Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 922
Olvasgattam itt ott. Ugye szopóágon voltunk két szezonban is backup QB-t illetően...nos itt van AK...az ő keze alatt volt Chase Daniel. Mekkora lehet annak a lehetősége,hogy hozzánk szegődjön a srác? Életemben nem láttam még,hogy mit tud. Mennyi mínuszt jelentene kb az ő érkezése a sapkából?
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Hát érdekes kérdés ez az offensive fal. Mike Tice egészen párját ritkitó munkája adja a fejtörést rendesen. Egy jó rendszerrel azért sok mindent el lehet maszkírozni. Kromer meg alapban jó edző.

Számolgassunk: van 18-23 millió között lóvé. Melton elvisz 7-8 milla. Szerződéshosszabbítások 4-5 (ha Lach marad főleg). Draft 4-5. Azaz saccra 15-18 milla tuti el van költve. A maradék 3-4 millát, meg még ellehet költeni. Hááát... abból nem hozol ki egy kezdő kaliberű OT-t. Szerintem is kikell cserélni 2 embert, de kérdés, hogy cash lesz-e rá? Tegyük fel, hogy draftolsz az első körben OL-t. Legyen mondjuk Lane Johnson. Mit csinálsz második körben? Húzol egy guardot? LG? Két rookie a vakoldalon?

Kellen Davist kikell vágni. Én elhiszem, hogy kell neki esélyt adni, meg blabla, de elvisz majd 3 milliót. Hát ez böszme sok. Hestert elkell cserélni, talán van olyan hülye, aki ad érte egy 4. kört. Ott is spórolnál 2 millát. Így meg valakit már meg is tudnál fizetni.

4. körben pedig a már említett Schwenke az én emberem. Sokan dícsérik. Egy év pad. Aztán Garza viszlát.

CB poszthoz meg annyit, hogy oké tényleg nincs senki. Visszahozzák Haydent, talán Tucker hoz valaki havert. Oszt csocsi. Mi meg reménykedjünk, hogy egészségesek maradnak.
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nem tudom jimmy miért nem akarsz CB-et húzni, remélem hogy most tényleg csak az első 2 körre értetted ezt, a hátsók közül egyet simán el kellene lőni egy prospectre sztem. Webb nem játszhat jövőre is itt, ez az pillanat ami után ezt már nem lehet tovább halogatni. Nem ez volt a legbotrányosabb szezonja de azért még így is a legrosszabb a ligában.davemayer
Egyetértek, nekem ez a tuskó annyi bosszúságot okozott már, hogy menjen a francba...de gyorsan... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
Nem tudom jimmy miért nem akarsz CB-et húzni, remélem hogy most tényleg csak az első 2 körre értetted ezt, a hátsók közül egyet simán el kellene lőni egy prospectre sztem. Webb nem játszhat jövőre is itt, ez az pillanat ami után ezt már nem lehet tovább halogatni. Nem ez volt a legbotrányosabb szezonja de azért még így is a legrosszabb a ligában.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az ilyen profi elemzésekért szoktam ide járni olvasgatni, ugyanakkor kicsit el is keseredem, mert én hozzád képest csak ugatom a focit.laccoo74
A titkom, hogy napi 10-14 órát rohadok versenyszerűen egy számítógép előtt. Egész nap baszogat Kocsisné a titkárságról? Olvass sportújságot. Ugyanazt a szart ötödször akarják veled megcsináltatni? Olvass sportújságot. Nincs kedved főzni? Rendelj valami emészthetőt, és olvass sportújságot

www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-chicago-bears-bears-coaches-eye-fullbacks-role-20130215,0,49784.story

Nem tudom, Clutts kinek miért ekkora kedvese, a Texansban én észre se vettem a pályán. Nyilván McKie után felüdülés volt egy olyan játékos, aki nem félt az ütközéstől, de ne legyen már ilyen alacsonyan a mérce. Ha viszont tényleg szeretnének egy igazi full backet, akkor ismét megkerülhetik egy picit az OL gondokat.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Szerintem az OL-nál nem kell feltétlenül minden embert kicserélni, csak azt a 2 embert kell megtalálni aki képes a megmaradt játékosok teljesítményét felhúzni/kozmetikázni. Fel kell mérni az állapotokat és a 2 leggyengébb láncszem helyére egy FA-t és a draftról egy 1. vagy 2. köröst hozni és (sztem) mindjárt jobb lesz az OL összteljesítménye. Wr-t én nem húznék az elején, Marshall/Jeffery/Bennett-ből reméljük legalább 2 mindig egészséges lesz, 4-5 Wr-t meg lehet kukázni a végén is bőven.
Ami engem aggaszt hogy el kell kezdeni komolyan építeni a D-t, most már minden pick számít, és nem sok totál bust lehet. Még idén kellene találni egy olyan tálentumot kb 3-4. körben aki esetleg 2 év múlva képes elfogadhatót nyújtani LB-ként + kell egy elfogadható rookie CB is mert tényleg csak 2 van rosteren és annyi.

