Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Jaja, szerintem ütközik 2-3-at, aztán tudatosodik, hogy nem törik el a gerincét minden kontaktnál és nem hiszem, hogy gond lesz vele.fetomySzerintem olyan jó lesz,mint egy új gázpalack. 😀
több mint 12 éve
Jaja, szerintem ütközik 2-3-at, aztán tudatosodik, hogy nem törik el a gerincét minden kontaktnál és nem hiszem, hogy gond lesz vele.
több mint 12 éve
És Knox vajon a sérülés után is ugyanolyan lesz, ugyanúgy bevállalja majd az ütközéseket? Kétlem.Ha Knox fél, az nagyon hamar ki fog derülni. Akkor kell egy 4.-5. számú elkapó. Mellesleg a rájátszásba jutó csapatoknak volt általában 2, nagyritkán 3 megbízható célpontjuk, szóval annyira nem sírok. Ráaádásul Weems olyan csávónak néz ki, mint aki gyógyszert szed, vagy ami még sajnálatosabb, nem szed, holott kéne.
Olyan ez mint amikor önhibádon kívül karambolozol. Soha nem leszel már utűna olyan magabiztos a volánnál, mindig benned lesz a félsz.
Persze a ligában láttunk már ellenpéldát is rá, de ez azért elég para volt neki, fejben sokkal szarabb mint egy ACl szakadás. Meglássukkovi470
Karambolról egy sztori. Kanyarodok ki jobbra egy ipari park területéról egy szűk kis utcába. Mivel előzni tilos van, nézek balra, semmi, uccu neki. Erre szembe jön velem egy kamion, ami előz egy traktort. Fékezek, csattanás. A mögöttem jövő teherautó is balra néz, uccu neki, szóval belémjött. Nem tudok hátratolatni, az a retkes román kamion meg csak jön, a sofőr is beszarhatott, meg gondolom nem aludt 40 órája, hogy rohadjon el az a szőröstalpú, ahol van. Na, egyesbe kapcsolok, belehajtok az árokba. Ez kb. 4 másodperc alatt megvolt, de még a sofőr arcát is megbámultam, szóval néha félelmetesen működik az emberi agy. A kocsi nem tört, szóval köptem egy hegyeset, oszt mentem tovább. Eszembe se jutott, de egy hét múlva volt egy rémálmom, hogy próbálok fékezni de zuhanok, és még a lepedőt is kirúgtam magam alól. 😀 Azóta semmi. Szóval lehet Knox is beremeg majd egyszer, de amúgy kutya baja se lesz.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
És Knox vajon a sérülés után is ugyanolyan lesz, ugyanúgy bevállalja majd az ütközéseket? Kétlem.Olyan ez mint amikor önhibádon kívül karambolozol. Soha nem leszel már utűna olyan magabiztos a volánnál, mindig benned lesz a félsz.
Persze a ligában láttunk már ellenpéldát is rá, de ez azért elég para volt neki, fejben sokkal szarabb mint egy ACl szakadás. Meglássuk
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Cutler helyére tette az asszonyt. SMS-ben mi legyen házasodjunk? Ja tök mindegy, majd elküldöm a gyűrűt postán. Mekkora alfa hím, imádom.DeleteCsempiönsip? Az alfahímek nem nősülnek, az alfahímeknek háremük van. Nemsokára elérjük, hogy a facebook beállítás is elég lesz, f***nak se kell közjegyző. Tegnap egy barátunk bemutatta az új barátnőjét. Juj. Nemrég múlt 20 éves, elbűvölő, de annyi esze van, mint egy okostelefonnak. Vagy én lettem sokkal intelligensebb az évek múlásával, vagy tényleg elhülyülnek a kölykök a számítógépektől. Mivel ide járok biológia leckékért, és nyelvtan korrepetálásért, inkább az utóbbi.
Most van időm egy kicsit meghallgatni a Waddle&Silvy műsorokat. Meghívták Urlachert, aki adna kedvezményt, mert szeretne innen visszavonulni, meg ugye az egész költözés, új csapat nem hiányzik neki. Lance Briggs a következő két évben keres kb. 10-11 milliót. Urlacher 2 év/10 milliót nem ér. Ezalatt pedig elég alázás jellegű.
Melton franchise tag szerintem sokkal vonzóbb alternatíva a vezetőségnek, mint egy hosszútávú. Egyrészt hány évtizeden kereszül domináns UT van a ligában? Talán Kevin Williams, de Pat nélkül, már 30-hoz közelítve, aztán a hamradik x-en túllépve, ő se tudja megközelíteni a korábbi teljesítményét. Utána már csak olyan játékos jut eszembe, mint Shaun Rogers. Tehát nem 2-3 szezonon kersztül domináns/nagyon jó DT, hanem 6-8-10 éven kersztül. De lehet az én emlékezetem rövid. Másrészt elment Lovie Smith. Melton az ő találmánya.
Devin Hester: nagyon remélem, hogy nem itt kezdi a szezont. Gyorsabb nem lesz, okosabb nem lesz. Fél az ütközéstől, fél a sérüléstől, nincs jó keze. És akkor még babusgasd, meg pátyolgasd. A nála semmivel sem tehetségesebb Knox majd' 1000 yardot kapkodott össze. Mert Knox konkrétan bevállalta, hogy amikor elkapja a labdát, akkor meg fogják ütni. Ő se küzdött semmiért, csak nem volt tele a gatyája. Mindig, amikor Hester a pályán van, elveszi a helyet egy olyan játékostól, aki nincs beszarva. Viszlát, és köszi a halakat.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Cutler helyére tette az asszonyt. SMS-ben mi legyen házasodjunk? Ja tök mindegy, majd elküldöm a gyűrűt postán. Mekkora alfa hím, imádom.DeleteNásznép pedig a yútúbon nézi az eseményt, a fészbukon gratulál, és a fedexel küldik az ajándékot.21.századi romantika.
több mint 12 éve
Cutler helyére tette az asszonyt. SMS-ben mi legyen házasodjunk? Ja tök mindegy, majd elküldöm a gyűrűt postán. Mekkora alfa hím, imádom.

több mint 12 éve
Nem tudom, meg tudjátok e nyitni, némi statisztika arról, hogy Watt, Von Miller, de ha megnézed, mégis Peppers a legnagyobb király Illés Béla óta. Na jó, nem igazán, de még mindig piszok gyorsan odaér, és a séma se kegyes hozzá. Méghogy kivágni, mert sokat keres. Bah. füligjimmyEzt pofázom egész szezonban, oszt csak a szakíróknak hisztek...blööeee...😛
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Ha nem lesz új szerződés, akkor is lesz franchise tag, nem megy sehova. Az a kérdés mekkora lesz a cirkusz.Van bármi hír, hogy Meltonnal megkezdtétek az előzetes tárgyalásokat?WirtschaftsteilNe is álmodj róla!!! 😊
Én nem futottam még bele Meltonnal kapcsolatos hírbekovi470
www.profootballfocus.com/blog/2013/02/05/the-overrated-sack/
Nem tudom, meg tudjátok e nyitni, némi statisztika arról, hogy Watt, Von Miller, de ha megnézed, mégis Peppers a legnagyobb király Illés Béla óta. Na jó, nem igazán, de még mindig piszok gyorsan odaér, és a séma se kegyes hozzá. Méghogy kivágni, mert sokat keres. Bah.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Van bármi hír, hogy Meltonnal megkezdtétek az előzetes tárgyalásokat?WirtschaftsteilNe is álmodj róla!!! 😊
Én nem futottam még bele Meltonnal kapcsolatos hírbe
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Van bármi hír, hogy Meltonnal megkezdtétek az előzetes tárgyalásokat?
több mint 12 éve
Michael Boley. Csípném. És szarok a pénzre. Akkor is csípném 😀

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Urlacher.A legtöbbet elmondó tény, hogy nem érződött az, hogy Roach játszott az Öreg helyén.
Én nem bánom azt, ha marad. Egy normális felkészüléssel, ha elkerülik a sérülések ezt a teljesítményt, amit '12-ben nyújtott letudja hozni mégegyszer. Nem egy MLB fogja playoffba juttatni a csapatot. A liga egyik legjobbjának tartott Bowman-Willis LB duó sem nyerte meg a Superbowlt. MIntahogy az említett Ray Lewis sem rakott sokat hozzá a pályán a Ravens D-hez. S akkor nagyon óvatosan fogalmaztam.
A drafton tényleg ne lőjünk el picket LB-re. Egyszerűen minden arra mutat, hogy az fasza, ha van egy jó defense, de offense nélkül... S ezt Emery is tudja. Nem hiába váltott Trestmanre és nem hiába nem kellett Lovie sehova sem.
több mint 12 éve
Nem arra gondoltam, h egyből nyomat egy 05-öt, csak arra, hogy nem véletlen az offseason-beli felkészülés...az, h lassult, nem kérdés, nem lesz fürgébb jövőre sem....a gond a fizikumával volt, attól volt ilyen látványosan gyenge a teljesítménye...Az Öregnek azért az sem túl jót, hogy nem volt offseasonje gyakorlatilag.13 éve van a profik között, nem hinném, hogy igazán alapozó edzésekre van szüksége.
Én szeretném, hogy még egy szezonja legyen nálunk, aztán szépen visszavonul....úgy gondolom, h van még benne egy ennél sokkal jobb év...valóban lassabb, de idén a fizikuma sem volt igaz, amiatt is játszott igen szutyokul...Bear
www.youtube.com/watch?v=5LnW4aeDuX8
A 6. másodpercnél vesz egy "repülőrajtot", és a 45 yardot teljes 8 másodperc alatt futja végig. 😀 Már két éve azt mondja, hogy rutinnal pótolja a megkopott kondit.
De nem azt mondom, hogy ne jöjjön vissza, mert most egy LB-re nem adnék picket, fölös lóvé meg nincs szabadügynökre, de minél hamarabb elfogadjuk, hogy ettől már csak rosszabb lesz, annál jobb. füligjimmy

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Az Öregnek azért az sem túl jót, hogy nem volt offseasonje gyakorlatilag.13 éve van a profik között, nem hinném, hogy igazán alapozó edzésekre van szüksége.
Én szeretném, hogy még egy szezonja legyen nálunk, aztán szépen visszavonul....úgy gondolom, h van még benne egy ennél sokkal jobb év...valóban lassabb, de idén a fizikuma sem volt igaz, amiatt is játszott igen szutyokul...Bear
www.youtube.com/watch?v=5LnW4aeDuX8
A 6. másodpercnél vesz egy "repülőrajtot", és a 45 yardot teljes 8 másodperc alatt futja végig. 😀 Már két éve azt mondja, hogy rutinnal pótolja a megkopott kondit.
De nem azt mondom, hogy ne jöjjön vissza, mert most egy LB-re nem adnék picket, fölös lóvé meg nincs szabadügynökre, de minél hamarabb elfogadjuk, hogy ettől már csak rosszabb lesz, annál jobb.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Az Öregnek azért az sem túl jót, hogy nem volt offseasonje gyakorlatilag.Én szeretném, hogy még egy szezonja legyen nálunk, aztán szépen visszavonul....úgy gondolom, h van még benne egy ennél sokkal jobb év...valóban lassabb, de idén a fizikuma sem volt igaz, amiatt is játszott igen szutyokul...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
A Super Bowl? 34-31. Alapszakaszban a legjobb védelmek találkoztak.füligjimmyNa ugye 😊 Látatlanban nagyon jól tettük, hogy offensive HC-t választottunk. Manapság már lehetetlen hosszútávon <20 pontokkal meccseket nyerni.
