NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Ha Hayes netán nem hadra fogható, jöhet JT Thomas. Ha Big Toe sem játszik az gáz, mert marad Paea, Collins, a héten visszaigazolt Okoye. Alighanem, akkor Izzy sokat lesz belül. Ha Izzy sokat lesz belül, marad Wootton és Peppers (ő is indul majd belülről) endnek. Akkor lehet, hogy az Ozozugwu vagy hogy írják srácot is megismerjük a pályán. Sok a ha, de lehet belőle valóság is.

S ki a pöcsöm játszik majd safetyt ha netán Wright - Conte duóból az egyik kiesik? Walters?
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Most olvastam a profootballmagazin.hu-n, hogy Cuttler középső térdszalagja meghúzódott, de tudja vállalni a játékot.laccoo74
Ajánlott olvasmányok továbbá:
 www.chicagobears.com/index.html
 www.windycitygridiron.com/
 www.nfl.com/
 sportsillustrated.cnn.com/nfl/
picidzé
Az egyik legfontosabb szerintem a  www.twitter.com
Rengeteg friss információ-morzsát lehet itt találni.
több mint 13 éve
picidzé Chicago Bears 532
A védelemből hiányzik: Lach, Mekk Elek, Melton, Jennings. Kérdéses: Hayes, Big Toe. Aaaaaz igen
füligjimmy
Megesznek reggelire.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
jó ez a hsz csak nem írtál számlaszámot 😛

ha ez olyan lesz mint a bounty-rendszer akkor hajlandó vagyok Rodgers sisakjáért( lehetőleg fejjel együtt, de lehet mellette is nem számít 😀 ) felajánlani egy jelentékeny összeget 😊davemayer
Ne a kifogásokat keresd, a lóvét add! Úgyis itt a karácsony, és én például a dupla anállal is úgy vagyok, ha be kell vállalni, akkor inkább adjuk, mint kapjuk. Csak nem biztos, hogy Cutler térde jó állapotban lesz, oszt a csapat inkább szépen lehasal, és reménykedik, hogy a másik fél gyengéd lesz. Fizikum kell ám ehhez a társasjátékhoz.

A védelemből hiányzik: Lach, Mekk Elek, Melton, Jennings. Kérdéses: Hayes, Big Toe. Aaaaaz igen

Aaron Rodgers

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
Most olvastam a profootballmagazin.hu-n, hogy Cuttler középső térdszalagja meghúzódott, de tudja vállalni a játékot.laccoo74
Ajánlott olvasmányok továbbá:
 www.chicagobears.com/index.html
 www.windycitygridiron.com/
https://static.www.nfl.com/image/upload/f_auto,q_auto,dpr_2.0/league/r9llxmbto8ktuqanwiq5
NFL.com | Official Site of the National Football League
The official source for NFL news, video highlights, fantasy football, game-day coverage, schedules, stats, scores and more.

sportsillustrated.cnn.com/nfl/

több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 15 320 — "Grammar maci"
A megfelelő személy felé irányítjátok a csodálatotokat. A következő lépés a fizetésetek 10 százalékánál nem kisebb összeg felajánlása. A spirituális vezetőknek is kell enni.

Aaron Rodgersfüligjimmy
jó ez a hsz csak nem írtál számlaszámot 😛

ha ez olyan lesz mint a bounty-rendszer akkor hajlandó vagyok Rodgers sisakjáért( lehetőleg fejjel együtt, de lehet mellette is nem számít 😀 ) felajánlani egy jelentékeny összeget 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A megfelelő személy felé irányítjátok a csodálatotokat. A következő lépés a fizetésetek 10 százalékánál nem kisebb összeg felajánlása. A spirituális vezetőknek is kell enni.

Aaron Rodgers

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 13 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Most olvastam a profootballmagazin.hu-n, hogy Cuttler középső térdszalagja meghúzódott, de tudja vállalni a játékot.
több mint 13 éve
Ne tévesszen meg sankit a nevel alatt a Patriots fan felirat, még régen, amikor regeltem az nfl.hu-n, akkor kezdett érdekelni ez a remek játék, és én is mint sokan mások, az akkor legnépszerűbb csapatnak kezdtem szurkolni.Remélem, ezért senki nem fog megkövezni.Aztán átalakult az oldal, és úgy maradt a dolog, és nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni.Amúgy nekem a kedvenc játékosom a kicker Robbie Gould.laccoo74
Beállítások oldalon szabadon átírható a rang.ChesterPapa
Köszönöm a helpet!
több mint 13 éve
ChesterPapa Chicago Bears 124 — Bears fan
Ne tévesszen meg sankit a nevel alatt a Patriots fan felirat, még régen, amikor regeltem az nfl.hu-n, akkor kezdett érdekelni ez a remek játék, és én is mint sokan mások, az akkor legnépszerűbb csapatnak kezdtem szurkolni.Remélem, ezért senki nem fog megkövezni.Aztán átalakult az oldal, és úgy maradt a dolog, és nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni.Amúgy nekem a kedvenc játékosom a kicker Robbie Gould.laccoo74
Beállítások oldalon szabadon átírható a rang.
több mint 13 éve
Ne tévesszen meg sankit a nevel alatt a Patriots fan felirat, még régen, amikor regeltem az nfl.hu-n, akkor kezdett érdekelni ez a remek játék, és én is mint sokan mások, az akkor legnépszerűbb csapatnak kezdtem szurkolni.Remélem, ezért senki nem fog megkövezni.Aztán átalakult az oldal, és úgy maradt a dolog, és nem tudom, hogy lehetne ezen változtatni.Amúgy nekem a kedvenc játékosom a kicker Robbie Gould.
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...soma80
Én? Mikor? 😀 Én se merem felvállalni 😛

több mint 13 éve
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...
soma80
Ilyeneket én is tudok: Checkdown pass, zone blitz, stunt, double anal, ticetakaroggy, regression test, horsecollar tackle.

De az én koromban már néha keverem a dolgokat.
picidzé
A legutóbbi két meccsről a vastaggal kiemelt rész megfelelő jellemzés. 😀 😀
több mint 13 éve
Én is csak amatőr kívülálló vagyok. Jimmy, Tüsi, Delete olyan szakszavakat szoktak bedobni, h csak pislogok...
soma80
Ilyeneket én is tudok: Checkdown pass, zone blitz, stunt, double anal, ticetakaroggy, regression test, horsecollar tackle.

De az én koromban már néha keverem a dolgokat.

több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam. laccoo74
Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊) promax
Köszi, nagyon rendes vagy, de én tényleg csak műkedvelő vagyok.....😊 A többiek felsorolásával viszont egyetértek, ők valóban vágják a dolgokat.csi77

Mostani meccsen kiderül, h a srácok mennyire akarják Loviet és csapatát jövőre is edzőjüknek tudni...
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 9 180 — Bears & Illinois fan
Nem szoktam ide írni, mert sajnos olyan mélységében nem értek a focihoz, mint ti, ezért csak annyit mondanék a hétvégével kapcsolatban, hogy 😀A BEARS!Köszönöm, hogy megírhattam. laccoo74
Köszi a szurkolást! Tényleg hihetetlenül vágja itt a témát Tüsi, jimmy, Soma, Dave, Delete, Csi, pici stb... Csak lesek én is általában és figyelek. (Meg csodálom a Mestereket😊) promax
Köszi, nagyon rendes vagy, de én tényleg csak műkedvelő vagyok.....😊 A többiek felsorolásával viszont egyetértek, ők valóban vágják a dolgokat.

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
#Bears LB Geno Hayes, RB Michael Bush and DT Matt Toeaina will be questionable.

Ők kérdésesek, szóval szerintem össze lesznek toldozva-foltozva vasárnapra.
több mint 13 éve
Ó baze...nem tesz jót a vizsgaidőszak a memóriámnak... 😀
több mint 13 éve
Dcsicsak: Hester már a Vikings ellen is játszott... Anyáztuk is lendületesen.

Bennett out, hát ennek nem örülök. Vélhetően a Packers ugyanúgy végig duplázza Marshallt, mint ősszel. Akkor szinte tökéletesen csinálták, igaz BM kezében maradt egy TD így is.
AJ-n sok múlhat, a Vikings ellen nem mondom, hogy elment rajta, de vastagon benne volt a vereségbe. Maradt Hester, Weems. Hester sohasem volt jó elkapó, de pár éve legalább voltak jó meccsei... Persze egy TE sem ártana, de hát van Davis.
A kulcskérdés, hogy tudsz-e végre konstansan futni. Használd Fortet, tömd labdával, a csávó elkapni is tud, jöjjön Bush, daráljunk. Cutler is ki tudja milyen állapotba van.

Melton hiánya azért gáz, mert ő szinte az egyetlen, aki belülről nyomást tud gyakorolni az irányítóra. Paeatól én többet vártam, többiek jó munkásemberek. Remélem legalább a Packers nem fut keresztül rajtunk.

Jones, Cobb, Jennings. Tillman OK, Hayden... pfff hát jó matchup a Packersnek.

Safety meg van 3 a rosteren...
több mint 13 éve
Hesterrel mi a rák van? Róla nem nagyon láttam semmit. Tiszta már?dcsicsak
Remélem igen, mert hiába szar idén, akkor sincs már ép kézláb elkapó a csapatban.
több mint 13 éve
Hesterrel mi a rák van? Róla nem nagyon láttam semmit. Tiszta már?
több mint 13 éve
Tim Jennings, Earl Bennett, Brian Urlacher all ruled out for Sunday.

#Bears DT Henry Melton and DE Shea McClellin will both be listed as doubtful for Sunday.

Szép. Mind a Front seven, mind a secondary elég szegényes lesz...
több mint 13 éve
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Boltok, Üzletek - Egyéb témák | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Pontot tettem a végére, és azt is belevette a linkbe. Most jó.
több mint 13 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?Süsü
Mint mindennek ennek is van saját topikja:  bowl.hu/forum/egyeb_temak/boltok_uzletek.
Én is rengetegszer gondolkodtam már, hogy rendeljek vmi Bearses cumót, de itthon is elég nehéz a vásárlás, nemhogy még kintről látatlanban.

Na még 48 óratüsi91
Köszönöm Tüsi,de azt írja ki a linkre kattintva,hogy hibás paraméter. :/
több mint 13 éve
Valaki rendelt már közületek az NFL Shop-ból?Süsü
Mint mindennek ennek is van saját topikja:  bowl.hu/forum/egyeb_temak/boltok_uzletek.
Én is rengetegszer gondolkodtam már, hogy rendeljek vmi Bearses cumót, de itthon is elég nehéz a vásárlás, nemhogy még kintről látatlanban.

Na még 48 óra