Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Na, egyszer van egy jó ötletem, arról is kiderül, hogy hülyeség......Nem tudom, ez hogy lehetséges, minden szezonban legalább 10 csapat fölötte van, gondolom határidőre alá kell kerülni, utána jöhetnek az igazolások, és utána újra alá kell kerülnifüligjimmyBusiness topikban megkérdeztem és választ kaptam rá. Végig a sapka alatt kell maradni. Tehát lesznek kirúgások 😊.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Biggs szerint Marshall hosszabbított 2 évet. Nem bánom.Ez nagyon jó hír, mert szerintem ő volt az egyetlen biztos célpontja Cutlernek az egész szezonban.
Brandon Marshall signed for 2 more years. $9.1 million base in 13 and 14 with $200K roster bonuses each year. So, club owes him $18.6 mil.vandeminek
több mint 12 éve
Nem tudom, ez hogy lehetséges, minden szezonban legalább 10 csapat fölötte van, gondolom határidőre alá kell kerülni, utána jöhetnek az igazolások, és utána újra alá kell kerülnifüligjimmyBusiness topikban megkérdeztem és választ kaptam rá. Végig a sapka alatt kell maradni. Tehát lesznek kirúgások 😊.
több mint 12 éve
Biggs szerint Marshall hosszabbított 2 évet. Nem bánom.Ahhoz képest, hogy Bowe mit kapott, Marshallért az évi ~9.3 millió aprópénz. Jövőre nyugi van, nem kell idegeskedni a szerződése miatt, mikor betölti a harmincat, lehet újra táryalni. Remélhetőleg addigra Jeffery lesz inkább a húzóember.
Brandon Marshall signed for 2 more years. $9.1 million base in 13 and 14 with $200K roster bonuses each year. So, club owes him $18.6 mil.vandeminek
Cook leigazolása biztos nem fér bele, szóval túllépjük a capet. Nem tudom, ez hogy lehetséges, minden szezonban legalább 10 csapat fölötte van, gondolom határidőre alá kell kerülni, utána jöhetnek az igazolások, és utána újra alá kell kerülni
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Állítólag Jared Cookot szeretnétek megszerezni FA-n.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Biggs szerint Marshall hosszabbított 2 évet. Nem bánom.Brandon Marshall signed for 2 more years. $9.1 million base in 13 and 14 with $200K roster bonuses each year. So, club owes him $18.6 mil.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Nálunk? Van abbúl bőven.A Houston-Milliner (Bentley nickel, Jonte Green csere) páros mellé minek köllene ez a Moore vagy ki? 😊BazzaniHá' körbenéznek az öltözőben, oszt azt láttyák, hogy nincs elég hülyegyerek. füligjimmy
De szép is volna ez a CB pár. Helyette lesz két máshol kiselejtezett fakezű.
több mint 12 éve
A Houston-Milliner (Bentley nickel, Jonte Green csere) páros mellé minek köllene ez a Moore vagy ki? 😊BazzaniHá' körbenéznek az öltözőben, oszt azt láttyák, hogy nincs elég hülyegyerek.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A Houston-Milliner (Bentley nickel, Jonte Green csere) páros mellé minek köllene ez a Moore vagy ki? 😊BazzaniMea culpa, sőt a számláktól is, de biztos van, aki el tudná hova tenni a csapatban 😛 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
A Houston-Milliner (Bentley nickel, Jonte Green csere) páros mellé minek köllene ez a Moore vagy ki? 😊
több mint 12 éve
igen, a Lions amúgy is szereti ha tudja a playbookunkat 😛azért cserének (ha az arcát levesszük) elment szerintem, valószínű máshová is cserének elviszik. davemayerMondjuk van azért olyan csapat (talán az Oroszlányok, vagy a Számlák első blikkre) ahol elfér Ő nem csak cserének is...
Collapo
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
azért cserének (ha az arcát levesszük) elment szerintem, valószínű máshová is cserének elviszik. davemayerMondjuk van azért olyan csapat (talán az Oroszlányok, vagy a Számlák első blikkre) ahol elfér Ő nem csak cserének is...

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Egy pöttyet nagy lett a pofája tulajdonképpen. Elég megnézni a nyilatkozatait. Aztán kikerült a csapatból, ő nagysága meg lenyilatkozta, hogy akkor is ő a legjobb. Aztán a Green Bay ellen mikor visszakerült Jennings sérülése után vagy 10 engedett elkapással, 150 yarddal, meg egy TDvel jelezte, hogy ő a legjobb. Korrekt kis nickelback, érzi a játékot többnyire, jó kezei is vannak, bár fizikálisan nagyon karcsú. S emellé jön még a személyisége, meg a nyilatkozatai.azért cserének (ha az arcát levesszük) elment szerintem, valószínű máshová is cserének elviszik.
