NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
152
21
23:00, MATCH4
NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 563
46
01:35 CFB Playoff - James Madison @ Oregon (ARENA4)
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Gabokocka írt ugye egy csoportonkénti összefoglalót. Ezt írta benne ---> Chicago Bears: Jött Bushrod és Bennett (mindkettő picit drágán, de a szükség nagy úr), miközben Urlacher az összes létező riválissal flörtöl egy csinos szerződés reményében. Nem fogja megkapni, és az a gyanúm, hogy az új szerzemények sem fognak akkorát lendíteni a Macik szekerén, mint ahogy Szeles városban remélik.Én nem is a soron következő szezontól várom a megváltást. Idő kell kijavítani az elődök tévedéseit/hibáit. Elkezdődött egy folyamat. Ez a lényeg. Megmozdult az álló mederben lévő víz. A hatását később lehet majd érezni. Össznépi nyelven: " MALYLÁSSUK' "
több mint 12 éve
Igen, utaltam már erre tegnap is. Könnyen szétpukkanhat nálunk is az LB-sor mint Baltimore-ban.
több mint 12 éve
Csak nehogy az legyen, hogy hoppon maradjunk és se Roach, se Urlacher ne jöjjön vissza. Mert van Briggs gyenge oldalon, és egyelőre ennyi az LB poszt. JT Thomas, Costanzo speciel teamer semmi több. Hayes, akiben még volt kezdő potenciál aláírt már a Jagsbe.
több mint 12 éve
5 millióért én a vesémet is eladnám, nem hogy elmenjek még egy évet lötyögni valahova... Sőt - ahogy tanult Vandeminek kollégánk is utalt rá - még 1-ért is.Nyilván érzelmi szempontból más a helyzet, de ez egyrészt kitérdekel, másrészt pedig senkit. Üzlet, pénz. Ez a lényeg. Ha elmegy - szomorúan, de - elviselem. Majd lesz másik 😊
több mint 12 éve
És, vajon a Vikingek hajlandók-e kifizetni a kívánt összeget?Urlacher a Vikingsal cseveg.Sokan tettek már ilyet, annak idején Favre sem akart visszavonulni.
Urlacher lilában?Na, ezt az én gyomrom nagyon nehezen venné be.Nem tenne jobbat saját magának is, ha inkább visszavonulna?Miért kell ledönteni a saját lovasszobrát?laccoo74
Mondjuk, ha önmagam árnyékaként lenne lehetőségem ~5 millió dollárt keresni egy évben, engem se hatnának meg a szép szavak... 😊
u.i.: elég lenne az ~1 is 😊vandeminek
több mint 12 éve
Szerencsére nem veteránminimumért írt alá. Így az Alienek nyomtak néhány piros pöttyöt egy tucat csecsemő seggére, és Pataky Attilával a fedélzetükön csendben leléptek. Pedig már betárazták a halálcsillagot.Nem hiába te vagy a ZomBears fősámán 😀dcsicsakAmikor spártai életvitelű Reggie a festői szépségű Detriotba igazol a veterán minimumért, akkor már ne vegyél tartós tejet, mert jön a világvége.füligjimmy
füligjimmy
Egy szép napon Urlacher felesége összepakolta a két gyereket, és otthagyta. Mert felcsinált egy sarki kurvát. Brian sose vetette meg a ribiket, de hogy óvszert se húzott, hát azt már az asszony se bírta elviselni. Nem tanulság nélküli a történet. Egyrészt az amúgy bigott Amreikában ez nem dönti le valakinek a "lovasszobrát". Másrészt mindig csomagold. Mindig.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Urlacher a Vikingsal cseveg.Sokan tettek már ilyet, annak idején Favre sem akart visszavonulni.
