Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
The Bears are reportedly "in talks" with free agent LT Jermon Bushrod.
The offensive-line needy Bears already missed out on Phil Loadholt, Andy Levitre and Louis Vasquez. Bushrod is far from elite, but he'd certainly be an upgrade on J'Marcus Webb. Drew Brees took just 26 sacks last season.

Kell az O-lineba az erősítés. Meglátjuk
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Former Giants tight end Martellus Bennett reached agreement with Bears on a four-year deal.

Hamarosan jöhetnek a részletek.

Levitre pénze elképesztő mondjuk. Vazguez sem kapott keveset (4/23, 13 garantált), no de 5/39?
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nem tudom, kinek mi a véleménye. De kifelé menet valaki álljon egy sámlira, vegye elő, és valami kegyetlenül *****a torkon azt a mongoloidot.

Nem ismerjük a szerződés részleteit, de ha évi 3-4 millió körül van, akkor parádé. 5-6 millió felett azért barokkos túlzás.

Urlacher vissza lesz igazolva? Remélem valami 1 napos történet, oszt visszavonul az első előszezon meccs alatt, vagy valami ilyesmi. De még elmegy bohóckodni valahova szerintem.

Levitre a Titanshoz igazolt, namost Warmack máris csúszott egy kicsit. Azért évi 8 millió egy LG-ért nem kevés.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Üdv Bennett. Viszlát Davis.
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 180
Martellus Bennett: "I'm proud to say I'll be joining my other brother (Marshall) next season!"
több mint 12 éve
Bennett amennyire én tudom korrekt blokkoló is, ellentétben mondjuk Cook-kal.

S nagyon úgy néz ki, hogy hivatalos lassan a deal. 😀 😀 😀.

Talán utáljára: Davis a k**va anyád! 😀

BEars have agreed in princpal w/Martellus Bennett .
több mint 12 éve
Source tells Martellus Bennett is indeed coming to Chicago for a visit tonight.

Davis remélem cut lesz, de ízibe....
több mint 12 éve
BREAKING: #Vikings have agreed to a multiyear contract with Phil Loadholt.

Tavaly 20:57kor már lehozták a Marshall tradet. Ahhoz képest csalódás az idei 😀 😀 😀.
több mint 12 éve
Martellus Benett??? Ki hallott erről?Antman
jelentős upgrade lenne a mostani TE-jeinket figyelembe véve... véleményem szerint...
több mint 12 éve
Antman Chicago Bears 414
Martellus Benett??? Ki hallott erről?

több mint 12 éve
Értelek, bár most olvasom, hogy egy Vikings újságíróra hivatkoznak, szóval még igaz is lehet. Tényleg több vasat tartanak a tűzben, meglátjuk, mi fog összejönni.

A Vikings 5 millió fölé nem fog menni. Mi igen? Ajjaj, Kulcsár Attila sztori van itt kibontakozóban!füligjimmy
Ezt már ígyis-úgyis borítékolhatjuk szerintem, bárkit is igazolunk 😀 Long ugye még több lenne.
Állítólag ajánlatot is tettünk Loadholt-ért, ami eddig több mint amit a Vikes adna neki.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az ESPN Chicago Radioban nagyon pedzegetik Phillip Loadholt-ot - Long mellett - is.dcsicsak
Hm, gondolod kivételesen meg tudják mondani, hogy Emery mit fog tenni? Elvégre azt se tudták, hogy Trestman visszajött egy második interjúra. Mondjuk ehhez fizetni kellett volna a portásnak egy sört, ami már oknyomozó újságírás kategória.füligjimmy
😀
Nem gondoltam, hogy ők előbb tudják, mint Emery. Csak mint érdekesség megemlítettem.dcsicsak
Értelek, bár most olvasom, hogy egy Vikings újságíróra hivatkoznak, szóval még igaz is lehet. Tényleg több vasat tartanak a tűzben, meglátjuk, mi fog összejönni.

A Vikings 5 millió fölé nem fog menni. Mi igen? Ajjaj, Kulcsár Attila sztori van itt kibontakozóban!

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Az ESPN Chicago Radioban nagyon pedzegetik Phillip Loadholt-ot - Long mellett - is.dcsicsak
És a Rams-szel kell "megküzdenünk" Longért.
több mint 12 éve
Hm, gondolod kivételesen meg tudják mondani, hogy Emery mit fog tenni? Elvégre azt se tudták, hogy Trestman visszajött egy második interjúra. Mondjuk ehhez fizetni kellett volna a portásnak egy sört, ami már oknyomozó újságírás kategória.füligjimmy
😀
Nem gondoltam, hogy ők előbb tudják, mint Emery. Csak mint érdekesség megemlítettem.
több mint 12 éve
Hm, gondolod kivételesen meg tudják mondani, hogy Emery mit fog tenni? Elvégre azt se tudták, hogy Trestman visszajött egy második interjúra. Mondjuk ehhez fizetni kellett volna a portásnak egy sört, ami már oknyomozó újságírás kategória.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Az ESPN Chicago Radioban nagyon pedzegetik Phillip Loadholt-ot - Long mellett - is.
több mint 12 éve
Az előrejelzések szerint Cook (TE) és Moore (G) fog érkezni a free agent piacról.proki
Cooknak eléggé magasak az igényei, pedig nincsen a TOP elkapó TE-k közt egyenlőre. Moore nagy upgrade lenne, igaz, hogy benne van a korban már, de kétségtelenül a jobb játékosok közé tartozik a posztján.
Garzat igazán kilőhetnék Cutler elől. Ezt a performanszt Edwin Williams is lehozza fele ennyiért.