Nem a spórolás miatt hagyják távozni.tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Egy pöttyet nagy lett a pofája tulajdonképpen. Elég megnézni a nyilatkozatait. Aztán kikerült a csapatból, ő nagysága meg lenyilatkozta, hogy akkor is ő a legjobb. Aztán a Green Bay ellen mikor visszakerült Jennings sérülése után vagy 10 engedett elkapással, 150 yarddal, meg egy TDvel jelezte, hogy ő a legjobb. Korrekt kis nickelback, érzi a játékot többnyire, jó kezei is vannak, bár fizikálisan nagyon karcsú. S emellé jön még a személyisége, meg a nyilatkozatai.Nem a spórolás miatt hagyják távozni.
több mint 12 éve
szerintem ez egyértelműen spórolás, arra a szerepre jó amire mi szántuk szvsz, fog ő máshová kelleni.Moore két felemás szezonon van túl, múlt évben impresszív volt, idén kevéssé, ezenkívül volt vele más baj? Vagy megy a spórolás?!CollapoMivel a kommentjeimmel általában 24 órára lezárom a topicot, most félve írom be, hogy Albert taget kapott. 😀füligjimmyAkkor beírom, hogy DJ Moore-al közölték, hogy nem tervezünk vele. Remélem így jó lesz 😊vandeminek
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Mivel a kommentjeimmel általában 24 órára lezárom a topicot, most félve írom be, hogy Albert taget kapott. 😀füligjimmymert egy csomót írsz mindig és eddig tart míg megemésztjük 😛
Aki követi is a piacot (nekem sajnos nincs időm megnézni) attól kérdezném hogy Emery kinézett valaki FA-t akire le lehetne csapni a kevés cap space ellenére is akár?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Moore két felemás szezonon van túl, múlt évben impresszív volt, idén kevéssé, ezenkívül volt vele más baj? Vagy megy a spórolás?!Mivel a kommentjeimmel általában 24 órára lezárom a topicot, most félve írom be, hogy Albert taget kapott. 😀füligjimmyAkkor beírom, hogy DJ Moore-al közölték, hogy nem tervezünk vele. Remélem így jó lesz 😊vandeminek

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
Mivel a kommentjeimmel általában 24 órára lezárom a topicot, most félve írom be, hogy Albert taget kapott. 😀füligjimmyAkkor beírom, hogy DJ Moore-al közölték, hogy nem tervezünk vele. Remélem így jó lesz 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Mivel a kommentjeimmel általában 24 órára lezárom a topicot, most félve írom be, hogy Albert taget kapott. 😀
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Abszolút egyetértek Tomi minden mondatával. Webbet lehet utálni, de ha odatették, mi a szart mondjon? Elnézést, én erre alkalmatlan vagyok? Tegyék át ezt a szerencsétlent a jobb oldalra, könyörgöm! Volt nála szarabb LT idén a ligában, lehetne egy tisztességesebb RT, futásblokkolásban jó, screeneknél jó, ezért kap évi 1 milliót se. Már tavaly is megdícsértem egyszer-kétszer, idén ki kell mondani, hogy ő volt a legjobb. Na erre mondják arrafelé, hogy vattafakk.Tüsi: én nem rúgnék ki senkit, és nem is rendeznék át szerződéseket. Minek? A sapka alatt vagyunk idén. Határidőre. Határidő előtti határidőre.
www.youtube.com/watch?v=taY6jj-z1UU
Ha leigazoljuk Albertet (hehe), hozzuk az általám említett TE+WR+RB kombót, akkor jövőre, mikor lejár Davis/Spaeth szerződése, megy utánuk Hester, Carimi, Bush (idén nagyon durva lenne a cap hit, senki nem fog érte adni semmit, jövőre viszont barátian lehet modani, hogy viszlát), és ha nem produkál, akkor Bennett. Vagy ha még teljesít is, de úgy gondolják, hogy nem ér 3 milliót, akkor egy 7. körösért vki szívesen átveszi. Ehhez feltételezem, hogy három újonc tudja ugyanazt a paradés teljesítményt nyújtani, mint a fent említett úriemberek. Ami nagyjából 100 cipelés, és 60 elkapás, és 10 engedett sack. Ezzel 2014-ben ismét a cap alá kerülsz. Az átrendezésekkel az a gond, hogy akkor ami idén 2 millió mínusz, az jövőre 2 millió plusz. A számvitel makacs dolog.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Urlachert már nem kell cutolni, ugyanis az új szezon kezdetével már nincs kontraktusa a franchise-al.Peppersről múltkor írt Jimmy, hogy még mindig a decensebb játékosok közé tartozik a posztján. Viszont borzalmasan sokat elvisz a capből. 2013ban 16,4 milliót. Egyszer már így is átstrukturálták a szerződését. Paycut jó lenne, meg egy idealizált világban meg is történne, csak ugye nem abban élünk.
