Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Nálam McCown a legnagyobb esélyes, legalább a társakat ismeri. Igaz azt nem tudom, hogy Trestman dolgozott-e vmelyik FA irányítóval, de sztem nem. Ameddig Cutler egészséges, addig úgy is marha mindegy. Megnézed kik elérhetőek: Hoyer, Grossman, Leinart, Gradkowski, Clemens, Quinn. Mindegy, ha jók lennének lenne csapatuk. Még Stanton az, akire azt mondom hagyján.
Tavaly a média teljes erejével rá volt feszülve a csere QB kérdésre. Ha JC nem esik ki 2011 őszén, s vele együtt nem megy el a rájátszás kutyát nem érdekelt volna. Most ez a helyzet.
több mint 12 éve
Ami a csere QB kérdés: vagy project 5-6. körös (köszi Jerry), vagy kukáznak valaki olcsót szabadügynök piacról.Ki jöhetne szóba a "kukából"?Nem vagyok képben a piacról.😕
több mint 12 éve
Mint már írtuk korábban nem tudsz kifizetni még egyszer 3 milliót csere irányítóra. Amit tudunk, hogy Cutler nélkül ez az offense halott. Bárkit betettek az rossz volt, szarrá verték, kicsinálták. Először egy olyan rendszert kell felépíteni, ahol nem ennyire egy emberen múlik minden. Kezdésnek mondjuk egy támadófal nem lenne rossz. Nem kell messzebb menni Green Baynél pl, ahol ugye Matt Flynn 2 mérkőzésért kapott jó zsíros szerződést. Vagy Cassell. Aztán hol vannak? Tényleg roppant kíváncsi lennék arra, ha mondjuk Tom Bradyt bedobták volna ide mit nyújtott volna...Baromi nagy bölcsességet fogok mondani, ne verjetek meg érte.Égető szükség lenne egy megbízhat QB-re, aki Cuttler esetleges sérülése esetén meccsben tudja tartani a csapatot.Két egymást követő, amúgy elég jól induló szezon ment többek között ezen a kukába.laccoo74Van benne igazság, de normális fal kellene emiatt is. Campelltől jobb csere QB-t nem nagyon tudnánk leakasztani sehonnan. promax
Ami a csere QB kérdés: vagy project 5-6. körös (köszi Jerry), vagy kukáznak valaki olcsót szabadügynök piacról. Vagy marad McCown.
több mint 12 éve
Elkezdtem olvasni a cikket, tényleg nagyon információdús,tisztelet érte Hörinek.Nincs most időm végigolvasni, de a 7végén nekifeszülök.A draft gondolom idén felejtős.Több forrásból olvastam, hogy a mostanin nem ígérkezik túl erősnek a felhozatal.Bár lehet, hogy csak félrefordítottam a cikkeket, nem erős az angolom.laccoo74egy magyar amfocis oldalon, ahol egyesek vért izzadnak, hogy minél több érdekességet megosszanak, szerintem elég pofátlanság ilyet beírni
bowl.hu/forum/nfl_-_altalanos_temak/2013-as_prospect_ismertetokjjncaa
több mint 12 éve
A draft gondolom idén felejtős.Több forrásból olvastam, hogy a mostanin nem ígérkezik túl erősnek a felhozatal.Bár lehet, hogy csak félrefordítottam a cikkeket, nem erős az angolom.laccoo74egy magyar amfocis oldalon, ahol egyesek vért izzadnak, hogy minél több érdekességet megosszanak, szerintem elég pofátlanság ilyet beírni

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
A draft gondolom idén felejtős.Több forrásból olvastam, hogy a mostanin nem ígérkezik túl erősnek a felhozatal.Bár lehet, hogy csak félrefordítottam a cikkeket, nem erős az angolom.Szabadügynökök?Baromi nagy bölcsességet fogok mondani, ne verjetek meg érte.Égető szükség lenne egy megbízhat QB-re, aki Cuttler esetleges sérülése esetén meccsben tudja tartani a csapatot.Két egymást követő, amúgy elég jól induló szezon ment többek között ezen a kukába.laccoo74Van benne igazság, de normális fal kellene emiatt is. Campelltől jobb csere QB-t nem nagyon tudnánk leakasztani sehonnan. promax
több mint 12 éve
Baromi nagy bölcsességet fogok mondani, ne verjetek meg érte.Égető szükség lenne egy megbízhat QB-re, aki Cuttler esetleges sérülése esetén meccsben tudja tartani a csapatot.Két egymást követő, amúgy elég jól induló szezon ment többek között ezen a kukába.laccoo74Van benne igazság, de normális fal kellene emiatt is. Campelltől jobb csere QB-t nem nagyon tudnánk leakasztani sehonnan.
