Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 13 éve
Az ESPN Chicago Radioban nagyon pedzegetik Phillip Loadholt-ot - Long mellett - is.dcsicsakHm, gondolod kivételesen meg tudják mondani, hogy Emery mit fog tenni? Elvégre azt se tudták, hogy Trestman visszajött egy második interjúra. Mondjuk ehhez fizetni kellett volna a portásnak egy sört, ami már oknyomozó újságírás kategória.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Az ESPN Chicago Radioban nagyon pedzegetik Phillip Loadholt-ot - Long mellett - is.
több mint 13 éve
Az előrejelzések szerint Cook (TE) és Moore (G) fog érkezni a free agent piacról.prokiCooknak eléggé magasak az igényei, pedig nincsen a TOP elkapó TE-k közt egyenlőre. Moore nagy upgrade lenne, igaz, hogy benne van a korban már, de kétségtelenül a jobb játékosok közé tartozik a posztján.
Garzat igazán kilőhetnék Cutler elől. Ezt a performanszt Edwin Williams is lehozza fele ennyiért.
Nekem a kérdésem még mindig, csakúgy mint itt párunké, hogy miből? Mert Urlacher-Roach duóból egyiket legalább megkell tartani, Izzy-t visszakell hozni. S akkor a backup QB, csere CB stb. Amik nem drágák, de ha összeadjuk 3-4 milla elmegy.
Szóval habár tűkre azért nem ülök addig, de várom már Kellen Davis kirúgását.
Ezt nem tudom honnan szopta ki Jensen, de jó lenne, ha igaz lenne: blogs.suntimes.com/bears/2013/03/bears_have_701_million_in_sala.html
több mint 13 éve
Az előrejelzések szerint Cook (TE) és Moore (G) fog érkezni a free agent piacról.
több mint 13 éve
Itt is megkérdezem:Már shortoljuk a forintot, nem kell idegeskedni. 😀
Ugyan miből?Bazzani
Na igen, nincs nagy zaj, de az nem jelenti azt, hogy nem dolgoznak. Kénytelenek is varázsolni valamit. Ha a fizetési struktúrák olyanok, hogy mondjuk kifizetik a bónuszokat, aztán jönnek a kirúgások, és így még több helyet tudnak felszabadítani (nincs dead money), akkor pláne. Ilyen tudtommal lehetséges. Namost amit én tudok, azzal sokszor még a ****edet se tudod kitörölni.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Itt is megkérdezem:Majd kirúgunk pár embert, ha úgy van.
Ugyan miből?Bazzani
több mint 13 éve
Ezt értem persze. Amit hiányolok az inkább a takarítás - mint más csapatoknál. Mi lesz a TE-jeinkkel, Hesterrel, Urlacherrel etc... Máshol 10 milliókat szabadítottak fel már hetekkel ezelőtt, nálunk meg kuss van. Ez az amitől megőrülök, hogy nem látszik, hogy mit akarunk/akarnánk/tervezünk a tavaly gyengébben szereplő játékosainkkal.Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én teljesen kivagyok ettől a csöndtől ami a csapat körül van mostanában. Egy-két "talán" kering a csapatról/játékosokról, de semmi több. Máshol meg már rég kirámolták a csontvázakat a szekrényekből...A vastaggal kiemelt rész szoros kapcsolatban van. Dobálózhatunk nevekkel, hogyhát mittom én Wes Welker, Cook, Levitre, Andre Smith, csak éppen cash nincs rá.
Holnap nyit a szabadügynök-piac, van majdnem 4 milliónk. A sapka felé - akkor ahogy nemrég letisztázódott - nem mehetünk, tehát eléggé ki van a seggünk a gatyából 😀
dcsicsak
Ahhoz, hogy Longot kifizessék egy nagy kutyának mennie kellene...
Amúgy nálam Bennett rúdja is egyre kijjebb áll. 2,35 millió elég sok, a mutatott lőlapja, a sérülései pedig még inkább alátámasztják.tüsi91
több mint 13 éve
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én teljesen kivagyok ettől a csöndtől ami a csapat körül van mostanában. Egy-két "talán" kering a csapatról/játékosokról, de semmi több. Máshol meg már rég kirámolták a csontvázakat a szekrényekből...A vastaggal kiemelt rész szoros kapcsolatban van. Dobálózhatunk nevekkel, hogyhát mittom én Wes Welker, Cook, Levitre, Andre Smith, csak éppen cash nincs rá.
Holnap nyit a szabadügynök-piac, van majdnem 4 milliónk. A sapka felé - akkor ahogy nemrég letisztázódott - nem mehetünk, tehát eléggé ki van a seggünk a gatyából 😀
dcsicsak
Ahhoz, hogy Longot kifizessék egy nagy kutyának mennie kellene...
Amúgy nálam Bennett rúdja is egyre kijjebb áll. 2,35 millió elég sok, a mutatott lőlapja, a sérülései pedig még inkább alátámasztják.
több mint 13 éve
Jake Long a célkeresztben. Kiváncsi vagyok Cutler mennyire szurkol 😀
több mint 13 éve
Asszongyák Urlacher megmondta mennyi az annyi. Hacsak nem valami elképesztő igényei vannak, akkor a mai nap folyamán meg is lehet a szerződés. füligjimmyAz, hogy azóta csend van a szerződésével kapcsolatban, vajon azt feltételezi, hogy sokat kér?
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én teljesen kivagyok ettől a csöndtől ami a csapat körül van mostanában. Egy-két "talán" kering a csapatról/játékosokról, de semmi több. Máshol meg már rég kirámolták a csontvázakat a szekrényekből...
több mint 13 éve
több mint 13 éve
Trestman's redemptionmy.chicagotribune.com/#section/-1/article/p2p-74743431/
valamikor előjön a "premium content" ablak és bezárja a linket, itt is el lehet olvasni:
docs.google.com/document/d/1xPAeNCFPjwnPo48yKuOL8yHUJn-T-B-pGr5All_wX1w/edit

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Roach = Hester. S akkor Izzy? Ahogy öregszik, annál jobb játékos gyakorlatilag. Rotációban roppant hasznos, tud endet játszani, 3rd down szituációknál DT pozícióból is veszélyes.
S ezenkívül még valaki az OLbe is fog jönni FA piacon, plusz CB is (Hayden), plusz backup QB. Ez a minimum.
Szóval lesz még távozó, és én Bennettet sem látom annyira biztosnak a csapatnál.
több mint 13 éve
Mivel Urlacher szerződése van terítéken, és ez egy lassú nap, a magam módján kiszkótoltam Ogletree játékát. Isten áldja a magamfajta kockák életét megkönnyító hiperkockákat. Van még egy rakás videó, ezt a kettőt választottam, a falemberek miatt is.Tennessee ellen
www.youtube.com/watch?v=730bSbwZmUA
Alabama ellen
www.youtube.com/watch?v=AZy_y0on4u8
Miért lenne értelme? Az egyik legjobb, ha nem a legjobb cover LB. Látszik, hogy safety volt. A Vols ellen szinte tökéletesen védekezik passz ellen. Kicsit lerontja az összképet, hogy egy TD-t csak elkapnak mellette, de a védő néha tehetetlen. Ha tényleg szeretnénk egy kicsit több zone blitz játékot, akkor egy ilyen srác nélkülözhetetlen. Blitzelni is tud, de vétek őt küldeni, a zónázás az erőssége. Valóban magabiztosan szerel, bár nem látom benne az igazán megfélemlítően nagy ütközőt.
Miért nincs értelme? Egyszerűen minden blokkban bennragad (most csöndben emlékezzünk meg Urlacher 2007-es, vagy az idei szezonjáról), tökmindegy, hogy TE/OL/FB blokkolja, abszolút semmit nem tud kezdeni ellene. A profik között minimum ez lesz a szint. És ez nem olyan hiba, amit annyira ki lehetne küszöbölni tapasztalattal, és edzésmunkával. Míg egy pl. Ravens DL mögött annyira nem hátrány, nálunk hatalmas.
Mivel a draftolandó játékosokra szánt összeggel vagyunk a sapka alatt, minden igazolás azt jelenti, hogy valaki ki lesz rúgva. Tegyük fel, hogy Urlacher=Kellen Davis, akkor Roach=?, pedig lényegesen fontosabb eleme volt tavaly a védelemnek. Tree SLB-ként megfelelő lenne, de az nem első kör. Vagy az? Én a pálya közepét nem bíznám rá. Nem első két évében, hanem soha.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Hírek:Változatlanul fenntartom a véleményem, a draftstratégiánk az edzőtáborozás után fog kialakulni. Moore igazolása nagy fegyvertény lenne, RG posztra nincs emberünk, a drafton Warford után senki, ő 1/20-ra azért túlzás, 2/50-re valszeg nem lesz ott. LG poszton sztem Sex Machine fog kezdeni.
Hivatalos a csapat számára az offseason program: #Bears will open voluntary offseason program April 2, at earliest date, and have voluntary minicamp April 16-18. #Bears will hold rookie minicamp May 10-12 and run OTA's (also voluntary) from May 13 thru June 6. Mandatory minicamp is June 11-13.
Melton ma vagy holnap aláírja a franchise taget.
3,95 millióval vagyunk a sapka alatt.
Két guard után is erősen érdeklődünk: Ramon Foster (Steelers). Brandon Moore (Jets, 32 éves).
tüsi91
- Abe Simpson
több mint 13 éve
jól

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Jól rémlik, hogy te régen gurulós focit toltál versenyszerűen?Az NCAA-ben a HC mellett az erőnléti edző talán a második legfontosabb szakembere a csapatnak, mert míg az edzések száma limitált, a teljes holtszezont a konditeremben vele nyomják le. Ezt az NFL-ben nem tudod így koordinálni, de lévén profikról beszélünk, akik ebből keresik a kenyerüket, felesleges is lenne, mert aki annyira hülye, hogy nem edz, az rövid időn belül el is tűnik a süllyesztőben (ja és a labdarúgók egyéni edzéstervét sem kell túlmisztifikálni)Mindig olvasom a légiósainkal készült riportokban, hofy a bajnokság végén, amikor hazajönnek, a klubtól kapnak egy edzéstervet, amit követniük kell, plusz különféle kütyüket, amik rögzítik a teljesítményüket, és amit a klub megfelelő szakemberei kőkeményen kiértékelnek.Súlyos pénzek múlnak rajta az elmondásuk alapján.Szerintem az NFL is van annyira profi ezen a téren is, mint a Bundesliga.Vagy esetlrg úgy gondolják, hogy a játékosok vannak annyira profik, hogy nem engedik el magukat túlságosan, hiszen minden játékos helyére sorban állnak a jelentkezők.Másik kérdésem is lenne.Gyakran lehet hallani az NFL nyugdíjról, a lockout idején is kérdés volt.Lehet erről tudni, hogy ez hogy épül fel?laccoo74Csak úgy felmerült bennem a kérdés, hogy az NFL-ben játszók is kapnak egyéni edzéstervet a holtszezonra, mint a gurulósok, vagy rá van bízva mindenkire, hogy mit csinál ilyenkor?laccoo74Te, ez egy nagyon jó kérdés, de szerintem előírni túl sok mindent nem lehet. Abból kiindulva, hogy még a playbookot se kapták meg, vagy hányan jelennek meg az edzőtáborban rossz kondícióval (néhány bears DT: Harris, Harrison). De talán az orvosi rehabra más szabályok vonatkoznak, és a franchise taget is vissza lehet vonni, ha az érintett nagyon botrány állapotban jelenik meg. füligjimmy
