Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
több mint 12 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 303 — no es importante
Trestman's redemption
 my.chicagotribune.com/#section/-1/article/p2p-74743431/

valamikor előjön a "premium content" ablak és bezárja a linket, itt is el lehet olvasni:
 docs.google.com/document/d/1xPAeNCFPjwnPo48yKuOL8yHUJn-T-B-pGr5All_wX1w/edit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Roach = Hester.

S akkor Izzy? Ahogy öregszik, annál jobb játékos gyakorlatilag. Rotációban roppant hasznos, tud endet játszani, 3rd down szituációknál DT pozícióból is veszélyes.
S ezenkívül még valaki az OLbe is fog jönni FA piacon, plusz CB is (Hayden), plusz backup QB. Ez a minimum.
Szóval lesz még távozó, és én Bennettet sem látom annyira biztosnak a csapatnál.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Mivel Urlacher szerződése van terítéken, és ez egy lassú nap, a magam módján kiszkótoltam Ogletree játékát. Isten áldja a magamfajta kockák életét megkönnyító hiperkockákat. Van még egy rakás videó, ezt a kettőt választottam, a falemberek miatt is.

Tennessee ellen
 www.youtube.com/watch?v=730bSbwZmUA
Alabama ellen
 www.youtube.com/watch?v=AZy_y0on4u8

Miért lenne értelme? Az egyik legjobb, ha nem a legjobb cover LB. Látszik, hogy safety volt. A Vols ellen szinte tökéletesen védekezik passz ellen. Kicsit lerontja az összképet, hogy egy TD-t csak elkapnak mellette, de a védő néha tehetetlen. Ha tényleg szeretnénk egy kicsit több zone blitz játékot, akkor egy ilyen srác nélkülözhetetlen. Blitzelni is tud, de vétek őt küldeni, a zónázás az erőssége. Valóban magabiztosan szerel, bár nem látom benne az igazán megfélemlítően nagy ütközőt.

Miért nincs értelme? Egyszerűen minden blokkban bennragad (most csöndben emlékezzünk meg Urlacher 2007-es, vagy az idei szezonjáról), tökmindegy, hogy TE/OL/FB blokkolja, abszolút semmit nem tud kezdeni ellene. A profik között minimum ez lesz a szint. És ez nem olyan hiba, amit annyira ki lehetne küszöbölni tapasztalattal, és edzésmunkával. Míg egy pl. Ravens DL mögött annyira nem hátrány, nálunk hatalmas.

Mivel a draftolandó játékosokra szánt összeggel vagyunk a sapka alatt, minden igazolás azt jelenti, hogy valaki ki lesz rúgva. Tegyük fel, hogy Urlacher=Kellen Davis, akkor Roach=?, pedig lényegesen fontosabb eleme volt tavaly a védelemnek. Tree SLB-ként megfelelő lenne, de az nem első kör. Vagy az? Én a pálya közepét nem bíznám rá. Nem első két évében, hanem soha.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hírek:
Hivatalos a csapat számára az offseason program: #Bears will open voluntary offseason program April 2, at earliest date, and have voluntary minicamp April 16-18. #Bears will hold rookie minicamp May 10-12 and run OTA's (also voluntary) from May 13 thru June 6. Mandatory minicamp is June 11-13.

Melton ma vagy holnap aláírja a franchise taget.

3,95 millióval vagyunk a sapka alatt.

Két guard után is erősen érdeklődünk: Ramon Foster (Steelers). Brandon Moore (Jets, 32 éves).
tüsi91
Változatlanul fenntartom a véleményem, a draftstratégiánk az edzőtáborozás után fog kialakulni. Moore igazolása nagy fegyvertény lenne, RG posztra nincs emberünk, a drafton Warford után senki, ő 1/20-ra azért túlzás, 2/50-re valszeg nem lesz ott. LG poszton sztem Sex Machine fog kezdeni.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
jól

