NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Antman Chicago Bears 414
Azt olvasom, hogy az Oakland el akarja trédelni Rolando McClain-t. Körkérdés:
- Szerintetek nem érne meg egy 3 körös picket?

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Panthers agreed to terms with CB D.J. Moore, formerly of the Bears, on a one-year contract.

Én őt sem sajnálom, akárhányszor pályán volt, csak ártott a csapatnak az elmúlt szezonban....

Drafton: MLB, OT, CB... ez így a priorítás az első 4körben. Ha visszahozzuk Urlachert, ha nem...
több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Szerintem pedig Ogletree a megfelelő helyen nagyon jó lehet. Például nálatok, hisz lenne mellette egy Briggs. Vagy nálunk egy Greenway.😊 Amúgy az LB poszt nem olyan mély, mint a WR, vagy DT poszt, de azért van nem egy igen jó játékos. Itt is van topic a draftra jövő fiatalokról, elég sok infóval, videókkal, érdemes szemezgetni annak, aki nem nézett college meccseket tavaly. Nálam Arthur Brown és Minter titkos kiszemeltek, remélem ha az NFC North-ba kerülnek, akkor lila mezük lesz!😊

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 180
Brandon McGee CB volt Nálunk elő-draft viziten. Közép-körös választás lehet ESPN források szerint.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Hát ahogy a híreket elnézem eddig(!) nagyon úgy néz ki, hogy az LB kérdést már csak a Drafton próbáljuk megoldani.
Aki képben van az egyetemi játékosokkal az írna valamit az idei LB-mezőnyről? Vannak normális prospectek vagy ilyen "szódával elmegy" kategória? 😀dcsicsak
Szerintem Kasheem Greene egy elképesztően jó játékos lesz. Ogletree nálam inkább SLB, írtam már, annyira beragad a blokkokban, hogy az elképesztő. Nem lepődnék meg, ha csúszna a drafton. Bár coverban egészen kiváló, pontosan ez hozott Roachnak is egy 13 milliós szerződést. Nem volt véletlen, hogy idén nem hozott ellenük minden TE-QB páros 80-120 yardot. A többi srácot nem videóztam ki, de még több mint 1 hónap van hátra.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Hát ahogy a híreket elnézem eddig(!) nagyon úgy néz ki, hogy az LB kérdést már csak a Drafton próbáljuk megoldani.
Aki képben van az egyetemi játékosokkal az írna valamit az idei LB-mezőnyről? Vannak normális prospectek vagy ilyen "szódával elmegy" kategória? 😀
több mint 12 éve
Medve81 Chicago Bears Baylor Bears 180
"Free agent defensive end Turk McBride is scheduled to visit the Chicago Bears on Tuesday, according to a league source. "
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Blokkoló TE, gyakorlatilag majdnem falember méretei vannak. Kyle Adams repül, Maneri kb annyiért jönne a helyére. Rodriguez pedig maradna FB/TE hibrid. Szerintem így nézne ki a felállás.tüsi91
Fordítva, OT, akit átképeztek TE-nek. OT-ként kezdte, a Pats-től a Chiefs egy végső keret szűkítés -> PS move közbeni szükségszerű waive miatt tudta claim-elni. Ott kezdték el átképezni TE-nek.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Blokkoló TE, gyakorlatilag majdnem falember méretei vannak. Kyle Adams repül, Maneri kb annyiért jönne a helyére. Rodriguez pedig maradna FB/TE hibrid. Szerintem így nézne ki a felállás.
több mint 12 éve
Ez viszont érdekesebb... Még egy TE?

"Bears, Texans in lead for TE Maneri"
 espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4682896/source-bears-texans-in-lead-for-te-maneri
több mint 12 éve
As it stands right now, Roach got the 3rd best LB deal in free agency, behind the #Dolphins Dannell Ellerbe and Phillip Wheeler. --- csak én tartom ezt túlzónak....

Another ex-#Bears LB, Geno Hayes, got 2-years, $2 million from the #Jaguars. Egy backupért?

Mindkettő sok... szerény véleményem szerint.
több mint 12 éve
Nick Roach #Raiders contract😊13 million over 4 years, $5 mil guaranteed, ($3.185 million signing bonus)

Ennyit mi úgy sem adtunk volna neki, az tuti...
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Tudom hogy hülye kérdés de akkor most hogyan is áll össze az Offense fal? Carimival mi lesz?hpeter93
Bushrod - ? - Garza - Carimi - Webb. Elvileg.vandeminek
Szerintem James Brown kezdeni fog LG poszton, hacsak nem draftolunk oda valakit.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 315 — "Grammar maci"
Tudom hogy hülye kérdés de akkor most hogyan is áll össze az Offense fal? Carimival mi lesz?hpeter93
szerintem még azok sem tudják akiknek ez lenne munkája.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
Bushrod - ? - Garza - Carimi - Webb. Elvileg.

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 12 éve
hpeter93 Chicago Bears 2 405 — C&C Cutler and Chicago fan, Hala Madrid!
Tudom hogy hülye kérdés de akkor most hogyan is áll össze az Offense fal? Carimival mi lesz?

több mint 12 éve
Jimmy, kb 4-5 meccset még nézz hozzá....no és azt, hogy a belső hármas hogyan dolgozott/ik a Saintsnél...rögtön más pózban lesz a csaj a matracon...én is homályosíthatnám a szemem, mert 5 évig ez lesz, de attól még a tényeket nem szépíteném...
CSak nézz át a Saints-topicba, ha nekem nem hiszel....nem kezdtek sírás-rívásba....okkal....Bear
Még olyat nem találtam, ahogy nem szerettem volna. Amikre már nem vagyok képes, azokra nosztalgiával gondolok vissza.

Mindössze arra világítottam rá, hogy a PFF értékelésben hiába hozzák ugyanazt, Bushrod harmadannyi besegítést kapott, mint Webb. És ezt fizettük meg. A Szentek pedig találjanak új LT-t valahol, mi is a szart cseréltük egyre szarabbakra. Ha Webb átmegy a jobb oldalra, az még jól is elsülhet. Ne ugráljak addig fél lábon, de talán. Talán. Mindig egy, vagy két játékost extra blokkolóként, ez a bukás biztos receptje. Ha találunk nála jobbat, megy a másik oldalra, oszt kész. Ami pénzt pedig kap, hát nálunk falembernek ennyit még nem fizettek ki, az biztos, de ez máshol tight end lóvé. Offense-be öntjük a pénzt, ideje volt.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Jimmy, kb 4-5 meccset még nézz hozzá....no és azt, hogy a belső hármas hogyan dolgozott/ik a Saintsnél...rögtön más pózban lesz a csaj a matracon...én is homályosíthatnám a szemem, mert 5 évig ez lesz, de attól még a tényeket nem szépíteném...
CSak nézz át a Saints-topicba, ha nekem nem hiszel....nem kezdtek sírás-rívásba....okkal....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Defense.

Azt hiszem mindnyájunknak egy picit fura most az, ami a csapat környékén zajlik/zajlott. Többségünk gondolom a Lovie Smith fémjelezte érában lett a csapat szurkolója, s ez a meglehetősen új szemlélet, ami a franchise-t körbejárja ez eléggé új.
S őszintén mondva én egy picit elégedetlen vagyok. 4 olyan embert jelöltem meg magamnak a szezon végeztével, akiből 3-at továbbra is Bear mezben akartam látni. Melton. Őt ugye rögtön tageltük. Izzy. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy szerintem (és a statok alapján is) egy nagyon alulértékelt, korrekt játékos, aki több helyen is bevethető. Roach, aki csendes munkásember ugyan, playmaker tulajdonságok nélkül, de fontos láncszeme volt a D-nek és ugye Brian Urlacher. Most egyenlőre 4/1 a mérleg, s Roach már aláírt Oaklandbe.

De akkor DL: Peppersről volt szó, jó a posztján, de elképesztően sokat elvisz. Wootton vározásokon felüli szezonon van túl, a kezdő LDE poszt várományosa. McClellinről sok vita volt/van/lesz. Ők, akik jelenleg DE poszton csatába dobhatóak, no meg Cheta Ozozogwu, aki tavaly is jobbára inaktív volt. DT. Melton alap. Az egyik legjobb 4-3as rusher a ligában. Paeatól lényegesen jobb évet várok, nem volt túlságosan kiemelkedő 2012ben, igaz rossz se félreértés elkerülése végett. Futás ellen sokkal dominánsabbnak kellene lennie (Meltonnak is). Nate Collins pedig ugye veterán minimumért visszajött. Rotációs játékos.

LB: Na itt jelen pillanatban nem fényes a helyzet. Briggs adott, tavaly végre egy olyan teljesítményt nyújtott, ami arányosságban volt a pofájával nagyságával. Roachot, mint említettem sajnálom. Az Öreggel passz, hogy mi lesz. Blake Costanzo ST ember nem más, JT Thomas szintén. És ennyi.

CB: Tillman-Jennings duó pazar évet zárt. Tillmantől ezt várjuk, Jennings egyenlőre one year wonder. 2014ben FA mindkettő, de alapkezdő idén kétséget nem hagyva. Bowman, mint ST ember visszajött. Tavaly 6. körös Freyből ki tudja lesz-e vmi.

S: Itt végre nincs kérdés. Wright-Conte két fiatal safety, a játékuk is megfelelő volt, csak jobbak lehetnek a rutinnal. Hardin a rotációba beszállhat, az egészsége kulcs kérdés, akár nickel CB is lehet. Steltz pedig végső bizosítékként látott már NFL meccset belülről. Egy egy dimenziós SS.

Gould, Podlesh, Mannelly adott. Returner kérdés nálam lóg a levegőbe.

Összegezve: DT depth, DE depth (Izzy) mindenképp. Az LB poszt nagyon lyukas. Durant megoldás lehetne, csak cash nincs rá. Ide 2 kezdő embert várok. Az egyik az Öreg, a másik draft. Valamint CB posztra veterán minimumért valaki (Hayden).
több mint 12 éve
Mivel az FA piac mozgalmas napjai már a hátunk mögött tovatűntek nézzük át a csapatot most hogy állunk.

QB: Cutler és egyenlőre senki más. Jay szerződése utolsó évébe lép, kérdés vajon, hogy lesz-e még. Mögötte Matt Blanchard a depth eddig, valaki jönni fog ez aligha kétséges. Ez lehet project QB a 4. körtől, vagy piacról valaki veterán minimumért.

RB: Forte adott, Tice alatt nem futott jó szezont (ő sem, dehát ezért nem Mike Tice a hibás...). Szerintem neki jól fog állni ez a pass heavy offense, elkapásban igencsak használható játékos. Bush szinte biztos, hogy utolsó évébe lép, jövőre nem tudsz neki 4 milliót kifizetni, ellenben fél millás dead moneyval cutolható. Rövid yardos szituációknál idén is jól fog jönni, de elkapások után kevésbé hasznos. Armando Allen jelenleg a 3. számú RB. Ide nem várok senkit már.

WR: Marshall beváltotta, sőt talán túl is szárnyalta a hozzáfűzött reményeket. Jeffery küszködős rookie éven van túl. Mutatott igencsak bíztató jeleket, mutatott rookie mistakeket, és rengeteget volt sérült. Egyértelmű fejlődést 700-800 yardot, 5-6 TD-t várok tőle. Darryl Drake nélkül tán ez is lehetséges. Earl Bennett sokunk által nagyon kedvelt elkapó, akit Marshall előtt az egyetlen valamire való embernek tartottunk. Viszont a legutóbbi két szezonban rengeteg meccset hagyott ki. Egy jó rendszerben nagyon hasznos 3-4. számú célpont lehet, de hiába jók a kezei, a sebessége nem az igazi. Több, mint 2 milliót tesz zsebre. Egy 2010-es Bennetért ez megéri, a 2012-ért nem. Devin Hester talán a legellentmondásosabb figura a csapatban, egy csodálatos tiszteletre méltó visszahordó, és egy agyér görcsöt kiváltó, semmire kellő elkapó. Viszont vélhetően túl van pályája csúcsán már. S az a 3 millió, amit eltesz az sok. Joe Anderson preseasonben mutatott jó dolgokat és ST-ben gunnerként hsználható. Weems-t is gunnernak hoztuk, néha az O-ban is feltűnt, valamint pár kick return is a nevéhez fűződik. Hozzá sem ragaszkodnék túlzottan, viszont 500-500 ezer dollárt benne hagyna a satyiban mind 2013-ban, mind 2014-ben, jelentőset nem nyernél a kivágásával.

TE/FB: Érdekes most a helyzet. A davis-Spaeth duó eltávolításával. Bennett egyértelmű minek jött, ha hozza azt, mint a Giantsben, akkor rendben is leszünk. Kyle Adams is jobbára blokkolásnál volt fenn. S itt van még Evan Rodriguez, akit a tavaly áprilisi anyázás ellenére eléggé megkedveltünk. Korrekt FB, kérdés, hogy 2. opcióként TE-ben, mire lesz képes. S ha őt valóban átnavigálják TE-be, akkor lesz-é klasszikus FB, vagy nem, vagy talán. De igazából ez annyira nem égető probléma.

OL: Mike Tice munkája önmagáért beszélt az elmúlt 3 évben. Bushrod jött annyiért, amennyi. Pont. Carimi korrekt run blocker, pocsék pass protector. Webb minden téren klasszis. Egyenlőre ők azok 3-an, akik OT poszton tudnak játszani. Bushrod alap, a kommunikációból leszűrve Webb lesz az RT, Carimit meg megnézik RG-ben, mint a szezon végén. Center Garza, hogy baszná meg. LG poszt nyitott. Emery azt mondta még a januári értékelésben, hogy ő tavaly úgy látta, hogy a guard poszt megoldott. Tévedett. Akik vannak még James Brown és Edwin Williams.

A drafton tehát az első két körből várok egy kezdő OG-t. További lista: WR, backup QB, backup ROT. A nagy kérdés, hogy Trestman és Emery miként látja a WR posztot. Mert ha nincsenek megelégedve, akkor slotba feltétlen húznak valakit az első 2 körben. Idén úgy is elég mély a merítési lehetőség.
több mint 12 éve
Még a Bruins-Penguins meccs előtt (épp most egyenlített a Bruins) megnéztem youtube-on a Saints-Broncos meccset.füligjimmy
Linket tudsz nekem küldeni,mert nem találom?! Előre is köszönöm!Süsü
 www.firstrowsports.eudcsicsak
 www.youtube.com/watch?v=2lf3gk25Yq8&list=PLQJh4Rk7ZG4Nr2bZhVMfRDbD-X5F7yMoq

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Még a Bruins-Penguins meccs előtt (épp most egyenlített a Bruins) megnéztem youtube-on a Saints-Broncos meccset.füligjimmy
Linket tudsz nekem küldeni,mert nem találom?! Előre is köszönöm!Süsü
 www.firstrowsports.eu
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Hamár top10 akkor inkább WRben gazdag a csoport. Megatron, Marshall, Jennings mind top10es, de szerintem a GB elkapók is kurva jók.
Amúgy Megatron sem fog álomszezont hozni, ezért kellene mellé valaki, ezért kell passzjáték (Jennings) a vikingeknek is mert AP-t tehermentesíteni kell.

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Linket tudsz nekem küldeni,mert nem találom?! Előre is köszönöm!
több mint 12 éve
Hát azért Bush tavaly eléggé a hátán vitte a delfin offense-t. Igazából csak összefoglalókat (meg talán a Seattle elleni meccset mert haverom kinn volt rajta) láttam, de ott mindig Bush volt a fő műsorszám. LeShoure-al meg Bellel bőven jók lehetnek, csak most meg az OL repedt meg.
AP-nek sztem nem lesz ilyen jó szezonja, Forte meg javulni fog. GB-ben azt se tudom ki az RB kb. Nem ezen fog múlni hanem a passzjátékokon.Bazzani
Kíváncsi leszek, mikor kezdik felsorolni, mennyit romlott a futók teljesítménye ilyen megterhelő szezon után. Shaun Alexander, LT, Edgerrin James, etc. Azért 350-400 érintés tényleg rengeteg.

Még a Bruins-Penguins meccs előtt (épp most egyenlített a Bruins) megnéztem youtube-on a Saints-Broncos meccset. Arra voltam kíváncsi, Bushrod mennyi segítséget kapott. Háromszor dupláztak, 5 vagy 6 alkalommal egy HB/TE chip blokk jött. Ettől Clady több besegítést kapott, csak mondom. A Von Miller/Wolfe/Doom pass rusher trióval szemben. Egyszer Wolfe bull rush-sal eléggé megverte, kiosztott egy palacsintát, jött párszor róla nyomás, de javaslom minden Bears drukkernek (például Bear), hogy nézze meg azt a meccset. Nem kell annak se felülni, hogy Brees annyival jobban kerüli a pass rusht. Még meg akarom nézni a Cowboys elleni meccsüket is. A Cowboys, és a Vikings ellen volt 2 olyan meccsünk, amikor Tice igazi WCO game plant rakott össze. Carimi se volt olyan szar, Davis is csak 1 labdát ejtett el, elkapott hármat, nem véletlenül volt Cutler egyik legjobb meccse. Még ilyen WCO drive-okat fel lehetett fedezni a Seahawks ellen, Lions elleni első negyed, és a Jax ellen a 3. negyedben. Istenem, Trestman, vezesd be ezt a csapatot a 21. századba! Kérlek szépen.

Közben vezet a Pittsburg.

- Abe Simpson