több mint 12 éve
Baromi nagy bölcsességet fogok mondani, ne verjetek meg érte.Égető szükség lenne egy megbízhat QB-re, aki Cuttler esetleges sérülése esetén meccsben tudja tartani a csapatot.Két egymást követő, amúgy elég jól induló szezon ment többek között ezen a kukába.
több mint 12 éve
Ez a Teo-féle marhaság, és az, hogy Ogletree maga alatt vágja a fát a baromságaival, szerintem azt vetíti előre, hogy az Öreg visszajön egy évet...igazából még épkézláb 3down MLB sincs a piacon, a drafton meg marad Minter, mint opció, ha nem akarjuk idiótákra bízni a posztot....ő sem egy atyaisten....van más bajunk is, foltozzunk O-ban, ezt pedig intézzük jövőre...Hesterért talán kapnánk vmi nagyon hátsó kört, pl. KC-ben el tudnám képzelni....BearReddick? Én őt is el tudnám képzelni amúgy.
több mint 12 éve
March 12 -- Top-51 Begins. All clubs must be under the Salary Cap prior to 4:00 p.m., New York time.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Ez a Teo-féle marhaság, és az, hogy Ogletree maga alatt vágja a fát a baromságaival, szerintem azt vetíti előre, hogy az Öreg visszajön egy évet...igazából még épkézláb 3down MLB sincs a piacon, a drafton meg marad Minter, mint opció, ha nem akarjuk idiótákra bízni a posztot....ő sem egy atyaisten....van más bajunk is, foltozzunk O-ban, ezt pedig intézzük jövőre...Hesterért talán kapnánk vmi nagyon hátsó kört, pl. KC-ben el tudnám képzelni....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Most olvastam, hogy Fluker-el és Teo-val már volt meeting is.prokiEzt Jeff Dickerson (is) írta, aki szerint Urlachert nagyon újra akarják igazolni, csak nincs lóvé. Van 10-11 millió, abból Melton elvisz 8-at. És lehet Lach nem ír alá évi 5 millió alatt (Briggs lóvéja körüli összeg). Nem tudom, hogy lehet a sapka fölé menni, van egy időpont, amikor a Top51 játékos fizetésének alatta kell lennie, és utána lehet igazolni? Szóval lehet az öreg teszteli a piacot (hehe), aztán aláír ide egy nem szégyenteljes összegért.
Ha hinni lehet ennek az oldalnak
www.spotrac.com/nfl/chicago-bears/cap-hit/
Davis és Hester esetleges elbocsátásával kb. 4,5 milliót lehet megspórolni, ha megy Spaeth, akkor is, akkor +1.6 millió. Persze helyükre draftolnod kell, de egy TE, és egy WR újoncszerződése számít kb. 2 milliót a capbe.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ne haragudj JImmy! 😀. Minden nagy elme mögött ott álltak a kis emberek, akik felhívták a figyelmet a korábbi tévedésekre, hogy egy napon munkájuk tökéletes gyümölcsének zamatát élvezhessék. 😀 😛Na bazmeg, ha az én nagy elmémre támaszkodsz, sose leszel sikeres ember.
tüsi91
Kasheem Green egy elég szimpatikus LB, 4. körben nem hiszem, hogy ott lesz. Látszik rajta, hogy ő nem egy tenyésztelepen készült fel, szóval profi cuccokkal még erősebb is lehet, abból a 245 fontos súlyból simán lehet 250+. Vagy 245 marad, de a poci kicsit ledolgozva, stb.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ne haragudj JImmy! 😀. Minden nagy elme mögött ott álltak a kis emberek, akik felhívták a figyelmet a korábbi tévedésekre, hogy egy napon munkájuk tökéletes gyümölcsének zamatát élvezhessék. 😀 😛
több mint 12 éve
Most olvastam, hogy Fluker-el és Teo-val már volt meeting is.
