Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Bármilyen gány körülmények közepette is, ha a liga egyik legjobb offensétől 13 pontot kapsz, ám kikapsz, nem a védelemben kell keresned a vereség okát. Engedtél 215 yardot. 13 first downt. Igaz a futás ellni védelem, ahogy azt írtuk korábban is nem olyan jó, mint a számok mutatják. No de könyörgöm. Ez összességében passzentos teljesítmény volt a defensetől még akkor is, ha a Texans O sem erőltette meg magát, főleg passzjátékban.Ellenben mi 8 first downt, 4 turnovert produkáltunk. Hát parádés. Cutler tré volt, jött egy csinos agyrázkódás (mondjuk ott az szabályos passznak tűnt, de biztos elfogult vagyok, csak éppen a 8 yardosról jöttünk volna). Futójáték nyista, Kellen Davis prezentálta miért kívánom a halál fas*ára, természetesen az OL mindig a legjobbkor fakított egy elszúrt blokkolást, vagy egy holdingot. Wattot állandóan dupláztuk, cserébe szinte végig 7 man protection volt. S Webb ma nem volt rossz!!!
Nem az a baj, hogy kikaptál, mert ez a Texans jobb csapat, mint mi. Nézd meg pl. az OL-t. Hát van különbség. Az a baj, hogy ahogyan kikaptál. Mert ez a meccs ismét csak fogható lett volna. Ez egy kalkulált vereség volt, de kevésbé basztatna, ha kikaptunk volna 30-20ra például.
No meccs előtt azt írtam, ha nyerünk SB esélyes csapatunk van. Ma megmutattuk azt, miért is a Packers a csoport favoritja.
Texans 3-0 Bears.
Személyes érdekesség: eddig 8 Bears SNF meccset néztem élőben. A mérleg: 1-7.
több mint 12 éve
A lényeg, hogy nyertünk. És szerencsére Cutler is megúszta ép bőrrel, emiatt se aggódtam. Kellen Davis végre több lehetőséget kapott, és továbbra is a liga egyik legrobbanékonyabb és éegtökösebb játékosa van nálunk Hester személyében. Sajnos évek óta az offense cipeli hátán a csapatot, ideje lenne a védelemnek is felpörgetnie a teljesítményét. Majdnem, mindig csak majdnem
Colin Kaepernick
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Összességében szerintem nem volt rosszabb az összteljesítmény mint eddig.A D most nem hozott TD-t, kb ennyivel voltunk rosszabbak az eddigieknél.
O-téren még mindig totál homály van.
Ő AZT! MOST! Hester takarodjon a kezdőből, Jeffery reméljük jövő hétre elérhető lesz, Bennettet sokkal többet kéne használni...
Ismét bebizonyosodott, hogy a TO-csatát nyerő csapat viszi a W-t.
Talán ez az L nyomós érv lesz Tice seggén a cipőnyom mellett...
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Kösz szépen,de ott is jártam. Ide csak a mackó pajtiknak írtam le egy gyönyörű mondatba a véleményem. 😊Merő híg f0s. :/ Ideje lenne termelni a pontokat srácok!Pap'persAjánlom figyelmedbe az eredménykövetőt:
bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/10_het_-_chicago_bears_-_houston_texans_-_snf
Egyébként ezért van kiírva fejlécben, ott is belekattinthatsz az épp aktuális meccsekbe.ulpianus
több mint 12 éve
Merő híg f0s. :/ Ideje lenne termelni a pontokat srácok!Pap'persAjánlom figyelmedbe az eredménykövetőt:
bowl.hu/forum/nfl_eredmenykovetes/10_het_-_chicago_bears_-_houston_texans_-_snf
Egyébként ezért van kiírva fejlécben, ott is belekattinthatsz az épp aktuális meccsekbe.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Merő híg f0s. :/ Ideje lenne termelni a pontokat srácok!
több mint 12 éve
Huhh. Bukott a Falcons, a Giants. Nyerni kell!!! Csak felkelek 2-kor!
több mint 12 éve
Láttam azt a hozzászólást, csak akkor nem írtad le a miért-et, most igen. 😊Jah, az indokom, mert csak 😀 Hirtelen nem is tudom kihez hasonlítani a srácot, talán Chad Pennington? Fenét! Kyle Orton!