több mint 12 éve
Nyertem egy sört azzal, hogy egész meccsen 0 darab holdingot fújtak. Ezt mondjuk nem gondoltam komolyan, hirtelen felindulásból kimondtam a nullát, és utána nem akartam csirkének tűnni. Haver mimimum hatot mondott. De nekem nagyon sok 9ers snap false start gyanús volt, legalábbis nagyon sokat mocorogtak. Így utólag nem érdekes.u.i.: aki szeint a Niners OL ellen be lehetett volna fúj minimum 10 false startot, az jelentkezzen, mert lehet én láttam rosszul hajnal 3-kor, de szerintem alig adtak fel snapet szabályosan. A bíráskodásról azt el kell azért mondani, hogy konzisztens volt. Egész meccsen engedték a kézfogót, viszont holdingot se fújtak. füligjimmyJelentkezem. És azért is mosolyogtatott meg a bírózás, mert csak az utolsó drive-ban engedtek 2-3 orbitális holdingot. De abban is egyetértünk, hogy nem voltak részrehajlóak, mindkét oldalt engedték. Gyurma Pappa
Ennek a szezonnak is vége. A döntő a nők és gyerekek játéka, volt sok reklám, meg éneklés. Az igazi férfiak számára most kezdődik a szezon. Draft, minden mennyiségben! Mackó?
Nemcsak Fluker, de Lane Johnson után is érdeklődik a vezetőség. Mivel tavaly is nyilvánvaló volt, hogy DE pick lesz, akkor készülhetünk az OT pickre. Ami nem is csoda.
PFF értékelés
30. Chicago Bears (32)
PB – 28th, RB – 27th, PEN – 30th
Stud: I never thought I’d see the day where not only would J’Marcus Webb (-0.8) not be the weak link on this line, but also be the most consistent performer. He took a huge step forward this year in becoming an adequate left tackle. You can win football games with them.
Dud: Take your pick. Ultimately it has to be the man who is on the path to ‘Bustville’, Gabe Carimi (-10.1). The former first-round pick does get push in the run game, but he’s horribly overmatched when he gets on his heels. That’s a horrible habit for an offensive tackle who earned his late benching.
Summary: They don’t make life easy for Jay Cutler and they make their running backs earn every yard. However you measure them this line just isn’t good enough, to the point where the best performers are the guys who just don’t get beat with regularity.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
u.i.: aki szeint a Niners OL ellen be lehetett volna fúj minimum 10 false startot, az jelentkezzen, mert lehet én láttam rosszul hajnal 3-kor, de szerintem alig adtak fel snapet szabályosan. A bíráskodásról azt el kell azért mondani, hogy konzisztens volt. Egész meccsen engedték a kézfogót, viszont holdingot se fújtak. füligjimmyJelentkezem. És azért is mosolyogtatott meg a bírózás, mert csak az utolsó drive-ban engedtek 2-3 orbitális holdingot. De abban is egyetértünk, hogy nem voltak részrehajlóak, mindkét oldalt engedték.

több mint 12 éve
A Super Bowl? 34-31. Alapszakaszban a legjobb védelmek találkoztak. Mindkét oldalon nagyjából 2 emberre dobáltak (Colliver/Whitner&Lewis/Graham). Egy tisztességes edzőnek ennyi elég. Nyilván lehet 14 All-Pro játékos a back sevenben, séreülések esetére, de egyszerűbb 30 pont fölött szerezni. Szerintem. Urlacherhez pedig ne ragaszkodjunk, már eddig is egy lépéssel lassabb volt, most láttuk milyen, amikor egy ikonikus MLB két lépessel lassab. Szörnyű. Nyilván ilyen volt az egész szezonja, ha felannyi hatással lett volna a meccsre, mint a médiára, ez egy nullázás. De erős a gyanúm, hogy egy botrányos szeon után jövőre a Nagy Kopasz innen fog visszavonulni, csak lényegesen kevesebb felhajtással. u.i.: aki szeint a Niners OL ellen be lehetett volna fúj minimum 10 false startot, az jelentkezzen, mert lehet én láttam rosszul hajnal 3-kor, de szerintem alig adtak fel snapet szabályosan. A bíráskodásról azt el kell azért mondani, hogy konzisztens volt. Egész meccsen engedték a kézfogót, viszont holdingot se fújtak.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hester nem vonul vissza, de szeretne máshol játszani, mert ide az ő képességei nem illenek. Nyilván más csapat szereti, ha az elkapó hasravágja magát, mert be van szarva az ütközéstől. És még gondolkozik azon, hogy cornert is tudna játszani, főleg ahol sokat kell emberezni. Szavamat ne felejtsem, inkább csendben maradok.füligjimmyMenjen Miamiba....😀
több mint 12 éve
Hester nem vonul vissza, de szeretne máshol játszani, mert ide az ő képességei nem illenek. Nyilván más csapat szereti, ha az elkapó hasravágja magát, mert be van szarva az ütközéstől. És még gondolkozik azon, hogy cornert is tudna játszani, főleg ahol sokat kell emberezni. Szavamat ne felejtsem, inkább csendben maradok.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
#Bears CB Charles Tillman named the 2012 Salute to Service Award winner.