Urlacher lilában?Na, ezt az én gyomrom nagyon nehezen venné be.Nem tenne jobbat saját magának is, ha inkább visszavonulna?Miért kell ledönteni a saját lovasszobrát?laccoo74
Mondjuk, ha önmagam árnyékaként lenne lehetőségem ~5 millió dollárt keresni egy évben, engem se hatnának meg a szép szavak... 😊
u.i.: elég lenne az ~1 is 😊
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Urlacher a Vikingsal cseveg. Urlacher lilában?Na, ezt az én gyomrom nagyon nehezen venné be.Nem tenne jobbat saját magának is, ha inkább visszavonulna?Miért kell ledönteni a saját lovasszobrát?
több mint 12 éve
Nem hiába te vagy a ZomBears fősámán 😀Amikor spártai életvitelű Reggie a festői szépségű Detriotba igazol a veterán minimumért, akkor már ne vegyél tartós tejet, mert jön a világvége.füligjimmy
füligjimmy
több mint 12 éve
Amikor spártai életvitelű Reggie a festői szépségű Detriotba igazol a veterán minimumért, akkor már ne vegyél tartós tejet, mert jön a világvége.
füligjimmyfüligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bennett szerződése:4 év/20,5 millió, 4,5 millió signing bonus.
2013: 715 000 alapfizetés, 1 125 000 aláírás bónusz, 100 000 workout bónusz, 1 940 000 cap hit
2014: 4 800 000 alapfizetés, 1 125 000 aláírás bónusz, 100 000 workout bónusz, 6 025 000 cap hit
2015: 4 900 000 alapfizetés, 1 125 000 aláírás bónusz, 100 000 workout bónusz, 6 125 000 cap hit
2016: 5 085 000 alapfizetés, 1 125 000 aláírás bónusz, 100 000 workout bónusz, 6 310 000 cap hit
2017: UFA
Bushrodéról még nincs infó, de azt rebesgetik, hogy 2013ban csak 3 millióval terheli a sapkát.
Jensen azt írta, hogy 5,6 millióval vagyunk most a cap alatt. S ebbe benne kell legyenek az újoncok is. Szóval nagy igazolások már nem lesznek, de fog itt még repülni ember.
Urlacher a Vikingsal cseveg. Hát egyik szemem sírna, ha oda menne, a másik örülne. Egyrész, ha nem marad, nehogy már a Vikingsban játsszon, másrészt viszont ha a 2012es teljesítményét hozza, akkor tulajdonképpen jó, hogy 2szer játszhat ellenünk. Meglátjuk. Szerintem neki ennyi volt mackóként, egyszerűen nincs rá pénz.
Más. Emery azt csacsogta, hogy ha van partner a drafton egy letrade is elképzelhető. Ha megvizslatjuk a dolgokat, akkor egy OG, WR, LB trióból jöhet az első két pick. S bár egy hónapja lehurrogtuk itt Tavon Austint, most már egyre jobb esélyek vannak egy WR korai választásra is.
több mint 12 éve
Amikor spártai életvitelű Reggie a festői szépségű Detriotba igazol a veterán minimumért, akkor már ne vegyél tartós tejet, mert jön a világvége.
füligjimmy
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Urli után a Vikings, a Cowboys és a Cardinals is érdeklődik. Állítólag a tavalyi Ray Lewis 5,5 milliójához hasonló pénzre hajt.Aszongyák, hogy Bushrod -> LT, Webb -> RT
több mint 12 éve
Geno Hayes elment a Jaguarsba. Akár még az a forgatókönyv is elképzelhető volt, hogy Lach vissza, Roach mehet, Hayes meg marad olcsón SLB.Ezzel a lépéssel én már tényleg nem tudom,hogy mit akarnak. 😀 ...ha Roach meg tényleg elmegy Oaklandbe.... m i lesz még itt kérem?! Viszont az rettentően impozáns számomra,hogy lassan,de biztosan takarítgatnak. Erről is van szó! Hulljon a férgese! Webb...annak ellenére,hogy jött Bushrod..maradni fog?
Roachot, meg Izzyt igazán visszahozhatnák már.tüsi91
több mint 12 éve
Közeleg a nagy pillanat is:Egészen a torkáig.....
Sean Jensen @seankjensen
#Bears inform TE Kellen Davis of his release, source says, confirming @ProFootballTalk. Move saves $2.5 million in cap space...tüsi91
Cook azért elképesztő dolgokat tud a labdával. Nem azt fizették meg, amit eddig produkált, hanem ami lehet belőle.
