Újra működik a regisztráció és az email küldés a feliratkozott topikokra!

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Ez zseni pick, az első idén, amelyiknek igazán örülök, Bostic valóban felesleges volt így, de mindegy, ezt nem tudhatták előre...
Nagyon drukkolok, hogy Swope-ot elvigyük....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 926
Álééé! 😊 Nagyon örülök neki én is,de csatlakozom davee-hez...én sem értem az előző két kört. A hátra lévő körökre kik jöhetnek esetleg még szóba?
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 642 — "Grammar maci"
Geráppáááááááááááááááfüligjimmy
ez itt teljesen jó, de így pláne nem értem az előző 2 picket.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Geráppááááááááááááááá

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
4. körös választott: Kasheem Greene 😀 😀 😀 😀

Hatalmas királyság.
több mint 13 éve
CB, DL, WR - a 3 maradék pick várhatóan....Webb a köv. tippem, ha bennmarad 4/20-ra....mellesleg a QB-picket sem zárnám ki....kíváncsi leszek, ha Barkley benn lesz 4-20-ra....elcsábulunk-e....vagy Landry Jones 6. körben....

Kifejezetten örülnék egy jó DE-nek, mert 3 épkézláb emberünk van, és ha egy is kiesik, komoly gigszer lesz....(Ahogy Jimmy is írta: Okafor, Simon, Edwards, esetleg Gholston vagy Kruger)
A DT felhozatal elég tré, max. J. Williams-z tudnám elképzelni....örülnék végre egy igazán nagydarab DT-nek, aki rövid yardosoknál és goalline-szitukban dominál...
CB-k közül szerintem már nincs olyan szint benn, mint pl. WR-ből, vagy DE-ből...de szerintem akkor is CB-t húzunk....
WR-ből Swope-ot kedvelem, marha gyors és még nem is olyan pille, mint Knox volt...szvsz arra a szerepre tökéletes lenne....Bear
MRI azt mondta, szeretne a csapatba adni némi sebességet, szóval nem elképzelhetetlen ez sem. Amúgy az milyen, hogy az elmúlt 2 évben pontosan megmondtuk, hogy milyen pozíciókra fogunk húzni. De egy játékost se találtunk el. Senki. Négyből egyet se.füligjimmy
Ebből Jeffery-t nem hittük, hogy megcsípjük, a többi viszont reach volt.....és ki az, aki szeret reach-picket mondani a saját csapatának.... 😊Bear
füligjimmy
Na ja, pontosítok: MRI-n kívül ki az, aki szeret reach-picket mondani a saját csapatának....de inkább most röhögjenek a húzáson, ne két-három év múlva.....
UDFA-k közül is jó lesz majd mazsolázgatni, szinte tutira veszem, hogy néhány kiegészítő embert lecserél az új stáb a saját UDFA-választottakra....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
CB, DL, WR - a 3 maradék pick várhatóan....Webb a köv. tippem, ha bennmarad 4/20-ra....mellesleg a QB-picket sem zárnám ki....kíváncsi leszek, ha Barkley benn lesz 4-20-ra....elcsábulunk-e....vagy Landry Jones 6. körben....

Kifejezetten örülnék egy jó DE-nek, mert 3 épkézláb emberünk van, és ha egy is kiesik, komoly gigszer lesz....(Ahogy Jimmy is írta: Okafor, Simon, Edwards, esetleg Gholston vagy Kruger)
A DT felhozatal elég tré, max. J. Williams-z tudnám elképzelni....örülnék végre egy igazán nagydarab DT-nek, aki rövid yardosoknál és goalline-szitukban dominál...
CB-k közül szerintem már nincs olyan szint benn, mint pl. WR-ből, vagy DE-ből...de szerintem akkor is CB-t húzunk....
WR-ből Swope-ot kedvelem, marha gyors és még nem is olyan pille, mint Knox volt...szvsz arra a szerepre tökéletes lenne....Bear
MRI azt mondta, szeretne a csapatba adni némi sebességet, szóval nem elképzelhetetlen ez sem. Amúgy az milyen, hogy az elmúlt 2 évben pontosan megmondtuk, hogy milyen pozíciókra fogunk húzni. De egy játékost se találtunk el. Senki. Négyből egyet se.füligjimmy
Ebből Jeffery-t nem hittük, hogy megcsípjük, a többi viszont reach volt.....és ki az, aki szeret reach-picket mondani a saját csapatának.... 😊Bear

