Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 10 éve
Ja Young is csinált egy sack-ot , Houston meg egy fumblit, úgy néz ki kezdenek visszatérni a sérülésből...
több mint 10 éve
Néhány szó az esti meccsrő ha valaki nem tudta volna követni... Szögezzük le a jezdők egyik oldalon sem szerepeltek, de ez az eredmény azért szép...24:0 ... 7 sack, 3 TO ...Szépen odatette magát mindenki hogy roostert fogjon... Tüsi kedvencei jól tolták Woistman 2 sack, Terry Williams 2 TFL +QB hit...Anderson nagyon jó volt 2 sack 3 TFL 4 soli tackle. Ez a Timu srác is egyre jobban tetszik 4 szerelés 1 sack. Mitchell szerzett egy fumblit és az ő játéka is tetszett...Támadó oldalon Fales NFL QB -nak tünt ( cserék ellen...) 134 PSR... Futások jól nentek, főleg Carrey és Langford...OL jó volt egy sack se volt... Jó meccs volt mind az O mind a D részéről...
több mint 10 éve
Ui: Amióta nézek NFL-t nem vertük meg Rodgerst.Ezért jött Jacquizz, majd az itteni OL mögött jól ellátják a baját 😉
bearsman42
több mint 10 éve
Sziasztok!Új vagyok, egy ideje olvasgatok itt, eddig nem írtam semmit de most itt az új szezon így gondoltam én is fogok írni pár gondolatot.
Annyit érdemes tudni rólam, hogy 2010 óta vagyok maci, minden meccset megnézek, és nem vagyok Cutler hater, sőt...
Ui: Amióta nézek NFL-t nem vertük meg Rodgerst.
több mint 10 éve
A némítás funkciót nem találom.Kiborg lehetek, a szemem már szűr nick alapján.
füligjimmy
Ursus arctos budapestiensis
több mint 10 éve
Akkor már inkább a dartsos Phil Taylor! Strapabíróbb az öreg. 😊A Chicago Bears egy 2017-es hatodik körös draftcetliért elvitte a TE Khari Lee-t a Texans-tólSikerült megelőznöd. Nagyon kellett és várom a végsò keretbe. Rosario egy senki...Miller meg blokkolni nem tud pluszban üvegből is van. Ez a pick még jól is elsülhet.
hpeter93
A védelmet is tudnánk erősíteni,ha megegyeznénk a Brownsból elküldött Phil Taylorral. Egy próbát ő is megérne.
Süsü
több mint 10 éve
A Chicago Bears egy 2017-es hatodik körös draftcetliért elvitte a TE Khari Lee-t a Texans-tólSikerült megelőznöd. Nagyon kellett és várom a végsò keretbe. Rosario egy senki...Miller meg blokkolni nem tud pluszban üvegből is van. Ez a pick még jól is elsülhet.
hpeter93
A védelmet is tudnánk erősíteni,ha megegyeznénk a Brownsból elküldött Phil Taylorral. Egy próbát ő is megérne.
több mint 10 éve
A Chicago Bears egy 2017-es hatodik körös draftcetliért elvitte a TE Khari Lee-t a Texans-tól
több mint 10 éve
Perry úgy látszik kiesett a futók versenyéből---> injury/reservePedig nem volt rossz a pre seasonban és ST-ben jó volt, szóval engem kicsit meglepett, én Carrey-re tippeltem volna....
több mint 10 éve
a védelem milyen Fangio alatt? bocs, nem tudtam nézni a meccseiteket. és Ed Donatell?Hát némi fejlődés látható, főleg a front7, secondary még mindig gyengélkedik... jobbak leszünk mint tavaly, de azért nem top10... Idő kell nekik is meg szarból nehéz is várat építeni 😊
petey
több mint 10 éve
a védelem milyen Fangio alatt? bocs, nem tudtam nézni a meccseiteket. és Ed Donatell?
több mint 10 éve
Őket hoztuk;Deszzert vót a thenextRoethlisberger, de retek szar helyen volt Denverben, harmadik pozicíóban
The Bears on Tuesday claimed quarterback Zac Dysert and tight end Gannon Sinclair off waivers from the Denver Broncos and Arizona Cardinals, respectively.
Őket dobtuk;
To make room on their roster, the Bears waived quarterback Shane Carden and guard Lucas Nix.
Valaki tud valamit az érkezőkről?
hpeter93
itten egy belohioi derbi, Meyerovertheworld ellen
www.youtube.com/watch?v=RmMa5Nv2zoI
lehet még benne valami aszondanám

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 10 éve
Őket hoztuk;The Bears on Tuesday claimed quarterback Zac Dysert and tight end Gannon Sinclair off waivers from the Denver Broncos and Arizona Cardinals, respectively.
Őket dobtuk;
To make room on their roster, the Bears waived quarterback Shane Carden and guard Lucas Nix.
Valaki tud valamit az érkezőkről?
több mint 10 éve
Nézni fogom és köszi szépen!geycoÉn innen szoktam, de sajnos most nem találom fenn: | www.sport-video.org.ua/americanfootball.html | Lehet, hogy még felkerül majd.
Toto21
több mint 10 éve
geycoÉn innen szoktam, de sajnos most nem találom fenn: | www.sport-video.org.ua/americanfootball.html | Lehet, hogy még felkerül majd.
több mint 10 éve
Köszi,fantasy miatt kérdeztem,én is a korábbi Denveri labdázgatás előnyei miatt egész jó szezont jósolok neki 😊sziasztok!Fix helye lesz, söt elég jó az összhang közte és Cutler között. White pedig nekem eléggé gyanús, hogy csak jövöre fog elöször Bears mezben élesben játszani.
Royal stabilan lehet WR2 Jeffrey mögött,amíg White nem épül fel?
peyton4president
Toto21
több mint 10 éve
sziasztok!Fix helye lesz, söt elég jó az összhang közte és Cutler között. White pedig nekem eléggé gyanús, hogy csak jövöre fog elöször Bears mezben élesben játszani.
Royal stabilan lehet WR2 Jeffrey mögött,amíg White nem épül fel?
peyton4president
több mint 10 éve
sziasztok!Royal stabilan lehet WR2 Jeffrey mögött,amíg White nem épül fel?
több mint 10 éve
hu.wikipedia.org/wiki/Ir%C3%B3niaEzzel a két T-vel teljesen esélytelen a csapat. Cutler mindig sietni fog, megoldja, megfutja, de gyilkolni fogják. Volt már ilyen szezon, nemtom emlékeztek-e.1 szezont leszàmítva csak ilyenekre emlékszek 😊 ....
picidzé
Tomcsik
Ursus arctos budapestiensis
több mint 10 éve
Szerintem tavaly is elég rossz volt Jennings, ha MVP-t kell megnevezni a secondaryből az nálam Mundy lenne 2014-ből. S ő sem váltotta meg a világot. Az ő IR-re vándorlása elég gáz. Rolle eddig egy berozsdásodott veterán autó benyomását kelti, Amos pedig egy még nullszériában gyártott típusét. Vereen szimplán rossz konstrukció... Oszt ki van még safety?Fuller, Ball, McManis, Mitchell rosteren van, ha Porter egészséges lesz vélhetően ő is. Mind CB, mind S posztra jön szerintem valaki a végső keretszűkítések után. Számítok egy WR-re is, egy OT-ra, talán egy TE-re is.
több mint 10 éve
Jaja, csak az még Denverben volt............Ezzel a két T-vel teljesen esélytelen a csapat. Cutler mindig sietni fog, megoldja, megfutja, de gyilkolni fogják. Volt már ilyen szezon, nemtom emlékeztek-e.1 szezont leszàmítva csak ilyenekre emlékszek 😊 ....
picidzé
Tomcsik
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 10 éve
Egy sérült Tillmann, egy elsőéves szerencsétlen Fuller és persze a zseniális Hurts, Al-Jean-Loius meg én nem tudom kik mellett ja. Mintha én lennék a legjobb focista a féllábúak ligájában.Nem igazán siratom, igazából egyetlen egy jó éve volt nálunk, tavaly szar volt, előszezonban is láthatatlan. Már csak az a kérdés ki lesz a Nickel, a Ball-Fuller páros elég biztosnak tűnik, bár ők sem a hudejó játékuk miatt.Na, azért még tavaly is a legjobb DB volt a csapatban.
hpeter93
füligjimmy
több mint 10 éve
McManis lesz ha tippeltem kéne...Nem igazán siratom, igazából egyetlen egy jó éve volt nálunk, tavaly szar volt, előszezonban is láthatatlan. Már csak az a kérdés ki lesz a Nickel, a Ball-Fuller páros elég biztosnak tűnik, bár ők sem a hudejó játékuk miatt.Na, azért még tavaly is a legjobb DB volt a csapatban.
hpeter93
füligjimmy
több mint 10 éve
Ezzel a két T-vel teljesen esélytelen a csapat. Cutler mindig sietni fog, megoldja, megfutja, de gyilkolni fogják. Volt már ilyen szezon, nemtom emlékeztek-e.1 szezont leszàmítva csak ilyenekre emlékszek 😊 ....
picidzé
több mint 10 éve
Nem igazán siratom, igazából egyetlen egy jó éve volt nálunk, tavaly szar volt, előszezonban is láthatatlan. Már csak az a kérdés ki lesz a Nickel, a Ball-Fuller páros elég biztosnak tűnik, bár ők sem a hudejó játékuk miatt.Na, azért még tavaly is a legjobb DB volt a csapatban.
hpeter93
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson