Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én nem lepődnék meg azon, ha Busht elpasszolnánk vmi közép-hátsó pickért...
4-6. körben húzhatunk RB-t, de előbb sztem nem....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Én azért roppantul meglepődnék ezen hármas kombináción. Nem tudom elképzelni, hogy az első két körből legalább 1 pick ne az OLbe menne. Ha Johnson lecsúszna berántanánk őt, ha nem a 2. körben G/C. (Schwenke nagyon kúszik fel a listán). TE poszt pedig szerintem is első két körben meglesz oldva.

RB kérdés. Forte meggyőződésem, hogy nagy nyertese Trestmannek. S nem azért mert a cipelései száma növekszik, hanem azért, mert a Trestman-féle offenseben az RB a passzjáték szerves része. Forte pedig a liga egyik legjobb elkapó futója. Viszont Bush ezt nem tudja.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
13,3 millió dollár ami még kifizethető, nem lesz ez kevés?laccoo74
122M jelenleg a TOP51 játékos fizetése. Tehát 1,9 millió alatt vagyunk a cap alatt.tüsi91
No igen, túl fogjuk lépni a keretet, szóval hosszú távú elkötelezettséget nem is várok, nem is lehet várni. Azért kellemes probléma egy iylen kaliberű QB-WR-RB triót megfizetni, és a DE-DT duónk miatt se panaszkodjunk, 15 DL játékos fog kimenni az első körben. Jó draft nélkül nem lehet sikeres egy csapat se, szabadügynök piacról nem tudsz bajnokot építeni.

Állítólag Lane Johnsont kétszer is interjúztatták. Nem fogok meglepődni, ha 4. körben RB érkezik, egyrészt Bush/Forte egészségére építeni elég merész, másrészt Bush szerződésétől jövőre meg kell szabadulni, ha a sapka alatt akarunk maradni. Ugyanezen oknál fogva első 2 körben várok egy TE-t, pláne mivel kimondták, hogy szeretnének egyet. 😀 Igazából első három pick-re egy TE+WR+RB kombinációtól se lepődnék meg.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
122M jelenleg a TOP51 játékos fizetése. Tehát 1,9 millió alatt vagyunk a cap alatt.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Coopernél nagyon nem tetszik, hogy az LB-k egyszerűen lerázzák magukról. Megvan a kontakt, de nem tudja a blokkot tartani, sokszor az ő embere szerel 2-3 yardon. A VT ellen ez elég látványos, a Maryland ellen nem kérték tőle olyan sokszor, de a 0:45, vmint 1:15-nél nézzétek meg a videót.füligjimmy
Ez a két eset sztem nem annyira blokkolási kézhasználati hiba vagy az erő hiánya. Inkább az a baj, hogy húzás vagy előremozgás közben kapkodva mozog, "ugrabugrál" és végül melléugrik a védőnek (ugyanezt csinálja 7:42-nél és 7:53-nál is kevésbé látványosan), ahelyett, hogy a blokk előtt lelassítana, toporogna egy kicsit felmérve a LB helyzetét. Kicsit olyan mint egy safety, aki vakon repül az emberre. Ebben DeCastro 100x jobb volt nála, ő mindig betalált mozgásból. De ez szerintem kijavítható.
Rövid yardos vagy egyértelmű futásoknál pedig korrekt módon, gyorsan, jó testtartással ugrik neki az emberének, ott nincs különösebb gondja.
A másik vele kapcsolatban, hogy ezeken a meccseken azért 285 fonttal játszott, mert az edzők kifejezetten ezt kérték tőle a no huddle-ra épülő O miatt. Úgy azért nehéz dominálni. Azóta 12-13 kiló izom felrepült rá. A meccsfelvételeit én ezért eléggé kétkedve nézem, gőzöm nincs a valós fizikai erejéről. Szemre legalább jól nézett ki a combine-on, már ha ez számít egyáltalán valamit.Robilluma
Az egyetemen feltüntetett súlyokat én soha nem szoktam számításba venni, megmondom őszintén, ott is játszhatott simán 300 fontos súllyal. Az a másik, hogy a birkózók/bokszolók etc sem véletlenül fogyasztanak, attól, hogy 68 kilóra szednek még fel 5 kiló izmot nem teljesen természetes módszerekkel, még nem lesznek olyan erősek, mint egy "természetes(ebb)" 73 kilós. Mondjuk ott sokkal szikárabb, robbanékonyabb izomzat kell, szóval mint minden analógia, ez is sántít.

A többivel abszolút egyetértek, a POA-nál nagyon erős, ezért sem hiszem, hogy akkora jelentősége lenne a plusz izomtömegnek, viszont passznál nagyon sok holdinggyanús megmozdulása van, lassabban reagál a kelleténél, és egyszerűen oldalról befogja a DT nyakát (lehet ezen szintén segítene, ha centerként játszana), de annyival erősebb, hogy nem tudnak mozdulni. Profik között már nem lesz ekkora fizikai fölénye, ha egyáltalán. Nálam Fischer dettó ugyanez másképpen.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Robilluma Pittsburgh Steelers 2 907 — Whatever it takes
Coopernél nagyon nem tetszik, hogy az LB-k egyszerűen lerázzák magukról. Megvan a kontakt, de nem tudja a blokkot tartani, sokszor az ő embere szerel 2-3 yardon. A VT ellen ez elég látványos, a Maryland ellen nem kérték tőle olyan sokszor, de a 0:45, vmint 1:15-nél nézzétek meg a videót.füligjimmy
Ez a két eset sztem nem annyira blokkolási kézhasználati hiba vagy az erő hiánya. Inkább az a baj, hogy húzás vagy előremozgás közben kapkodva mozog, "ugrabugrál" és végül melléugrik a védőnek (ugyanezt csinálja 7:42-nél és 7:53-nál is kevésbé látványosan), ahelyett, hogy a blokk előtt lelassítana, toporogna egy kicsit felmérve a LB helyzetét. Kicsit olyan mint egy safety, aki vakon repül az emberre. Ebben DeCastro 100x jobb volt nála, ő mindig betalált mozgásból. De ez szerintem kijavítható.
Rövid yardos vagy egyértelmű futásoknál pedig korrekt módon, gyorsan, jó testtartással ugrik neki az emberének, ott nincs különösebb gondja.
A másik vele kapcsolatban, hogy ezeken a meccseken azért 285 fonttal játszott, mert az edzők kifejezetten ezt kérték tőle a no huddle-ra épülő O miatt. Úgy azért nehéz dominálni. Azóta 12-13 kiló izom felrepült rá. A meccsfelvételeit én ezért eléggé kétkedve nézem, gőzöm nincs a valós fizikai erejéről. Szemre legalább jól nézett ki a combine-on, már ha ez számít egyáltalán valamit.

If you are looking for the identity of the Steelers franchise in 2013, just stop it.
- 2013 Pittsburgh Steelers running game: 86,4 yard/game, 27th in the league (3,5 y/c, 29th).
- 2013, Steelers@Patriots 31-55, 610 total yards by the Patriots. More points and more yards than any team ever had amassed against a Steelers franchise in business now for 81 NFL seasons.
- The Steelers' run defense allowed 115,6 yards per game (4,3 y/c) in 2013.
WAKE UP TOMLIN!
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Abból elvileg már elvitt Melton 8.3-at. Ha jól tudom.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
13,3 millió dollár ami még kifizethető, nem lesz ez kevés?
több mint 12 éve
Én nem örülök ennek a tagnek... Sok az a pénz nagyon, másra is el lehetett volna költeni. Pl. erre: Buffalo tagging S Jairus Byrd means Bills G Andy Levitre is free to leave and he will be one of the hottest free agents on the market. Nálam még mindig ez a prioritás a piacon, a drafton meg egy T.proki
De idén drafton olyan DT-t nem húzol, aki egyből kezdő szint, G-t pedig igen. A tackle poszton elég bizonytalan vagyok, Lane Johnson a meccseken annyira nem győzött meg, Fischer kb. nem rangsorolt ellenfelek ellen játszott (néha ott is elég rossz technikával), a felmérők alapján egyformán atletikusak, de abban ott van a szeren Armstead is, aki eddig a térképen se volt. Watson nem nagyon tud focizni, de talán LT is lehet belőle. Long dettó. Fluker kizárólag RT, van egy LSU tackle, aki tavaly nem jött ki, idén meg eltörte a térdét, vagy mi, és nem játszott egész szezonban. Pough szerintem semmire nem viszi. Barret Jonest viszont megnézném LT poszton.
A guardok rangsora nálam: Warmack; Warford; Dallas Thomas; Cooper; Frederick;
Az első kettő nálam közel van, Warford nekem már szezon közben feltűnt, valami elképesztően erős, és mozgékony. Utána "leszakadva" kb. holtversenyben Thomas, és Cooper. Thomas azért van nálam előrébb, mert jobbak ellen játszott, és nem rossazbbul. Coopernél nagyon nem tetszik, hogy az LB-k egyszerűen lerázzák magukról. Megvan a kontakt, de nem tudja a blokkot tartani, sokszor az ő embere szerel 2-3 yardon. A VT ellen ez elég látványos, a Maryland ellen nem kérték tőle olyan sokszor, de a 0:45, vmint 1:15-nél nézzétek meg a videót. Talán ha átmegy centerbe, és más szögekből kell blokkolnia, vagy a rutinnal, és edzésmunkával kiküszöböli, de ha Top10 játékosról beszélünk, akkor egy ACC védelmet kaparjon el a picsába. Long story short, ha jó, és olcsó guardot akarsz, akkor húzz a drafton.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Melton az egyik legjobb passrusher 4-3-as DT. Attól, hogy offense szemléletűre változott a csapat, még nem szarhatod le teljesen a defenset, pláne elengedni az egyik alapkövét. Ennyi az ára a tagnek, amit azért tettek rá, hogy ne engedjék ki a piacra, s dolgoznak egy mindkét fél számára előnyős hosszútávú kontraktuson. Beszéltük, hogy kb. Calais Campbell szerződése az értékmérő lehet. Bár ezt én is sokallom.

Signed a five-year, $55 million contract. The deal contains $31 million guaranteed, including a $15 million signing bonus, all of Campbell's 2012 and 2013 salaries, and $1 million of his 2014 salary. Campbell is eligible for annual $250,000 workout bonuses in years two through five. 2013: $3 million (+ $10 million option bonus), 2014: $5.5 million, 2015: $9 million, 2016: $9.5 million, 2017: Free Agent

Az OL poszt valóban prioritás, de talán egy nem olyan elbaszott rendszerrel ők sem tűnnek majd ekkora trágyahalomnak.

laccoo:  bowl.hu/nfl_scouting_combine
tüsi91
Köszi!
több mint 12 éve
Melton az egyik legjobb passrusher 4-3-as DT. Attól, hogy offense szemléletűre változott a csapat, még nem szarhatod le teljesen a defenset, pláne elengedni az egyik alapkövét. Ennyi az ára a tagnek, amit azért tettek rá, hogy ne engedjék ki a piacra, s dolgoznak egy mindkét fél számára előnyős hosszútávú kontraktuson. Beszéltük, hogy kb. Calais Campbell szerződése az értékmérő lehet. Bár ezt én is sokallom.

Signed a five-year, $55 million contract. The deal contains $31 million guaranteed, including a $15 million signing bonus, all of Campbell's 2012 and 2013 salaries, and $1 million of his 2014 salary. Campbell is eligible for annual $250,000 workout bonuses in years two through five. 2013: $3 million (+ $10 million option bonus), 2014: $5.5 million, 2015: $9 million, 2016: $9.5 million, 2017: Free Agent

Az OL poszt valóban prioritás, de talán egy nem olyan elbaszott rendszerrel ők sem tűnnek majd ekkora trágyahalomnak.

laccoo:
https://bowl.hu/images/cache/uploads/45a009ebbb32fe8ebfda69ceb48250b2.jpg
NFL Scouting Combine | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala
több mint 12 éve
A Combineról lenne néhány kérdésem, bocsi, a felkészületlenségemért!Tehát, ezen minden draftra váró leendő játékosnak kötelező részt vennie?Ha valaki nem úgy teljesít, ahogy várják, akkor hiába játszott jól az egyetemen, lehet, hogy ugrik a szerződtetése?Nyilvános az esemény?És, az utolsó:Mi alapján választják ki a helyszínt?Köszönöm előre is a válaszokat, szeretném a tudásomat bővíteni, és én azt vallom, hogy kérdezni nem szégyen.
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Én nem örülök ennek a tagnek... Sok az a pénz nagyon, másra is el lehetett volna költeni. Pl. erre: Buffalo tagging S Jairus Byrd means Bills G Andy Levitre is free to leave and he will be one of the hottest free agents on the market. Nálam még mindig ez a prioritás a piacon, a drafton meg egy T.
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Melton meg is kapta a taget.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Bears and Henry Melton still ``on opposite ends of the world'' on a new deal. So, seems like the franchise tag ($8.45 mil) is expected.
több mint 12 éve
nem is indítanak ellene eljárást.
füligjimmy
kárdavemayer
Amúgy nem egy büntető eljárás tenné tönkre a pályafutásást, hanem az, hogy nem tud focizni. Azért ne legyünk naívak, miközben bevallott és/vagy elítélt drogfogyasztók (ó, azok a boldog kilencvenes évek), asszonyverők, gyilkossági ügyekbe keveredettek ülnek tévés pozíciókban, vagy a Hírességek Csarnokában addig két pöppintésnyi motyó nem oszt, nem szoroz. Aztán ha kijössz a sittről, ha egyáltalán bementél, és jól játszol, akkor lehet zokogni, hogy mennyire megváltoztál. Tavaly J.T Thomast is elkapták vagy ötször ennyivel, Collinst is, két peremember, mégse vágták ki őket.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 296 — "Grammar maci"
nem is indítanak ellene eljárást.
füligjimmy
kár

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
123.9 millió a salary cap. Nem fogjuk elkölteni.

laccoo: nem is indítanak ellene eljárást.
AP reporting the folks in Pulaski won't be pursuing charges against J'Marcus Webb."füligjimmy
Akkor én egy régebbi cikket olvastam
több mint 12 éve
123.9 millió a salary cap. Nem fogjuk elkölteni.

laccoo: nem is indítanak ellene eljárást.
AP reporting the folks in Pulaski won't be pursuing charges against J'Marcus Webb."