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve

Ebből Jeffery-t nem hittük, hogy megcsípjük, a többi viszont reach volt.....és ki az, aki szeret reach-picket mondani a saját csapatának.... 😊

No.1. Bears
több mint 13 éve

MRI azt mondta, szeretne a csapatba adni némi sebességet, szóval nem elképzelhetetlen ez sem. Amúgy az milyen, hogy az elmúlt 2 évben pontosan megmondtuk, hogy milyen pozíciókra fogunk húzni. De egy játékost se találtunk el. Senki. Négyből egyet se.

- Abe Simpson
több mint 13 éve

WR-ből Swope-ot kedvelem, marha gyors és még nem is olyan pille, mint Knox volt...szvsz arra a szerepre tökéletes lenne....

No.1. Bears
több mint 13 éve
Megtippeltük, hogy OG-LB. De Long-Bostic? Ha géppisztolyt tartanak a tökömhöz, és úgy tippelek 3 merészet, akkor se. Annak örülök, hogy nem Brown. Pedig K-State szimpatizáns vagyok.füligjimmy
 www.youtube.com/watch?v=v2tqlm-njjw

Egy gyöngyszem a jutúbról. Brown a 4-es számú versenyző, Long 74. Megmondom őszintén, Snyder miatt nagyon reméltem, hogy meglesz a K-State veretlen szezonja, erre asszem a Rutgers ellen úgy játszottak, hogy köedelem volt. Az Oregon ellen pedig maguk alá csokiztak. Brown egy alulméretezett LB, annyira nem is atletikus, mint azt gondolnánk, tudja, hol van a zónája, megbízható tackler, oszt ennyi.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Előljáróban annyit, a Pac-12 nem bővelkedik elit DT-kben.

www.youtube.com/watch?v=JToalc55q_A
USC védelme elég rossz, első félidőben párharcot se veszített, POA-t dominálta, pass protban nem kellett sokat mutatnia.

www.youtube.com/watch?v=tLkEX-lMfrQ
Stanford már komolyabb falat, ott többször is látványosan jól helytállt pass protban, POA-nál sok párharcot nyert, egyszer blitzet rosszul vette fel, fújtak rá egy holding holdingot, egyszer passz protban nagyon megverték, és ennyi.

Szóval egy erős, atletikus játékos, hála istennek ez átjön a pályán is. Inside trap játékoknál egészen kiváló! Viszont ha futni kell.... sasszézástól kezdve a toporgáson át, a előrevetődésig van ott minden, amit nem illik. Nekem nagyon radar alatt volt, egyelőre tartom magam a videók alapjána draft után hangoztatott véleményemhez: ha Cooper 1/7, Long 1/20. A playbook megtanulásával semmi gondja nem lesz, technikailag nagyon sokat kell csiszolni, jönni fognak erősebb védők a profik között. Még legalább 2 meccset meg akarok nézni, egyelőre azt mondom, szódával elmegy.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Kíváncsi leszek a mai napra.

Tavaly ugye a Rodriguez, Isiah Frey (PS), Greg McCoy 3-as érkezett. Ma nagyon remélem, hogy sikerül olyan játékosokat találni (legalább 2-t), akiben lehet potenciál, s legalább jó kiegészítő emberekké válnak. DE-DT poszt mélysége kérdőjeles, talán egy használható WR, aki visszahordásokban is erős.
Illetve szerintem Schwenke/Jones duóból az egyik 4/20ra jó választás. Egy évet padozik Garza mögött, jövőre meg átveszi a stafétát. Edwin Williams korrekt backup, de teljes munkaidős centernek nem úgy tűnik, hogy jó. Esetleg még Khaled Holmes-t is eltudom képzelni. Őt mondjuk csak 5. körben.