Most, hogy így mondod, ez tök igaz 😀 Nézem én is fél szemmel a meccset, most ez is egy olyan teljesítmény lesz, hogy éppen ne tegyék második sorba 😀dcsicsak
Matt Schaub
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Láttam azt a hozzászólást, csak akkor nem írtad le a miért-et, most igen. 😊Ma este van kb. 35-40% esélyünk, így még szebb lesz a győzelem! 😊norris21Azok alapján, ahogy most játszik a Titans idegenben a Phins ellen, azon lepődnék meg, ha nem nyernénk 20 ponttal. 😀
Már egy ideje motoszkál bennem, egyszer le is írtam, de valami kozmikus összeesküvés eltűntette a hozzászólásomat. Béláim az Úrban! Szerintetek Pondert nem Lovie Smith alkotta, aztán elhelyezte Vikings mezben? Annyira nem rossz, hogy lecseréljék, de pont az a típus, akit a D le szokott nullázni.
Matt Schaubfüligjimmy
Most, hogy így mondod, ez tök igaz 😀 Nézem én is fél szemmel a meccset, most ez is egy olyan teljesítmény lesz, hogy éppen ne tegyék második sorba 😀
több mint 12 éve
Ma este van kb. 35-40% esélyünk, így még szebb lesz a győzelem! 😊norris21Azok alapján, ahogy most játszik a Titans idegenben a Phins ellen, azon lepődnék meg, ha nem nyernénk 20 ponttal. 😀
Már egy ideje motoszkál bennem, egyszer le is írtam, de valami kozmikus összeesküvés eltűntette a hozzászólásomat. Béláim az Úrban! Szerintetek Pondert nem Lovie Smith alkotta, aztán elhelyezte Vikings mezben? Annyira nem rossz, hogy lecseréljék, de pont az a típus, akit a D le szokott nullázni.
Matt Schaub
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ma este van kb. 35-40% esélyünk, így még szebb lesz a győzelem! 😊
több mint 12 éve
Köszönöm!Ha a mérkőzést nem tudom megnézni élőben éjszaka, tud valaki valamilyen lehetőséget, linket, ahol megnézhetném majd hétfő reggel, vagy bármikor? Köszi!promaxOnline még mindig itt lehet megnézni a mérkőzéseket: magyarmedve.blogspot.hu/p/2012-es-szezon-merkozesei.html
Vagy a már említett torrent-oldalak:
www.tenyardtracker.com (regisztráció szükséges, plusz az arányt figyelik)
sport-video.org.ua/americanfootball.html (A jobb oldali zöld nyílra kattintva tudod letölteni.)dcsicsak
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Ha a mérkőzést nem tudom megnézni élőben éjszaka, tud valaki valamilyen lehetőséget, linket, ahol megnézhetném majd hétfő reggel, vagy bármikor? Köszi!promaxOnline még mindig itt lehet megnézni a mérkőzéseket: magyarmedve.blogspot.hu/p/2012-es-szezon-merkozesei.html
Vagy a már említett torrent-oldalak:
www.tenyardtracker.com (regisztráció szükséges, plusz az arányt figyelik)
sport-video.org.ua/americanfootball.html (A jobb oldali zöld nyílra kattintva tudod letölteni.)
több mint 12 éve
Aki doubtful-nak írnak (a 25% az), az igen ritkán játszik. Ez a 25% az inkább 5-10% a valóságban. 3 hete is azt írták, hogy a Frisco ellen térhet vissza. Én meg amondó leszek, hogy ebből a 2 hét múlva esedékes Vikes meccs lesz.Én reméltem, hogy most szagol egy kis puskaport, és a Frisco ellen teljes gőzzel mehet.
tüsi91
Bowen szokásos meccs előtti elemzése
www.chicagotribune.com/sports/football/bears/ct-spt-1111-bears-bowen-chicago--20121111,0,2751122.column
Most csak azért linkeltem be, mert nagyon rémlik, hogy Cutler így megtalálta Davist egy corner route-on a Cowboys ellen (szintén 3-4, ex-Phillips D, tudom, régebbről, azóta más így meg úgy, de jelenleg nincs jobb analógiám). És arról a meccsről még az maradt meg, hogy KD állandóan tökegyedül volt, de nem ment felé a labda, mert ugye az 5 yardos passzokat dobálják csak a gyerekek. Valamit, valakit fel kell adniuk, 6-7 man front ellen tűrhetően futunk, nincs már annyi negatív yardos futójáték, figyelni kell Marshallra is, Cutlernak is itt az ideje célba venni másokat, nem lehet mindent Tice-ra fogni.
