Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
nflhu.blog.hu/2013/03/21/vontaze_burfict_kapja_a_legtobb_teljesitmenyaranyos_bert?utm_source=bloghu_megosztas&utm_medium=facebook&utm_campaign=blhshare Na....hogy is van ez? Jimmy kérlek vázold fel,mert ezen szétcsúsztam!
több mint 12 éve
Nem vagyok én gladiátor! 😀Na urak! Ehhez mit szóltok? A legújabb szabálymódosítás...miszerint az NFL-ben ezentúl a labdát birtokló játékos futás közben a sisakját nem hajthatja előre. :/ Atyagatya...😕SüsüRecipe ferrum hasba?laccoo74
több mint 12 éve
Instagramon követem Rodriguezt, tény hogy állandóan bulin készült képeket tölt fel. Kicsit megszaladt a srác úgy tűnik 😀
több mint 12 éve
#Bears sign TE Steve Maneri to a two-year deal, the team announces.+1
Miami Beach detective confirms #Bears TE/FB Evan Rodriguez was arrested on the previously reported charges.
TE/FB Evan Rodriguez has reportedly been arrested in Miami, charged with disorderly conduct & resisting an officer without violence.
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
Üzletben nincs barátság!Ez sajnos, nem sajnos nagyon-nagyon régi igazság!Én is biztos voltam, hogy erre az ügynek a végére pont kerül. De így........ 😕csi77Igen. Kicsit igazságtalannak érzem én is... még akkor is, ha az utóbbi években nem volt már a régi. Ha nem vonul vissza, akkor fura lesz egy ilyen emblematikus figurát más csapatban látni.toxique
több mint 12 éve
Én is biztos voltam, hogy erre az ügynek a végére pont kerül. De így........ 😕csi77Igen. Kicsit igazságtalannak érzem én is... még akkor is, ha az utóbbi években nem volt már a régi. Ha nem vonul vissza, akkor fura lesz egy ilyen emblematikus figurát más csapatban látni.
több mint 12 éve
Kicsit úgy érzem hogy ebben a döntésben Cutler keze is benne van (ha tényleg olyan jóban vannak Trestmannal lehet hogy kikérte a véleményét aki meg lehet hogy egyedüli kakas akar lenni a szemétdombon), de remélem nem. davemayerAmennyire megismertük így ezer kilométerekről Cutler mentalitását, szerintem rohadt magasról leszarja, hogy egyetlen kakas-e a szemétdombon...
Én is csalódott vagyok az Öreg miatt, de ez van. Ő mondjuk alapban két évet akart, a franchise 1-et ajánlott. Viszont, ha elvonatkoztatunk a személyétől és a múltjától, és megnézzük a 2012-es teljesítményét, akkor vagy azt mondjuk, hogy reális összeg, vagy azt, hogy rohadt sok. Szóval a másik szemszögből is megértem az álláspontot.
Ami Trestmant illeti. Volt legalább 3 olyan offense az NFLben, amely elitbe tartozott a keze alatt. Persze azt nem tudom, hogy a Cards, a Raiders és a Frisco O milyen volt előtte. Viszont nekem már az összes pöcsöm teli volt Lovie-val, azzal, hogy évről évre mindig ugyanazt mondhattuk, hogy csak egy pici hiányzott, ha egészséges marad X, ha a kutya gyorsabb lett volna a lépcsőn stb. Nekem sem tetszik minden lépése, sőt, a D körüli lépések kimondottan nem és bizony komoly bukta is lehet belőle. De legalább lesz valami, mert Lovieval most is lehoznánk egy 9-7-et, oszt megint elmondhatnánk, hogy majd jövőre. Nekem elég volt ebből a posványból.
Salary cap: különféle számolgatások alapján 2,9 millióval vagyunk a határ alatt.
több mint 12 éve
Én is biztos voltam, hogy erre az ügynek a végére pont kerül. De így........ 😕
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Tökéletesen egyetértek Dave-vel, picidzével....Szükségünk lett volna még rá, ha az érzelmeket nem számítjuk, akkor is...
Épkézláb MLB FA-n nincs, drafton meg gyenge a class...baklövés volt az egész, nem csak érzelmi szinten, de csapatszinten is....Roach pénzét nem tudták megadni, várható volt, h megy, de az Öreget így kipicsázni...Hester meg viszi a buznyát....
Még egy gondolat:
Hozzátenném, hogy én azért akkora Offense-feltámadást sem várok (a fostalicska falba elhozták az OC trágya spanját eszméletlen összegért), mint ami be van harangozva...Trestman offensei azért nem voltak világverőek soha, szal ne várjuk itt a messiást....szépszámmal voltak hulla O-k is a keze alatt...
Attól tartok, idén én leszek az örök elégedetlen, de ez van....majd ha rámcáfol, elhiszem, hogy mekkora zseni, de addig sajnos gyanúsabb nekem, hogy nem volt véletlen, hogy a kutyának sem kellett ennyi éven át....nem lesz kolbászból a kerítés...
(Bár ennek semmi köze az Öreghez.)

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Kicsit úgy érzem hogy ebben a döntésben Cutler keze is benne van (ha tényleg olyan jóban vannak Trestmannal lehet hogy kikérte a véleményét aki meg lehet hogy egyedüli kakas akar lenni a szemétdombon), de remélem nem. Mindenesetre a 2M tényleg megalázó, főleg akkor lesz az ha elmegy valahová azért a 3.5-ért amit most megszellőztettek aztán meg nézhetjük ahogy a mi védelmünk szétesik. Ez az egy év pont kellett volna még hogy megtanítson valakit a játékra, azt a plusz 1.5-et ez igazán megérte volna sztem + azért ANNYIRA szar nem volt hogy meg is kellene alázni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Minden tiszteletem az Öregé, egy ikonikus játékos, főleg annak, aki az általa fémjelzett korszakban lett Bears drukker.ha nem vagy szurkoló sztem akkor is emiatt meg kellett volna adni neki azt a plusz 1,5M-t, ennyit még pont megért volna az hogy ne kelljen totál újjászervezni ezt a részt.+ így elválni brutál gáz nálam, nem hiába volt akkora a csend...
De azt kell, hogy mondjam és ezért lehet fikázni, hogy Brian Urlacher jelenleg és a jövőre nézve pont annyit ér, mint amennyit ajánlottak neki. 1 évet és két milliót. Ettől függetlenül azt a plusz másfél millát én is megadtam volna neki, mint drukker. Viszont ez elsősorban üzlet és ezt meg nekünk kell elfogadni.
Mondjuk így, hogy jelen pillanatban Briggs-en kívül nincs kezdő kaliberű LB ez erősen megváltoztathatja a draft stratégiát. MLB-SLB nincs. Vajon a Guardot hiány posztnak látják?
Nem hiába mondják azt, hogy sikeres csaptok a draftról építkeznek. Nekünk most 5 pickünk van. Ebből húzhatsz 2 kezdőt, mert 4. körtől lefele már nem túl gyakori, főleg nem nálunk. Jó lenne egy letrade egy 3. körért...tüsi91
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
De azt kell, hogy mondjam és ezért lehet fikázni, hogy Brian Urlacher jelenleg és a jövőre nézve pont annyit ér, mint amennyit ajánlottak neki. 1 évet és két milliót. Ettől függetlenül azt a plusz másfél millát én is megadtam volna neki, mint drukker. Viszont ez elsősorban üzlet és ezt meg nekünk kell elfogadni.All due respect, a két állításod pont kizárja egymást. Van 5 pickünk, jó sok helyre kéne, Roach is elment, és akkor nem ér meg ennyi pluszpénzt, hogy egy évig még itt legyen egy pályályának csúcsán túl lévő, de még mindig playmaker játékos? Ezt nem a drukker, hanem a mikroökonómiából csalással kettessel átment mérnök mondja.
Mondjuk így, hogy jelen pillanatban Briggs-en kívül nincs kezdő kaliberű LB ez erősen megváltoztathatja a draft stratégiát. MLB-SLB nincs. Vajon a Guardot hiány posztnak látják?
Nem hiába mondják azt, hogy sikeres csaptok a draftról építkeznek. Nekünk most 5 pickünk van. Ebből húzhatsz 2 kezdőt, mert 4. körtől lefele már nem túl gyakori, főleg nem nálunk. Jó lenne egy letrade egy 3. körért...tüsi91
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Minden tiszteletem az Öregé, egy ikonikus játékos, főleg annak, aki az általa fémjelzett korszakban lett Bears drukker.De azt kell, hogy mondjam és ezért lehet fikázni, hogy Brian Urlacher jelenleg és a jövőre nézve pont annyit ér, mint amennyit ajánlottak neki. 1 évet és két milliót. Ettől függetlenül azt a plusz másfél millát én is megadtam volna neki, mint drukker. Viszont ez elsősorban üzlet és ezt meg nekünk kell elfogadni.
Nem hiába mondják azt, hogy sikeres csaptok a draftról építkeznek. Nekünk most 5 pickünk van. Ebből húzhatsz 2 kezdőt, mert 4. körtől lefele már nem túl gyakori, főleg nem nálunk. Jó lenne egy letrade egy 3. körért...
több mint 12 éve
de lesz, olvasd csak el pontosan, hogyan is szól az új szabályEzzel elfelejthetjük a dózerokat. Nem lesz több Bush 4. és 1....😥 BühűűűűűűűSüsüNa urak! Ehhez mit szóltok? A legújabb szabálymódosítás...miszerint az NFL-ben ezentúl a labdát birtokló játékos futás közben a sisakját nem hajthatja előre. :/ Atyagatya...😕SüsüForte ki is akadt azonnal, meg gondolom sok másik RB is.... röhejes....
Egyéb: Filed to ESPNChicago: #Bears agree to terms on one-year deal with DE Turk McBride, per a league source.soma80

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Na urak! Ehhez mit szóltok? A legújabb szabálymódosítás...miszerint az NFL-ben ezentúl a labdát birtokló játékos futás közben a sisakját nem hajthatja előre. :/ Atyagatya...😕SüsüRecipe ferrum hasba?
több mint 12 éve
"When the Bears sent out a news release Wednesday saying they were parting ways with their longtime leader, the reality of the moment caught Urlacher by surprise. In fact, Urlacher and his camp never voiced a desire to move on, although the Bears' statement labeled it a mutual decision."Háttöö igen, nem sikerült elegánsra.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Nagyon azt érzem, hogy 90%ban a D-be fogtok draftolni.Ilyen offseason után nem is lenne meglepő.
több mint 12 éve
The deal the Bears offered Brian Urlacher maxed out at $ 2 million for one year. Meaning he wasn't guaranteed that $ 2 million.Hát azért ez... vicc.

több mint 12 éve
A kedvencem volt, mióta követem a csapatot....tudtuk, hogy eljön ez a nap is, de valahogy méltatlanra sikerült ez is....Remélem, hogy az 54-est nem osztják ki újra....
Nekem nagyon fog hiányozni az Öreg....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Emészteni kell annak ellenére,hogy hónapok óta fel vagyunk rá készülve."Bears announced they were unable to sign LB Brian Urlacher and are moving in another direction."
