NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
101
13
2:20, ARENA4
Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 4 éve
Hát a jövő évi 2. kör kicsit indokolatlannak tűnik, de leszarom csak Teddyt basszuk ki.Azt ha Darnold szar lesz, jövőre még mindig lehet próbálkozni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Eloszor a 2022/2 felett atsiklottam. 😀Majdnem telibeHa akartunk volna, felmenzünk volna a 3. helyre, nem tettük, meglepne, ha QB-t draftolnánk.Szep tipp volt, iktriad elbujhat. 😀
Sztem hátracserélünk, gyűjtünk jövő évi plusz idei picket, rendbe rakjuk a falat és elhozzuk Darnoldot egy 4-5. körért.
gabokocka
Beki
ThundersNFL
több mint 4 éve
Majdnem telibeHa akartunk volna, felmenzünk volna a 3. helyre, nem tettük, meglepne, ha QB-t draftolnánk.Szep tipp volt, iktriad elbujhat. 😀
Sztem hátracserélünk, gyűjtünk jövő évi plusz idei picket, rendbe rakjuk a falat és elhozzuk Darnoldot egy 4-5. körért.
gabokocka
Beki
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha akartunk volna, felmenzünk volna a 3. helyre, nem tettük, meglepne, ha QB-t draftolnánk.Szep tipp volt, iktriad elbujhat. 😀
gabokocka
több mint 4 éve
Ennyiért megér egy misét?Hídvíz csomagol?
Szerkesztette: ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Filed to ESPN: Jets trading QB Sam Darnold to the Carolina Panthers for a 2021 sixth-round pick and second- and fourth-round picks in 2022, per sources.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 5, 2021

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
This just in.... pic.twitter.com/c82HT7BlR5
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 5, 2021
több mint 4 éve
Ha akartunk volna, felmenzünk volna a 3. helyre, nem tettük, meglepne, ha QB-t draftolnánk.Sztem hátracserélünk, gyűjtünk jövő évi plusz idei picket, rendbe rakjuk a falat és elhozzuk Darnoldot egy 4-5. körért.
több mint 4 éve
Na a Falconsos 4. helyet hatha megcsipjuk, bar Teddy naluk nem lenne szerintem az alku targya.
több mint 4 éve
Elder Lions. Lesz itt comp pick kérem.
több mint 4 éve
Pedig mindig a failcons day utáni negyedik napra esik 😊Állítólag KK jön vissza, gondolom a két IR után a kutyának nem kell...
több mint 4 éve
Ahh jogos, sosem nezem hogy milyen elseje van 😒 😅Russell Wilson helye meglett, Bears!Csak ma, csak nekik 😊
onDier
Wyatt
több mint 4 éve
Russell Wilson helye meglett, Bears!
több mint 4 éve
Igen 😀 szarkasztikus akartam lenni en is.Nem. Neki a lába között van a baj.Whitehead visszajött 😀pfffKivancsi vagyok h Teddy latasan segit-e az hogy jobb fala lesz 🙄
Tradelunk Remmersért
Teddy hosszabbít
TSzabi
onDier
TSzabi
De meg remenykedek h valami csoda folytan szerzunk QB-t, aki jo is lesz.
több mint 4 éve
Nem. Neki a lába között van a baj.Whitehead visszajött 😀pfffKivancsi vagyok h Teddy latasan segit-e az hogy jobb fala lesz 🙄
Tradelunk Remmersért
Teddy hosszabbít
TSzabi
onDier
több mint 4 éve
Whitehead visszajött 😀pfffKivancsi vagyok h Teddy latasan segit-e az hogy jobb fala lesz 🙄
Tradelunk Remmersért
Teddy hosszabbít
TSzabi
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Ha kimegy 4 QB, akkor azért a többi poszt krémje ott marad, elég egy csapatnak belezúgni valakibe...Egy jó letrade 1/23-ra és kaptok egy Darnoldot cserébe. 😀
És nyilván nem ilyen Frisco féle eladjuk a hazat is cserére kell gondolni, de egy plusz jövő évi első kör simán benne van a pakliban a 20. hely környékéről.
De azért bízom abban, hogy hátha elérhető lesz olyan QB aki tetszik a stábnak. Csak Mac Jones ne legyen az....
gabokocka
több mint 4 éve
Ha kimegy 4 QB, akkor azért a többi poszt krémje ott marad, elég egy csapatnak belezúgni valakibe...Azért ha Falcons lennék elég olcson eladnám valakinek a csoporton kívűl a picket hogy mi véletlenül se tudjunk TOP 4 QB-t húzni 😇
És nyilván nem ilyen Frisco féle eladjuk a hazat is cserére kell gondolni, de egy plusz jövő évi első kör simán benne van a pakliban a 20. hely környékéről.
De azért bízom abban, hogy hátha elérhető lesz olyan QB aki tetszik a stábnak. Csak Mac Jones ne legyen az....
gabokocka
több mint 4 éve
Ha kimegy 4 QB, akkor azért a többi poszt krémje ott marad, elég egy csapatnak belezúgni valakibe...És nyilván nem ilyen Frisco féle eladjuk a hazat is cserére kell gondolni, de egy plusz jövő évi első kör simán benne van a pakliban a 20. hely környékéről.
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Amúgy ha kimegy a top4 QB és nem tudunk felcserélni akkor visszsont visszafele kell trade-elni, gyűjteni jövő évi pickeket, hogy legyen munício Watsonra, vagy jövőre előre jönni a drafton.Nehezen látom h pont 1/8-ra jöjjön valaki h annyi picket bezsebeljetek. 😊
gabokocka
több mint 4 éve
Meglátjuk, edzőtábor, preseason alatt bizonyithat.
több mint 4 éve
Mit szoltok Mica Simonhoz? Szerintem meccsen is kiprobaljak, nem csak az edzo csapathoz vettek meg, mint ahogy par kommentelo irja.
több mint 4 éve
Amúgy ha kimegy a top4 QB és nem tudunk felcserélni akkor visszsont visszafele kell trade-elni, gyűjteni jövő évi pickeket, hogy legyen munício Watsonra, vagy jövőre előre jönni a drafton.