NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
291
28
23:00, MATCH4
Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Az oké, de elmenni samesznak egy régi haver keze alá, hát az kurvára nagy előrelépés. Nyilván vezetedző már soha nem lesz, bőven elmúlt 60 éves, ha nem érzi magában a kakaót, akkor au revoir. De számomra akkor is meglepő.Marinelli meglepő, hogy elment DL edzőnek Dallasba, de sok sikert.füligjimmyKiffin lett a DC, ott is spanokkal dolgozhat.empty taxi
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Marinelli meglepő, hogy elment DL edzőnek Dallasba, de sok sikert.füligjimmyKiffin lett a DC, ott is spanokkal dolgozhat.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000127869/article/no-africanamerican-nfl-head-coaches-hired-in-2013hogy ez a cikk mekkora vicc azt nem tudom szavakba önteni...
Lovie Smith nem azért nem kapott új állást, mert Pep Hamiltonnal próbálta eladni magát, hanem mert néger. Én mondjuk bevallott rasszista vagyok, nem tudsz olyan kisebbséget, társadalmi csoportot mutatni, akit ne rühellnék teljes szívemből. füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
www.nfl.com/news/story/0ap1000000127869/article/no-africanamerican-nfl-head-coaches-hired-in-2013+1.000.000
Lovie Smith nem azért nem kapott új állást, mert Pep Hamiltonnal próbálta eladni magát, hanem mert néger. Én mondjuk bevallott rasszista vagyok, nem tudsz olyan kisebbséget, társadalmi csoportot mutatni, akit ne rühellnék teljes szívemből. füligjimmy
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Lovie Smith nem azért nem kapott új állást, mert Pep Hamiltonnal próbálta eladni magát, hanem mert néger. Én mondjuk bevallott rasszista vagyok, nem tudsz olyan kisebbséget, társadalmi csoportot mutatni, akit ne rühellnék teljes szívemből.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Reménykedésről szó sincs. Amíg nálunk marad ez a szar addig mindig lesz két biztos W-tek. Csak arra próbáltam utalni, hogy a kirakózás érdekes dolog. Elég egy elemet szar helyre rakni és máris ott a baj.Lovie intézte ezeket az ügyeket, ahogy látható rohadtul nem sok sikerrel. Így neki távoznia kellett. Ideje volt.
Nekünk egy bohóc ST edző tönkrevágta a szezonunkat.
Ahogy én látom nálatok a D és a ST Super Bowl szintű volt és az offense legfontosabb alapkövei is a helyén voltak. Egy OLre és egy biztoskezű TEre voltatok a nagy eredménytől. Én csak az offense-hez nyúltam volna hozzá (Tice helyett valaki öreg róka) és építettem volna egy falat Cutler elé (Long + a Bama guard mondjuk).
Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövő év, szerintem elsőre nem lesz az igazi. Bazzani
Az ő távozása volt az offensehez nyúlás első lépése, sajnos vagy nem sajnos ez az első dominó volt, a folyamat utána életre kelt. Akik Lovie kirúgása után nem akartak maradni azokkal nem tudsz sajnos mit csinálni.
Kicsit olyan érzésem van - bár nem vagyok csak kb két szezon óta NFL és Bears fan -, hogy Chicagoban az elmúlt években eléggé csókos, haveri kör alakult ki a front officeban és az edzői stábban. Az meg ugye sose vezet jóra, ha a haverkodás előbbre van mint a produktum.
Aztán jött Emery, aki szerintem az elkövetkezendő pár évben rendesen gatyába tudja rázni ezt a franchiset. Engem nagyon meggyőzött az eddigi ténykedéseivel, és bízom is benne, hogy látja Trestman-ben azt ami előbbre viheti ezt a bandát. Ha ahhoz az kell, hogy kitakarítsuk a csontvázakat az edzői stábból, hát hajrá, basszunk oda!
több mint 12 éve
Reménykedésről szó sincs. Amíg nálunk marad ez a szar addig mindig lesz két biztos W-tek. Csak arra próbáltam utalni, hogy a kirakózás érdekes dolog. Elég egy elemet szar helyre rakni és máris ott a baj.több mint valószínű hogy az első év nem hoz egyből áttörést, ezért is szeretném ha 2-3 évig hagynák dolgozni (amennyiben nem lesz totális káosz a jövő szezon) mert ennek az átalakításnak kell idő amíg beérik.
Nekünk egy bohóc ST edző tönkrevágta a szezonunkat.