Nem állunk rosszul, de ha megnézzük hány lyukat nem tömtek be Lovie-ék akkor jól se...davemayer
Az első két körről beszéljünk, és most vonatkoztassunk el Austin személyétől, mindössze azért forszírozom, mert kell egy visszahordó, ha valaki, hát mi tudjuk, mekkora az ST jelentősége, és mennyire a footballkultúránk része.

Urlacher vissza fog jönni. Megvárják, mit ajánlanak neki mások (semmit), hogy mindenki tisztában legyen az alkupozíciójával, aztán visszajön. Ha Roach nem, akkor kell egy LB. DL nem kell, tele vagyunk fiatalokkal. CB megint nem kell, két ilyen corner mögé a kispadra nem hozol. Amikor lejtmenetbe kapcsolank, akkor első körben hozol egyet, addig nem.

Ha azt nézzük, hogy James Brown nem megoldás LG poszton (utolsó 2 meccsén nem játszott rosszul, sőt), és RG posztra nincs emberünk, akkor egyrészt Garzát nem tudod lecserélni (max. arra a De La Fuentes srácra, ha nem tenderezik). Webb marad. Első körben Fluker/Johnson teljesen reális opció. Második körben Frederick (aki sztem inkább LG, nem center), Dallas Thomas (látszik, hogy a lábmunkáján csiszolni kell, de első évében teljesen jó volt, érdemes megnézni a Georgia és a Florida elleni meccseket tőle), Watford. Oké, van 2 újoncod. Vaaaaagy, olyan sémát találsz ki, mint pl. Linehan, aki ugyanazzal a támadófallal 5000 yardos szezonokat hozott ki Staffordból. Nyilván az nagyon gáz, hogy 6 man front ellen se bírunk 3 yardos átlaggal futni, ezen nem tudom, első évében egy újonc G mekkorát lendítene. Kezdjünk el dobálózni, kezdjünk playmakereket a pályára tenni (AJ még nem az, Bennett megbízható, de nem az, Hester vicc volt mindig is), és nem csak 3-4-5 elkapót, de melléjük Rodriguezt, Fortét, aztán néha elővenni az Adams/Spaeth duót. Miért kukázzunk? Emery is megmondta, a nap végén az a csapat nyer, ahol több playmaker játszik. Mi tótágast állva se tudunk jövőre támadófalat építeni. Hard cap, limitált darft lehetőségek, a szokásos melyik ujjadat harapod meg. Nyilván kell 5 új falember, reálisan nézve jövőre is a Webb-Brown-Garza-Akárki-Carimi ötös fog pályára lépni. füligjimmy
Az ilyen profi elemzésekért szoktam ide járni olvasgatni, ugyanakkor kicsit el is keseredem, mert én hozzád képest csak ugatom a focit.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szerintem az OL-nál nem kell feltétlenül minden embert kicserélni, csak azt a 2 embert kell megtalálni aki képes a megmaradt játékosok teljesítményét felhúzni/kozmetikázni. Fel kell mérni az állapotokat és a 2 leggyengébb láncszem helyére egy FA-t és a draftról egy 1. vagy 2. köröst hozni és (sztem) mindjárt jobb lesz az OL összteljesítménye. Wr-t én nem húznék az elején, Marshall/Jeffery/Bennett-ből reméljük legalább 2 mindig egészséges lesz, 4-5 Wr-t meg lehet kukázni a végén is bőven.
Ami engem aggaszt hogy el kell kezdeni komolyan építeni a D-t, most már minden pick számít, és nem sok totál bust lehet. Még idén kellene találni egy olyan tálentumot kb 3-4. körben aki esetleg 2 év múlva képes elfogadhatót nyújtani LB-ként + kell egy elfogadható rookie CB is mert tényleg csak 2 van rosteren és annyi.

Nem állunk rosszul, de ha megnézzük hány lyukat nem tömtek be Lovie-ék akkor jól se...davemayer
Az első két körről beszéljünk, és most vonatkoztassunk el Austin személyétől, mindössze azért forszírozom, mert kell egy visszahordó, ha valaki, hát mi tudjuk, mekkora az ST jelentősége, és mennyire a footballkultúránk része.