az NFL nyugdíjról meg itt találsz infókat: www.nflplayercare.com/Default.aspx
www.nflplayers.com/Articles/Public-News/Bert-Bell-Pete-Rozelle-NFL-Player-Retirement-Plan/jjncaa
több mint 13 éve
Az NCAA-ben a HC mellett az erőnléti edző talán a második legfontosabb szakembere a csapatnak, mert míg az edzések száma limitált, a teljes holtszezont a konditeremben vele nyomják le. Ezt az NFL-ben nem tudod így koordinálni, de lévén profikról beszélünk, akik ebből keresik a kenyerüket, felesleges is lenne, mert aki annyira hülye, hogy nem edz, az rövid időn belül el is tűnik a süllyesztőben (ja és a labdarúgók egyéni edzéstervét sem kell túlmisztifikálni)Mindig olvasom a légiósainkal készült riportokban, hofy a bajnokság végén, amikor hazajönnek, a klubtól kapnak egy edzéstervet, amit követniük kell, plusz különféle kütyüket, amik rögzítik a teljesítményüket, és amit a klub megfelelő szakemberei kőkeményen kiértékelnek.Súlyos pénzek múlnak rajta az elmondásuk alapján.Szerintem az NFL is van annyira profi ezen a téren is, mint a Bundesliga.Vagy esetlrg úgy gondolják, hogy a játékosok vannak annyira profik, hogy nem engedik el magukat túlságosan, hiszen minden játékos helyére sorban állnak a jelentkezők.Másik kérdésem is lenne.Gyakran lehet hallani az NFL nyugdíjról, a lockout idején is kérdés volt.Lehet erről tudni, hogy ez hogy épül fel?laccoo74Csak úgy felmerült bennem a kérdés, hogy az NFL-ben játszók is kapnak egyéni edzéstervet a holtszezonra, mint a gurulósok, vagy rá van bízva mindenkire, hogy mit csinál ilyenkor?laccoo74Te, ez egy nagyon jó kérdés, de szerintem előírni túl sok mindent nem lehet. Abból kiindulva, hogy még a playbookot se kapták meg, vagy hányan jelennek meg az edzőtáborban rossz kondícióval (néhány bears DT: Harris, Harrison). De talán az orvosi rehabra más szabályok vonatkoznak, és a franchise taget is vissza lehet vonni, ha az érintett nagyon botrány állapotban jelenik meg. füligjimmy
az NFL nyugdíjról meg itt találsz infókat: www.nflplayercare.com/Default.aspx
www.nflplayers.com/Articles/Public-News/Bert-Bell-Pete-Rozelle-NFL-Player-Retirement-Plan/

---
több mint 13 éve
Hírek:Hivatalos a csapat számára az offseason program: #Bears will open voluntary offseason program April 2, at earliest date, and have voluntary minicamp April 16-18. #Bears will hold rookie minicamp May 10-12 and run OTA's (also voluntary) from May 13 thru June 6. Mandatory minicamp is June 11-13.
Melton ma vagy holnap aláírja a franchise taget.
3,95 millióval vagyunk a sapka alatt.
Két guard után is erősen érdeklődünk: Ramon Foster (Steelers). Brandon Moore (Jets, 32 éves).
több mint 13 éve
Mindig olvasom a légiósainkal készült riportokban, hofy a bajnokság végén, amikor hazajönnek, a klubtól kapnak egy edzéstervet, amit követniük kell, plusz különféle kütyüket, amik rögzítik a teljesítményüket, és amit a klub megfelelő szakemberei kőkeményen kiértékelnek.Súlyos pénzek múlnak rajta az elmondásuk alapján.Szerintem az NFL is van annyira profi ezen a téren is, mint a Bundesliga.Vagy esetlrg úgy gondolják, hogy a játékosok vannak annyira profik, hogy nem engedik el magukat túlságosan, hiszen minden játékos helyére sorban állnak a jelentkezők.Másik kérdésem is lenne.Gyakran lehet hallani az NFL nyugdíjról, a lockout idején is kérdés volt.Lehet erről tudni, hogy ez hogy épül fel?Csak úgy felmerült bennem a kérdés, hogy az NFL-ben játszók is kapnak egyéni edzéstervet a holtszezonra, mint a gurulósok, vagy rá van bízva mindenkire, hogy mit csinál ilyenkor?laccoo74Te, ez egy nagyon jó kérdés, de szerintem előírni túl sok mindent nem lehet. Abból kiindulva, hogy még a playbookot se kapták meg, vagy hányan jelennek meg az edzőtáborban rossz kondícióval (néhány bears DT: Harris, Harrison). De talán az orvosi rehabra más szabályok vonatkoznak, és a franchise taget is vissza lehet vonni, ha az érintett nagyon botrány állapotban jelenik meg. füligjimmy
több mint 13 éve
Csak úgy felmerült bennem a kérdés, hogy az NFL-ben játszók is kapnak egyéni edzéstervet a holtszezonra, mint a gurulósok, vagy rá van bízva mindenkire, hogy mit csinál ilyenkor?laccoo74Te, ez egy nagyon jó kérdés, de szerintem előírni túl sok mindent nem lehet. Abból kiindulva, hogy még a playbookot se kapták meg, vagy hányan jelennek meg az edzőtáborban rossz kondícióval (néhány bears DT: Harris, Harrison). De talán az orvosi rehabra más szabályok vonatkoznak, és a franchise taget is vissza lehet vonni, ha az érintett nagyon botrány állapotban jelenik meg.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Csak úgy felmerült bennem a kérdés, hogy az NFL-ben játszók is kapnak egyéni edzéstervet a holtszezonra, mint a gurulósok, vagy rá van bízva mindenkire, hogy mit csinál ilyenkor?
több mint 13 éve
Hehe, van rajta sapka, az a baj, ha nincs, az a baj. Amúgy addig ne ugráljak fél lábon, amíg Lach veterán minimumért aláír. Merkt kb. annyit ér. Nekünk. Másnak talán annyit se. Emlékezzünk a Kreutz szitua, amikor ajánlottunk neki 4 milliót, ami világröhej volt, máshol kapott 4.5 milliót, aztán visszavonult 3 meccs után, annyira rossz volt.Igen, az a fránya fizetési sapka.Szerintem sok csapatnak nehezen megy fel a fejére.laccoo74Szerintem, nem fenyeget az a veszély, hogy az "öreg" túlzott igényekkel lépne fel.Van ő annyira " Medve", hogy aláírás kerüljön a papírra.A másik téma:profi sportolónál, aki nem egy-két évre tervezi a pályafutását, alap dolgok ezek.Tekinthetjük egyfajta befektetésnek is.laccoo74Azért azt is vedd figyelembe, hogy hogy áll a csapat pénzügyileg: jelenleg 3,2millió van amit el lehet költeni. Jön a draft, van még egy vagon FA akit vissza kéne szerződtetni. Lehet nem kér megint 9 milliót, de 5-öt sem biztos, hogy ki tudunk fizetni neki szerintem.
dcsicsak
- Abe Simpson
több mint 13 éve
Igen, az a fránya fizetési sapka.Szerintem sok csapatnak nehezen megy fel a fejére.Szerintem, nem fenyeget az a veszély, hogy az "öreg" túlzott igényekkel lépne fel.Van ő annyira " Medve", hogy aláírás kerüljön a papírra.A másik téma:profi sportolónál, aki nem egy-két évre tervezi a pályafutását, alap dolgok ezek.Tekinthetjük egyfajta befektetésnek is.laccoo74Azért azt is vedd figyelembe, hogy hogy áll a csapat pénzügyileg: jelenleg 3,2millió van amit el lehet költeni. Jön a draft, van még egy vagon FA akit vissza kéne szerződtetni. Lehet nem kér megint 9 milliót, de 5-öt sem biztos, hogy ki tudunk fizetni neki szerintem.
dcsicsak