Matt Schaub
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Aki doubtful-nak írnak (a 25% az), az igen ritkán játszik. Ez a 25% az inkább 5-10% a valóságban. 3 hete is azt írták, hogy a Frisco ellen térhet vissza. Én meg amondó leszek, hogy ebből a 2 hét múlva esedékes Vikes meccs lesz.
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=ckZqxn3S_sAJeffrey vajon játszik majd? A chicagobears.com 25%-ra írja.
4 slant, meg egy comeback (vagy hitch) route. Egyszer nem ment ilyen profin azóta se. Persze nem ezért szeretjük, és nyilván ezt nem csak Marshallnak kéne hozni, hanem pl. Hesternek, és Bennettnek. Jeffery azért elég jól futotta a comeback route-okat.
Matt Schaubfüligjimmy
több mint 12 éve
www.youtube.com/watch?v=ckZqxn3S_sA4 slant, meg egy comeback (vagy hitch) route. Egyszer nem ment ilyen profin azóta se. Persze nem ezért szeretjük, és nyilván ezt nem csak Marshallnak kéne hozni, hanem pl. Hesternek, és Bennettnek. Jeffery azért elég jól futotta a comeback route-okat.
Matt Schaub
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A visszahordás tényleg kulcskérdés lehet, de Weems több lehetőséget kaphatna.Én a quick slanteket hiányolom marhára...Szerintem a visszahordások dönthetik el a meccset. Eddig 1 jó visszahordást láttunk, abban mondjuk benne volt Hester minden tudása. Ha meg tud lódulni párszor, az hatalmas segítség lenne, ebben látom igazából az X-faktort 😊kovi470
Ha normálisan begyakorolják, szinte a legbiztosabb passz-play...nagyon jó lenne látni néhányat....Bear
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Én a quick slanteket hiányolom marhára...Szerintem a visszahordások dönthetik el a meccset. Eddig 1 jó visszahordást láttunk, abban mondjuk benne volt Hester minden tudása. Ha meg tud lódulni párszor, az hatalmas segítség lenne, ebben látom igazából az X-faktort 😊
Ha normálisan begyakorolják, szinte a legbiztosabb passz-play...nagyon jó lenne látni néhányat....Bear
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Én a quick slanteket hiányolom marhára...Ha normálisan begyakorolják, szinte a legbiztosabb passz-play...nagyon jó lenne látni néhányat....
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Espn-nél 14-ből 10-en a Bears győzelmét tették. Semmit nem jelent, de azért mutatja, hogy nem írják le a csapatot, sőt!!Ohhh...hát én is ezt írtam. A messiás szóljon belőled! Különben ne legyen a nevem Pap! Ámen!
A Texans ellen nyerünk, meglátjátok simább lesz mint hinnénk. SIMA LIBA!!kovi470
több mint 12 éve
Espn-nél 14-ből 10-en a Bears győzelmét tették. Semmit nem jelent, de azért mutatja, hogy nem írják le a csapatot, sőt!!Reméljük! Fel kell kelnem a meccsre, csak a Packs ellenit nem láttam ebben a szezonban, L is lett.
A Texans ellen nyerünk, meglátjátok simább lesz mint hinnénk. SIMA LIBA!!kovi470
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Espn-nél 14-ből 10-en a Bears győzelmét tették. Semmit nem jelent, de azért mutatja, hogy nem írják le a csapatot, sőt!!A Texans ellen nyerünk, meglátjátok simább lesz mint hinnénk. SIMA LIBA!!
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Köszi! Remélem, hogy fel tudok kelni majd.Ha a mérkőzést nem tudom megnézni élőben éjszaka, tud valaki valamilyen lehetőséget, linket, ahol megnézhetném majd hétfő reggel, vagy bármikor? Köszi!promaxkeress torrent oldalakon vagy a google-n, én olyat nem tudok ahol online fent van az egész meccs.davemayer
több mint 12 éve
Ha a mérkőzést nem tudom megnézni élőben éjszaka, tud valaki valamilyen lehetőséget, linket, ahol megnézhetném majd hétfő reggel, vagy bármikor? Köszi!promaxkeress torrent oldalakon vagy a google-n, én olyat nem tudok ahol online fent van az egész meccs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal