NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Hát azért Bush tavaly eléggé a hátán vitte a delfin offense-t. Igazából csak összefoglalókat (meg talán a Seattle elleni meccset mert haverom kinn volt rajta) láttam, de ott mindig Bush volt a fő műsorszám. LeShoure-al meg Bellel bőven jók lehetnek, csak most meg az OL repedt meg.
AP-nek sztem nem lesz ilyen jó szezonja, Forte meg javulni fog. GB-ben azt se tudom ki az RB kb. Nem ezen fog múlni hanem a passzjátékokon.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Csak nekem szúrja a szemem? Forte, Bush, Peterson...egy csoportban...hát nálam Top 10 ez a 3-as...ebből még talán kettő Top 5-ös is. Nagyon durva az tuti! 😮Süsü
Be akartam szólni, hogy Bush mióta Top10 akármiben is, aztán nem jutott eszembe egy RB se 😀. Első Peterson, utána mi a sorrend? Gore, Rice, Jammal Charles, Lynch, McCoy, fiatalok közül Spiller, Morris és Doug Martin idén nagyon játszott. Bush soha nem produkált ennyit, Forténak meg szar szezonja volt, ne szépítsük.

Mekk Elek, mint LB kérdéshez. Nem tudom, ez kinek a fejéből pattant ki, bár Trestman is azt mondta, hogy nemcsak mint DE-t veszik számításba. Na igen, tavaly nickel package-nél (ezeket remélem megtartják, bővíteni kell a playbookot, nem kitépni belőle lapokat) néha mint OLB/ILB állt fel, aztán kiment párszor coverba. Ugyanaz ezt három meccsenként megcsinálni ötször, vagy egy meccsen negyvenszer, nem? Védeni egy flat route-ot, vagy futni valakivel egy seam/cross route-on, ha tudja egyiket, tudja másikat is, ugye? LB-t fogunk draftolni, aki valószínűleg első naptól kezdeni fog. Vagy hozunk valakit veteránminimumért. Ez van, elfogyott a lóvé.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
A Lions nem tudom, Quin igazolásával mit akart elérni, bár ötlet biztos van, hogyan illene ő a rendszerükbe hosszú távon.füligjimmy
Quint én sem értem.
Nem sokat láttam játszani, de akkor nem tűnt ki.
egymás ellenin egy halom yardot csináltunk róluk.
videókban meg azt látom, hogy ugyanaz a stílus mint Delmas csak szarabb.
A topikunkba folytathatjuk, hogy te mit tudsz róla. 😊

több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Akkor fogok fejet vakarni, ha a szenteknél elkezdi hozni a yardokat. Mert ahhoz, hogy ennyi labdát elejts, ahhoz először meg kell fognod a labdákat. Ott volt, ahol kell, akkor, amikor kell, rátette a két mancsát a lasztira.... és elejtette.

Jövőre Tillman+Jennings 13 millió, Peppers cut plusz 10-12 millió. Nyilván kell a helyükre ember. Nekünk szokatlan, hogy a O visz el 70 milliót, a D 50-et se. A sikeres csapatok lassan 10 éve ezt csinálják. Talán mi is belépünk a 21. századba. Mert úgy könnyű marha jó edzőnek lenni, hogy összeraksz egy All-Pro csapatot. Ha jött egy sérülés, már szart se ért a sémánk. És még büszkék is voltak arra, hogy a mi rendszerünk milyen faék egyszerű. Na igen.

Kicsit utolértem magam a hírekkel. A Vikings szerintem jót húzott Jennings leigazolásával, de annak örülök, hogy Harvin elkerült innen. Annak is örülök, hogy Jackson nem a Packersnél kötött ki. Nem tudom, van e a fickónál jobb HB pass protban, és rövid yardos szitukban. Úgy, hogy a szezonja nagy részét fél lábon ugrálja le vagy 5 éve. A Lions nem tudom, Quin igazolásával mit akart elérni, bár ötlet biztos van, hogyan illene ő a rendszerükbe hosszú távon. Houstont korrekt árban tartották meg. Bush hatékony lehet, ha Leshoure ott folytatja, ahol abbahagyta, ez egy jó duó lehet.füligjimmy
Csak nekem szúrja a szemem? Forte, Bush, Peterson...egy csoportban...hát nálam Top 10 ez a 3-as...ebből még talán kettő Top 5-ös is. Nagyon durva az tuti! 😮
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Akkor fogok fejet vakarni, ha a szenteknél elkezdi hozni a yardokat. Mert ahhoz, hogy ennyi labdát elejts, ahhoz először meg kell fognod a labdákat. Ott volt, ahol kell, akkor, amikor kell, rátette a két mancsát a lasztira.... és elejtette.

Jövőre Tillman+Jennings 13 millió, Peppers cut plusz 10-12 millió. Nyilván kell a helyükre ember. Nekünk szokatlan, hogy a O visz el 70 milliót, a D 50-et se. A sikeres csapatok lassan 10 éve ezt csinálják. Talán mi is belépünk a 21. századba. Mert úgy könnyű marha jó edzőnek lenni, hogy összeraksz egy All-Pro csapatot. Ha jött egy sérülés, már szart se ért a sémánk. És még büszkék is voltak arra, hogy a mi rendszerünk milyen faék egyszerű. Na igen.

Kicsit utolértem magam a hírekkel. A Vikings szerintem jót húzott Jennings leigazolásával, de annak örülök, hogy Harvin elkerült innen. Annak is örülök, hogy Jackson nem a Packersnél kötött ki. Nem tudom, van e a fickónál jobb HB pass protban, és rövid yardos szitukban. Úgy, hogy a szezonja nagy részét fél lábon ugrálja le vagy 5 éve. A Lions nem tudom, Quin igazolásával mit akart elérni, bár ötlet biztos van, hogyan illene ő a rendszerükbe hosszú távon. Houstont korrekt árban tartották meg. Bush hatékony lehet, ha Leshoure ott folytatja, ahol abbahagyta, ez egy jó duó lehet.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
"Kellen Davis latogatas volt... 2. TE-nek tetszene olcsoert." Ezt az egyik Saints-es írta ki,

Én speciál 5. számúnak se tartanám meg. 😊
....ha oda kerülne,akkor milyen téren lehetne más a teljesítménye,mint pl itt volt? Vajon ők tudnák úgy használni,hogy felnőjön az igazán nagy feladatokhoz?Süsü
Blokkolásban jó volt, akárcsak Spaeth. Ezért lesz csapatuk, Spaeth már vissza is ment a Steelershez. Ráadásul jó RZ célpont is. Graham elvinné a csillogást, Davis a piszkos melót. Tulajdonképpen én sem tartom hülyeségnek. Hülyeség a 2 év 6 milliós szerződés volt, 2,7 aláírás bónusszal.
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
"Kellen Davis latogatas volt... 2. TE-nek tetszene olcsoert." Ezt az egyik Saints-es írta ki,

Én speciál 5. számúnak se tartanám meg. 😊
....ha oda kerülne,akkor milyen téren lehetne más a teljesítménye,mint pl itt volt? Vajon ők tudnák úgy használni,hogy felnőjön az igazán nagy feladatokhoz?
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Azért egy DE-t az újonc éve után leírni erősen elhamarkodott....minimum még egy szezont várni kell....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 301 — "Grammar maci"
Ez a Bowman deal kellett, mint falat kenyér. Mindegy ST-ben hasznos ember, csak a defense közelébe ne engedjék.

Más. Kint témává vált, a McClellin --> SLB átkonvertálás. Ebben mennyire van opció? Mert, ha igen az egyenes jele annak, hogy a 2012-es draft 1. körös pickjét úgy elkúrták, ahogy illik. Ahelyett, hogy DeCastrot behúztuk volna...

Két embert várok. Urlacher 1 év/4 millió. Izzy 1 év/2 millió.tüsi91
Egészen nyilvánvaló már hogy a tavalyi 1. picket elbasztuk, az hogy LB-be mozgatnák már csak a kapufára tolása lenne a szar picknek ha ott jobb.kovi470
kapufa = rossz lövés

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Ez a Bowman deal kellett, mint falat kenyér. Mindegy ST-ben hasznos ember, csak a defense közelébe ne engedjék.

Más. Kint témává vált, a McClellin --> SLB átkonvertálás. Ebben mennyire van opció? Mert, ha igen az egyenes jele annak, hogy a 2012-es draft 1. körös pickjét úgy elkúrták, ahogy illik. Ahelyett, hogy DeCastrot behúztuk volna...

Két embert várok. Urlacher 1 év/4 millió. Izzy 1 év/2 millió.tüsi91
Egészen nyilvánvaló már hogy a tavalyi 1. picket elbasztuk, az hogy LB-be mozgatnák már csak a kapufára tolása lenne a szar picknek ha ott jobb.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve

Két embert várok. Urlacher 1 év/4 millió. Izzy 1 év/2 millió.
több mint 12 éve
Nem tudom mi lesz ebből, de azért túl sok Bears meccset nem néztek meg sem korábban sem most gyorsan mert akkor ezt nem lépik meg az tuti...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
A lényeg (Bowman) megvan, mostmár jöhetnek a részletkérdések. Ez a Bushrod LT - Webb RT dolog is kemény mint a kő.

több mint 12 éve
CB Zack Bowman has agreed to terms on a one-year deal with the #Bears, a league source says.  bit.ly/Ywt3qP

több mint 12 éve
Filed to ESPNChicago: Free agent linebacker Nick Roach agrees to terms with the Oakland Raiders, per a league source.

#Raiders presented Roach with a strong offer late Thursday afternoon. Believed to be in range of 3-4 years at $3-$4 million a year. #Bears

:/dcsicsak
na akkor ezzel eldőlt hogy Urlacher marad szerintem+ első 3 körben lesz idén LB is.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Filed to ESPNChicago: Free agent linebacker Nick Roach agrees to terms with the Oakland Raiders, per a league source.

