Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Egy kicsit más téma. Szakértők szerint remekül mozgott tegnap Fisher, és Kyle Long is jó volt.proki
Long annyira jó volt szélen, hogy be is rakták középre, ne égesse magát. Már tegnap sokkal jobbak voltak a falemberek, nem teszik őket össze-vissza, megnézték, ki tud produkálni tackle poszton. Engem pl. Wagner egyáltalán nem győzött meg, sőt. Long se.füligjimmy
Továbbra sem szeretnék újonc LT-t....csak ha muszáj...G-ből viszont jöhetne vmi komolyabb a draftról....bár ez is attól függ, h mit művelünk FA-n....Bear
Ott a pont!! LT- nálam is FA. De majd Cutler kinyafogja ezt is remélem, mint Marshallt. 😉

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Egy kicsit más téma. Szakértők szerint remekül mozgott tegnap Fisher, és Kyle Long is jó volt.proki
Long annyira jó volt szélen, hogy be is rakták középre, ne égesse magát. Már tegnap sokkal jobbak voltak a falemberek, nem teszik őket össze-vissza, megnézték, ki tud produkálni tackle poszton. Engem pl. Wagner egyáltalán nem győzött meg, sőt. Long se.füligjimmy
Továbbra sem szeretnék újonc LT-t....csak ha muszáj...G-ből viszont jöhetne vmi komolyabb a draftról....bár ez is attól függ, h mit művelünk FA-n....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Long annyira jó volt szélen, hogy be is rakták középre, ne égesse magát. Már tegnap sokkal jobbak voltak a falemberek, nem teszik őket össze-vissza, megnézték, ki tud produkálni tackle poszton. Engem pl. Wagner egyáltalán nem győzött meg, sőt. Long se.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én abban reménykedem, hogy addigra már meglesz az új LT-nk (FA-ról)...
Warmack számomra is nagyon domináns G-nek tűnik...azért ne felejtsük el a LB-húzás lehetőségét sem...vagy ki tudja....Strasszman még MLB-t csinál McClellinből, aztán nézegethetjük a DE-ket...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Ez baj. Mármint ha úgy dönt a 2 pedofil a vezetőségben, hogy OT lesz 1. körben, akkor( legalábbis a Senior Bowl eddigi teljesítménye alapján) sem Fisher sem Long nem csúszik 20. körig..

Chiefs-Chargers-Rams-nél jöhet szóba OT, Cardsnál és Phillyben meg a rossebb tudja hogy gondolkodik az új vezetőség.kovi470
20. körig biztos nem, mert az csak 3 év múlva lesz kb 😀 Sztem a 20. picknél ez a két ember még teljesen biztos hogy bent lesz, mert van előttük legalább 4-5 akik jobbak náluk. Az én emberem Warmack lesz.proki
Ja igen. 20. pick-ig 😀
Hát, pedig Fisher elég biztos hogy kimegy, ha Long nem is.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Ez baj. Mármint ha úgy dönt a 2 pedofil a vezetőségben, hogy OT lesz 1. körben, akkor( legalábbis a Senior Bowl eddigi teljesítménye alapján) sem Fisher sem Long nem csúszik 20. körig..

Chiefs-Chargers-Rams-nél jöhet szóba OT, Cardsnál és Phillyben meg a rossebb tudja hogy gondolkodik az új vezetőség.kovi470
20. körig biztos nem, mert az csak 3 év múlva lesz kb 😀 Sztem a 20. picknél ez a két ember még teljesen biztos hogy bent lesz, mert van előttük legalább 4-5 akik jobbak náluk. Az én emberem Warmack lesz.
több mint 12 éve

Chiefs-Chargers-Rams-nél jöhet szóba OT, Cardsnál és Phillyben meg a rossebb tudja hogy gondolkodik az új vezetőség.

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Egy kicsit más téma. Szakértők szerint remekül mozgott tegnap Fisher, és Kyle Long is jó volt.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Azzal vitatkoznék, hogy Houstonban jó a védelem.
Lehet, hogy a Jax ellen annak tűnik de a Pecc ellen jócskán mutatkoztak a hibák. Meg más ellen is.
Cushing meg Watt tényleg elit, de a secondary szerintem gyenge.

több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
A seattle-nél van egy fasza OC, egy NFL top QB formában zúzó Wilson, egy top RB, és bár a WR corp meg az OL sem világverő, mivel Wilson nem pocket QB, általában tud elég időt adni a WR-eknek, hogy legalább 1 elszakadjon. Egy gyengébb pocket QB-val valószínű közük sem lett volna a PO-hoz, de Wilsonnal idén ez az átlagosnál jobb O volt. Ha statokat nézünk, 9. szerzett pontokban, 3. futott yardban, 17. total yardban, és bár passz yardban valóban csak 27, top scoring offenseként ez kevésbé lényeges adat.