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért 2,5 gramm zöld birtoklása NEM a világ vége!Számtalan emberrel megtörtént már.Oké, nem volt helyes amit tett, de szerintem ennyiért nem fogják derékba törni a pályafutását.Ha jól olvastam, akkor a rendőrség sem erőlteti minden áron a vádemelést, és a csapat sem törte még el a pálcát.Ha én hoznám az ítéletet,/ erre semmi esély😕/ kapna egy év rendőri felügyeletet, vérvétel, szonda, vezetéstől eltiltás, és kötelezném arra, hogy iskolákban kampányoljon a drogfogyasztás ellen.Kökemény bíró lennék mi?
több mint 12 éve
Nagyon remélem, hogy nem töri ketté Webb karrierjét ez a kis füvezés és sokáig kezdő LT lesz nálatok. 😊Bazzani
Az amúgy nem lenne hülyeség, hogy Webb visszamenjen a jobb oldalra. Carimi mehetne balra, úgyis állandóan be kell neki segíteni, Webb a másik oldalon inkább tudná egyedül kezelni a védőket. Bár valszeg ez is olyasmi, ami elméletben talán nem akkora hülyeség, gyakorlatban, háááááát. Első 2 körben lesz 1 falember, visszajön Scott, oszt csókolom, ezzel főzünk. Beatty kapott évi 8 milliót, 4-et nem tudunk összekaparni. Hosszútávra pláne nem. füligjimmy
Én a helyetekben imádkoznék, hogy Warmack benn maradjon. Bár ha DeCastro sem kellett akkor ő sem fog.
Bazzani
Warmack 1 kategóriával feljebb van. Minimum. Pedig DeCastrot is karmoltam. Jövőre a Bama RG lesz még első körös, aztán magasan fog elkelni a Georgia center, és LG. Idén a hátsó körös G húzásban pedig azért nem hiszek, mert amíg Sex Machine nem kapott egy teljes szezont, addig minek? Ő tényleg elég jól teljesített az utolsó két meccsén, persze láttunk már ilyet, centernek pedig ott van az igazi lehetőséget soha nem kapó, de azzal mindig jól élő Edwin Williams.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Nagyon remélem, hogy nem töri ketté Webb karrierjét ez a kis füvezés és sokáig kezdő LT lesz nálatok. 😊Bazzani
Az amúgy nem lenne hülyeség, hogy Webb visszamenjen a jobb oldalra. Carimi mehetne balra, úgyis állandóan be kell neki segíteni, Webb a másik oldalon inkább tudná egyedül kezelni a védőket. Bár valszeg ez is olyasmi, ami elméletben talán nem akkora hülyeség, gyakorlatban, háááááát. Első 2 körben lesz 1 falember, visszajön Scott, oszt csókolom, ezzel főzünk. Beatty kapott évi 8 milliót, 4-et nem tudunk összekaparni. Hosszútávra pláne nem. füligjimmy
Én a helyetekben imádkoznék, hogy Warmack benn maradjon. Bár ha DeCastro sem kellett akkor ő sem fog.

több mint 12 éve
Az amúgy nem lenne hülyeség, hogy Webb visszamenjen a jobb oldalra. Carimi mehetne balra, úgyis állandóan be kell neki segíteni, Webb a másik oldalon inkább tudná egyedül kezelni a védőket. Bár valszeg ez is olyasmi, ami elméletben talán nem akkora hülyeség, gyakorlatban, háááááát. Első 2 körben lesz 1 falember, visszajön Scott, oszt csókolom, ezzel főzünk. Beatty kapott évi 8 milliót, 4-et nem tudunk összekaparni. Hosszútávra pláne nem.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Amíg nincs a helyére megfelelő(!) alternatíva addig szerintem is így lesz. Sajna Fa-hoz nem vagyunk eleresztve dohánnyal, a Draft-on pedig - ahogy tüsi is írta nem sokkal lentebb - nem biztos, hogy marad addigra Webb-hez képest upgrade(persze a drafttal úgy állok mint bornyú az új kapuval).
Egy szó mint száz: én sem lepődök majd meg, ha Webb 1-2 évig még kezdő lesz. Aztán majd meglátjuk.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Nagyon remélem, hogy nem töri ketté Webb karrierjét ez a kis füvezés és sokáig kezdő LT lesz nálatok. 😊