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Csak úgy felmerült bennem a kérdés, hogy az NFL-ben játszók is kapnak egyéni edzéstervet a holtszezonra, mint a gurulósok, vagy rá van bízva mindenkire, hogy mit csinál ilyenkor?laccoo74
Te, ez egy nagyon jó kérdés, de szerintem előírni túl sok mindent nem lehet. Abból kiindulva, hogy még a playbookot se kapták meg, vagy hányan jelennek meg az edzőtáborban rossz kondícióval (néhány bears DT: Harris, Harrison). De talán az orvosi rehabra más szabályok vonatkoznak, és a franchise taget is vissza lehet vonni, ha az érintett nagyon botrány állapotban jelenik meg. füligjimmy
Mindig olvasom a légiósainkal készült riportokban, hofy a bajnokság végén, amikor hazajönnek, a klubtól kapnak egy edzéstervet, amit követniük kell, plusz különféle kütyüket, amik rögzítik a teljesítményüket, és amit a klub megfelelő szakemberei kőkeményen kiértékelnek.Súlyos pénzek múlnak rajta az elmondásuk alapján.Szerintem az NFL is van annyira profi ezen a téren is, mint a Bundesliga.Vagy esetlrg úgy gondolják, hogy a játékosok vannak annyira profik, hogy nem engedik el magukat túlságosan, hiszen minden játékos helyére sorban állnak a jelentkezők.Másik kérdésem is lenne.Gyakran lehet hallani az NFL nyugdíjról, a lockout idején is kérdés volt.Lehet erről tudni, hogy ez hogy épül fel?laccoo74
Az NCAA-ben a HC mellett az erőnléti edző talán a második legfontosabb szakembere a csapatnak, mert míg az edzések száma limitált, a teljes holtszezont a konditeremben vele nyomják le. Ezt az NFL-ben nem tudod így koordinálni, de lévén profikról beszélünk, akik ebből keresik a kenyerüket, felesleges is lenne, mert aki annyira hülye, hogy nem edz, az rövid időn belül el is tűnik a süllyesztőben (ja és a labdarúgók egyéni edzéstervét sem kell túlmisztifikálni)

az NFL nyugdíjról meg itt találsz infókat:  www.nflplayercare.com/Default.aspx
 www.nflplayers.com/Articles/Public-News/Bert-Bell-Pete-Rozelle-NFL-Player-Retirement-Plan/jjncaa
Jól rémlik, hogy te régen gurulós focit toltál versenyszerűen?
több mint 12 éve
Csak úgy felmerült bennem a kérdés, hogy az NFL-ben játszók is kapnak egyéni edzéstervet a holtszezonra, mint a gurulósok, vagy rá van bízva mindenkire, hogy mit csinál ilyenkor?laccoo74
Te, ez egy nagyon jó kérdés, de szerintem előírni túl sok mindent nem lehet. Abból kiindulva, hogy még a playbookot se kapták meg, vagy hányan jelennek meg az edzőtáborban rossz kondícióval (néhány bears DT: Harris, Harrison). De talán az orvosi rehabra más szabályok vonatkoznak, és a franchise taget is vissza lehet vonni, ha az érintett nagyon botrány állapotban jelenik meg. füligjimmy
Mindig olvasom a légiósainkal készült riportokban, hofy a bajnokság végén, amikor hazajönnek, a klubtól kapnak egy edzéstervet, amit követniük kell, plusz különféle kütyüket, amik rögzítik a teljesítményüket, és amit a klub megfelelő szakemberei kőkeményen kiértékelnek.Súlyos pénzek múlnak rajta az elmondásuk alapján.Szerintem az NFL is van annyira profi ezen a téren is, mint a Bundesliga.Vagy esetlrg úgy gondolják, hogy a játékosok vannak annyira profik, hogy nem engedik el magukat túlságosan, hiszen minden játékos helyére sorban állnak a jelentkezők.Másik kérdésem is lenne.Gyakran lehet hallani az NFL nyugdíjról, a lockout idején is kérdés volt.Lehet erről tudni, hogy ez hogy épül fel?laccoo74
Az NCAA-ben a HC mellett az erőnléti edző talán a második legfontosabb szakembere a csapatnak, mert míg az edzések száma limitált, a teljes holtszezont a konditeremben vele nyomják le. Ezt az NFL-ben nem tudod így koordinálni, de lévén profikról beszélünk, akik ebből keresik a kenyerüket, felesleges is lenne, mert aki annyira hülye, hogy nem edz, az rövid időn belül el is tűnik a süllyesztőben (ja és a labdarúgók egyéni edzéstervét sem kell túlmisztifikálni)

az NFL nyugdíjról meg itt találsz infókat:  www.nflplayercare.com/Default.aspx
 www.nflplayers.com/Articles/Public-News/Bert-Bell-Pete-Rozelle-NFL-Player-Retirement-Plan/

---
több mint 12 éve
Hírek:
Hivatalos a csapat számára az offseason program: #Bears will open voluntary offseason program April 2, at earliest date, and have voluntary minicamp April 16-18. #Bears will hold rookie minicamp May 10-12 and run OTA's (also voluntary) from May 13 thru June 6. Mandatory minicamp is June 11-13.

Melton ma vagy holnap aláírja a franchise taget.

