NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Csacsogunk amúgy LB-kről, miközben azért a védelmek (különösen az NFC-ben) nem sokat tettek hozzá a beszélgetéshez. Nyilván sokkal nagyobb a nyomás az irányítókon, de sajna jelenleg minden meccshez úgy kell hozzáálni, hogy 30 pontot kell szerezni.

Kezdődik a Senior Bowl, kíváncsi leszek, kit szimatolnak körbe. Nyilván ez a BPA dolog jól hangzik, támadófalnál először azt döntsük el, hogy zone vagy man, hozunk e még egy védőfalembert (Kawann Short?), mondjuk Paea mellé, hogy combosabbak legyünk futás ellen, ha egyáltalán Melton marad. 2. körre is marad OL, idén a classnak krémje annyira nincs, de a tészta elég vastagnak tűnik.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 922
Egy baráti körrel rendszeresen járunk kivetítős meccs nézésre. Ez 5-6 rendszeresen járó tagot tesz ki és körülbelül 10-12 fő hol jár, hol nem. Tegnap este is a szokásos 5-6 fő jelen volt és egy két beugró csóka. Hát elmondtam a véleményemet ami a következő volt: Colin cimbi meg fog törni a Dome-ban. Pontatlan passzokat várok és a futás nem fog menni,mert az Atlanta arra fog ráállni. Végig a zsebben fogják tartani és ezzel oda lesz a csodalábú kölyök...ha mégis megtudna iramodni...akkor életbe fog lépni az atlantai snickers és össze fogják zúzni. BáróDzsó flekó meg 3ból két meccsen parádézik egyen lapos....hát a laposság szerintem ezen a meccsen fog kiütni. Bár mi vagyok én? Nem értek a lovakhoz.

Vége lett a mérkőzéseknek és közölték velem,hogy ebből csak az utolsó állításom ami igaz. Én sajnálattal közöltem velük,hogy sajnos az sem,mert nem is olyan régen egy lófejű lány azt mondta nekem,hogy megértem. 😀

Ebből le lehet szűrni,hogy egyáltalán nem erre számítottam. Már mind1..így alakult. Hasonlóságot vélek felfedezni a hollók és a mackók között több poszton is. Ezért nekik fogok drukkolni,hogy nyerjék meg. ( Jogosan jöhet a kérdés,hogy mégis miért a NE-et vártam továbbjutónak...hát csak egy üveg whiskym múlott rajta 😀 )
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Gorillának 5-6 is lehet!

kell egy LB, egyértelmű. Emellett félelmetes mennyire TE orientált lett a liga, nézve az NFC döntőt, és most jön a Pats. Szóval első körben kéne 2 LB, 1 TE, és 2 OL ember. sima libakovi470
A Falcons nagyon ott hagyta Davist. Előtte Carlson fingatta meg őket. Szóval ez egy elég komoly taktikai hiba tőlük. Spaeth elkapott volna 90 yardot. Nagyon a zsebben akarták tartani az irányítókat, ami az elején be is jött, csak utána elfelejtettek váltani.

Én mondjuk azt se bánnám, ha Bennett nem 30 elkapással fejezné be a szezont. Hamár megfizettük. Magyarán ha Trestman buktázik, akkor tökmindegy, kit draftolsz.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Gorillának 5-6 is lehet!

kell egy LB, egyértelmű. Emellett félelmetes mennyire TE orientált lett a liga, nézve az NFC döntőt, és most jön a Pats. Szóval első körben kéne 2 LB, 1 TE, és 2 OL ember. sima liba.

Falcons szinte biztosan TE-t húz #88 visszavonulásával az első körben, és Packersnél is kinézhet,akár már az első körben is. Ha az első körben nem húzunk TE-t(remélem) akkor a 2.ban sem arra lőném el a picket.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Ijesztőek vagytok.... 😀Bear
Ne ijedj meg. A nőknek is mindig azt mondom, simogassák meg nyugodtan, nem kell tőle félni.

3-4 centi? Tényleg? Az a dög az egész melldöngetéses, alfahímes dologgal ezek szerint kompenzál. Mik vannak?!

De fociról is beszélve, hát kell egy LB. Nem tudom, Roach-csal mik a tervek, de úgy néz ki ez az option dolog megragad. Mekk Elek még jól is jöhet.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Emery csak el akarja hitetni vele, hogy ennek a csapatnak Ő a legfontosabb láncszeme. Minden megjelenésén elmondja ezt Phil, és Trestman is fröcsögött ettől. Meg kell védeni, köré kell építeni, nem lehet elveszítene, egyben kell tartani blablabla..kovi470
Én 5 éve mondom, hogy akkora lesz a ****om, mint egy gorilláé. Oszt mégse. Emlékeztet a szituáció valamire?füligjimmy
Én meg 15 éves korom óta arra vártam hogy akkora legyen mint egy gorilláé, 5 év találtam meg a megoldást, félbehajtottam.