Szeretünk,kopasz.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Nem tudom a szerződés részleteit természetesen, de ezek az igazolások akkora nyomot nem szoktak hagyni magk után. Utánanéztem, jelenleg van 9 DL játékos a rosteren. A szezonnak szoktunk nekimenni ennyivel, nemhogy az előszezonnak. Még jön minimum 2 srác, plusz egy rakás UDFA.Mi köze van a védelem kezdőjátékosának a roster 97. játékosához? Ha Izzy nem jön vissza, az nem McBride miatt lesz. Leigazolták, valószínűleg egy nemgarantált szerződéssel. Ha rosterre kerül, akkor kapja a minimumot, vagy ilyesmi. Mivel leigazolták Collinst, ez azt jeleti, hogy Meltont jövőre el fogják engedni? Weems igazolása se tartotta vissza őket abban, hogy Jeffery-t draftolják például. Feltöltik a rostert, aztán szűkítik a rostert.füligjimmyMea culpa. Mondjuk erre nem gondoltam 😀dcsicsak
Azért a tribune címoldalán látom, hogy lehetett akármilyen szar szezonja, Cutlert neki is sikerült vesén rúgni. Nem lehetne leigazolni vagy 40 DL játékost, hogy addig se bántják az irányítónkat? Protect the quarterback!
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mi köze van a védelem kezdőjátékosának a roster 97. játékosához? Ha Izzy nem jön vissza, az nem McBride miatt lesz. Leigazolták, valószínűleg egy nemgarantált szerződéssel. Ha rosterre kerül, akkor kapja a minimumot, vagy ilyesmi. Mivel leigazolták Collinst, ez azt jeleti, hogy Meltont jövőre el fogják engedni? Weems igazolása se tartotta vissza őket abban, hogy Jeffery-t draftolják például. Feltöltik a rostert, aztán szűkítik a rostert.füligjimmyMea culpa. Mondjuk erre nem gondoltam 😀
több mint 12 éve
Hestert én is kivágtam volna. A tavalyi szezonja botrány volt, s ha nem lenne ilyen múltja már rég kipenderítették volna. 3 millió mocskos sok egy kizárólag visszahordó játékosért, kivéve ha Hester újra a régi lesz. Nem olyan, mint 2006-ban, vagy 2007-ben, azok az évek már tovatűntek, de mondjuk olyan mint 2-3 éve. Akkor azt mondom megéri.Mi köze van a védelem kezdőjátékosának a roster 97. játékosához? Ha Izzy nem jön vissza, az nem McBride miatt lesz. Leigazolták, valószínűleg egy nemgarantált szerződéssel. Ha rosterre kerül, akkor kapja a minimumot, vagy ilyesmi. Mivel leigazolták Collinst, ez azt jeleti, hogy Meltont jövőre el fogják engedni? Weems igazolása se tartotta vissza őket abban, hogy Jeffery-t draftolják például. Feltöltik a rostert, aztán szűkítik a rostert.
McBride... Ahelyett, hogy Izzyt hoznák vissza. Nekem az egyik kedvenc játékosom, nem tudom, hogy csak én látom-e elfogultan azt, hogy jól játszott tavaly is. S megérne egy 1,5-2 millás szerződést.tüsi91
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
McBride... Ahelyett, hogy Izzyt hoznák vissza. Nekem az egyik kedvenc játékosom, nem tudom, hogy csak én látom-e elfogultan azt, hogy jól játszott tavaly is. S megérne egy 1,5-2 millás szerződést.tüsi91Én is pont erre gondoltam. Most olvastam, hogy McBride-ot mint biztosíték szerződtethették, hogy ha esetlek Izzy-t nem sikerül aláíratni. De könyörgöm így kevesebb pénz marad a zsebben. Mi lett volna, ha a McBride-ra szánt zsetont odatolták volna plusszba Izzy elé és mindenki boldog. Így meg a saját fszunkra kötjük a csomót...
több mint 12 éve
Hestert én is kivágtam volna. A tavalyi szezonja botrány volt, s ha nem lenne ilyen múltja már rég kipenderítették volna. 3 millió mocskos sok egy kizárólag visszahordó játékosért, kivéve ha Hester újra a régi lesz. Nem olyan, mint 2006-ban, vagy 2007-ben, azok az évek már tovatűntek, de mondjuk olyan mint 2-3 éve. Akkor azt mondom megéri.McBride... Ahelyett, hogy Izzyt hoznák vissza. Nekem az egyik kedvenc játékosom, nem tudom, hogy csak én látom-e elfogultan azt, hogy jól játszott tavaly is. S megérne egy 1,5-2 millás szerződést.