3,95 millióval vagyunk a sapka alatt.

Két guard után is erősen érdeklődünk: Ramon Foster (Steelers). Brandon Moore (Jets, 32 éves).
több mint 12 éve
Mindig olvasom a légiósainkal készült riportokban, hofy a bajnokság végén, amikor hazajönnek, a klubtól kapnak egy edzéstervet, amit követniük kell, plusz különféle kütyüket, amik rögzítik a teljesítményüket, és amit a klub megfelelő szakemberei kőkeményen kiértékelnek.Súlyos pénzek múlnak rajta az elmondásuk alapján.Szerintem az NFL is van annyira profi ezen a téren is, mint a Bundesliga.Vagy esetlrg úgy gondolják, hogy a játékosok vannak annyira profik, hogy nem engedik el magukat túlságosan, hiszen minden játékos helyére sorban állnak a jelentkezők.Másik kérdésem is lenne.Gyakran lehet hallani az NFL nyugdíjról, a lockout idején is kérdés volt.Lehet erről tudni, hogy ez hogy épül fel?
több mint 12 éve
Te, ez egy nagyon jó kérdés, de szerintem előírni túl sok mindent nem lehet. Abból kiindulva, hogy még a playbookot se kapták meg, vagy hányan jelennek meg az edzőtáborban rossz kondícióval (néhány bears DT: Harris, Harrison). De talán az orvosi rehabra más szabályok vonatkoznak, és a franchise taget is vissza lehet vonni, ha az érintett nagyon botrány állapotban jelenik meg.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Csak úgy felmerült bennem a kérdés, hogy az NFL-ben játszók is kapnak egyéni edzéstervet a holtszezonra, mint a gurulósok, vagy rá van bízva mindenkire, hogy mit csinál ilyenkor?
több mint 12 éve
Szerintem, nem fenyeget az a veszély, hogy az "öreg" túlzott igényekkel lépne fel.Van ő annyira " Medve", hogy aláírás kerüljön a papírra.A másik téma:profi sportolónál, aki nem egy-két évre tervezi a pályafutását, alap dolgok ezek.Tekinthetjük egyfajta befektetésnek is.laccoo74
Azért azt is vedd figyelembe, hogy hogy áll a csapat pénzügyileg: jelenleg 3,2millió van amit el lehet költeni. Jön a draft, van még egy vagon FA akit vissza kéne szerződtetni. Lehet nem kér megint 9 milliót, de 5-öt sem biztos, hogy ki tudunk fizetni neki szerintem.
dcsicsak
Igen, az a fránya fizetési sapka.Szerintem sok csapatnak nehezen megy fel a fejére.laccoo74
Hehe, van rajta sapka, az a baj, ha nincs, az a baj. Amúgy addig ne ugráljak fél lábon, amíg Lach veterán minimumért aláír. Merkt kb. annyit ér. Nekünk. Másnak talán annyit se. Emlékezzünk a Kreutz szitua, amikor ajánlottunk neki 4 milliót, ami világröhej volt, máshol kapott 4.5 milliót, aztán visszavonult 3 meccs után, annyira rossz volt.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szerintem, nem fenyeget az a veszély, hogy az "öreg" túlzott igényekkel lépne fel.Van ő annyira " Medve", hogy aláírás kerüljön a papírra.A másik téma:profi sportolónál, aki nem egy-két évre tervezi a pályafutását, alap dolgok ezek.Tekinthetjük egyfajta befektetésnek is.laccoo74
Azért azt is vedd figyelembe, hogy hogy áll a csapat pénzügyileg: jelenleg 3,2millió van amit el lehet költeni. Jön a draft, van még egy vagon FA akit vissza kéne szerződtetni. Lehet nem kér megint 9 milliót, de 5-öt sem biztos, hogy ki tudunk fizetni neki szerintem.
dcsicsak
Igen, az a fránya fizetési sapka.Szerintem sok csapatnak nehezen megy fel a fejére.
több mint 12 éve
több mint 12 éve
Asszongyák Urlacher megmondta mennyi az annyi. Hacsak nem valami elképesztő igényei vannak, akkor a mai nap folyamán meg is lehet a szerződés.

Már csak azért is jó látni, mert egy 10 éves veterán meg tudja mutatni, hogy kell felkészülni az offseasonban. Személyi edzők, masszőr, táplálkozási tanácsadó. Gondolom a srácok annyira ezt nem engedhetik meg maguknak. füligjimmy
Szerintem, nem fenyeget az a veszély, hogy az "öreg" túlzott igényekkel lépne fel.Van ő annyira " Medve", hogy aláírás kerüljön a papírra.A másik téma:profi sportolónál, aki nem egy-két évre tervezi a pályafutását, alap dolgok ezek.Tekinthetjük egyfajta befektetésnek is.
több mint 12 éve
Asszongyák Urlacher megmondta mennyi az annyi. Hacsak nem valami elképesztő igényei vannak, akkor a mai nap folyamán meg is lehet a szerződés.

Már csak azért is jó látni, mert egy 10 éves veterán meg tudja mutatni, hogy kell felkészülni az offseasonban. Személyi edzők, masszőr, táplálkozási tanácsadó. Gondolom a srácok annyira ezt nem engedhetik meg maguknak.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Marshall, Jeffery és Rodriguez állítólag együtt edzenek. Reméljük ragad rájuk valami Brandonból 😊

t.co/PWRVHznQ4h

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
én bírom Hestert, remélem ha marad újra jó szezont fut és erre nem is fogunk emlékezni

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Winston-hoz mit szólnátok? Most vágta ki a KC. Nekem nincs róla infóm, de a Texansban jó volt nagyon előtte.proki
A liga egyik legjobb RT-je. Úgy 7-8 mililóban biztos kerülne. Egyelőre ott tartunk, hogy az újoncokra szükséges pénz megvan és még vissza sem igazoltunk senkit... Szóval felejtős.
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Winston-hoz mit szólnátok? Most vágta ki a KC. Nekem nincs róla infóm, de a Texansban jó volt nagyon előtte.
több mint 12 éve
Azért még mindig nincsenek konkrétumok, de baljós helyzet az biztos. Pedig már képzeletben el is költöttem azt a ~2millió$-t egy normális játékosra. Ilyen szar cap-helyzetben nem biztos, hogy az lenne a jó ötlet, ha kifizetnénk Hestert. A tavalyi teljesítménye alapján biztosan nem.
több mint 12 éve
 espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4682684/cooler-heads-prevail-in-devin-hester-saga

Ezt most olvasom. Hát elrontotta a napomat.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nem tudom, ez hogy lehetséges, minden szezonban legalább 10 csapat fölötte van, gondolom határidőre alá kell kerülni, utána jöhetnek az igazolások, és utána újra alá kell kerülnifüligjimmy
Business topikban megkérdeztem és választ kaptam rá. Végig a sapka alatt kell maradni. Tehát lesznek kirúgások 😊.tüsi91
Na, egyszer van egy jó ötletem, arról is kiderül, hogy hülyeség......füligjimmy
Most látom, hogy mi volt tüsi kérdésének a konkrét oka.
Nem hülyeség az ötlet, (sőt!) csak a Liga nem engedi. Semmi nem akadályozná meg, illetve csak a játékosok józan esze - hehe, hogy egy csapat felvásároljon tetszés szerinti FA-t, aztán cserepadra, PUP vagy IR listára tegye, vagy csak eltüntesse az edzőtáborok idejére és utolsó keretszűkítéskor kivágja. (A Bayern-t szokták hasonló módszerrel vádolni, csak azért vesz meg valakit, hogy ne a konkurenciát erősítse.)tomi-tomi
Az old school magyar virtus: nem ismerem a rendszert, de máris kijátszanám. De ennyit a nagy átigazolási pletykákról. Mintha az újságírók tudnának bármi érdemlegeset. Marshall-trade, Bush leigazolása, Mekk Elek, derült égből tökönrúgás volt.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Nem tudom, ez hogy lehetséges, minden szezonban legalább 10 csapat fölötte van, gondolom határidőre alá kell kerülni, utána jöhetnek az igazolások, és utána újra alá kell kerülnifüligjimmy
Business topikban megkérdeztem és választ kaptam rá. Végig a sapka alatt kell maradni. Tehát lesznek kirúgások 😊.tüsi91
Na, egyszer van egy jó ötletem, arról is kiderül, hogy hülyeség......füligjimmy
Most látom, hogy mi volt tüsi kérdésének a konkrét oka.
Nem hülyeség az ötlet, (sőt!) csak a Liga nem engedi. Semmi nem akadályozná meg, illetve csak a játékosok józan esze - hehe, hogy egy csapat felvásároljon tetszés szerinti FA-t, aztán cserepadra, PUP vagy IR listára tegye, vagy csak eltüntesse az edzőtáborok idejére és utolsó keretszűkítéskor kivágja. (A Bayern-t szokták hasonló módszerrel vádolni, csak azért vesz meg valakit, hogy ne a konkurenciát erősítse.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)