Tanulság?kovi470
3-4 centi a gorilláé. Részvétem srácokDelete
Tudjuk. Na megyek, Jimmy már zuhanyzik. 😀

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Emery csak el akarja hitetni vele, hogy ennek a csapatnak Ő a legfontosabb láncszeme. Minden megjelenésén elmondja ezt Phil, és Trestman is fröcsögött ettől. Meg kell védeni, köré kell építeni, nem lehet elveszítene, egyben kell tartani blablabla..kovi470
Én 5 éve mondom, hogy akkora lesz a ****om, mint egy gorilláé. Oszt mégse. Emlékeztet a szituáció valamire?füligjimmy
Én meg 15 éves korom óta arra vártam hogy akkora legyen mint egy gorilláé, 5 év találtam meg a megoldást, félbehajtottam.

Tanulság?kovi470
3-4 centi a gorilláé. Részvétem srácok

több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan

Tanulság?kovi470
Ha kitartó vagy, az álmaid valóra válnak?

Szeretném újra beírni, amit az option irányítók jövőjéről gondolok, de most hirtelen nagyon okoskodónak tűnnék. És van még hátra 3 negyed. füligjimmy
Néha a szemed előtt a megoldás, csak szarul állsz hozzá.kovi470
Ijesztőek vagytok.... 😀

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve

Tanulság?kovi470

Szeretném újra beírni, amit az option irányítók jövőjéről gondolok, de most hirtelen nagyon okoskodónak tűnnék. És van még hátra 3 negyed. füligjimmy
Néha a szemed előtt a megoldás, csak szarul állsz hozzá.

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve

Tanulság?kovi470

Szeretném újra beírni, amit az option irányítók jövőjéről gondolok, de most hirtelen nagyon okoskodónak tűnnék. És van még hátra 3 negyed.

- Abe Simpson
több mint 12 éve

Tanulság?

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Én 5 éve mondom, hogy akkora lesz a ****om, mint egy gorilláé. Oszt mégse. Emlékeztet a szituáció valamire?

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Emery csak el akarja hitetni vele, hogy ennek a csapatnak Ő a legfontosabb láncszeme. Minden megjelenésén elmondja ezt Phil, és Trestman is fröcsögött ettől. Meg kell védeni, köré kell építeni, nem lehet elveszítene, egyben kell tartani blablabla..

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
A maradék három hc-prospect-el találkozott és beszélt is. Mielőtt még kiválasztották volna a befutót. Legalábbis én így olvastam.
több mint 12 éve
Nálunk se lenne hátrány egy MLB, Alec Ogletree nem tűnt rossznak a bowl meccsen...😊 20. pick környékén érdekes lesz a helyzet...Go Vikings!
Ogletree-vel is az a baj, hogy pont ezen a két helyen gyakorlatilag ki lenne húzva a méregfoga. A pályán van 1000 snap-et, abből 540 coverage, 15 meg blitz, hát az túró.

Na, Urlacher 726 snap, 57 pass rush, 403 coverage, Brinkley 894 snap 57 pass rush, 456 coverage

Most nem értem, találkozott Trestmannal, mielőtt bejelentették, hogy fel van véve? Jól tették, szia, ő az új edző, most fogjuk felvenni. A nevem Jay Cutler, és cukorbeteg vagyok. Szia Jay!

- Abe Simpson
több mint 12 éve
az öreg Jay: Bears QB Jay Cutler played a small part in Chicago's HC interview process, meeting with Marc Trestman before he ultimately was hired.

tavaly Marshall-r rendelte ide, idén Trestmant 😀

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Go Vikings! Minnesota Vikings 2 559 — Bowl Winner
Nálunk se lenne hátrány egy MLB, Alec Ogletree nem tűnt rossznak a bowl meccsen...😊 20. pick környékén érdekes lesz a helyzet...

http://www.youtube.com/watch?v=8vGskTXt6LM
http://www.youtube.com/watch?v=w9KGzIexZu0
több mint 12 éve
Burfict sarki kocsmából érkezett a kombájnra, nem azért nem draftolták, mert hülye. Amúgy lehet nagy tacklegyár, a rájátszásba került csapatok közül a Bengals LB sora a leggyengébb. Top10-nek mondták anno őt is, Kuechly játékát azért meg se közelíti. Na, nekünk egy ilyen kaliberű kölyök kéne.

Wright és conte szépen csendben a liga legmegbízhatóbb safety párosává nőtte ki magát. Pedig Conténak idén elég sok gondja volt a bírókkal, és a szeon második felében a liga legjobb futói jöttek vele szembe.

Arthur Brown neve még felmerülhet, a Kansas State cover2-t védekezik, de azért itt Adrian Peterson fog szembejönni évente kétszer. Ha 235 körül mérlegel, és mondjuk a bench press számai is jók lesznek, az biztos sokat dob majd az "értékén". Az Oregon azért elég simán átrohant rajtuk. A Baylor is, a fél házam feltettem volna, hogy nem lesz meg nekik a veretlen szezon.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bears make Jon Hoke (DB) and Mike Phair (DL) moves official in terms of them staying. Assistant defensive backs coach Gill Byrd gone

#Bears announce assistant DB/safeties coach Gill Byrd will not return.