Urlacher vissza fog jönni. Megvárják, mit ajánlanak neki mások (semmit), hogy mindenki tisztában legyen az alkupozíciójával, aztán visszajön. Ha Roach nem, akkor kell egy LB. DL nem kell, tele vagyunk fiatalokkal. CB megint nem kell, két ilyen corner mögé a kispadra nem hozol. Amikor lejtmenetbe kapcsolank, akkor első körben hozol egyet, addig nem.

Ha azt nézzük, hogy James Brown nem megoldás LG poszton (utolsó 2 meccsén nem játszott rosszul, sőt), és RG posztra nincs emberünk, akkor egyrészt Garzát nem tudod lecserélni (max. arra a De La Fuentes srácra, ha nem tenderezik). Webb marad. Első körben Fluker/Johnson teljesen reális opció. Második körben Frederick (aki sztem inkább LG, nem center), Dallas Thomas (látszik, hogy a lábmunkáján csiszolni kell, de első évében teljesen jó volt, érdemes megnézni a Georgia és a Florida elleni meccseket tőle), Watford. Oké, van 2 újoncod. Vaaaaagy, olyan sémát találsz ki, mint pl. Linehan, aki ugyanazzal a támadófallal 5000 yardos szezonokat hozott ki Staffordból. Nyilván az nagyon gáz, hogy 6 man front ellen se bírunk 3 yardos átlaggal futni, ezen nem tudom, első évében egy újonc G mekkorát lendítene. Kezdjünk el dobálózni, kezdjünk playmakereket a pályára tenni (AJ még nem az, Bennett megbízható, de nem az, Hester vicc volt mindig is), és nem csak 3-4-5 elkapót, de melléjük Rodriguezt, Fortét, aztán néha elővenni az Adams/Spaeth duót. Miért kukázzunk? Emery is megmondta, a nap végén az a csapat nyer, ahol több playmaker játszik. Mi tótágast állva se tudunk jövőre támadófalat építeni. Hard cap, limitált darft lehetőségek, a szokásos melyik ujjadat harapod meg. Nyilván kell 5 új falember, reálisan nézve jövőre is a Webb-Brown-Garza-Akárki-Carimi ötös fog pályára lépni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Garzanak egyszerűen nem szabad új szerződést kapnia, vagy bizonyít 2013-ban (haha, és most nem a hallgatókra gondolok...) vagy mehet. Kell egy új center, de csak jövőre.davemayer
Vagy jövőre, vagy idén behúzzuk és padozik egy évet.
több mint 12 éve
Garzanak egyszerűen nem szabad új szerződést kapnia, vagy bizonyít 2013-ban (haha, és most nem a hallgatókra gondolok...) vagy mehet. Kell egy új center, de csak jövőre.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Azzal én is egyetértek, hogy 2 új embert kell találni a falba, aki egyből kezd. Viszont legalább az egyik felét tegyük rendbe az OLnek. Mindegy, hogy a vakoldalt, vagy a jobbot, de az egyiket meg kell oldani. Idén is rendre két irányból jött a nyomás. Középen meg ugye szarok vagyunk. Ha azt eléri Trestman/Kromer, hogy csak az egyik oldalt verik rendszeresen már előrelépünk. Én azzal meg mindenképp számolok, hogy egy sokkal élhetőbb rendszerrel palástolni tudjuk az OL gyengeségeit.
S akkor az én vesszőparipám, hogy nem szeretném, ha Garza új szerződést kapna és '14-ben is pályán lássuk.

Picit vissza a WR kérdésre. Abban igaza van Jimmynek, hogy egy Austin típusú játékost ki tudnánk használni. Nézegetem is a középső körös prospecteket.
Az FA piac sok mindent befolyásol.
több mint 12 éve

Nem állunk rosszul, de ha megnézzük hány lyukat nem tömtek be Lovie-ék akkor jól se...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ott van ahogy említetted Marshall, Jeffery, Bennett. Ahogy azt is említetted, hogy a POban is a legtöbb csapatnak elég volt 2, max 3 célpont.
tüsi91
Mekkora bolsevista trükk a 2 héttel ezelőtti véleményemet érvként felhozni!!! De ne politizáljunk.

