Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
A Def. megint káprázat volt, csak kapkodtam a fejem....Peanut...bakter 4 FF...másnak két szezon kell hozzá...nálam DPOY eddig (már az elmúlt héten is agyaltam ezen, de mostanra egészen biztos vagyok benne... 😊 )Az, hogy 3 negyed garbage time legyen, durván arctalan....ráadásul az uccsó negyed nagy részében már a C-csapat lézengett a pályán....
Az O-ról megint nem tudjuk, h milyen....számtalan ötlettelen dolog volt, a szekér megint akkor indult el, amikor már nem volt tét...Webb űberszutyok volt megint...ritka idegesítő egy ilyen iszonyat...
Ha a HOU, SF kettősből fogunk egyet, a fél lábunk már benn van...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Most fogom újra megnézni, de nálam a meccs legjobbja: Brian Urlacher. Hamár azt mondtam, hogy erősen közepes éve van. Ahogy olvasta a játékot az INT előtt, abban benne volt 13 év rutinja. Pedig ráfázhatott volna, ha a szintén nem elsőbálozó Hassie vár egy tizedmásodpercet, az Öreg ellépése miatt Cook épp üresre játszotta magát. Aztán uccu neki, szaladjunk, hadd lobogjon a hajunk! Komolyan azt hittem, hogy inkább leül egy pillanatra, vagy valaki közelebb hozza a gólvonalat. Később Chris Johnson futott egy seam route-ot, és ki lihegett végig a nyakán? Brian Urlacher.Én is így érzem, Brian biztos olvasta a fanyalgókat itt 😊 és rátett egy lapáttal. Az Öreg névviszont fura nekem, lévén egy évvel fiatalabb, mint én.....:p
Matt Schaubfüligjimmy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Most fogom újra megnézni, de nálam a meccs legjobbja: Brian Urlacher. Hamár azt mondtam, hogy erősen közepes éve van. Ahogy olvasta a játékot az INT előtt, abban benne volt 13 év rutinja. Pedig ráfázhatott volna, ha a szintén nem elsőbálozó Hassie vár egy tizedmásodpercet, az Öreg ellépése miatt Cook épp üresre játszotta magát. Aztán uccu neki, szaladjunk, hadd lobogjon a hajunk! Komolyan azt hittem, hogy inkább leül egy pillanatra, vagy valaki közelebb hozza a gólvonalat. Később Chris Johnson futott egy seam route-ot, és ki lihegett végig a nyakán? Brian Urlacher. Matt Schaub
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Olyan kis fanyalgó vagy. Webb kreativitása segít Cutlernek egy magasabb szintre lépni. Mindenki végig tudja tolni a Super Mariot, vagy a Mortal Kombatot kezdő szinten. Nekem különösen tetszett, hogy Carimi az egyik screenpasznál úgy blokkolt, hogy hasravágta magát két védő előtt. Egyfajta trükk, sokan átesnek a legkisebb küszöbon is. Sajnos nem jött be, de én értékelem, hogy ilyen újdonságokkal próbálkoznak. És mi lett a vége? Győzelem! Jéééééééééé
Matt Schaub
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Mivel 51-20ra nyertünk egy olyan meccsen, amely 1 negyed alatt igencsak eldőlt, nagyon nem érdemes fanyalogni. Én jó szokáshoz híven azért kiemelek 1-2 dolgot.Minő meglepő kezdjük Webbel. Az az ember tegnapi is förtelem volt. Egy safety, egy holding, egy false start, egy sack, amiből FF lett. Hát széles a repertoárja azt nem mondom. Nem vagyok egy nagy guru, meg nem szakmai szemmel nézem a meccset, hanem a labda útját követem, de az másnak is feltűnt, hogy legalább 3szor olyan blokkolási séma volt, hogy Webb besegített (?) Rachalnak, a TE meg ott maradt 1-1ben a DEvel... Ebből jött egy sack, amikor Davis mellett elsuhantak.
Carimi pass protja is elég gáz, futásnál jól dózerol, akárcsak Louis. Nem hittem volna, hogy ő lesz idén, akinek a teljesítményét dicsérni fogom.
Defenseről megint mit lehet írni? 29 turnover 8 meccsen.
ST első idei TD, első idei jó visszahordás.
Vasárnap jön egy kvázi tét nélküli meccs, ha kikapsz az is sok mindent elmond, ha nyersz, akkor meg konkrétan SB esélyes van. Meglátjuk.
több mint 12 éve
Uraim (esetleg Hölgyeim), úgy látom szükséges némi tejszínhab a csapat által felszolgált süteményre. ÍmeI used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
7-1. Azt hiszem ez minden képzeletet felülmúl.Fokmérő meccs. Kössék fel a gatyájukat. Ők is, mi is. De ami jelenleg zajlik... a sors is akarja? Kiegyenesedik majd ez a kérdőjel?