Amúgy, ha draftolni kellene vkit Urlacher helyére, akkor Minter mennyire jelentene jó megoldást? 4-3 MLB és a mi vélhetően alkalmazott defense sémánkba illene? Vélemények a hozzáértőktől?
Persze kérdés, h első körben túl korai, míg 2.körben vélhetően már nem lenne elérhető, de elvi síkon?soma80
Nekem úgy tűnt, hogy a figura elég jól szerel, de nem tudom, hogy elég gyors lesz-e az NFL-ben (vonaltól vonalig). Az LSU LB-k különben sem akkora ászok profi szinten, bár ez nem jelent semmit (Sheppard is kikupálódott). Coverage-ben sem lenne könnyű az élete...
Mondjuk mindenkinél felmerülnek ezek kérdésként a sztár-prospectek kivételével...aztán ott is lehet bust (Curry).

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Byrd maradhatott volna. Korrekt játékost nevelt Wrightból és Conteból is.

Rusty Jones az erőnlétért felelős edző pedig visszavonult.
több mint 12 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Ez sokat elárul egy emberről....az is ha megsz*patták, és az is, ha hazudott...mindenhogy gáz...ráadásul marha szutyok volt a Bama ellen...a szezon elején láttam két meccsen, nagyon meggyőzően teljesített...no de a Bama ellen is kellett volna vmit tenni...Bear
Persze, nem véletlenül találták ki a redflageket, jogos, hogy számításba veszik. Az én "gondom", hogy túlzottan is. Mivel elsősorban az számít, hogy hogyan játszik. Az ilyen kifejezetten nevetséges, mint ami Bőrfikttel volt. Első körös prospect, majd 1 évvel később udfa lesz. Aztán persze nagy meglepetésre 130 szereléssel indítja a karrierjét.. 😊 btw nemtom te'o mennyire jó játékos, csak annyit akartam mondani ezzel, hogy nevetséges, hogy sokszor teljesen leszarják, hogy mit tud valaki a pályán, csak mert csinál egy hülyeséget, vagy akármi hasonló.
több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Bears make Jon Hoke (DB) and Mike Phair (DL) moves official in terms of them staying. Assistant defensive backs coach Gill Byrd gone

#Bears announce assistant DB/safeties coach Gill Byrd will not return.

Amúgy, ha draftolni kellene vkit Urlacher helyére, akkor Minter mennyire jelentene jó megoldást? 4-3 MLB és a mi vélhetően alkalmazott defense sémánkba illene? Vélemények a hozzáértőktől?
Persze kérdés, h első körben túl korai, míg 2.körben vélhetően már nem lenne elérhető, de elvi síkon?
több mint 12 éve
Csak nem értem tudod,hogy attól még amit a magán életében csinált...az miért hathat ki ennyire...attól ő még ugyanolyan jó a pályán. :/ Süsü
Egyetértek, én nem is szoktam ilyenek miatt leírni játékosokat lásd tavaly Bőrfikt. 😊 De sajnos attól még ez sajnos így működik :/fetomy
Ez sokat elárul egy emberről....az is ha megsz*patták, és az is, ha hazudott...mindenhogy gáz...ráadásul marha szutyok volt a Bama ellen...a szezon elején láttam két meccsen, nagyon meggyőzően teljesített...no de a Bama ellen is kellett volna vmit tenni...Bear
Hát,ha draftolnánk és az első évében..3ból két meccsén szenzációsan játszana, egyen meg csak csak elmegy szinten én belemennék,mert máris többet tett hozzá,mint urli bátyó az idei teljesítménye alapján.Süsü
Engem jobban foglalkoztat, hogy van e benne elég kakaó, hogy vonaltól vonalig játsszon a nagyfiúk között. Tavaly Kendricks volt az én emberem, őt sokkal robbanékonyabbnak tartom nála. Jefferyt választottuk, sztem nem döntöttünk rosszul, de kicsit olyan semmilyen volt a draft. Tényleg jönnek a statok.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 922
Csak nem értem tudod,hogy attól még amit a magán életében csinált...az miért hathat ki ennyire...attól ő még ugyanolyan jó a pályán. :/ Süsü
Egyetértek, én nem is szoktam ilyenek miatt leírni játékosokat lásd tavaly Bőrfikt. 😊 De sajnos attól még ez sajnos így működik :/fetomy
Hát,ha draftolnánk és az első évében..3ból két meccsén szenzációsan játszana, egyen meg csak csak elmegy szinten én belemennék,mert máris többet tett hozzá,mint urli bátyó az idei teljesítménye alapján.
több mint 12 éve
Ez sokat elárul egy emberről....az is ha megsz*patták, és az is, ha hazudott...mindenhogy gáz...ráadásul marha szutyok volt a Bama ellen...a szezon elején láttam két meccsen, nagyon meggyőzően teljesített...no de a Bama ellen is kellett volna vmit tenni...

No.1. Bears