NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Én végig úgy voltam vele hogy jövőre az O megtáltosodik, de a D szépen visszaesik és ugyanott vagyunk... Ki kéne használni azt a pár évet ami még van a húzóneveinkben, mert csak úgy pályázhatunk bajnokságra. Most ezen a téren megnyugodtam kicsit. Nagyon kritikus vagyok Trestmannal kapcsolatban, félek egy nagy buktától... Azért reménykedek, akinek ilyen lányai vannak atyaég... az megér egy esélyt 😂

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Bears are hiring Mel Tucker to be their new defensive coordinator. Being finalized Delete
Jól jártatok vele. 2011ben Top 5 Dje volt az idény jelentős részén, gyengébb képességű rosterrel. Nagyon jó edző.
több mint 12 éve
Bears are hiring Mel Tucker to be their new defensive coordinator. Being finalized

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 315 — "Grammar maci"
ezt a Tebow dolgot nem látom sehol de ha igaz... neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, és még finom voltam 😀

Sacho jöhetne backupnak de ha jól tudom azon a fizun kéne átvennünk mint amit most kap nem? na jó inkább ne jöjjön egyik sem 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Közben a ti ex-LB edzőtök, Bob Babich az egyik fő esélyes nálunk DCnek. Csupa rosszat hallottam róla (Mike C Wright szerint nem való DCnek), szóval remélem nem ő lesz a befutó. iktriad
07-09 között volt a DC. Kb ezekben az években volt szar D itt. További kérdés? 😛Delete
Tudom 21 és 28 volt a D. Mikor átvette 5. volt. Ezért sem szeretném, ha idejönne. Még a mostani LB coachunk is jobb mint ő...iktriad
LB coachnak meghagytuk (én 09 után azt hittem kivágtuk, aztán szezon közbe látom hogy ott áll a pálya szélén), annak mondjuk megfelelne, de DC-nek totál alkalmatlan.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Közben a ti ex-LB edzőtök, Bob Babich az egyik fő esélyes nálunk DCnek. Csupa rosszat hallottam róla (Mike C Wright szerint nem való DCnek), szóval remélem nem ő lesz a befutó. iktriad
07-09 között volt a DC. Kb ezekben az években volt szar D itt. További kérdés? 😛Delete
Tudom 21. és 28. volt vele a D. Mikor átvette még Top 5be tartozott. Ezért sem szeretném, ha idejönne. Még a mostani LB coachunk is jobb mint ő...
több mint 12 éve
07-09 között volt a DC. Kb ezekben az években volt szar D itt. További kérdés? 😛

több mint 12 éve
Wester New York Jets Middle Tennessee Blue Raiders 9 785 — Jó ötletnek tűnt!
Tebowt megkaphatjátok mondjuk egy 5.körösért, de ha Sanchezt is viszitek akkor csak egy 7.köröst kéne adnotok 😀

Lesz ez még így se!
több mint 12 éve
Az ESPN Chicago szerint a mi (úgy néz ki volt) DCnk Mel Tucker nevét emlegetik új Bears DCnek. Szerintem jó lenne ide, plusz egy csipetnyi HC tapasztalata is van('11ben 5 meccsig ő volt nálunk az interim HC, 2-3as mérleggel).
 espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4682171/bears-hire-jets-cavanaugh-as-qb-coach

Közben a ti ex-LB edzőtök, Bob Babich az egyik fő esélyes nálunk DCnek. Csupa rosszat hallottam róla (Mike C Wright szerint nem való DCnek), szóval remélem nem ő lesz a befutó.
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Tebow-t invitálják a csapathoz. 😊Süsü
Egy labda pluszért megkapjátok Sanchot is csomagba. 😛Beki
odaadjuk Peppers-t és Fortét ha egyiknek se kell jönni 😀fetomy
Webbet adjuk értük. Száncsi jó lesz sisak pucolónak..meg cipőbokszolónak 😉 Süsü
Tibót ne engedjék ki NY-ból...ő ott nagyon jó helyen van, csak ide ne jöjjön...milyen jól mutatna egy pass-heavy O-ban... 😀 Miénk lenne az Adventure-offense... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
League sources say Bears very interested in Mel Tucker to be their defensive coordinator. He could be the man.

A Stresszember pirospontra hajt... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
-Mit érne meg nektek Tebow és Sanchez csomagban?
-Menj anyádba, Rexy! Még fizetnénk is érte, hogy ne legyenek itt!
-Szándéknyilatkozatát elfogadtuk. A véglegesítés ügyében holnap felkeressük. 😀tomi-tomi
Én nem szeretem Tebow-t. Mikor szívtunk ellenük tavaly...húú az volt a mondaton a pont. Amekkora sztárolás ment körülötte...azt nem bírta a gyomrom. Ebből adódóan nekem nem érne semmit. Azt nem tudom,hogy a csapat hasznára válna e,de Tesztmen nem hiába jött. Próbálkozik. Ő készítette fel a srácot, tehát egész jól ismeri. Csináljon amit akar. Szabad keze van a srácnak. Viszont száncsi menjen vissza kenyába kekszet kapálni a playoffban való szereplések ellenére. Régen volt...szép volt,de soha többet nem lesz olyan magasságokban...szerintem..
több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
-Mit érne meg nektek Tebow és Sanchez csomagban?
-Menj anyádba, Rexy! Még fizetnénk is érte, hogy ne legyenek itt!
-Szándéknyilatkozatát elfogadtuk. A véglegesítés ügyében holnap felkeressük. 😀

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Webbet adjuk értük. Száncsi jó lesz sisak pucolónak..meg cipőbokszolónak 😉
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
odaadjuk Peppers-t és Fortét ha egyiknek se kell jönni 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Egy labda pluszért megkapjátok Sanchot is csomagba. 😛
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Tebow-t invitálják a csapathoz. 😊
több mint 12 éve
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
Bears reached an agreement with Matt Cavanaugh, making him their quarterbacks coach.Shawn84
Sancho sokat fejlődött a keze alatt... 😊
Van OC tapasztalata is, bár nem világraszóló támadóegységeket vezetett.tüsi91
Méghogy Lovie dilettáns haverjai...ez a fickó mi?! 😀

No.1. Bears
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bears reached an agreement with Matt Cavanaugh, making him their quarterbacks coach.Shawn84
Sancho sokat fejlődött a keze alatt... 😊
Van OC tapasztalata is, bár nem világraszóló támadóegységeket vezetett.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 534
Bears reached an agreement with Matt Cavanaugh, making him their quarterbacks coach.
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000127869/article/no-africanamerican-nfl-head-coaches-hired-in-2013

Lovie Smith nem azért nem kapott új állást, mert Pep Hamiltonnal próbálta eladni magát, hanem mert néger. Én mondjuk bevallott rasszista vagyok, nem tudsz olyan kisebbséget, társadalmi csoportot mutatni, akit ne rühellnék teljes szívemből. füligjimmy
Csöppet illik ide. Vaklárma c.film 😀😀😀
 www.youtube.com/watch?v=Aicdfl1-bi8
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
 www.nfl.com/news/story/0ap1000000127869/article/no-africanamerican-nfl-head-coaches-hired-in-2013

Lovie Smith nem azért nem kapott új állást, mert Pep Hamiltonnal próbálta eladni magát, hanem mert néger. Én mondjuk bevallott rasszista vagyok, nem tudsz olyan kisebbséget, társadalmi csoportot mutatni, akit ne rühellnék teljes szívemből. füligjimmy
Gambiában a fehér kisebbség? 😀Bear
Borsodban a magyar?laccoo74
a pápa katolikus? ja ez nem jó ide 😀davemayer
Titeket is rühellek.

TE need: Spaeth az egyik a legjobb blokkoló TE volt. Davis is jól teljesített blokkolásban, de ő volt az egyik legrosszabb elkapó. Ha ma nem is, holnap jön a PFF értékelése. Igyekszem, csak lusta is vagyok, és mindig közbejön valami program, ami miatt fel kell állnom a laptop elől.

promax: -Úristen! Nem látok!!
-Nyugalom! Vegyen mély levegőt, és mondja ki azt, ami először az eszébe jut.
-P**a!
-Fantasztikus! A páciens meggyógyult!
 www.youtube.com/watch?v=Rh4mLcnNtgc

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Egy OLre és egy biztoskezű TEre voltatok a nagy eredménytől.Bazzani
Felületesen nézve igen, ez abszolút igaz. Hozni pár jó OL embert meg egy TE-t felületes intézkedés lett volna, úgymond tüneti kezelés. Időlegesen megoldja a problémát, de a jó teljesítményhez nem elég a jó keret. Kellenek a szakemberek, akik összerakják a dolgokat. Ha megvannak a remek szakemberek, akkor nem kell neked Jake Long meg mittudomén ki. A jó edzők a legfontosabbak, mert akkor szupersztárok tömkelege nélkül is jó csapatod lehet, mert egy jó edző kihoz a játékosaiból mindent és olyan taktikát, rendszert dolgoznak ki, ami nem abból áll, hogy "snap-3step-passtoBM". Akik itt voltak, szart se tettek hozzá. Kb. olyan volt, mintha az lett volna mondva Cutlernek, hogy "Mennyé, azt csinájjá amit akarsz, én leszarom".

Nem is beszélve arról, hogy nem egy csapat van, ahol nincs fasza OL meg király TE, mégis jó az offense. Ott van a Colts, hulladék OL, Wayne-en kívül noname célpontok, nincs futó se, mégis ért valamit az az offense. Vagy a Seahawksnál sincs valami húdejó OL, és elkapói fronton még szarabbak is mint a Bears, mégis micsoda offense volt ott. Nem véletlen, hogy Bevell és Arians voltak a premier HC célpontok, hiszen egyértelműen látható volt, hogy nekik nem kell elit keret a sikerekhez.

Egy szó mint száz, nagyobb baj volt itt a szakmai szinten, mint a játékosin. És hosszútávon sokkal jobb és olcsóbb megoldás is az, ha nem kell halmozni a sztárokat, mert az edzők dilettánsak.
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 315 — "Grammar maci"

Borsodban a magyar?laccoo74
a pápa katolikus? ja ez nem jó ide 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Borsodban a magyar?