Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
A webb sztori kicsit bővebben (de nem sokkal)thesouthern.com/news/local/crime-and-courts/article_f12b05aa-811e-11e2-bbea-001a4bcf887a.html#.US6UlHP-Sbo.twitter
több mint 12 éve
Erről ennyit"AP reporting the folks in Pulaski won't be pursuing charges against J'Marcus Webb."
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A paraphernalia a gugli szerint felszerelést, tartozékot jelent latinul.Gondolom ebben az esetben azt jelentheti, hogy "zöldet", és a fogyasztásához szükséges dolgokat fedezhettek fel a kománál.Bears LT J'Marcus Webb arrested Sunday for possession of controlled substance, cannabis & paraphernalia.Mi a tököm az a paraphernalia?
Na?? Na??Delete
Fogadást ajánlok a szokásos téttel. Nemhogy kirúgni nem fogják, de Webb jövőre is kezdő T lesz.
Nekiugrottam a falemberekről meccselemzéseket csinálni, de egyszerűen annyira unalmas, hogy az hihetetlen, és még be is kéne gépelnem. A lényeg, hogy Warford sokkal jobb, mint Cooper. Igazából még nagyon kockázni se kell, megnézed Coopert, a Maryland elleni, aztán Warfordot a Florida ellen, és egyből látod, ki a Top5 tálentum. Nekem a combine-ről mindig az a véleményem, hogy egy gerelyhajító is elképesztően tudna rajta szerepelni. füligjimmy
több mint 12 éve
Egyrészt, másrészt egy 2. körös??? Andy Reid agya teljesen elmeszesedett a sok zsírtól, de mivel nagyon jó csapatot rakott össze nyolc-tíz évvel ezelőtt, ezt figyelmen kívűl lehet hagyni.Alex Smith nem lett volna jó a szeles városban?laccoo74Szvsz azért is jött el SF-ből, hogy kezdő lehessen.vandeminek
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bears LT J'Marcus Webb arrested Sunday for possession of controlled substance, cannabis & paraphernalia.Mi a tököm az a paraphernalia?
Na?? Na??Delete
Fogadást ajánlok a szokásos téttel. Nemhogy kirúgni nem fogják, de Webb jövőre is kezdő T lesz.
Nekiugrottam a falemberekről meccselemzéseket csinálni, de egyszerűen annyira unalmas, hogy az hihetetlen, és még be is kéne gépelnem. A lényeg, hogy Warford sokkal jobb, mint Cooper. Igazából még nagyon kockázni se kell, megnézed Coopert, a Maryland elleni, aztán Warfordot a Florida ellen, és egyből látod, ki a Top5 tálentum. Nekem a combine-ről mindig az a véleményem, hogy egy gerelyhajító is elképesztően tudna rajta szerepelni.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ha az OL hosszú távon így fog "teljesíteni", akkor Cutlernek is kinéz előbb-utóbb egy maradandó.Nem szeretném, ha így lenne!!!elég egyértelmű + ehhez az OL-hoz kicsit gizda.Alex Smith nem lett volna jó a szeles városban?laccoo74Szvsz azért is jött el SF-ből, hogy kezdő lehessen.vandeminek
A Cutler szerződéshez meg annyit hogy másik QB ennyi ütéstől kb tolószékből követné az eseményeket, nem istenítem de nélküle még gyengébbek lennénk és ha jobb QB-t hoznának ide de összetörik akkor az miért lenne jobb? addig nem veszek Aston Martint amíg kint kéne állnia a panel előtt.davemayer
több mint 12 éve
elég egyértelmű + ehhez az OL-hoz kicsit gizda.Alex Smith nem lett volna jó a szeles városban?laccoo74Szvsz azért is jött el SF-ből, hogy kezdő lehessen.vandeminek
A Cutler szerződéshez meg annyit hogy másik QB ennyi ütéstől kb tolószékből követné az eseményeket, nem istenítem de nélküle még gyengébbek lennénk és ha jobb QB-t hoznának ide de összetörik akkor az miért lenne jobb? addig nem veszek Aston Martint amíg kint kéne állnia a panel előtt.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Alex Smith nem lett volna jó a szeles városban?laccoo74Szvsz azért is jött el SF-ből, hogy kezdő lehessen.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Alex Smith nem lett volna jó a szeles városban?