Spaeth elengedését sajnálom, ő tényleg kiváló blokkoló. Szükség is volt rá. 30 évvel ezelőtt elit T lehetett volna a ligában Bennett biztosan nem lesz ilyen jó. Ő egy korrekt, atletikusabb játékos, jobb kezekkel megáldva.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Geno Hayes elment a Jaguarsba. Akár még az a forgatókönyv is elképzelhető volt, hogy Lach vissza, Roach mehet, Hayes meg marad olcsón SLB. Roachot, meg Izzyt igazán visszahozhatnák már.
több mint 12 éve
Roach remélem marad. Máskülönben LB nélkül maradunk mi is.
több mint 12 éve
Roach Oaklandben vizitál.Na igen, erre még ráteszel kb. 2-3 millát, és megvan Long...ugye mennyire bosszantó?!
Nekem se tetszik ez a Bushrod deal, főleg az ára miatt, mégha az igaz, hogy egy kezdő ProBowler LT pénze itt kezdődik. (most hagyjuk, hogy hogyan, meg miért). De. Kromer embere és már 2 hónapja írtuk, hogy Bushrod jó eséllyel érkezhet. Ha egy pöttyet jobb rendszer jön, ahol tudjuk használni az elkapókat, TE-t, Fortet már fényévekkel előbbre léptünk.tüsi91

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Roach Oaklandben vizitál.Nekem se tetszik ez a Bushrod deal, főleg az ára miatt, mégha az igaz, hogy egy kezdő ProBowler LT pénze itt kezdődik. (most hagyjuk, hogy hogyan, meg miért). De. Kromer embere és már 2 hónapja írtuk, hogy Bushrod jó eséllyel érkezhet. Ha egy pöttyet jobb rendszer jön, ahol tudjuk használni az elkapókat, TE-t, Fortet már fényévekkel előbbre léptünk.
több mint 12 éve
Ami jó: nem Webb az LT....ami rossz (nekem): Bushrod lesz az....remélem, nem lesz igazam, és csak NO-ban volt fostalicska...itt nincs Nicks és Grubbs mellett, itt - egyenlőre - James Brown van, igen, az amelyik nem híres a zeneiparban...Sam Baker olcsóbb lett volna és fényévekkel jobb....nekem innentől fogva - akárki akármit mond - betli.
Valóban ő lesz az LT, attól még nem kell örülnöm, h egy Webbtől picivel jobb ember ekkora buznyát harap ki a sapiból, miközben a visszaigazolandó Def-embereink az utcán nézelődnek....
Jimmy, azért ne sarkítsuk ki ezt ennyire....ügyesen beírtad 2006-ot...ne felejtsük, h Angelo 4 embert hozott a SB-döntős csapat falába....amelyik kiválóan muzsikált....tavaly ha jön egy minőségi LT, nem itt tartunk....ez nem Angelonak betli....én sem szerettem túlzottan, de a 2005-06-os falra mindannyian emlékszünk....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Filed to ESPNChicago: #Bears release veteran TE Matt Spaeth, per a league source.megy a levesbe a másik hasztalan TE... rendrakás elkezdődött.
több mint 12 éve
Bears expected to release Matt Toeaina, accoding to league source. Bears asked Toeaina to take paycut.Tavaly szinte végig sérült volt, vagy inaktív. Nem lenne váratlan.
1,125 milliót spórolnánk, fél millió dead money keletkezne.
több mint 12 éve
Marty-B sosem volt elit blokkoló. Pedig en néztem őt eleget. Többek közt ezért kellet Dallasbol repulnie.
több mint 12 éve
Mert lehetne nagyon jó TE is.Nagyon jó. Mehet utána Spaeth is, ha Rodriguez TE lesz.Rodriguez tavaly nagyon jó FB volt, miért akarnál belőle TE-t csinálni?hpeter93
A Bushrod igazolás meg egy vicc. Mint amikor Pacet igazoltuk 09-ben. De annak még örült is mindenki. Aztán...Delete
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Nagyon jó. Mehet utána Spaeth is, ha Rodriguez TE lesz.Rodriguez tavaly nagyon jó FB volt, miért akarnál belőle TE-t csinálni?
A Bushrod igazolás meg egy vicc. Mint amikor Pacet igazoltuk 09-ben. De annak még örült is mindenki. Aztán...Delete