8 OL emberből nem tudsz lecserélni hármat se. Pontosabban le tudod cserélni mind a nyolcat, csak minek. Ha a Giants elengedi Beatty-t, behúzzák Johnsont. Long 60 milliót akar, Albert dettó. Drafton nálam Watford kihagyhatatlan játékos, főleg ha man/zone kombót akarunk. Őt első körben? Végülis oké, azt húzod be, aki tud játszani. Tavaly DeCastro lecsúszott, idén Warmack talán amiatt fog, mert van még 3-4 a tehetséges guard, és a csapatok várnak a 2. körre. Lane Johnson ha nem lesz benn, nyilván kéne egy letrade, szerezzünk egy 3. kört, blablabla, de ehhez is ketten kellenek, ha nem lesz ott a lehetőség? Sajna idén se a Bears lesz a legnagyobb és legerősebb. De még lehetne a legokosabb. Állandóan változtatni a formációt, az összeállítást, "csináljuk ugyanazt másképpen", hogy egy klasszikus képzavarral éljek. Weems az egyetlen visszahordó, Bennett minden szezonban lesérül. Térjünk vissza arra, amit Martz alatt annyira szerettünk, ez a pounding foci nekünk nem megy, egy újonc maitt ez nem fog megváltozni, 5 új ember kell. 2-3 év alatt lehet támadófalat építeni, még akkor is, ha minden pick beválik.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Idén azért fél szemmel a Bearsnek is szorítok majd 😊
 instagram.com/p/Vx8C_Ok_cR/gorbel
Atyagatya, az a mozsárlábú gumicsizmás Sara Hanne????!! Akkor én ezzel a fotosoppolt képpel tulajdonképpen szexuális bűncselekmény áldozata lettem!!!

- Abe Simpson
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
 instagram.com/p/Vx8C_Ok_cR/gorbel
És közel sem ez a legjobb kép róla 😀

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
gorbel Dallas Cowboys 1 006 — Cowboys nerd
 instagram.com/p/Vx8C_Ok_cR/
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Üdv JayDaMasta!

Austin-pick nálam is luxus-választás lenne, egy megfelelő speedstert 4-től lefelé is szerzel, azzal nincs hiba...
Ha úgy alakul, nyilván az OL-be (vagy esetleg MLB-be) kell erősítés....én bízom abban, hogy sikerül egy LT-t fogni FA-ben, és talán Warmackot beránthatjuk. Tudom, elméletileg luxus a G-pick is 20-nál...no de vajon akkor is, ha 10 évre az egyik poszt megoldott? Sztem nem...LG-ben pedig marha nagy gázban vagyunk...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Már korábban is tettél említést Austinról, akkor ha jól emlékszem az új Wes Welkerként aposztrofáltad.

Nekem csak annyi lenne a kérdésem/hozzáfűzni valóm, hogy biztos ő kell nekünk mondjuk első két körben? Én elhiszem, hogy a srác jó meg minden és nagy király lesz, de jelen helyzetünkben ha van poszt ahova nem lőném el a 2 magas pickünket az a WR poszt. Ott van ahogy említetted Marshall, Jeffery, Bennett. Ahogy azt is említetted, hogy a POban is a legtöbb csapatnak elég volt 2, max 3 célpont. WRben megvagyunk. Fortet bármikor betudod vonni a passzjátékba. Ha már elkapó ember kell, az legyen egy TE. Mert az NINCS. De én oda sem lőném el az első két kört.

Kromer vélhetően a jelenlegi OL állománnyal is javulást érne el. Kizárólag azért, mert a béka segge alatti pince alatti titkos alagútrendszer alatti verem szintjén vannak. Persze azzal is változik majd az összkép reményeim szerint, hogy nem egy Tice féle kretén állítja össze a playbookot, a gameplant.

Nálam a WR poszt az megvan, legalábbis a kezdő. Ha mellé tudunk találni egy pont Austin típusú játékost (szerintem is kell), akkor a hátsó körökben nyugodtan próbáljuk meg. De rohadtul luxus picknek érezném ezt. 😊
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Knox témához még annyit mondanék, hogy tény, hogy nem volt elit elkapó, de sajnos jobb WR se sok volt ezidáig a csapatban. Szegény srácot nem 1-2. számú elkapóként kellett volna használni, aztán biztos jobb kép alakult volna róla ki. _Szerintem_.
Egyébként nekem is szimpatikus a srác, a kontakt-sport viszont sajnos ilyen biznic. A damoklész kardja mindenki felett ott van (vagy hogy a 'csába kell írni)

csi77: Szerintem így, hogy Trestman is már Emery mellett a fedélzeten van, szerintem biztos lesz ismét valami bitang ügylet amit összeütnek. Nekem, laikusként, nagyon fegyelmezett/profinak tűnik mindkét arc, így szinte 100%-ig biztos vagyok (bízok), hogy mostantól végre beindul a gépezet. A PO-képes emberanyag így is meg van, plusz van még egy offszezonjuk draftostul, FA-stul, hogy még jobban összerántsák a bagázst. Hajrá.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Sziasztok! Elég régen írtam már ide, az edző kérdésben nem tudtam hozzá tenni, meg majd az idő eldönti úgyis........
Knox-ot sajnálom, bár, ahogy Jimmy írta, nem mindig áradt felé szeretet tőlünk, de ezt nyilván nem kívántuk.
Nagyon kíváncsi leszek, sikerül-e végre egy A+-os draftot hozni, végre felfedezik ott fent a fényes tekintetűek, hogy ez a fal nem NFL szint, hogy védelmünk öregszik, stb, stb.

Ezek foglalkoztatnak majd a meccsek nélküli időszakban, illetve lesz-e olyan zseniális húzás, mint a Marshall trade volt tavaly......

JayDaMasta üdv! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 922
Sziasztok!JayDaMasta
Légy üdvözölve a kis mackó barlangban! 😊
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Sziasztok!

JayDaMasta
Szevasz!

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Nem is csodálom, hogy draft előtt regisztráltál, én mindjárt valami drasztikusat teszek, annyira várom.

És hamár a draft ilyen spontán szóba került. Knox nincs, Hester rúdja, hát azt nem mondom, hogy kifelé áll, de jelenlegi formájában kb. én se lennék a pályán haszontalanabb. Tavon Austin. Hölgyeim és Uraim, a srác tud focizni. Mikor hallgattam Trestman és Emery sajtótájékoztatóját a tehetségről, képességekről, és a köréjük építetendő rendszerről, egyből ő jutott eszembe. Halljátok szavam, ebből a srácből lesz olyan játékos, amit Hestertől vártunk. Mikor Drake (aki egy akkora nímand, üresfejű edző, hogy elképesztő) megemlítette Randall Cobbot, csak röhögtem. Hester kezébe adni a labdát 70-80 alkalommal? Minek? Hogy hasravágja magát? És még örüljünk, hogy nem rohant visszafelé 10 métert? Viszont most EB-BM-AJ személyében olyan jól blokkoló elkapóink vannak, hogy ezek az egyszerű screenpasszok simán működhetnének (lásd. Packers). Nyilván nem futóként kellene használni, de hozna némi short area quickness a pályára, ami eddig hiányzott. Mivel McCluster a 2. kör elején kiment, ő se marad benn 52-ig. First round or Die?!

- Abe Simpson
több mint 12 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Sziasztok!

Eddig felületesen követtem kedvenc Macijaim pályafutását, de nemrég regisztráltam ide és láma kérdésekkel foglak bombázni Titeket ha nem probléma.

Először is, hogy ezzel a Knox fiúval mi történt anno? Az lejött hogy meccs közbeni sérülés, de nem akarok rákeresni mert még videón is nehezen nézek meg ilyesmiket.JayDaMasta
Ahogy azt a többiek is írták, csigolya-nyavaja, amit két előre felé mozgó test ütközése és a fizika egyszerű, a nagyobb erő nyer elve alapján szenvedett el... megnézni tényleg nem szép, de a lényeget már elmondták itt a srácok... előtte amolyan speedy guy volt, most még séta közben is sántít...
Amúgy pedig isten hozott 😊Collapo
Köszönöm mindenkinek, a welcome-ot is 😊
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Sziasztok!

Eddig felületesen követtem kedvenc Macijaim pályafutását, de nemrég regisztráltam ide és láma kérdésekkel foglak bombázni Titeket ha nem probléma.

Először is, hogy ezzel a Knox fiúval mi történt anno? Az lejött hogy meccs közbeni sérülés, de nem akarok rákeresni mert még videón is nehezen nézek meg ilyesmiket.JayDaMasta
Ahogy azt a többiek is írták, csigolya-nyavaja, amit két előre felé mozgó test ütközése és a fizika egyszerű, a nagyobb erő nyer elve alapján szenvedett el... megnézni tényleg nem szép, de a lényeget már elmondták itt a srácok... előtte amolyan speedy guy volt, most még séta közben is sántít...
Amúgy pedig isten hozott 😊

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
JayDaMasta Chicago Bears 79
Ójaj 😕