több mint 12 éve
Nem vitatom, hogy nem csak miatta volt szar a Medveszurkoló élete az elmúlt években....de az biztos, hogy nálam leginkább ő tett hozzá....éveken át kellett néznem, hogyan szenved....Allen a valagába dugott kézzel, háttal neki, indiánszökdeléses technikával verte szarrá 6-ból 5-ször úgy, hogy két TE segített neki....na ennek gátat kell szabni...most köpködjünk mást legalább, de ha már megindultunk egy másik irányba, akkor a legfőbb kerékkötőt ne hagyjuk a gépezetben....akkor sz*rni bele... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Nézd Bear, igazad van. 😀. Webb egy rakás fos, aki ráadásul még azt is hiszi magáról, hogy jó. Én is rühellem elhiheted. Viszont abban megkell, hogy védjem, hogy aztán ő csak az egyike a bajok forrásának. Carimi első körösként betli (pass protban mindenképp), Hekk 7. körös volt. Nekem sokkal jobban szúrja a szemem Garza, aki mindig is szar volt, csak a Ruben Brown-Kreutz fémjelezte falban senkinek nem tűnt fel. S még egy évig egész biztosan gyönyörködhetünk benne. Én is minimum két helyen cserélnék. Abból az egyik az LT lenne. Csak lehet ember nem lesz hozzá (draft), vagy pénz (FA).Bár vigyázni kell az kívánságokkal, mert a végén valósággá válnak. (Smith&Tice). 😊
több mint 12 éve
Komolyan nem érdekel, hogy ki maradna LT-ben....aki Lovie-t (és Tájszt) ekézte, annak dettó kutya kötelessége Big Szimat Hekket kikiabálni....ez az ember rohadtul bosszant....inkább szidnék már mást LT-ben, ezt a tuskót unom....még Grossmant is sokkal-sokkal jobban viseltem...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Köszi! Az szerintem nagyon jó hír, ha úgy tünik Emery jó irányba fordítja a csapat szekerét.Bízzunk benne!
több mint 12 éve
Lényegében semmi extra nem történt. Trestman hozta pár emberét, Kromer lett az OC, Tucker a DC. Emery szerencsére látja, hogy a liga milyen irányba tart, erre szeretnénk mi is rálépni. Azt is látják, hogy az offensive line egy kalap szar. Igyekeznek playmakeret a csapathoz hozni. Meltont vélhetően tagelik (8,3 milla), Urlacher pedig egyre inkább úgy néz ki, hogy marad Mackó, miután a piacon az a keserű valóság éri, hogy senkinek nem kell. Pénz erősítésekre nem sok van. Ecseteltük már, hogy Kellen Davis és Hester majd 5 millió cap roomot jelentene, ha cutolnánk őket.
több mint 12 éve
Sziasztok! Sajnos a család, a meló és az edzések mellett nagyon nem volt időm a csapat hírei után olvasgatni az utóbbi bő egy hónapban. Lenne olyan kedves topiktárs, akik összefoglalná pár mondatban a lényeges történéseket Trestman kinevezése óta? Hálásan megköszönném! 😊
több mint 12 éve
Cutler érdekes kérdés. 2013-ra több mint 10 milliót visz el a sapkából. Kivel képzelik el a jövőt? Sok minden szól Cutler mellett, szólnak dolgok ellene. Én is benne látom a következő évek Bears irányítóját. Talán a szezon közben volt egy kérdés Jaynek, aki azt válaszolta, hogy hajlandó kevesebbért is játszani. Persze nyílván nem 3 millióért. Tegyük fel, hogy Melton most taget kap. Akkor jövőre kellene a hosszútávú. 2014-ben lejár még Tillman, Jennings és Marshall, Wright, Gould, és Wootton szerződése is.
