhetünk komolyan érdeklődni a PO iránt. A csoportunk nem izmos, megnyerni azért erős lenne, de bosszantóak lehetünk. Sokat jelentene a 3-4 év csoporton belüli balfaszkodás után ha 1-1 meccset mindenki ellen behúznánk.
Ez a meccs szerintem sors fordító mert a Bears amolyan épphogy PO csapat és már mi is felvettük kicsit a ritmust. Ha nem nyerjük akkor nem kell erőltetni szerintem semmit a sérülteket tekintve. CMC is maradjon a seggén akkor még pár meccset.
Nem baj az ha esetleg Top 10-be húzunk.
Viszont ha van esély rá hogy januárba játszunk akkor ragadjuk meg. Bele ne szakadjunk, de adjunk esélyt neki. 1/1 igaziból elment de a TOP 5 húzás is.
Daley-el lenne jó tudni hogy mi van, mert papíron ő volt a kezdő LG, aztán serülés, most meg Chris Reed elég fixen ott van Scofield már képbe se jön.
Ha hosszabbítunk mindenkivel akivel észszerű: Okung Moton akkor az O-ba kell egy kezdő Guard és egy TE upgrade a draftról. A D be meg 1 klasszis LB.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Jackson egy snapet játszott, utána Pride tolta végig a meccset. Ez a lábujjsérülés hetek óta szopatja, inkább pihenjen 1-2 hetet, de jöjjön rendbe, mert ennek így nincs értelme. Burns agyrázkódás gyanúja miatt jött le, de állitólag megúuszta. Mèg Gross-Matos sántikált ha jól emlékszem, vele nem tudom mi van.Ez mondjuk meg is látszott DJaxnek jó matchup lett volna Ridley.
gabokocka
Ez a kövi meccs szerintem elég szenvedős lesz. Olyan mint ez a második félidő, nem baj ha egyikük se játszik, kelleni fog kifogás.
több mint 4 éve
Jackson egy snapet játszott, utána Pride tolta végig a meccset. Ez a lábujjsérülés hetek óta szopatja, inkább pihenjen 1-2 hetet, de jöjjön rendbe, mert ennek így nincs értelme. Burns agyrázkódás gyanúja miatt jött le, de állitólag megúszta. Mèg Gross-Matos sántikált ha jól emlékszem, vele nem tudom mi van.
több mint 4 éve
Sztem Ryant el kell cserélni, a keret nagy részét kibaszni, és új QB-t húzni.Nekünk is új QB-t kell húzni, jelen állás szerint lesz 4 potenciális első körös, Teddyt vagy elcserélni, vagy marad mentorálni, játszani még egy évet a rookie előtt.
A csoport jövője érdekesen alakul, a Saints és a Falcons brutál caphellben lesz már jövőre, a Tampa is megfenekleni látszik, komoly lehetőség van előttünk egy értelmes stábbal, fiatal kerettel, csak a QB-t kell megtalálni hozzá.
több mint 4 éve
JJ IR, Ryan passzol meccsenként 50-t, a védelem úgy sem lesz jobb. Könnyen fog menni azaz 1/1, bár a két NY-i csapatot nehéz lesz leküzdeni. Csak kérdés, hogy aztán mi.Ez nyilvánvaló, de ha mi most kikapunk tőletek, év végére akkor is ki lett volna baszva. Így meg nyertek néhány meccset, hogy hátrébb draftoljatok 😊Nem aggódom miattatok, a fél rostert ki kell baszni, hogy beférjetek a sapka alá, van egy rakat vállalhatatlan szerződésetek, és még kell találni egy kompetens stábot is. Sok sikert 😊Értelek, ettől függetlenül quinn nélkül jobbak az esélyeink mint vele. 😊
gabokocka
peach
gabokocka
A Panthersnél sokkal egyszerűbb a helyzet. Ohh wait...
Vicc nélkül, Teddy egy dologban biztosan jobb, mint az egész Falcons: nem loser. Lehet, hogy képességei alapján nem egy HOF alapanyag, szarul lát a pályán meg szar döntéseket hoz, de legalább nyer meccseket, itt is, tavaly a Saintsben is. Ezt lesz nagyon nehéz visszahozni Atlantába, ha nem lehetetlen Ryan & Co.-val.
több mint 4 éve
Szeretném is, hogy nyerjünk, nem különösebben hat meg, hogy aj terrel vagy derrick brown lesz a pickünk pedig van köztük 13 hely 😛. sokkal inkább, hogy a looserséget szépen vessük le magunkról (ha lelehet ezt még egyáltalán)Ez nyilvánvaló, de ha mi most kikapunk tőletek, év végére akkor is ki lett volna baszva. Így meg nyertek néhány meccset, hogy hátrébb draftoljatok 😊Nem aggódom miattatok, a fél rostert ki kell baszni, hogy beférjetek a sapka alá, van egy rakat vállalhatatlan szerződésetek, és még kell találni egy kompetens stábot is. Sok sikert 😊Értelek, ettől függetlenül quinn nélkül jobbak az esélyeink mint vele. 😊
gabokocka
peach
gabokocka
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 4 éve
Ez nyilvánvaló, de ha mi most kikapunk tőletek, év végére akkor is ki lett volna baszva. Így meg nyertek néhány meccset, hogy hátrébb draftoljatok 😊Nem aggódom miattatok, a fél rostert ki kell baszni, hogy beférjetek a sapka alá, van egy rakat vállalhatatlan szerződésetek, és még kell találni egy kompetens stábot is. Sok sikert 😊Értelek, ettől függetlenül quinn nélkül jobbak az esélyeink mint vele. 😊
gabokocka
peach
több mint 4 éve
Nem aggódom miattatok, a fél rostert ki kell baszni, hogy beférjetek a sapka alá, van egy rakat vállalhatatlan szerződésetek, és még kell találni egy kompetens stábot is. Sok sikert 😊Értelek, ettől függetlenül quinn nélkül jobbak az esélyeink mint vele. 😊
gabokocka
több mint 4 éve
Nem aggódom miattatok, a fél rostert ki kell baszni, hogy beférjetek a sapka alá, van egy rakat vállalhatatlan szerződésetek, és még kell találni egy kompetens stábot is. Sok sikert 😊
több mint 4 éve
Most basztátok el a brees/brady utáni évek csoport dominanciáját 😝Köszi köszi köszi🍻
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Az ilyen brusztolós meccsektől egyenlőre tartok. Burris 2 momentumból egyet elcsípett, egyenlőre az ember anyag ezt tudja. Snow elèg sokat kihoz ebből, nagyon nagyon rég láttam ennyi levédekezett passzt.
Futás ellen kell valami ami működik Tahir ténfereg a pályán, de persze nem csak ő lúdas. Mondjuk ha a MIke csinál legalább 1 szerelést az biztos hogy segít egy D futás elleni védekezésén.
Teddy limitáltsága nagyon kijött, de amig Brady felrajzolja ezeket és a QB-n kívül mindenki elvégzi a melót jók vagyunk. Végül valahogy futni is tudtunk amikor nagyon kellet.
Összeségében pozitív meccs volt nekem, bármennyire is bosszant hogy átfutnak rajtunk.
több mint 4 éve
Az a durva, hogy Teddynek geci jó számai vannak, miközben meccsenként TD-ket hagy a pályán, drive-okat herél ki azzal, hogy a full üres elkapókat nem veszi észre.Moore TD-jénél is, Samuel yardokkal a CB előtt, de nem dobta meg. Nyilván jó volt így is, de lesznek meccsek, ahol ezek a dobáasok kellenének.
A fél D lehalt, remélem nem komoly, mert DJ, Burns és Gross-Matos is ledöglött, ha jól emlékszem. Viszont Pride komoly snapeket kap DJ maródisága miatt, nem baj, van lehetősége fejlődni.
több mint 4 éve
Tény, hogy balfasz csapat a Falcons, de attól még ez egy újabb lépés volt a jó irányba.
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Èn se hiszem, hogy bottom 5 lennénk, illetve ahol azoknak tütünk SEC az egész rendbe van többek közt Rasulnak köszönhetően, és Burris Chinn se lógnak ki lefelé az elmúlt évek SS-eiből. A LB sor meg simán bottom 5 nek nézett ki Shaq Tahir Carter-rel. De azért így hogy Shaq meg Chinn van fent legtöbbet vállalható.Mi sztem eddig a négy meccs alapján kiegyensúlyozottak vagyunk, a kilengéseink abból adódnak, hogy a játékoskeret azért továbbra is bottom5, Teddy se lett világmegváltó csak megfelelő rendszerbe van berakva.Nem tudom, azért nagy ingadozások vannak pl RZ offense-ben, D-ben is persze az szerencsére inkább folyamatosan javuló tendenciát mutat, de senki nem lenne meglepve, ha párszor még szétfutnának majd minket a szezonban. De a bottom5 rostert már nem mondanám, mert a fiatalok javulgatnak szépen a védelemben, az offense-ben meg van egy pár jó skill player.
gabokocka
Jakehomer
Az O meg szerintem év elején nevek alapján is jónak tűnt. Aztán persze lehet neked a legjobb kasznid ha nincs benne motor, de Teddy egyenlőre működik. Szerintem nem sok csapat veszi fel a versenyt velünk 4 legjobb célpontba: Moore Robby Samuel CMC.
Apropó Samuel. Nehez tudom elképzelni hogy megtartjuk. Próbálkozunk futónak is berakni meg slotnak használjuk stb. Igaziból Anderson elveszi a kenyerét és nagypénzt nem ér az amire használjuk.
több mint 4 éve
Mi sztem eddig a négy meccs alapján kiegyensúlyozottak vagyunk, a kilengéseink abból adódnak, hogy a játékoskeret azért továbbra is bottom5, Teddy se lett világmegváltó csak megfelelő rendszerbe van berakva.Nem tudom, azért nagy ingadozások vannak pl RZ offense-ben, D-ben is persze az szerencsére inkább folyamatosan javuló tendenciát mutat, de senki nem lenne meglepve, ha párszor még szétfutnának majd minket a szezonban. De a bottom5 rostert már nem mondanám, mert a fiatalok javulgatnak szépen a védelemben, az offense-ben meg van egy pár jó skill player.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 4 éve
HA nyernénk vasárnap, holtversenyben vezetnénk a csoportot 5 hét után 🤣🤣🤣🤣Priceless
több mint 4 éve
Mi sztem eddig a négy meccs alapján kiegyensúlyozottak vagyunk, a kilengéseink abból adódnak, hogy a játékoskeret azért továbbra is bottom5, Teddy se lett világmegváltó csak megfelelő rendszerbe van berakva.Érdekes lesz ez a Falcons meccs, nehezen hiszem, hogy Quinn túlélne egy haza buktát ellenünk.
több mint 4 éve
Kiváncsi leszek hogy alakul a helyzet, de nem bánnám ha idén pár fordulóba nyomás alatt is megnézhetnénk a stábot.Igen, eddig ugye kényelmes underdog szerepben voltunk, semmi nyomás, eredménykényszer. Igazából most sincs, de tényleg jó a coaching, úgyhogy mivel sok a gyengus csapat, van keresnivalónk.
10. Hétről simán eljöhetünk egy 5-5 el az meg annyira nem rossz, tekintve hogy Lions Broncos Washington csak utánna jön.
TSzabi
Aztán simán beleszaladhatunk a késbe Atlantában, mi sem vagyunk valami kiegyensúlyozottak.
Tepper takarodj!