Legalább, ami egyértelmű, hogy a tavalyi offseasonnel ellentétben idén igen ráfeküdtek az OL feltúrbózására. Ha annyit elérünk, hogy a liga egyik legrosszabb címét lecseréljük egy középszarra már hatalmasat lépünk előre.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 255 — Axel Foley
Csak engem aggaszt kicsit, hogy atlétákat húzunk focisták helyett?
Azért írtam, hogy kicsit, mert ha komoly coachingot kapnak, akkor nagyon jól elsülhet a két húzás, de azért ez nem tuti, hogy kifizetődik...
(Mondjuk ma reggel én is atlétát húztam, marha meleg van.... 😊 )Bear
Egyébként ez nemcsak nálatok jellemző.
Az egész Schwartz és Mayhew sajtótájékoztató arról szólt, hogy mennyire atletikus, gyors, fizikális, erős akiket húztunk. Ebbe az irányba megy a liga.

több mint 13 éve
Lions elvitte Warfordot... 3. körben. Szegény srác.tüsi91

- Abe Simpson
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Kezdek vele megbarátkozni!😀laccoo74
NICE videó, viszont nem helmet-to-helmetre repült a zászló ez után? 😊
De a tackle akkor is NAGY volt! 😊Medve81
15 yard bünti lett a vége.G%*i bírók!
több mint 13 éve
Csak engem aggaszt kicsit, hogy atlétákat húzunk focisták helyett?
Azért írtam, hogy kicsit, mert ha komoly coachingot kapnak, akkor nagyon jól elsülhet a két húzás, de azért ez nem tuti, hogy kifizetődik...
(Mondjuk ma reggel én is atlétát húztam, marha meleg van.... 😊 )

No.1. Bears
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 642 — "Grammar maci"
Kikockáztam a dolgot, szerintem az irányító mellvértjét találta telibe 0:12, 0:16nál érdemes figyelni.laccoo74
viszont zászlót az kapott az tuti.

Nem vagyok elájulva MRI-től az az igazság, tényleg nem is azok miatt akik jöttek hanem akiket válaszhatott volna helyettük - dettó mint tavaly.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
Kikockáztam a dolgot, szerintem az irányító mellvértjét találta telibe 0:12, 0:16nál érdemes figyelni.
több mint 13 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
De a tackle akkor is NAGY volt! 😊
több mint 13 éve

Kezdek vele megbarátkozni!😀
több mint 13 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 181
Hát nem volt túl jó a 2. körösünk nevével ébredni, tudtam volna más névre is kelni, de ez van.

Én remélem jön 4. körben Schwenke, máris jobb lenne a szám íze! 😊

#laccoo74: Reméltem, hogy a Gators játékos Bostic, de utána már láttam, hogy igen, így megnyugodtam! 😊
több mint 13 éve
Muhhahahha, NFL. comos értékelő alapján az 1. körben csak a Giants húzása ért kevesebb pontot 😀, de a második körben már senki nem állíthatta meg Emery-t, hogy ebben a rangsorban az élre törjön. 😀 😀 😀. Persze ezek csak számok.
Picit olyan érzése van az embernek, mintha egy körrel el lennénk csúszva 😀

Viszont annyi remek játékos maradt még, hogy 4/20ra is lesz kiből válogatni. A teljesség igénye nélkül: Barrett Jones, Brian Schwenke, Alex Okafor, Kasheem Greene, Jordan Poyer, BW Webb.

Vastaggal azok, akik privát workouton is voltak. További nevek, akik vizitáltak a csapatnál: Reid Fragel (OT), Edmond Kugbila (OL), Brandon McGee (DB), Keavon Milton (TE), Ryan Swope (WR), Don Unamba (DB), Khaled Holmes (C).

3 pickünk van, amennyiben ebből tudunk húzni 2 hasznos cserét már rendben vagyunk. Remélem az OLbe még hoznak valakit, akivel Kromer foglalkoztat.
több mint 13 éve

Második körös választottunk akció közben.😀
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 255 — Axel Foley
Lions elvitte Warfordot... 3. körben. Szegény srác.tüsi91
Miért is?Bazzani
Mert nem picit délebbre került 😀 😀 😀.tüsi91
Jaa értem. Jó ez így. 😊