Stein elég jól szokott variálni a pénzügyi dolgokkal. Remélem most is hozza magát.
több mint 12 éve
Más is bukott le már fűvel, még se vágták ki feltétlenül. (Hurd esete azért más 😀)Tudom, hogy a vezetőség nem nagyon akarja, de én új szerződést kötnék Cutlerrel, mellyel szintén nyernénk vmennyit, de sajnos ez nem fog megtörténni...
De játszunk el a gondolattal. Tegyük fel Jamarcus lapát. Marad Garza, Carimi, Brown, akiknek szerződése van. 1/20ra draftolsz. Jó QB-k hiányában lerabolják előtted a falembereket, akkor mi lesz? Felfelé már nem nagyon tudunk menni. FA piacról hozol valakit? Melton és Urlacher valószínüsíthető szerződésével elmegy a lóvé 2/3-ada. S akkor még nem igazoltál vissza senki mást. Davis és Hester cut. Majd 5 millát megspórolsz offense szinten 2 semmit érő játékossal. tüsi91
több mint 12 éve
Más is bukott le már fűvel, még se vágták ki feltétlenül. (Hurd esete azért más 😀)De játszunk el a gondolattal. Tegyük fel Jamarcus lapát. Marad Garza, Carimi, Brown, akiknek szerződése van. 1/20ra draftolsz. Jó QB-k hiányában lerabolják előtted a falembereket, akkor mi lesz? Felfelé már nem nagyon tudunk menni. FA piacról hozol valakit? Melton és Urlacher valószínüsíthető szerződésével elmegy a lóvé 2/3-ada. S akkor még nem igazoltál vissza senki mást. Davis és Hester cut. Majd 5 millát megspórolsz offense szinten 2 semmit érő játékossal.
több mint 12 éve
Mindig is baj volt a fejével, én csak simán fogyatékosnak hittem, ezek szerint csak szétszívta

több mint 12 éve
Neee! 😕 A kedvencem volt és most rendeltem meg a mezét. 😕 Mi lesz így vele? 😕 😕 (6)Dum-di-dum, dum-di-dum....irány a leves, dum-di-dum... 😊BearBears LT J'Marcus Webb arrested Sunday for possession of controlled substance, cannabis & paraphernalia.mi lesz így future Hall of Fame LT-vel? 😊
Na?? Na??Delete
Remélem sikerül kicsapatnia magát tőlünk! soma80
több mint 12 éve
Bears LT J'Marcus Webb arrested Sunday for possession of controlled substance, cannabis & paraphernalia.basszus ez a Trestman nagyon komolyan nyomja, nem lennék az ellensége - egy sima cut nem is volt elég neki, börtönbe vele 😀
Na?? Na??Delete
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Dum-di-dum, dum-di-dum....irány a leves, dum-di-dum... 😊Bears LT J'Marcus Webb arrested Sunday for possession of controlled substance, cannabis & paraphernalia.mi lesz így future Hall of Fame LT-vel? 😊
Na?? Na??Delete
Remélem sikerül kicsapatnia magát tőlünk! soma80

No.1. Bears
több mint 12 éve
Bears LT J'Marcus Webb arrested Sunday for possession of controlled substance, cannabis & paraphernalia.mi lesz így future Hall of Fame LT-vel? 😊
Na?? Na??Delete
Remélem sikerül kicsapatnia magát tőlünk!
több mint 12 éve
Bears LT J'Marcus Webb arrested Sunday for possession of controlled substance, cannabis & paraphernalia.Na?? Na??

több mint 12 éve
Ameddig Cutler egészséges, addig úgy is marha mindegy. Na ez az, amíg egészséges.Egy hatékony fal sokat tudna ezen javítani.Lehet, hogy euirányban kellene "kukázni"?