Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Ha a mérkőzést nem tudom megnézni élőben éjszaka, tud valaki valamilyen lehetőséget, linket, ahol megnézhetném majd hétfő reggel, vagy bármikor? Köszi!
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Most jó lenne, ha Jeffery játszana. Hestert én 0-ra tartom elkapóként. 5 routet nem lehet rábízni. Meg egyszerűen fél vagy nem tudom, de egy ütközést nem vállal be. Inkább hasra dobja magát, ha közeledik egy védő... Pedig az ő sebességével és cselezőképességével WR screeneknél, slantnél, sima underneath passzoknál a pálya közepén stb. igencsak veszélyesek lennénk. De hát nem. Bennettet viszont erőletetni kell passzjátékoknál.
Viszont Ticetól én nem várok semmi jót... Itt van ez a muksó bő 2 éve, és még mindig ott tartunk pass protban, mint mikor idejött. Mondjuk Bates munkájának pozitívumai sem világítanak a képünkbe.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Igen, ezért is lesz nagyon érdekes ez a meccs mert én is Marshall kettőzését várom. Helyette újra elő kell venni Fortét aki az ilyen szituációkban képes 150 összyard felett is produkálni, a sima screeneket kellene erőltetni az irányába. A lényeg hogy Cutler a legkevesebb ütéssel (értsd max 1-2) élje túl a meccset, ha ehhez az kell hogy fussunk ill sok rövid passz legyen akkor ez kell de most én 7-1nél nem kockáztatnám egy W-ért a további 4-5 W-t amit Cutlerrel meg tudunk szerezni. Nélküle meg tavaly láttuk mi volt ugyebár, bár most Campbell és Marshall lehet képes lenne legalább a felét hozni annak amit Cutlerrel. Nálam a QB védelme most az eredménynél is fontosabb mert ebben a szezonban ha elkerüljük a sérüléseket akkor PO-csapat lehetünk. Persze az ott elfoglalt helyünket nézve egyáltalán nem mindegy hogy itt nyerünk-e vagy nem, de ha súlyozni kellene akkor ebből a szempontból a 49ers elleni következő lesz a fontosabb. Bár ott tényleg nem sok esélyt látok a W-re, megleptek már minket nézőket az aranyásók érdekes vereséggel (Vikes pl).davemayer
Az ismét egy érdekesebb kérdés, hogy ezek a rövidpasszos játékok miért nem mennek. Mert a Panthers ellen jött 3 slant egymás után, de se előtte, se utána nem működött, szal nem Rivera taktikázta el magát, gyakorlatilag otthagyta a gyenge pontunkat. A Titans ellen két slant repült Bennett felé, egy inside a földben kötött ki, egy outside majdnem pick lett. Nyilván Cutler ebben nem a legjobb (egyszer olvastam egy nagyon jó megjegyzést vele kapcsolatban, ő nem passzol, hanem dob), de nem elsőbálozó se ő, se Bennett. Megkönnyítené a saját életét, ha ezeket legalább fele-fele arányban megdobná.

Matt Schaub

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 405 — 49ers GM
Ahogy közeledik a meccs időpontja úgy leszek egyre idegesebb. Ez egy csúcsderbi lesz, remélem a játékunk is olyan lesz mert akkor az év meccse lehet. De jó lenne valahogy nyerni, bár ehhez már egy hibázó Texans is kell szvsz. Futásuk ellen nagyon kell készülni, meg kéne őket állítani, levegőben verhetőbbeknek érzem őket. Ha a futásuk működni fog akkor vége.davemayer
Abszolút egyetértek. Szezon előtt azt mondogattam. Melton robbantani fog.... hát, eddig ez rózsapatron. Titans úgy eltakarította, nem is írok rá hasonlatot. Szerencsére a két corner a ligában is egyedeülálló szezont fut, Roach akárkit leradíroz egyelőre (ha megnyeri a párharcait Daniels ellen, nyertünk) Marinelli szabadjára engedte a benne szunnyadó Buddy Ryant, és szélen jók vagyunk. De Meltonnak brutál szezonja van. Paea még nagyon zöld, Collins, Okoye nem véletlenül minimum szerződésűek. Most ismét azt hallani, hogy a Texans OL jobb oldala cserékből áll, eddig még soha nem sikerült kihasználni, talán majd most.

Viszont a védelmük közepe úgy néz ki hiányozni fog. Cushing kidőlt ugye a szezonra, most a kezdő NT is megsérült, ha minden igaz. Phillips azt mondta, Marshallt végig duplázzák, hát ez felhívás keringőre. Remélem Tice nem szarja össze a gatyáját, és Fortét tömi labdával. Vagy Marshallt hagyják egy az egyben mégis, vagy Fortére egy LB-t állítanak coverben. Namost a futók közül szerintem ő futja a legjobb wheel route-ot, de tökmindegy, hogy seam, vagy stab, legyen bármi, keresd a labdával őt, és KELLEN DAVIST. Nem lehet tökölni!!! Egész héten egy stopperral a kezemben álltam volna, a varázsszám: 2,7 másodperc. Ennyi idő van a zsebben. Ha Wattot ki is kapcsolják állandó duplázással (jah), valakinek akkor is meg kell oldania egyedül egy kurva blokkot, hát az nem fog sikerülni sajnos. Viszont a B gap futásaink ülni fognak, Carimi egy az egyben le tud dózerolni akárki.

Matt Schaubfüligjimmy
Ha ezt mondta, akkor tuti nem így lesz. 😊 Egyébként mondjuk Johnathan Joseph az egyik CB abból az 5-ből, aki kb. egyedül le tud venni egy Marshall-szintű elkapót a pályáról.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
Igen, ezért is lesz nagyon érdekes ez a meccs mert én is Marshall kettőzését várom. Helyette újra elő kell venni Fortét aki az ilyen szituációkban képes 150 összyard felett is produkálni, a sima screeneket kellene erőltetni az irányába. A lényeg hogy Cutler a legkevesebb ütéssel (értsd max 1-2) élje túl a meccset, ha ehhez az kell hogy fussunk ill sok rövid passz legyen akkor ez kell de most én 7-1nél nem kockáztatnám egy W-ért a további 4-5 W-t amit Cutlerrel meg tudunk szerezni. Nélküle meg tavaly láttuk mi volt ugyebár, bár most Campbell és Marshall lehet képes lenne legalább a felét hozni annak amit Cutlerrel. Nálam a QB védelme most az eredménynél is fontosabb mert ebben a szezonban ha elkerüljük a sérüléseket akkor PO-csapat lehetünk. Persze az ott elfoglalt helyünket nézve egyáltalán nem mindegy hogy itt nyerünk-e vagy nem, de ha súlyozni kellene akkor ebből a szempontból a 49ers elleni következő lesz a fontosabb. Bár ott tényleg nem sok esélyt látok a W-re, megleptek már minket nézőket az aranyásók érdekes vereséggel (Vikes pl).

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ahogy közeledik a meccs időpontja úgy leszek egyre idegesebb. Ez egy csúcsderbi lesz, remélem a játékunk is olyan lesz mert akkor az év meccse lehet. De jó lenne valahogy nyerni, bár ehhez már egy hibázó Texans is kell szvsz. Futásuk ellen nagyon kell készülni, meg kéne őket állítani, levegőben verhetőbbeknek érzem őket. Ha a futásuk működni fog akkor vége.davemayer
Abszolút egyetértek. Szezon előtt azt mondogattam. Melton robbantani fog.... hát, eddig ez rózsapatron. Titans úgy eltakarította, nem is írok rá hasonlatot. Szerencsére a két corner a ligában is egyedeülálló szezont fut, Roach akárkit leradíroz egyelőre (ha megnyeri a párharcait Daniels ellen, nyertünk) Marinelli szabadjára engedte a benne szunnyadó Buddy Ryant, és szélen jók vagyunk. De Meltonnak brutál szezonja van. Paea még nagyon zöld, Collins, Okoye nem véletlenül minimum szerződésűek. Most ismét azt hallani, hogy a Texans OL jobb oldala cserékből áll, eddig még soha nem sikerült kihasználni, talán majd most.

Viszont a védelmük közepe úgy néz ki hiányozni fog. Cushing kidőlt ugye a szezonra, most a kezdő NT is megsérült, ha minden igaz. Phillips azt mondta, Marshallt végig duplázzák, hát ez felhívás keringőre. Remélem Tice nem szarja össze a gatyáját, és Fortét tömi labdával. Vagy Marshallt hagyják egy az egyben mégis, vagy Fortére egy LB-t állítanak coverben. Namost a futók közül szerintem ő futja a legjobb wheel route-ot, de tökmindegy, hogy seam, vagy stab, legyen bármi, keresd a labdával őt, és KELLEN DAVIST. Nem lehet tökölni!!! Egész héten egy stopperral a kezemben álltam volna, a varázsszám: 2,7 másodperc. Ennyi idő van a zsebben. Ha Wattot ki is kapcsolják állandó duplázással (jah), valakinek akkor is meg kell oldania egyedül egy kurva blokkot, hát az nem fog sikerülni sajnos. Viszont a B gap futásaink ülni fognak, Carimi egy az egyben le tud dózerolni akárki.

Matt Schaub

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ahogy közeledik a meccs időpontja úgy leszek egyre idegesebb. Ez egy csúcsderbi lesz, remélem a játékunk is olyan lesz mert akkor az év meccse lehet. De jó lenne valahogy nyerni, bár ehhez már egy hibázó Texans is kell szvsz. Futásuk ellen nagyon kell készülni, meg kéne őket állítani, levegőben verhetőbbeknek érzem őket. Ha a futásuk működni fog akkor vége.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Én úgy vagyok vele, hogy ha a köv. kettőből egyet fogunk, nekem az már untig elég...
A szezon elején, ha vki azt mondja, h félidőnél 7-1...azonnal aláírjuk...ennyire kiegyensúlyozott ligában már az első héten tudod, h max. 1-2 csapat kivételével min. 4szer ki fog kapni a kedvenc csapatod...és az egál győzelem-vereség mutató kevés...na nekünk már az egál win-loss, vagyis 4-4 tökéletesen elég lenne(szerintem)...11-5
Valóban inkább most kenjék el a szánkat, mint januárban...nyilván azt szeretném, h nyerjünk, de nem dől össze a világ, ha betli...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
Remélem tud várni 1-2 napot az a kölök, Tillman kell a W-hez. kovi470
Nem értek egyet, egy görcsös játékosnál rosszabb nincs. A következő hetekben nagyobb szükség lesz rá.

Most ne kövezzetek meg, de én zakót várok és nem is bánnám annyira. Attól tartok, ha nyerünk, az a fejekbe szállhat és később ráb@szhatunk. Ha egy idejében érkező, egyébként vállalható vereséget szenvedünk, az talán a playmakereket is a hibák kiküszöbölésére kényszeríthetik (amiből azért nincs hiány).
Persze nem mondom, hogy haragudnék, ha nyernénk, mert azért erődemonstrációnak sem lenne utolsó, de én abszolút nem várom el. A puskaport majd dec-januárban kell ellőnünk. A gurulós fociban sem az nyeri a vb-t aki a csoportmeccseken 14 gólt lő és fülén viszi a labdát, hanem aki az utolsó 3 meccset megnyeri....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kicsit én is böngésztem a Texans statisztikáit. Hát nem billent át a mérleg nyelve hozzánk. Azt még eltudom képzelni, hogy a defense képes megállítani a Texanst, bár a Carolina elleni meccs nem ezt mutatta. Hosszú Texans driveokra számítok, de az RZben jó a defense.

Offense részről sokkal borúlátóbb vagyok. Mivel fogjuk mi térdre kényszeríteni a Texans D-t? Először is a földön. Ha Tice ismét túl okos lesz, és elkezd passzoltatni eszetlenül, akkor Cutler olyan verésbe részesül, hogy még nekünk is fájni fog.

A kulcs viszont az, hogy ne kerüljünk hátrányba. Mert ha nekünk kell futni az eredmény után, akkor ebből sima vereség lesz.
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
"@peanuttillman: Baby is coming Monday don't worry I'll be there Sunday."

Eddig minden jól halad a 'baba-ügyben' 😊
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
A Nagy Kopasz az NFC DPotW.
 espn.go.com/blog/chicago/bears/post/_/id/4679981/urlacher-latest-to-earn-nfc-defensive-honor

Teljesen megérdemelten szerintem, bár csak 2 meccset néztem.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
nfl.com-on a "Super Bowl matchup?" címen van a meccsről egy előzetes elemzés. A végén mondjuk elhangzik a "Mike Tice is an outstanding football man", vagy valami hasonló, amitől erősen köhögnöm kellett.

Watt munkáját a 4. hét óta figyelem, hát...jó sok futást kérnék szépen ettől a kiváló futballedzőtől, de hát mit értek én a lovakhoz.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
4,27 yard és igen.dcsicsak
Ebben a statisztikában szerintem benne van minden. Mert néhány extrém szituációt leszámítva ilyenkor azt csinálsz, amit szeretnél. Erre 4,2 yard.... siralmas. Gondolom ebben már benne vannak a büntetések is. Ez a támadófal egy újonc edzővel... mintha Trabant kasztniba raknál egy Ferrari motort, oszt Baumgartner Zsoltit ültetnéd a volánhoz.

Matt Schaub

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ha ennyit fejlődnénk, már egy stabil, megbízható támadóegységünk lenne. Harmadik kísérletek? A Bears sztem az egyik legszarabb a ligában az első kísérleteknél. A Texans kerek 4 yardos átlaggal fut, ami elég közepes manapság. Mégis ragaszkodnak hozzá, talán megvan az oka. Schaub se produkál csillagászati számokat, de pl. a labdát sokkal jobbal elosztják, és minő meglepetés, 18 sack mínuszban vannak.
füligjimmy
4,27 yard és igen.
több mint 12 éve
Tillman kihagyhatja a meccset ha akkor szül a felesége... Nagyon nem kéne. Remélem tud várni a sorára a gyerek 😀Delete
amilyen formában van reptében elkapja és visszahordja az "end zone-ba" 😀

még jó hogy nincs olyan gólöröme mint Gronknak 😀 😀 😀

komolyra fordítva a szót remélem én is hogy azért még vár egy kicsit és tiszteli a gamedayt. Egész eddig úgy voltam vele hogy kikapunk de azért a Texansnak is bejöhet egy betli, főleg idegenben. Remélem leadják, nekünk jobban kell 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Remélem tud várni 1-2 napot az a kölök, Tillman kell a W-hez.

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Tillman kihagyhatja a meccset ha akkor szül a felesége... Nagyon nem kéne. Remélem tud várni a sorára a gyerek 😀

több mint 12 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
No igen, 2006-ban is jól álltunk pontokkal, pedig akkor a Sex Cannon szórta a labdát az ellenre. Visszasírjuk azt a falat, és azt a konzisztens futójátékot.

Matt Schaubfüligjimmy
Egy dologban viszont nagyot fejlődött a Bears Off: sokkal jobban vigyáz a labdára. Ha képesek lesznek továbbra is így limitálni a GA-eket és a kieső Def. TD-ket pótolni (szvsz lehetetlen ezt a szintet tartani) - momentum nélkül, a maguk erejéből karcolni, akkor legitim (Liga TOP5) SB contender csapatot tisztelhetünk a Bears-ben.
Egyelőre a Def. nem is engedte, hogy ez kiderülhessen; senkinek fogalma sincsen erről a tényezőről, csak sejtései, reményei.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Nyerni fogunk!
több mint 12 éve
Gondoltam kicsit utánaböngészek a Texans statisztikáinak, hamár a szerzett pontok szóba kerültek.
Texans
Szerzett pontok: 29.6
Yard/meccs: 371.8 (passzolt:233.8, futott:138.)
Támadó snapek száma: 544
Megoldott 3. kísérletek: 51/115
Labdabirtoklás: 35m.12s

Arian Foster: 192 c / 770 y; 12 elk/77 y = 11 TD
Matt Schaub: 249/198 (63,9%) 12 TD, 4 INT 10 sack
Andre Johnson: 42/562 2 TD
Owen Daniels:37/478 5TD

Bears
Szerzett pontok: 29.5
Yard/meccs: 324.4 (195.9 passzolt, 128.5 futott)
Támadó snapek száma: 509
Megoldott 3. kísérletek: 44/109
Labdabirtoklás: 32m: 22 s

Matt Forte: 107 c / 539 y; 20 elk/ 179 y = 3TD
Jay Cutler : 144/241 (58.8%) 12 TD 8 INT 28 sack
Brandon Marshall: 59/796 7 TD
Earl Bennett: 16/178 0 TD

Ha ennyit fejlődnénk, már egy stabil, megbízható támadóegységünk lenne. Harmadik kísérletek? A Bears sztem az egyik legszarabb a ligában az első kísérleteknél. A Texans kerek 4 yardos átlaggal fut, ami elég közepes manapság. Mégis ragaszkodnak hozzá, talán megvan az oka. Schaub se produkál csillagászati számokat, de pl. a labdát sokkal jobbal elosztják, és minő meglepetés, 18 sack mínuszban vannak.

Matt Schaub

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Knox már biztosan nem játszik ebben a szezonban. Valószínűleg nem lesz szabadügynök az év végén, hanem szerződés alatt áll majd 2013-ban, a 2012-es feltételekkel, azaz a fizetése kb. 1,3 millió dollár lesz.

Matt Schaub

- Abe Simpson
több mint 12 éve
No igen, 2006-ban is jól álltunk pontokkal, pedig akkor a Sex Cannon szórta a labdát az ellenre. Visszasírjuk azt a falat, és azt a konzisztens futójátékot.

Hamár futójáték, tegnap olvastam, Forte kb. 15 labdaérintést kap meccsneként, pedig valami bődületes átlagai vannak. Oké, van kifogás, hogy miért csak ennyi (Packers meccs fele, aztán Dallas, most kiütés volt), de mostmár sokkal nagyobb szerepet kell neki adni, főleg a screenpasszoknál. Elővenni Kellen Davist is, vasárnap egy passz nem ment felé.

Matt Schaub

- Abe Simpson
több mint 12 éve
😊
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Az nfl.com-on megkérdeztek nyolc "gurut", hogy mit várnak a szezon második felében. Mind a nyolcan po-ba várják a csapatot, ketten pedig azt gondolják, hogy ott leszünk a super bowlon. Vajon egy hét múlva is így gondolják majd?