több mint 12 éve
Tavaly azért elég frankón meg tudtuk mondani, hogy mi lesz az első 2 körben. DE+WR. Bár én Coplest tippeltem, Mekk Elek eszembe se jutott sose. Hiába vártunk falembert. Aki akarja, keresse vissza (tüsi szokta a hülyeségeimet az orrom alá dörgölni, bezzeg ha okos vagyok), tavaly azt vártam, hogy a Martin, Reiff, DeCastro trióból valaki lehullik hozzánk. Aztán lehullott mind a három. Martint tartottam a legjobbnak, DeCastro hatalmas need volt. Az idő majd eldönti, megértek e első kört. Nekünk nem, ragaszkodtunk a pass rusherhez. Én semmi különbséget nem láttam az előrhetőek között, nem is csináltak különösebben semmi extrát, egy-két jó meccs fejenkét, vagy még annyi se. Jövőre ebben is okosabbak leszünk. Jeffery-t egy hájlájt elkapónak tartottam, 2. kört megért, remélem őt elkezdjük ételmesen használni, bármilyen meglepő, de négy tíz yardos elkapás egy meccsen többet ér, mint egyszer negyven.Szerintem TE-et fognak húzni. : /SüsüLátta valaki a tegnapi OL teljesítményeket a combine-on? Fisher, Lane Johnson, Cooper, Warford mind jól teljesített. Warmack és Fluker nem annyira. Sőt még Kyle Long és Schwenke is jól mozogtak a hátsóbb körösök közül. Még az is lehet, hogy 4 OL ember kimegy a top 10-ben, de azért nekünk az lenne a jó, ha nem így lenne. Én most Cooperre vagy Warmackre szavaznék.prokiSzerintem mindkettőhöz fel kéne trade-elnetek. Ha Warmack valamilyen módon lecsúszik 1/18-ig kétlem, hogy pont mi hagynánk ott. Cooper pedig már-már a 'must take' kategóriában van BigD-ben.Wirtschaftsteil
Szóval most falember kell, ki hitte volna, hatodik éve zsinórban. Vagy már hetedik, tököm se számolja. Fluker egy Steelers/Ravens/Giants/Vikings etc. féle falember, ha tényleg ezt a man/zone sémát visszük tovább (Tice munkája azért itt látszott), akkor ő nem jön szóba. Cooper miért must take, azt mondjuk a meccsein nem feltétlenül lehet észrevenni, azt pedig pláne nem, hogy miért ő a Top10 játékos a drafton. Fisherről már írtam, őt is mondják Top3-nak, az elmúlt évekből azért ez Trent Williams, Kalil,Long, Thomas kategória. Mondjuk azt tegyük hozzá, ha egy LT ilyen grade-del jön ki, akkor ötből háromszor nagyon jó lesz, egyszer bust (Levi Brown, Justin Smith jut hirtelen eszembe), egyszer pedig szolid kezdő. Kicsi irkálok majd a szerintem szóba jöhető falemberekről, youtube videókkal, meg ilyenekkel, ha unatkozok, legfeljebb nem olvassátok el. Egyelőre azt mondom, hogy a legmagasabbra értékelt offense játékost fogják kiválasztani, pozíciótól függetlenül. Talán WR-t nem.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szerintem TE-et fognak húzni. : /Látta valaki a tegnapi OL teljesítményeket a combine-on? Fisher, Lane Johnson, Cooper, Warford mind jól teljesített. Warmack és Fluker nem annyira. Sőt még Kyle Long és Schwenke is jól mozogtak a hátsóbb körösök közül. Még az is lehet, hogy 4 OL ember kimegy a top 10-ben, de azért nekünk az lenne a jó, ha nem így lenne. Én most Cooperre vagy Warmackre szavaznék.prokiSzerintem mindkettőhöz fel kéne trade-elnetek. Ha Warmack valamilyen módon lecsúszik 1/18-ig kétlem, hogy pont mi hagynánk ott. Cooper pedig már-már a 'must take' kategóriában van BigD-ben.Wirtschaftsteil
több mint 12 éve
Látta valaki a tegnapi OL teljesítményeket a combine-on? Fisher, Lane Johnson, Cooper, Warford mind jól teljesített. Warmack és Fluker nem annyira. Sőt még Kyle Long és Schwenke is jól mozogtak a hátsóbb körösök közül. Még az is lehet, hogy 4 OL ember kimegy a top 10-ben, de azért nekünk az lenne a jó, ha nem így lenne. Én most Cooperre vagy Warmackre szavaznék.prokiSzerintem mindkettőhöz fel kéne trade-elnetek. Ha Warmack valamilyen módon lecsúszik 1/18-ig kétlem, hogy pont mi hagynánk ott. Cooper pedig már-már a 'must take' kategóriában van BigD-ben.
több mint 12 éve
Mi ilyet miért nem tudunk?Marquise Goodwin...vele tudnánk? 😊
www.youtube.com/watch?v=BLicEotkMFcfüligjimmy
több mint 12 éve
Látta valaki a tegnapi OL teljesítményeket a combine-on? Fisher, Lane Johnson, Cooper, Warford mind jól teljesített. Warmack és Fluker nem annyira. Sőt még Kyle Long és Schwenke is jól mozogtak a hátsóbb körösök közül. Még az is lehet, hogy 4 OL ember kimegy a top 10-ben, de azért nekünk az lenne a jó, ha nem így lenne. Én most Cooperre vagy Warmackre szavaznék.
több mint 12 éve
Terron Armsteaddel ugye csevegtünk a Senior Bowlon. Most repesztett egy 4.65-öt. 😀.Fluker egy hegyomlás RT. Ő nem fog ficánkolni. Pályán nem mozog olyan rosszul, de a screen/sweep nem az ő játéka. Armstead elképesztő atléta, de még nincs készen az NFL-re. Cooper is az, ő elvileg Top10 prospect, de én a pályán nem láttam annyira dominálni. 2. körben hozunk egy guardot, vagy hagyjuk a Carimi/Brown kettősre, sztem ez az egyetlen nyitott kérdés.
Fluker viszont borzalmas volt a legutóbbi drillben. Remélem ő nincs a jelöltek közt.tüsi91
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Terron Armsteaddel ugye csevegtünk a Senior Bowlon. Most repesztett egy 4.65-öt. 😀.Fluker viszont borzalmas volt a legutóbbi drillben. Remélem ő nincs a jelöltek közt.
több mint 12 éve
Hester volt az a játékos, aki a punt return látványosággá tette. De évek óta tudjuk, hogy nem elkapó. Nem szeret ütközni, nem jó route foutó, nincs jó keze. Jelen állás szerint meglepődnék, ha a cspattal kezdené a szezont.Négy éve még nekem is ő volt. Aztán elhidegültünk egymástól. 😀Én speciel komálom Devin játékát, mármint amikor van kedve a játékhoz.Szerintem több van benne, mint amennyit mutat.A specteamben szerintem lesznek jó momentumai.Remélem tényleg így lesz.Ne köpködjetek, nekem ő a kedvenc játékosom. laccoo74Csak nem megérjük, hogy Hestert leveszik az Offenseből?Forté is, Rodriguez is tud elkapni bizonyítottan. Sztem nem létkérdés, de ezzel a véleménnyel itt kisebbségben vagyok. Inkább TE, ha már. picidzé
t.co/1XN4zoHM0h
Így viszont tényleg képbe jöhet egy WR draft, avagy mégsem? BM-AJ-EB maradt, Knox már nincs, Hestert leveszik, elkapó TE nincs megbízható. Esetleg Rodriguez és a futók?dcsicsak
promax
Tavaly Wright draftolását (is) támogattam, mert az igazi okosságokat a pálya közepén lehet megoldani. Kell egy flanker. Lehetne talán több példát is találni, de nagyjából erről beszélek. Mi ilyet miért nem tudunk?
www.youtube.com/watch?v=BLicEotkMFc
Egyik elkapónk se jó erre. Az ilyen 2-3 másodperces játékokkal tudod kihúzni az irányítódat a szarból.
MRI azt mondta, hogy az "OL class up front is good". Ezt lehet úgy is magyarázni, hogy tetszik neki a Top5-6 játékos, utána senki nem első körös. Nem tartom vissza a lélegzetetem addig, míg falembert draftolunk.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Devin Hester. Minden idők egyik legjobb visszahordója. Elmúlt 30, a sebessége picit megkopott, be van szarva a védőktől, szeretett edzői munkanélküliek, 2012ben egy darab jó visszahordását (Titans) leszámítva a saját szobrát döntögette. Elkapóként használhatatlan, megbízhatatlan route futó, nincsenek jó kezei sem. Bónuszokkal együtt majd 3 milliót keresne, ha kivágod 2 millát megspórolsz (830e dead money).
Ami a lényeg, hogy bármennyire is nagy sztár, s fantasztikus eredményei vannak, de úgy néz ki Devin Hester lecsengett. S valószínű, hogy 2013ban is ezt fogjuk látni. 3 millió amerikai dollárért...