Ez szerintem egyáltalán nem gyenge-közép offense. Futásra alapoz, mint régen, csak amikor kell akkor a passzjáték is működik és mellé top3 def párosul. A Bears offense is fasza lehetne, ha a passzjáték működne amikor kell. Akkor nem baj, ha alapvetően futunk.

A Saints amúgy jó példa arra, hogy önmagában király offense nem megy semmire lófasz védelemmel, ezért mondtam, hogy nyilván védelemből is kell jónak lenni, mert annyira jó offense nincsen, hogy minden meccsen 50 pontokat szerezzen, mert fos a védelem. Egyébként a Saints 440, a Giants 383 yardot engedett meccsenként, ami az előkelő utolsó és az előtti helyre elég. Egyébként a PAts, Ravens, Skins, Colts, Falcons, Vikings, Packers csapatai sem rendelkeznek átlagosnál jobb védelemmel. A 12 PO-s csapatból én a Hawks, Niners, Broncos, Bengals és Texans-nál tudom elmondani, hogy kifejezetten fasza védelmek. Persze a többinél sem szar, de az előbb említett 7 csapat mind az offense miatt jutott be elsősorban. Max a Ravens is-is a Vikes-nak meg mákja, hogy igazából az NFC-ben elég sok balfasz/szar csapat volt idén, AP meg megdöglött a pályán.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Akik a Top10-ben végeztek szerzett pontok tekintetében, két csapat nem jutott rájátszásba (NO, Giants). A Colts becsúszott 22.3 ponttal, ami a 18. hely. Biztos mindenki össze tudja számolni, de ez 12-ből mindössze 2, aki mondjuk úgy, ráfoghatja a védelemre. Mi 2 darab meccset nyertünk, amikor a D/ST nem szerzett pontokat.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na igen, de a felsorolt Jó D-vel rendelkező cspatoknál az O még a középszar kategóriát sem ütötte meg( Rams, jets, Steelers, Cards). Közepesen jó O-val már többen a rájátszásban vannak (lásd Seattle, hangyafasznyin múlott hogy nem konferencia döntőztek, egy olyan O-val, ahol a QB jó, de (nálam) semmi több, nincs WR, egy 0 TE, és egy erős futó. Nálam kb ez a felállás jelenti a gyenge közép O-t. De mondhattam volna a Vikingeket, vagy a Ravenst is, egykutya, bár Flaccco tényleg erőn felüli volt a rájátszásban). Ha ilyen O-t össze tudnánk rakni, nem lenne gond

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
nem fostalicska, de egyik meccsen sem volt ellenük secondary a pályán, mindent elmond hogy a Pats ellenit pl Cutler is megnyerte volna.davemayer
nem csak erről a PO-ról beszélek, hanem általában. Nem fasza az O-juk, de azért egy átlagosnak elmondhatjuk. Főleg, hogy manapság akármilyen elit a védelmed, ha tényleg fostalicska az O-d, akkor nemhogy SB-be, de még a PO közelébe sem érsz el. Ahogy korábban mondtam, ez a "védelem nyeri a bajnokságot" téma igaz volt addig, amig futással építették fel a passzjátékot a csapatok, viszont mióta passzal építik fel a passzjátékot, 10-20 pontot tud szerezni minden valamire való (és így operáló) offense, szóval az elit D-fostalicska O az ma már nem működik.

Félre ne értsen senki, kell védelem, minél jobb, de a korábbi időkkel ellentétben, csak azzal már nem lehet sokáig jutni. Megnézed a top10-15 védelmű csapatot, ahol csak védelem van, az hiába elit, nincsenek ott a playoffban. A Vikes az egyetlen kivétel-szerűség, de ott AP idén egyedül kitett egy fasza offense-t. De a többiek, Steelers, Mi, Jets, RAms, Cards, Chargers mind-mind szar, vagy középszar offense-el sehol nincsenek. És ha PO-ba is mentek volna, kb. azonnal kiesnek, mint a Vikes, ahol már AP egyedül kevés volt.

Akármennyire szeretem a védelmeket, nagyon örülök, ha végül tényleg úgy döntünk, hogy főleg az offense-re megyünk rá, mert muszáj haladni a korral, ha sikereket is szeretnénk. :/
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Legyen Ravens elit. Talán a csapat hozzájuk van a legközelebb. Jó D, fostalicska O(lehet még valaki QB, egy elit WR és egy szárnyait bontogató stb stb...)

Ha 5 évente Super Bowlt játszik a csapat, és a másik 4ben is csak Div körig eljutunk, aláírom.kovi470
Igaz, hogy én nem kezelem Flacco-t Sancho szintjén, de azért az a Ravens O egyáltalán nem fostalicska.fetomy
nem fostalicska, de egyik meccsen sem volt ellenük secondary a pályán, mindent elmond hogy a Pats ellenit pl Cutler is megnyerte volna.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Legyen Ravens elit. Talán a csapat hozzájuk van a legközelebb. Jó D, fostalicska O(lehet még valaki QB, egy elit WR és egy szárnyait bontogató stb stb...)

Ha 5 évente Super Bowlt játszik a csapat, és a másik 4ben is csak Div körig eljutunk, aláírom.kovi470
Igaz, hogy én nem kezelem Flacco-t Sancho szintjén, de azért az a Ravens O egyáltalán nem fostalicska.
több mint 12 éve
Warford (my man), Schwenke, Thorton, Quinsberry. És meg kell nézni néhány OU meccset Lane Johnson miatt.

Azért a Ravens védelme is egy elég szerencsés rájátszássorozaton van túl. Manning és Brady nagyon-nagyon tompák voltakt. Valamint nem ártott nekik sem, hogy tudtak szerezni 35 ill. 28 pontot. Van támadófaluk, full back, tight end, és általában véve egy rendszerük, ami tisztességesen használja az erőforrásokat.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Látom Pici ismét az éjszaka közepén bontakozott ki 😀 Véget ért a műszak, vagy épp elkezdődött?

Igen, de ahhoz hogy elit D legyen, kell 2 hiányzó láncszem, ahhoz meg hogy elit O, kell 6-7.
Nyilván egy tökéletes ligában a tökéletes csapatnál mindkettő numero uno. Választani kell. Jó D, középszar O, vagy fordítva.

U.i: ha a következő napokban nem írok, az azért van mert kiégett a retinám ettől a szar fehér héttértőlkovi470
Mennyire elit? 49ers, Broncos, vagy Seahawks elit? Mert a rájátszást kb. mindegyik a nézőtérről bámulta végig. A védelmek nagy része az elmúlt, háááát, három évben a rájátszásban a "ki nem kényszerített hibákból" élnek. Ha lehet egy más sportágbeli kifejezést használni. füligjimmy

Ha 5 évente Super Bowlt játszik a csapat, és a másik 4ben is csak Div körig eljutunk, aláírom.

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Látom Pici ismét az éjszaka közepén bontakozott ki 😀 Véget ért a műszak, vagy épp elkezdődött?
füligjimmy
Sérvvel küszködöm, éjszaka mindig felébredek, mert fáj. Ilyenkor az interneten próbálok vicces lenni. Így sikerül csak...😊picidzé
Jaaaaa, én azt hittem csak simán betankoltál egy kicsit. Ha én hazamászok valahonnan, sokszor nem tudok aludni. Szopás, műteni fognak? Nem vagyok belgyógyász, vagy valami, de tudtommal ez nem gyógyul magától.

Közben nézem a szenyor bólt, tegnap az Illini, és a Kent St. guardja nem volt rossz. Fischer tackle poszton egyelőre kimagaslik, de ez várható volt.

WR edzőnek hozzunk már valaki komolyabbat, könyörgöm.

Egy kis élő követés, remélem nem baj. Fischer először szépen lenyomta Okafort, de utána kétszer eltakarították, egyszer ráadásul bull rush-hal. Ő szerintem az a típusú játékos, aki ellen simán befújhatnak majd egy meccsen 10 holdingot. Megragadja az embert, nem engedi, amíg gyengébbek nála, ez bejön. Elsírom magam, ha draftoljuk. Ha lesöprik a kezét, már simán verik belülről.
Short ellen a Kent St. G (nem tudom megjegyezni a nevét) elég gyenhge volt, Thorton (Illini) eddig jó, és Qunsenberry, vagy ki, San Jose St. kiváló.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
füligjimmy
Sérvvel küszködöm, éjszaka mindig felébredek, mert fáj. Ilyenkor az interneten próbálok vicces lenni. Így sikerül csak...😊

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve

Igen, de ahhoz hogy elit D legyen, kell 2 hiányzó láncszem, ahhoz meg hogy elit O, kell 6-7.
Nyilván egy tökéletes ligában a tökéletes csapatnál mindkettő numero uno. Választani kell. Jó D, középszar O, vagy fordítva.

U.i: ha a következő napokban nem írok, az azért van mert kiégett a retinám ettől a szar fehér héttértőlkovi470
Mennyire elit? 49ers, Broncos, vagy Seahawks elit? Mert a rájátszást kb. mindegyik a nézőtérről bámulta végig. A védelmek nagy része az elmúlt, háááát, három évben a rájátszásban a "ki nem kényszerített hibákból" élnek. Ha lehet egy más sportágbeli kifejezést használni.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Breaking: Bears keep filling out their coaching staff. Newest addition, per sources, is strength coach Mike Clark.  www.chicagotribune.com/sports/breaking/chi-chicago-bears-strength-coach-20130122,0,1264735.story

Azt mondta Emery/Trestman, hogy a hét közepére kiszeretnék alakítani a teljes edzői stábot. A hírek szerint Andrew Hayes-Storker eléggé esélyes a WR coach szerepre. Ő az elmúlt szezonban assistant WR coach volt, előtte pedig 3 évig offenseive quality control szerepkörben tevékenykedett.
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 922
Ebből le lehet szűrni,hogy egyáltalán nem erre számítottam. Már mind1..így alakult. Hasonlóságot vélek felfedezni a hollók és a mackók között több poszton is. Ezért nekik fogok drukkolni,hogy nyerjék meg. ( Jogosan jöhet a kérdés,hogy mégis miért a NE-et vártam továbbjutónak...hát csak egy üveg whiskym múlott rajta 😀 )Süsü
Látod, ha öreg leszel, és tapasztalt, és hihetetlen mennyiségű statisztikát és szakcikket olvastál már, ez meg fog változni. A feleségem megkérdezte, hogy ki fog nyerni én mondtam neki, hogy utálom az Atlantát, a 49ersben meg játszik egy Sopoaga nevű játékos, a Patriots ott rohadjon meg, ahol van, az öreg ripacs Ray Lewis meg kapjon már még egy lehetőséget üvöltve sírni, hát nekem bejött mindkét tipp, egen, a kor és a tapasztalat. picidzé
Az okok,hogy ki miért fog nyerni,azok magukért beszélnek. Én csak ülök és olvasom a jobbnál jobb hozzászólásaitokat. 😉
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Ebből le lehet szűrni,hogy egyáltalán nem erre számítottam. Már mind1..így alakult. Hasonlóságot vélek felfedezni a hollók és a mackók között több poszton is. Ezért nekik fogok drukkolni,hogy nyerjék meg. ( Jogosan jöhet a kérdés,hogy mégis miért a NE-et vártam továbbjutónak...hát csak egy üveg whiskym múlott rajta 😀 )Süsü
Látod, ha öreg leszel, és tapasztalt, és hihetetlen mennyiségű statisztikát és szakcikket olvastál már, ez meg fog változni. A feleségem megkérdezte, hogy ki fog nyerni én mondtam neki, hogy utálom az Atlantát, a 49ersben meg játszik egy Sopoaga nevű játékos, a Patriots ott rohadjon meg, ahol van, az öreg ripacs Ray Lewis meg kapjon már még egy lehetőséget üvöltve sírni, hát nekem bejött mindkét tipp, egen, a kor és a tapasztalat.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Csacsogunk amúgy LB-kről, miközben azért a védelmek (különösen az NFC-ben) nem sokat tettek hozzá a beszélgetéshez. Nyilván sokkal nagyobb a nyomás az irányítókon, de sajna jelenleg minden meccshez úgy kell hozzáálni, hogy 30 pontot kell szerezni.

Kezdődik a Senior Bowl, kíváncsi leszek, kit szimatolnak körbe. Nyilván ez a BPA dolog jól hangzik, támadófalnál először azt döntsük el, hogy zone vagy man, hozunk e még egy védőfalembert (Kawann Short?), mondjuk Paea mellé, hogy combosabbak legyünk futás ellen, ha egyáltalán Melton marad. 2. körre is marad OL, idén a classnak krémje annyira nincs, de a tészta elég vastagnak tűnik. füligjimmy

U.i: ha a következő napokban nem írok, az azért van mert kiégett a retinám ettől a szar fehér héttértől

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Csacsogunk amúgy LB-kről, miközben azért a védelmek (különösen az NFC-ben) nem sokat tettek hozzá a beszélgetéshez. Nyilván sokkal nagyobb a nyomás az irányítókon, de sajna jelenleg minden meccshez úgy kell hozzáálni, hogy 30 pontot kell szerezni.

Kezdődik a Senior Bowl, kíváncsi leszek, kit szimatolnak körbe. Nyilván ez a BPA dolog jól hangzik, támadófalnál először azt döntsük el, hogy zone vagy man, hozunk e még egy védőfalembert (Kawann Short?), mondjuk Paea mellé, hogy combosabbak legyünk futás ellen, ha egyáltalán Melton marad. 2. körre is marad OL, idén a classnak krémje annyira nincs, de a tészta elég vastagnak tűnik.

- Abe Simpson