több mint 12 éve
Melyik a kakukktojás? 😊www.nfl.com/photos/0ap1000000132711/0ap2000000133845
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 12 éve
Nem jön senki, az ncaa-ből szép lassan elfogynak az emberek majd feloszlik... Úgy írod ezt, mintha semmit nem tudnál a college fociról, pedig azt kellene belátni, hogy bizony az utánpótlás határozza meg az nfl csapatok játékstílusát is, és nem a profi liga mondja meg, hogy "nekünk bizony kell 5 új Manning, neveljétek ki őket"Ahogy írtam is (vagy nem írtam, akkor most írom), nagyon ostoba dolognak tartom, hogy az edzők nem segítik ki az újonc irányítóikat NCAA-ből átvett elemekkel, és inkább adnak hat másik esélyt olyan irányítóknak, mint Henne, vagy Quinn. De ez a 3 srác vastagon NFL szinten tud dobni. Meg kell nekik mondani pontosan, hogy mit csináljanak a lasztival, és amúgy meglepően keveset is passzolnak, de nagyon pontos, és nagyon erős karjuk van. Írhatnék erről egy statisztikai elemzést is, de nem fogok, mert lusta vagyok. Alá tudnám támasztani számokkal. Anno Vick megdöntötte Bobby Douglas kb. 20 éves rekordját. De futhatsz akármilyen jól, manapság 55-60%-kal dobálni 2500 yardot az "kint vagy a ligából" szint. Ez az egyik érvem. A másik, hogy a read option a fiatalok játéka. Jól jön a rutin, amikor kezd fogyni a lábakból a kakaó. Erre érvként csak egy interjút tudok felhozni. Pont egy ilyen kérdést intéztek Cutlerhez, hogy tudna e még option játékokat futtatni. 29 éves, mindig az atletikusabbak közé tartozott, és kereken kimondta, hogy nem. Várjunk még egy évet, adjunk a csoportellenfeleknek néhány órányi anyagot, amit videózhatnak. Nem véletlenül kopott ki az option a ligából. Persze a jelenlegi bírói felfogás sokat segít, de nemcsak irányító kérdése, marha nehéz egy gyorsabb NFL védőt szabályosan megblokkolni. Ha elővennék a videókat (a mi alatt azt értem, hogy te), az option játékok több, mint felénél lehetett volna faultot fújni. Nyilván erre lehet azt mondani, hogy mindig lehet holdingot fújni, azért nem. De ebbe már tényleg nem akarok belemenni. Ha 3 évig ugyanezzel a stílussal sikeresek lesznek, és jön még 2 srác, aki ugyanilyen szintet tud hozni, akkor elhiszem, hogy átalakul a liga játéka. De egyelőre komolyabb változásra a jelenlegi szabályok között én nem látok komolyabb esélyt.
Ilyen qb class-okkal, mint az idei, meg pláne érthető az atletikus irányítók térnyerése. És bár vegytiszta triple option támadójáték biztos nem lesz az nfl-ben, a read optionnek úgy simán van létjogosultsága hosszabb távon is, ahogy azt a 49ers használja, okosan vegyítve más elemekkel
Persze amíg a belterjesség jellemző a ligára, addig nyilván marad a konzervativizmusjjncaa
u.i.: A rezesbandákat azért betilthatnák.
- Abe Simpson