Nekem a kérdésem még mindig, csakúgy mint itt párunké, hogy miből? Mert Urlacher-Roach duóból egyiket legalább megkell tartani, Izzy-t visszakell hozni. S akkor a backup QB, csere CB stb. Amik nem drágák, de ha összeadjuk 3-4 milla elmegy.

Szóval habár tűkre azért nem ülök addig, de várom már Kellen Davis kirúgását.

Ezt nem tudom honnan szopta ki Jensen, de jó lenne, ha igaz lenne:  blogs.suntimes.com/bears/2013/03/bears_have_701_million_in_sala.html
több mint 12 éve
Az előrejelzések szerint Cook (TE) és Moore (G) fog érkezni a free agent piacról.
több mint 12 éve
Itt is megkérdezem:
Ugyan miből?Bazzani
Már shortoljuk a forintot, nem kell idegeskedni. 😀

Na igen, nincs nagy zaj, de az nem jelenti azt, hogy nem dolgoznak. Kénytelenek is varázsolni valamit. Ha a fizetési struktúrák olyanok, hogy mondjuk kifizetik a bónuszokat, aztán jönnek a kirúgások, és így még több helyet tudnak felszabadítani (nincs dead money), akkor pláne. Ilyen tudtommal lehetséges. Namost amit én tudok, azzal sokszor még a ****edet se tudod kitörölni.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Itt is megkérdezem:
Ugyan miből?Bazzani
Majd kirúgunk pár embert, ha úgy van.
több mint 12 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én teljesen kivagyok ettől a csöndtől ami a csapat körül van mostanában. Egy-két "talán" kering a csapatról/játékosokról, de semmi több. Máshol meg már rég kirámolták a csontvázakat a szekrényekből...
Holnap nyit a szabadügynök-piac, van majdnem 4 milliónk. A sapka felé - akkor ahogy nemrég letisztázódott - nem mehetünk, tehát eléggé ki van a seggünk a gatyából 😀
dcsicsak
A vastaggal kiemelt rész szoros kapcsolatban van. Dobálózhatunk nevekkel, hogyhát mittom én Wes Welker, Cook, Levitre, Andre Smith, csak éppen cash nincs rá.

Ahhoz, hogy Longot kifizessék egy nagy kutyának mennie kellene...

Amúgy nálam Bennett rúdja is egyre kijjebb áll. 2,35 millió elég sok, a mutatott lőlapja, a sérülései pedig még inkább alátámasztják.tüsi91
Ezt értem persze. Amit hiányolok az inkább a takarítás - mint más csapatoknál. Mi lesz a TE-jeinkkel, Hesterrel, Urlacherrel etc... Máshol 10 milliókat szabadítottak fel már hetekkel ezelőtt, nálunk meg kuss van. Ez az amitől megőrülök, hogy nem látszik, hogy mit akarunk/akarnánk/tervezünk a tavaly gyengébben szereplő játékosainkkal.
több mint 12 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én teljesen kivagyok ettől a csöndtől ami a csapat körül van mostanában. Egy-két "talán" kering a csapatról/játékosokról, de semmi több. Máshol meg már rég kirámolták a csontvázakat a szekrényekből...
Holnap nyit a szabadügynök-piac, van majdnem 4 milliónk. A sapka felé - akkor ahogy nemrég letisztázódott - nem mehetünk, tehát eléggé ki van a seggünk a gatyából 😀
dcsicsak
A vastaggal kiemelt rész szoros kapcsolatban van. Dobálózhatunk nevekkel, hogyhát mittom én Wes Welker, Cook, Levitre, Andre Smith, csak éppen cash nincs rá.

Ahhoz, hogy Longot kifizessék egy nagy kutyának mennie kellene...

Amúgy nálam Bennett rúdja is egyre kijjebb áll. 2,35 millió elég sok, a mutatott lőlapja, a sérülései pedig még inkább alátámasztják.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Itt is megkérdezem:
Ugyan miből?

több mint 12 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Jake Long a célkeresztben. Kiváncsi vagyok Cutler mennyire szurkol 😀
több mint 12 éve
Asszongyák Urlacher megmondta mennyi az annyi. Hacsak nem valami elképesztő igényei vannak, akkor a mai nap folyamán meg is lehet a szerződés. füligjimmy
Az, hogy azóta csend van a szerződésével kapcsolatban, vajon azt feltételezi, hogy sokat kér?