Jövő héten jön a Texans. Erős D. Erős running game, erős passing game. De a vereség is belefér.tüsi91
Matt Schaub
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
7-1. Azt hiszem ez minden képzeletet felülmúl. Jövő héten jön a Texans. Erős D. Erős running game, erős passing game. De a vereség is belefér.
több mint 12 éve
Hát a félidőn túl vagyunk, de a keményebb menet most indul
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
This is the 3rd time the Bears have scored 40+ pts. this season. The last year Chicago had at least 4 such games? 1948kishasziKösz az infót!
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
This is the 3rd time the Bears have scored 40+ pts. this season. The last year Chicago had at least 4 such games? 1948
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 12 éve
Nem erőltetném, falemberekkel jó ideje befürdünk... Meg amúgy is, defense wins championship!Vagy, kapaszkodj, mert akkorát mondok, figyeljél.... vagy húzhatnánk egy JÓ FALEMBERT! Na, na, leírva durva, mi???!!! Én ilyen vagyok, határokat feszegetek!Ha jól tudom, amúgy FA lesz az Öreg a szezon után. tüsi91Teo jöhetne is majd a drafton, bár tartok tőle, hogy addigra már nem lesz bent...proki
Matt Hasselbeck
füligjimmy
több mint 12 éve
Az én eljegyzésem novemberben volt......komoly ember novemberben nem beszél semmilyen gyűrűről 😛 😀davemayerÉn mondok mégjobbat! Mi lenne, ha a szezon végén az Öreg visszavonulna, mert meglenne végre a gyűrűje, és utána húznánk egy falembert, meg egy linebackert...?norris21Vagy, kapaszkodj, mert akkorát mondok, figyeljél.... vagy húzhatnánk egy JÓ FALEMBERT! Na, na, leírva durva, mi???!!! Én ilyen vagyok, határokat feszegetek!Ha jól tudom, amúgy FA lesz az Öreg a szezon után. tüsi91Teo jöhetne is majd a drafton, bár tartok tőle, hogy addigra már nem lesz bent...proki
Matt Hasselbeck
füligjimmy
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
Hester ma 30 éves. Meglephetné magát (meg minket) ma néhány jó elkapással. (Jó visszahordást már írni sem merek, meg 30 felett ugye ezt már nem is lehet elvárni.😀)
több mint 12 éve
komoly ember novemberben nem beszél semmilyen gyűrűről 😛 😀davemayerJó, akkor beszéljünk a hüvelygombáról! 😊
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
A Gyűrűk ura nem novemberben játszódott? 😀 😀komoly ember novemberben nem beszél semmilyen gyűrűről 😛 😀davemayerÉn mondok mégjobbat! Mi lenne, ha a szezon végén az Öreg visszavonulna, mert meglenne végre a gyűrűje, és utána húznánk egy falembert, meg egy linebackert...?norris21Vagy, kapaszkodj, mert akkorát mondok, figyeljél.... vagy húzhatnánk egy JÓ FALEMBERT! Na, na, leírva durva, mi???!!! Én ilyen vagyok, határokat feszegetek!Ha jól tudom, amúgy FA lesz az Öreg a szezon után. tüsi91Teo jöhetne is majd a drafton, bár tartok tőle, hogy addigra már nem lesz bent...proki
Matt Hasselbeck
füligjimmy
több mint 12 éve
komoly ember novemberben nem beszél semmilyen gyűrűről 😛 😀Én mondok mégjobbat! Mi lenne, ha a szezon végén az Öreg visszavonulna, mert meglenne végre a gyűrűje, és utána húznánk egy falembert, meg egy linebackert...?norris21Vagy, kapaszkodj, mert akkorát mondok, figyeljél.... vagy húzhatnánk egy JÓ FALEMBERT! Na, na, leírva durva, mi???!!! Én ilyen vagyok, határokat feszegetek!Ha jól tudom, amúgy FA lesz az Öreg a szezon után. tüsi91Teo jöhetne is majd a drafton, bár tartok tőle, hogy addigra már nem lesz bent...proki
Matt Hasselbeck
füligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Én mondok mégjobbat! Mi lenne, ha a szezon végén az Öreg visszavonulna, mert meglenne végre a gyűrűje, és utána húznánk egy falembert, meg egy linebackert...?Vagy, kapaszkodj, mert akkorát mondok, figyeljél.... vagy húzhatnánk egy JÓ FALEMBERT! Na, na, leírva durva, mi???!!! Én ilyen vagyok, határokat feszegetek!Ha jól tudom, amúgy FA lesz az Öreg a szezon után. tüsi91Teo jöhetne is majd a drafton, bár tartok tőle, hogy addigra már nem lesz bent...proki
Matt Hasselbeck
füligjimmy
több mint 12 éve
Vagy, kapaszkodj, mert akkorát mondok, figyeljél.... vagy húzhatnánk egy JÓ FALEMBERT! Na, na, leírva durva, mi???!!! Én ilyen vagyok, határokat feszegetek!Ha jól tudom, amúgy FA lesz az Öreg a szezon után. tüsi91Teo jöhetne is majd a drafton, bár tartok tőle, hogy addigra már nem lesz bent...proki
Matt Hasselbeck
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ha jól tudom, amúgy FA lesz az Öreg a szezon után. tüsi91Teo jöhetne is majd a drafton, bár tartok tőle, hogy addigra már nem lesz bent...
több mint 12 éve
Ha jól tudom, amúgy FA lesz az Öreg a szezon után. tüsi91ebből sztem évenkénti hosszabbítás lesz, ha lesz. Vagy megállapodnak vele még 2 évben. Sztem amíg játszani akar addig már maradjon a Bearsnél, nem szívesen látnám más csapatnál.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ha jól tudom, amúgy FA lesz az Öreg a szezon után.
több mint 12 éve
Szerinted Urlachernek hány olyan szezonja lehet még, amikor nem csak a múltja miatt játszik? A következő drafton (az OL megerősítésén túl) akkor már elkezdhetünk LB-ket is keresni?promaxOdáig nem mennék, hogy a múltjából él, de saját bevallása szerint is messze a fénykora. Most Johnson, Foster, Gore, AP, Lynch ellen (atyagatya, van még elit RB a ligában rajtuk kívűl) meg lehet mutatni, mennyi maradt a tankban. Aki látta az öreget szerzett labdával futni, az tudja, hogy sose volt egy szellőléptű gazella. De valahogy mégis robbanékony volt. A center nem tudta blokkolni (blitzelni mondjuk sose tudott), és befutotta a pályát vonaltól vonalig. De én azt hittem, még lesz benne 1 jó, meg 2 közepes év. Most egyelőre ez egy elég közepes szezon. Arra emlékszem, draft előtt nagy líblingem volt Mychal Kendricks, de DE/WR kombót tippeltem az első körre (pedig nem akartam DE-t, Mekkeleket pláne nem). Mindenesetre idén már LB-t a draftlistához adhatjuk.
Matt Hasselbeck
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szerinted Urlachernek hány olyan szezonja lehet még, amikor nem csak a múltja miatt játszik? A következő drafton (az OL megerősítésén túl) akkor már elkezdhetünk LB-ket is keresni?Ez a Titans D igencsak az alja a ligának, bármilyen mutatót figyelembe véve. Ha ő ellenük nem tud Tice domborítani lehúzhatja magát egy tetszőleges helyen, mondjuk egy olyan 2 betűs helyen, amelyre a csoportok 2-3. helyezettjei ácsingóznak.Minden hétnek úgy ugrunk neki, hogy igen, most egy olyan secondary/védelem jön, amelyik [random fikázás]. Oszt a sajtreszelővel rejszolás nem lehet olyan fájdalmas, mint a Bears támadójátéka. És vegyük már észre, hogy a fal jobb oldala dózerol! Picsáért nem futunk többet Carimi mögött? Az egyetlen, amiben jó a srác, hát ezért hoztuk!
Ma azt érzem relatíve simán nyerünk (remélem igazam lesz). CJ kezd belelendülni, de feltöltjük a LOS-t, és okkal bízhatunk abban, hogy a meccs úgy fog alakulni, mint a Panthers előtti mérkőzéseink.tüsi91
A védelemben szerintem két ember a kulcs: Melton, és Roach. Ha ők rosszul játszanak, akkor nagyon-nagyon nehéz lesz. Melton nyilvánvaló, Johnson lendületét vagy a LoS-nál töröd meg, vagy kb. 10 yard múlva. Ráadásul Hasselbeck arcában végig ott kell lenni, nagyon szépen produkált eddig a Bears D ellen az elmúlt pár évben. Már nem az, aki volt, de kisujjában van a szakma. Roach... ő az, ki szépen, csendben az egyik kulcsa lett a védelemnek. Éveken keresztül szoptuk a TE passzokat. Drag, deep dig, shallow cross, flag, deep middle, amit akarsz. Roach szépen, csendben a cover nagy részét átvette a Nagy Kopasztól. És végre levettük a pályáról Finley-t (miket művelt ellenünk az elmúlt években, eszem megáll), Wittent, Pettigrew-t. Most a TE játékokat szintén erőltető Titans jön, Cook, és Stevens(?) összehozott eddig vagy 45 elkapást, és ahogy nézem, elég szép átlagokkal. Ha bezúzzuk a fal közepét, és kivesszük Cookot a játékból, ez ritka nagy verés is lehet.
Matt Hasselbeckfüligjimmy