#Raiders presented Roach with a strong offer late Thursday afternoon. Believed to be in range of 3-4 years at $3-$4 million a year. #Bears

:-\
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Egykori játékosotok Chris Zorich adócsalásban bűnösnek valotta magát:  m.apnews.com/ap/db_268751/contentdetail.htm?contentguid=SKr1egqg

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Kirúgtuk Davis, Spaethet, Toeianat.

Oké Hester még mehetne, lehet fog is. Kit lehetne még? No igen Garzat mondjuk, EWill sem lenne rosszabb, de őt nem bántják. Ezzel már együtt élek, jövőre ne adjanak neki szerződést. Webbet? Nincs is más OT a rosteren. S úgy néz ki valahogy így fest majd a Bears OL 2013ban: Bushrod-???-Garza-Carimi-Webb. Az LG poszt a kérdéses, vagy marad Brown, vagy jön vki a draft első 2 köréből. Vegyük azt, hogy jön vki a draftról, ez esetben backup játékosok: Brown, EWill, mint interior linemanek és még valaki, aki vélhetően tud ROT-ot játszani. Nem nagy előrelépés, ha egyeltalán az, de mivel Mike Ticet már eltakarították a helyszínről, így egy komoly erősítést már el is értünk. MOndom én roppantul bízok Trestmanben O-téren.

Kit lehet még kirúgni? Earl Bennett? Én őt is mondanám, viszont akkor fix WR draft 1. vagy 2. körben (mondjuk sztem így is). Nézzük, hogy áll a WR poszt: Marshall, AJ, Bennett, Weems, Anderson.

RB poszt: Bush kirúgása idén nem érné meg, jövőre már igen.

Evezzünk át a D-re: Peppers elvisz vmi irgalmatlan összeget (ha nem nyújt olyan teljesítményt, ami elvárható, akkor 1 év múlva repül szerintem), de őt nem bántják. Wootton rookie szerződésért van, McClellint nem vághatod ki. DT: Paea rookie kontrakt, Collins minimum kontrakt, Melton hosszútávújával talán faraghatsz egy kicsit a tag árából a 2013-as capre.
Briggsel nagyon nem tudsz mit tenni, tekintve, hogy ő biztos pont. A secondaryben Tillman-Jennings uccsó évében van, gondolom őket nem rúgatnád ki, a safetyk meg rookie kontrakttal.

Viszont a rúgók sokat visznek el sztem is. Gould 3 millió, Podlesh meg 1,7, de jók a posztjukon.

Szóval, akiket még ki lehet rúgni idén: Hester, Bennett, Garza. Marad a pay cut, vagy az átstruktúrálások. Esetleg már most adsz új szerződést Tillmannek, Cutlernak.
több mint 12 éve
Srácok! Valaki nem akarja vinni a Bears-t mock draft game-ben?

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
A+-os draftra nem látok esélyt, lóvé nincs, nem sok mindent várok a következő két-három szezontól..........csi77
Miért nem?
Az elmúlt két szezontól sokat vártunk jól is indult, aztán irgalmatlan pofára esés lett. S komolyan mennyien vannak, akik ezek után is hőzöngtek, hogy miért kellett Loviet kirúgni....tüsi91
Egy kissé pesszimista vagyok, de legyen neked igazad. Egy pár ember picsán rúgását vártam, nem történt meg. Elvileg hiányposztra igazoltunk, de nem túl olcsón és nem is biztos, hogy jól.
Lóvé nincs. Nincs új a cap alatt.........

Ettől függetlenül Lovie kirúgásával talán egy új szisztémával kitalálunk valamit, viszont szerintem az alapokkal van baj. Szarból várat? 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
A+-os draftra nem látok esélyt, lóvé nincs, nem sok mindent várok a következő két-három szezontól..........csi77
Miért nem?
Az elmúlt két szezontól sokat vártunk, jól is indult, aztán irgalmatlan pofára esés lett. S komolyan mennyien vannak, akik ezek után is hőzöngtek, hogy miért kellett Loviet kirúgni....
Én offenseben komoly előre lépést várok, D-ben valamennyi visszaesést.

Szerk.: Collins fizetése 630 000 dollár.
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 147 — Bears & Illinois fan
Hát egy kicsit olyan érzésem van, mint amikor a fogászaton a rohadó fogra akarnak koronát tenni, de ne legyen igazam. Szerintem ezek nem olvassák a bowl.hu-t...... 😊

Bushrod-nak örülni lehet, főleg, ha Saints drukker vagy, a másiknak viszont én tényleg örülök. Az "Öreg" távozása valljuk be, már esedékes, igaz a vikingeknél talán messzebbre mehetne.

A+-os draftra nem látok esélyt, lóvé nincs, nem sok mindent várok a következő két-három szezontól..........

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Collins kapott egy 1 éves szerződést, méghozzá a minimumért írt alá: 715 000 dollár.

Jelenleg a DT állományunk így néz ki: Melton, Paea, Collins.
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Roach még mindig Oaklandben smúzol...
több mint 12 éve
Bushrod kontaktusa:  www.chicagotribune.com/sports/football/bears/chi-chicago-bears-bushrod-contract-details-20130314,0,3546633.story

Jövőre hasonlóan ordas nagy szopó lesz a salary cappel kapcsolatban, ha nem nagyobb.