Carolina Panthers
32 feliratkozó
több mint 4 éve
twitter.com/RapSheet/status/1239928851423166464Akkor tényleg Rhule-ék is rámennek a #TankforTrevor-ra.
Beki
több mint 4 éve
Legalább van koncepció. Eddig kevesebb lehetőséget kapó játékosokat hoztunk két évre, hogy bizonyítsanak. Nem mondom, hogy ugrálok örömömben, de van egy elképzelés, ami tutira nem Hurneyé.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Az a baj hogy elköltöttünk idén egy rahedli pénzt és nem igen oldottunk meg semmit. Shaq, Okung jó eséllyel megoldás, ez 20 millába fájt idén aztán még egy 10 es a Weatherly Burris buli amivel ugyan ott vagyunk. Ez 30 milla amibe belefért volna Bberry Schobert meg egy Guard. Nekünk lett egy másik lyuk a falba egy Will, meg 2 ember a csere/ és az elmegy határán.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Ezt jelenti akkor a nem szokványos rebuild. Olcsó kezdő pénzért hozunk 25 körüli srácokat és megnézzük hátha nálunk jönnek be.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
2 fiatal srác 25-26, nem olcsón de nem is vészes pénzért. Ha kezdőnek tervezzük őket és jók lesznek akkor jó dealek. Viszont ha azt nèzem erre mennyi az esély és mennyit raktunk bele akkor meg mi a fasz?
több mint 4 éve
Tessék itt egy Panthers igazolás. Az ex-Vikings DE Stephen Weatherly jött 2 évre, $12.5 millióért. twitter.com/TeamIFA/status/1239693397302149122
És jött mellé egyből az ex-Browns S Juston Burris is.
twitter.com/AdamSchefter/status/1239696493663211520
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
Njokut el kéne hozni a Brownstól vmi szarért
több mint 4 éve
Ő is Hegylakó a McLeod klánból? 😊Sztem márciusban mi nem igazolunk senkit 😊khm hát lehet, hogy lehet 😊
Mondjuk még mindig jobb, mint amit a Failcons csinál 😀
gabokocka
twitter.com/kracze/status/1239641815843823616
dande
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
A Colin cut megtörtént.
több mint 4 éve
Sztem márciusban mi nem igazolunk senkit 😊khm hát lehet, hogy lehet 😊
gabokocka
twitter.com/kracze/status/1239641815843823616
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Sztem márciusban mi nem igazolunk senkit 😊Szerintem fogunk. Hurney azt mondta a helyzet komplikáltabb mint egy sima rebuild.
gabokocka
Közben Colin Jones biztosra veszi hogy kifogják rúgni.
több mint 4 éve
Sztem márciusban mi nem igazolunk senkit 😊Mondjuk még mindig jobb, mint amit a Failcons csinál 😀
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
TD-t kivágta a Chargers
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Hurney megnézte Herbertet
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Roten is kimegy a piacra, körbenézni. Szerintem lesz rá kapás.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Anthony Harris elvileg radaron van. Ő 14/év körül fog kapni amit nem értenék miért mi adunk neki.
Inkább negyed ennyiért Dix vagy Boston.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Leginkább Edgeek és elkapók workoutjaira vagyunk kiváncsiak, nézegetünk 2-3 LB-t, Cornert, meg 1-2 OLinenant.
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Ha tudja hova az az oda akkor előrébb lennénk mint eddig.Azzal a 4.84 es 40 yarddal lehet nem a leggyorsabban érne oda 😁Kyle Allen is a fedélzeten további egy évre. Amúgy azon gondolkoztam, van-e bárki olyan, aki legalább egy hetedik kört adna Grierért?Csináljunk belőle safetyt!
gabokocka
TSzabi
kapitnono
több mint 4 éve
Azzal a 4.84 es 40 yarddal lehet nem a leggyorsabban érne oda 😁Kyle Allen is a fedélzeten további egy évre. Amúgy azon gondolkoztam, van-e bárki olyan, aki legalább egy hetedik kört adna Grierért?Csináljunk belőle safetyt!
gabokocka
TSzabi
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Kyle Allen is a fedélzeten további egy évre. Amúgy azon gondolkoztam, van-e bárki olyan, aki legalább egy hetedik kört adna Grierért?Csináljunk belőle safetyt!
gabokocka