Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Kijött a tegnapi snapcount, a védelemben a snapek 33%-ban voltak fenn újoncok, brutál.Én tegnap nem éreztem rossznak Brownt, kifejezetten hullámzó éve van, nyilván egy top10-es picktől többet várna az ember, de ha a tegnapit hozná minden meccsen, az nem volna rossz. a futást fogtuk, néha még passrushban is odaért, ez egy jó alap volna. Roy szépen fejlődik, őt írtam korábban is, neki jót tett, hogy KK kiesett, többet lát pályát, gyűjti a tapasztalatot.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Kezdeném azzal hogy nagyon rossz volt az Oline. És Walker így állt helyt. Scott-Griffen párharcot rendre szoptuk az se segített hogy Reed segített be neki. Scofield is akkor ment be amikor már muszály volt, a cserék cseréi játszottak. Paradisnak megint voltak hibái, amikor leütötte a DT Walker passzát nem tudom mit csinált. Moton viszont kiváló volt ma.
Little még így se került pályára, őt akár ki is vághatjuk. Szóval valami gameplant sikerült összerakni erre a szörnyű Olinera. Az elkapók hozták amit eddig Anderson nem tündökölt, igazán de most elvégezte DJ a melót Samuel meg hozta a szokások 60-70 yardot meg a TD-t.
Az ennyire nincs TE játék nem tetszik.
Így tényleg Manhertz a legjobb TE a csapatba ha csak blokkolni kell.
Burns szinte fel se állt 3 pontosba. Rendre OLB játszott. Megkevertük a paklit rendesen, nekem Roy tetszik egyre többet van pályán és képességeihez mértem tömködi a lyukakat. Igaziból Brown lóg ki leginkább ebből a DLineból nekem, 3-4 be nincs helye 4-3 ba meg Burns Haynes és Matos is kevésbé hatékonynak tűnik, majd valami csak lesz vele, nekem ő nagy csalódas egyenlőre, Kerrnek több momentuma volt idén.
Az hogy ilyen Larkin is snappeket kap mutatja micsoda minőség van a D be, az hogy ő se teljesen homály az dicséretes.
Whitehead helyet Carter volt fent legtöbbet de Orr is kapott lehetőséget.
A sec Djax nélkül játszott megint.
Pride szokásos ügyetlenkedése is belefér. Rasul Pride Elder volt az alap 3-as de fent volt Hatfield, Oliver és Jammerson is. És a legkeményebb az hogy így is 0-ztuk őket.
Burris volt nálam a meccs embere.
Kicsit Fostam hogy vissza jön Franklin helyet aki biztató volt és kicsit szarabb lesz a D de nem.
Burris mindenhol ott volt állandóan csinálta a playeket, Burnssel együtt.
Ilyet utoljára TD, és Luke csinált, nálunk hogy play by play ott van.
Boston helyére kéne még találni valakit bár most ő se volt égő.
Az a baj Burris Chinn és Franklin is nagyon hasonló játékosok.
Ez csak egy Lions volt de csak megcsináltuk. Walker nem égett be a D meg megnyerte a meccset a Lionssal kézen fogva.
több mint 5 éve
Ja igen, Carter is mindenképp maradjon kezdő Whitehead helyén.Thomas-Oliver megint megcsinált egy stopot amikor pályára került, neki mindenképp több lehetőséget adnék.
több mint 5 éve
Amúgy csak én éreztem úgy, hogy több 3 emberes frontot játszottunk és jóval agresszívebb volt a D, többet blitzeltünk, nem 10 yardra álltunk fel az emberektől?Nem tudom, nekem párszor úgy tűnt hogy mintha 3-man rush lenne, de egy két lépés utána 1 vagy 2 linebacker is ment előre. A nem 10 yardra álltunk fel... nem tudom, de nekem könnybe lábadt a szemem az örömtől, amikor asszem Burris 3. és 2-re simán leütött valakit. Nem is hittem el, hogy nemhogy harmadik és hosszút szopunk be, hanem harmadik és rövidet védekezünk le.
Nyilván ez a Lions tegnap vállalhatatlan volt, messzemenő következtetéseket ne vonjunk le, de azért a W-t nem kell megmagyarázni, a nullázást meg pláne.
gabokocka
Messzemenő következtetést én se akarok levonni, de akárki is játszott Whitehead helyett, maradjon. Burns elit. Chinn is jó.
A második félidőben, mikor a kommentátorok is mondták hogy PJ 10/10 akkor úgy voltam, hogy na, fasza ez, első félidőben kicsit rozsdás, de beindult, na utána kettővel meg is dobta megint a red-zone interceptiont, na hogy ott mit látott azt nem tudom... de így is kellemes meglepetés, a DJ passz parádé volt, Manhertzet is megdobta de ő még játszani akart pár snapet... 😀 Jó lehet ez csak fejlődjenek a játékosok, edzők is, meg egy fullos draft kell, kéne 5 Chinn minőségű játékos akárhova kb 😀
több mint 5 éve
Amúgy csak én éreztem úgy, hogy több 3 emberes frontot játszottunk és jóval agresszívebb volt a D, többet blitzeltünk, nem 10 yardra álltunk fel az emberektől?Nyilván ez a Lions tegnap vállalhatatlan volt, messzemenő következtetéseket ne vonjunk le, de azért a W-t nem kell megmagyarázni, a nullázást meg pláne.
több mint 5 éve
Walker teljesen fasza lenne, ha nem lenne színtévesztő a redzone-ban 😊+1
Ennek ellenére nálam ő kezdene a jövő héten is, sokkal izgalmasabb őt nézni, ráadásul az elkapóinknak is jobban fekszik sztem az ő játéka.
gabokocka
Annál a Moore féle nagy játéknál, ahol Okudaht verte meg elég simán is látszódott, hogy jött felé végre 1 mély labda 😀
Ha dobott volna esetleg még 1 INT PJ, akkor is nyugodt szívvel kezdetném (ez sztem mindent elmond Teddyről is)
több mint 5 éve
Walker teljesen fasza lenne, ha nem lenne színtévesztő a redzone-ban 😊Ennek ellenére nálam ő kezdene a jövő héten is, sokkal izgalmasabb őt nézni, ráadásul az elkapóinknak is jobban fekszik sztem az ő játéka.
több mint 5 éve
A hetek óta leginkább várt meccs. Sokat el fog árulni Bradyről.Úgy néz ki van olyan jó, mint névrokona.
gabokocka
Impresszív.
több mint 5 éve
És Carter játszik Whitehead helyén
több mint 5 éve
A hetek óta leginkább várt meccs. Sokat el fog árulni Bradyről.Vagy inkább Walkerről.
gabokocka
Tepper takarodj!
több mint 5 éve
Teddy is melegített, próbálgatták, ezek szerint annyira mégsem ok. Izgalmas lesz (remélem 😕 )
több mint 5 éve
A hetek óta leginkább várt meccs. Sokat el fog árulni Bradyről.
több mint 5 éve
Walker kezd!
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Olsen közbe esélyes hogy career endingIgen, nagyon sajnálom csórikámat...
TSzabi
több mint 5 éve
DJax állítólag sérülten játszik régóta, most nem fog.
több mint 5 éve
Van még időtök. Kapkodni se szabad mindenkit túlfizetni az FA-n. 😊En a legjobban annak orulnek ha igy draftolnank:Az a baj, hogy kéne egy extra corner, meg egy extra LB, DT se ártana még egy pláne ha KK off, egy Safety se ártana, és ez még csak a védelem, kéne egy de inkább két minőségi OL - talán nem, ha Daley meg Little is használható lesz - meg hát ha ott vagyunk 1/1-1/5 között akkor úgyis QB-t fogunk húzni. Akiket idén húztunk, egész jók, ezt minimum meg kéne ismételni, meg pár meglepően jó üzletet behozni FA-ben... Hát, kicsit azért szkeptikus vagyok hogy összejön-e.
1. Lance
2. Az elerheto legjobb CB vagy LB
3. es 4.be pedig az O falba
Nyilvan ezzel meg nagyon nincs kesz a csapat...
Ja es CB teren csak 1. vagy 2. korbe huznek, az ilyen Pride felektol roszul vagyok. Foleg ha megnezzuk milyen WRk vannak a csopiba..extra corner kell majd.
b /\ L i N T
SrBandi
több mint 5 éve
En a legjobban annak orulnek ha igy draftolnank:Az a baj, hogy kéne egy extra corner, meg egy extra LB, DT se ártana még egy pláne ha KK off, egy Safety se ártana, és ez még csak a védelem, kéne egy de inkább két minőségi OL - talán nem, ha Daley meg Little is használható lesz - meg hát ha ott vagyunk 1/1-1/5 között akkor úgyis QB-t fogunk húzni. Akiket idén húztunk, egész jók, ezt minimum meg kéne ismételni, meg pár meglepően jó üzletet behozni FA-ben... Hát, kicsit azért szkeptikus vagyok hogy összejön-e.
1. Lance
Ja es CB teren csak 1. vagy 2. korbe huznek, az ilyen Pride felektol roszul vagyok. Foleg ha megnezzuk milyen WRk vannak a csopiba..extra corner kell majd.
b /\ L i N T
több mint 5 éve
En a legjobban annak orulnek ha igy draftolnank:1. Lance
több mint 5 éve
Mindent elmond a tegnapi meccsről, hogy a Tampa 80 játékot csinált, mi pedig 48-at.Egyáltalán nem kell elkeseredni. Az út elején vagytok, szemmel láthatóan jó kezekbe került a csapat. 1/1 egyik első számú várományosai voltatok ahhoz képest remekül teljesít a gárda. Sokan bedőltek egy egy elvetemült teóriának ebből playoff is lehet de azért ehhez kell még legalább 2 év. Jó pár csapat mindent megadna ha egy rebuild első évében ilyen fejlődést látna. Ugye Giants, Football Team, Broncos, Lions és még pár szurkolói tábor?😊
gabokocka
több mint 5 éve
Mindent elmond a tegnapi meccsről, hogy a Tampa 80 játékot csinált, mi pedig 48-at.
több mint 5 éve
Amúgy most ott tartok hogy a Úgy tűnik Teddy sérülése nem olyan komoly.
több mint 5 éve
Ja, ha objektíven nézem, erre lehetett számítani, de tényleg az a bosszantó, amikor látjuk egy félidőn át, hogy tudunk játszani. Az hogy utána egy Brady vagy Brees szintű irányító szétszedi a védelmet, benne van, de ezek a leolvadások nem kellene.Én egyébként Griert, hogy eldőljön, lehet-e vele valamit kezdeni, vagy PJ-t, ha jól akarunk szórakozni.