Cutler elvisz 10 370 000-et itt kellene egy új szerződéssel lefaragni. Tillman pedig 8 millát, egy utolsó kontrakttal itt is lelehetne csípni az összegből. De a legelső az, hogy nem fizetünk ki Kellen Davisnek 3,85 millió amerikai dollárt, hanem cut, s ugyan a signing bonus erre az évre eső része 1,35 millió benn marad, de spórolsz 2,5 milliót. Devin Hester cut esetén a dead money 833e, a megtakarítás 2,1M. Még Big Toe helyzete kérdéses. Sokat volt sérült, Collins pedig jó teljesítményt nyújtott. Az ő kivágásával is spórolnánk kicsivel több, mint egy milliót.
szerk.: Nem hivatalos adatok szerint a cap space a tavalyról áthozott zsozsóval együtt ~3,5-4,5 millió között van. Körülbelül mondhatjuk, hogy az újoncok szerződésére fordítandó összeg az ennyi.
több mint 12 éve
Majd fülig részletezi, gondolom, a PFF dolgait.Egy érdekes írás: www.profootballfocus.com/blog/2013/03/02/performance-based-value-chicago-bears/az lehet, de cserébe a legszarabb a posztján a ligában. Vagy ez csak akkor ok arra hogy menjen ha még meg is fizetnék ezért? 😊
Webb többet ér, mint amennyit most keres....proki
Erről az írásról annyit hogy azt még megértem hogy vannak akik cutolni akarják Urlachert mert sokat elvesz a capből, de a listát minősíti hogy utána egyből ott díszeleg 2 olyan ember neve akik nélkül biztos nem tudnám elképzelni egyik egységünket sem: Peppers és Forte. Egyiknek sem volt kiemelkedő éve de azért szarok sem voltak. Főleg Pepperst gyökérség idetenni, persze sokat keres és a számai sem voltak a legjobbak tavaly de könyörgöm végig kettőzték szinte és ezzel utat nyitott a többieknek például, ha kivennénk a D-ből egyből sokat esne mindenki teljesítménye szvsz. Forte hiányát is csak akkor veszik észre amikor nincs. Köcsög banda ez a sportújságírás odaát, és még hülyék is hozzá. Amerikában elismertek ezek?!davemayer
A PFF-t lelkes bloggerek készítik, a mainstream sportújságíráshoz semmi közük.
Szerintem is aggályos eredményeket tudnak kihozni DL és OL teljesítmények mérésében.
Webb esetében érdemes megnézni a konkrét számokat. Szerintük 1,8 millió dollárt ér a teljesítménye. (egy pillanatra fogadjuk el, hogy jól mértek.) Mennyire normális, hogy a 15 millió dolláros embered vakoldalára 1,8 milliót érő védelmet szánsz? Másképp: nézzétek meg, hogy ez az 1,8 millió hányadik helyet ér a LT-ek között, mennyivel van leszakadva a jó teljesítménytől.
Attól, hogy "túl van fizetve" még lehet a legszarabb. Nagyon Olcsó János olcsó teljesítményt nyújt. Csak ezen a poszton a drága a sztenderd.
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Egy érdekes írás: www.profootballfocus.com/blog/2013/03/02/performance-based-value-chicago-bears/az lehet, de cserébe a legszarabb a posztján a ligában. Vagy ez csak akkor ok arra hogy menjen ha még meg is fizetnék ezért? 😊
Webb többet ér, mint amennyit most keres....proki
Erről az írásról annyit hogy azt még megértem hogy vannak akik cutolni akarják Urlachert mert sokat elvesz a capből, de a listát minősíti hogy utána egyből ott díszeleg 2 olyan ember neve akik nélkül biztos nem tudnám elképzelni egyik egységünket sem: Peppers és Forte. Egyiknek sem volt kiemelkedő éve de azért szarok sem voltak. Főleg Pepperst gyökérség idetenni, persze sokat keres és a számai sem voltak a legjobbak tavaly de könyörgöm végig kettőzték szinte és ezzel utat nyitott a többieknek például, ha kivennénk a D-ből egyből sokat esne mindenki teljesítménye szvsz. Forte hiányát is csak akkor veszik észre amikor nincs. Köcsög banda ez a sportújságírás odaát, és még hülyék is hozzá. Amerikában elismertek ezek?!
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Egy érdekes írás: www.profootballfocus.com/blog/2013/03/02/performance-based-value-chicago-bears/Webb többet ér, mint amennyit most keres... Nem tudom, szerintem #54-et cutolni kéne vagy ilyesmi.
több mint 12 éve
Én nem lepődnék meg azon, ha Busht elpasszolnánk vmi közép-hátsó pickért...szerintem nem kéne elpasszolni, a rövid yardos szituknál (amiben Forte nem olyan jó) jól jöhet. Bár nem tudom mennyit keres, ha indokolttá teszi akkor jogos.
4-6. körben húzhatunk RB-t, de előbb sztem nem....Bear
BEARS BABY!
Sir Alex immortal