Ahogy én látom nálatok a D és a ST Super Bowl szintű volt és az offense legfontosabb alapkövei is a helyén voltak. Egy OLre és egy biztoskezű TEre voltatok a nagy eredménytől. Én csak az offense-hez nyúltam volna hozzá (Tice helyett valaki öreg róka) és építettem volna egy falat Cutler elé (Long + a Bama guard mondjuk).
Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövő év, szerintem elsőre nem lesz az igazi. Bazzani
Nagyon jó amit leírtál a csapatról, ezek hiányoztak kb egy jobb szerepléshez ÉVEK ÓTA. Sajnos várható volt hogy ha Lovie megy akkor mennek a haverjai is (mondjuk én azt hittem Marinéni lojális a Bearshez de ezek szerint mégsem annyira...) de ebből a posványból (igen,amit a 10-6 jelent 😛 ) muszáj kiszedni a csapatot, mert ha években gondolkodunk akkor Lovie-val a csapat nem felfelé indult volna el, hanem stagnál vagy szép fokozatosan (pl ahogy a D kiöregszik) lefelé. Most ezt lehet hogy felgyorsítja MRI de mellette el is kezdik (remélem) felépíteni egy új Bears gerincét amire lehet alapozni a jövőt.
Egyébként szerintem nektek nemcsak a ST-etek tette tönkre a szezonotokat, de ez itt OFF.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Az egész stábból a két secondary edző ér valamit. A többi mehet a picsába. Toub távozása elég nyilvánvaló volt, miután interjúzott az állásra, ha nem léptetnek elő, általában távozol. Marinelli meglepő, hogy elment DL edzőnek Dallasba, de sok sikert. De Babich, Spencer, Drake hány sikeres játékost nevelt ki 10 év alatt? Lehet mondani Roach-ot, Bellt, és Berriant, oszt csocsi. Ki kellett volna az egész bagázst baszni 5 évvel ezelőtt, nem haverkodni.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Reménykedésről szó sincs. Amíg nálunk marad ez a szar addig mindig lesz két biztos W-tek. Csak arra próbáltam utalni, hogy a kirakózás érdekes dolog. Elég egy elemet szar helyre rakni és máris ott a baj.Nekünk egy bohóc ST edző tönkrevágta a szezonunkat.
Kíváncsi vagyok, hogy mit hoz a jövő év, szerintem elsőre nem lesz az igazi.
több mint 12 éve
...BazzaniNem értek egyet. Itt nem egy biztosítékbeli hiba volt. Nem arról van szó, hogy mittudomén hozni kéne 1 játékost (aka biztosíték) és akkor megoldódott a gond. Az offense-nek komplett rehabilitáción kell átesnie. Csak nem elsősorban játékosok terén, mert vannak itt jó képességű egyedek, hanem pont hogy edző fronton. Ahogy tüsi is mondta, OL és WR edzőből nagyon is jó hogy új jön, mert egyik sem volt épp az erősségünk sem idén, sem úgy általában mostanában. OC dettó. Hát nézzük már meg az idei offenseünket... Pont az lett volna a fos, ha annyi változás történik, hogy Trestman megjött és ennyi elég is.
Az már nyilván más kérdés, hogy jobb embereket hoz-e mint akik voltak, ez majd kiderül, de lényeg, hogy az első lépés(ek) eddig szerintem pontosan azok, amikre szükség volt. (Leszámítva nyilván akik maguktól akartak elmenni, de azzal nem lehet mit csinálni)
több mint 12 éve
Nekem kicsit olyan érzésem van, mint amikor az egyszeri ember elkezd autót szerelni. Elméletileg csak egy biztosítékot kellene kicserlélni, de annyira belelendül, hogy a végén mindent meg akar szervizelni. Kérdés, hogy a végén össze tudja e rakni amit szétbarmolt.látom reménykedsz Bazza, a jövő eldönti hogy igazad van-e, az én véleményem az hogy nem. Akit ki kellett rúgni azt kirúgott, akit elfogadott volna azok elmennek, ezért nem hiszem hogy ő lenne a felelős. Újra kell építeni a csapatot, nem feltétlen az alapoktól, de bizony én úgy látom hogy ahhoz hogy valami még ütősebbet hozz létre bizony le is kell rombolni valamit az előzőből. A túl sok változás persze nem feltétlenül jó, de ha a helyzet így hozza ezt is meg kell tudni oldani.
Itt szerintem csak kis módosításokra lett volna szükség, ehelyett odalettek azok az edzők is akik stabilan tartottak egy részt (Marinéni, Toub).
Nem tennék rá nagy pénzt, hogy megint meglesz a 10-6.
A végén még eegyszer legyőzünk titeket, az mekkora égés!Bazzani
Ja és ne reménykedj 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Na, végre elkezdődött tényleg az offense átalakítása 😊 Rájöttek, hogy OC, WR és OL fronton is talán itt kéne elkezdeni a dolgokat 😊Mindenki, aki bekerül egy új vezetői beosztásba, megpróbálja a saját embereit kulcspzícióba helyezni, mert róluk tudja, hogy mire képesek, mi az amit elvárhat tőlük, és persze tudja, hogy nem szúrják hátba.
Amúgy Trestman persze, hogy bízik a kanadai haverjaiban, velük dolgozott 😊 Bárkit hoztunk volna, a legvalószínűbb, hogy olyanokat hoz, akikkel már dolgozott együtt. 😊
Egyébként Te'o kapcsán 😀
Wait...Trestman's daughters are real right? @Sara_Hanne @chloT94Phil Emery Faux @FauxEmeryfetomy
több mint 12 éve
Az Offense stáb evidens volt, hogy Trestman érkezésével megy. Valaki is elmorzsolt Drakeért vagy Spencerért egy könnycseppet is? Valaki? Senki.Marinelli tény, hogy fájdalmas,ő akart menni, Trestman megtartotta volna. Viszont maradt a DL edző, s maradt a secondaryvel remek munkát végző Jon Hoke és Gilly Byrd. Toub sem akart maradni.
Skip Peete lett az RB coach. Persze kihangsúlyozzák, hogy a Cowboys most futotta történetében a legkevesebbet. Hát az OL ott sem volt valami acélos, meg állandóan szaladtak az eredmény után, meg Murray a fél szezont kihagyta. Amikor Barber még a csúcson volt futottak vagy 5-ös átlaggal. Szóval jah. Meglátjuk.
Mondom nézegessük a Raiders régi staffjét, mert ő is onnan való.
Akkor eddig:
HC: Marc Trestman
OC/OL: Aaron Kromer
RB: Skip Peete
WR: -
TE: -
Assistant OL: -
DC: -
DL: Mike Phair
LB: -
DB: Jon Hoke
S: Gill Byrd
Nickelback: -
ST: Joe DeCamillis
Assitant ST: -
Erőnléti stáb gondolom marad.
Mosónő: Jim néni
több mint 12 éve
Nekem kicsit olyan érzésem van, mint amikor az egyszeri ember elkezd autót szerelni. Elméletileg csak egy biztosítékot kellene kicserlélni, de annyira belelendül, hogy a végén mindent meg akar szervizelni. Kérdés, hogy a végén össze tudja e rakni amit szétbarmolt.Itt szerintem csak kis módosításokra lett volna szükség, ehelyett odalettek azok az edzők is akik stabilan tartottak egy részt (Marinéni, Toub).
Nem tennék rá nagy pénzt, hogy megint meglesz a 10-6.
A végén még eegyszer legyőzünk titeket, az mekkora égés!
több mint 12 éve
Na, végre elkezdődött tényleg az offense átalakítása 😊 Rájöttek, hogy OC, WR és OL fronton is talán itt kéne elkezdeni a dolgokat 😊Amúgy Trestman persze, hogy bízik a kanadai haverjaiban, velük dolgozott 😊 Bárkit hoztunk volna, a legvalószínűbb, hogy olyanokat hoz, akikkel már dolgozott együtt. 😊
Egyébként Te'o kapcsán 😀
Wait...Trestman's daughters are real right? @Sara_Hanne @chloT94Phil Emery Faux @FauxEmery
több mint 12 éve
www.windycitygridiron.com/2013/1/17/3888178/chicago-bears-add-skip-peete-as-running-backs-coachHát ez igen fura...most rúgták ki, mert szutyok volt...remélem, kacsa az egész...
Ami viszont jól esik:
The Bears have parted ways with holdover OC Mike Tice, WRs coach Darryl Drake, and OL coach Tim Holt.
Bates is leves...DeBord, Spencer, Babich szintúgy...
Gyak. Hoke, Phair és Byrd maradt....eddig...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Morrist én nem erőltetném annak ellenére, hogy Tampa2-es....Mel Tucker viszont egy érdekes húzás lenne...kíváncsi lennék, mit tudna egy komolyabb emberanyaggal...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Graham 2 pick után kinyitotta a száját: profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/17/ravens-corey-graham-says-bears-limited-him/Olvastam, hogy megy valahova Dc interjúra, úgy jutott eszembe.
Raheem Morrist hol olvastad Jimmy? Vagy saját gondolat?tüsi91
Graham semmi olyasmit nem mondott, amit eddig nem tudtunk. Ha Big Love elhelyezett valahova a saját kis koordináta-rendszerében, onnen se té, se tova nem mozdultál, vagy csak nagyon nehezen. Az más kérdés, hogy Graham azt a lehetőséget se hálálta meg, amit kapott.
Hétvégén lesz időm, írok egy összefoglalót a pozíciókról a PFF statjai alapján. A QB értékelésük azért elég nagy baromságnak tűnik, megmondom őszintén.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Akkor most konkrétum már Marika eltávja, vagy mi a helyzet? Én eddig csak azt olvastam, hogy "kész a továbblépésre".
több mint 12 éve
Na megnéztem ami fent volt a Bears honlapon a sajttájról: érdekes figura ez a Trestman, ilyen lányokkal már megértem hogy kihullt a haja nagy része 😀Remélem hogy sikerül majd átformálnia ezt a mai Bearst egy olyanná amelyik képes felvenni a versenyt a top10-es csapatokkal, komoly munka lesz... Remélem az előrelépés már drafton meg fog mutatkozni, el kell kezdeni behozni azt a lemaradást amit az utóbbi években felhalmoztunk. Jó lenne ha hagynák dolgozni akkor is ha nem sikerülne jövőre még egy ütőképes alakulatot létrehozni de látszódna a haladás. Az ő munkája igazán 2-3 éven belül érhet be.
Urlacher elvesztése nekem nagyon fájna, nem szeretném másik csapat mezében látni 😕
Marinéninek sok sikert, köszönünk mindent, kíváncsi vagyok hogy aki a helyére jön fel tudja-e majd mutatni ugyanezt a D-teljesítményt amit ő.
Most pláne nehéz lesz kivárni a szeptembert, várom már hogy lássam hová halad ez a történet + jó lesz majd ha mutatják a családi páholyt, nem is kellenek tényleg cheerleaderek 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Graham 2 pick után kinyitotta a száját: profootballtalk.nbcsports.com/2013/01/17/ravens-corey-graham-says-bears-limited-him/Raheem Morrist hol olvastad Jimmy? Vagy saját gondolat?
több mint 12 éve
Se a házasság intézményéről, se erről a pulóverről nem tudok nyilatkozni a jó ízlés határain belül.Sara Hanne, bazzeg, természetesen twitterel, ugye, mi mást tehetne. Követni fogom.... mint egy ragadozóvolt feles 5 percem, még van remény jimmy!
twitter.com/Sara_Hanne
füligjimmy
"The first person to get me this, I will marry.... GO twitter.com/Sara_Hanne/status/288879621901008896/photo/1 "sapka
Kromer egyedül lesz felelős a támadófalért? Ez tetszik. Accountability, ez elhangzott vagy tizenötször. Különösen a legjobb játékosokat küldjük pályára rész ragadta meg a figyelmemet, amikor az ST-ről beszélt. Hester vissza akar vonulni? Jajmár!
Raheem Morris elérhető, ex-Tampa, igazából sose volt DC, bukott vezetőedző, nagy DB guru hírében áll. Ámen?
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Sara Hanne, bazzeg, természetesen twitterel, ugye, mi mást tehetne. Követni fogom.... mint egy ragadozóvolt feles 5 percem, még van remény jimmy!
twitter.com/Sara_Hanne
füligjimmy
"The first person to get me this, I will marry.... GO twitter.com/Sara_Hanne/status/288879621901008896/photo/1 "
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
füligjimmy sok boldogságot az új barátnőddel!jjncaaMegszakad a szívem a vaccpáör csajért, de a szívnek nem lehet parancsolni.
Sara Hanne, bazzeg, természetesen twitterel, ugye, mi mást tehetne. Követni fogom.... mint egy ragadozó
twitter.com/Sara_Hanne
ÓÓóóó, Massive Attack- Paradise Circus, hát még zenéhez is ért a lelkem
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Nekem Chloe jobban bejön... Marinelli állítólag Dallasban köthet ki.