Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Megbüntették a kis hazug köcsögöt:
 www.windycitygridiron.com/2012/11/14/3646688/texans-tim-dobbins-fined-30000-for-hit-jay-cutler-bears

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
A kérdés az, hogy ki ismeri fel a fenék királyt 😀.
több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Hehe!!! 😀😀 Amedeus amúgy tudatosan keresed az ilyen "típusú" képeket?
több mint 12 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 33 118

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
PFF: A big drop for the Bears as they continue to be a unit who can get the job done with their run blocking, but struggle mightily in pass protection. So far they’ve only got one player graded in the green, and that welcome surprise is J’Marcus Webb. It stands to reason that Gabe Carimi highlights the strengths and weaknesses of this unit. He is our second-ranked tackle in run blocking and fifth-lowest in pass protection.

Fenntartással kezelem a PFF statjait, de ebből islátszik, amit évek óta ugatunk: mindenképp kell egy guard, de inkább egy center. Jah, ne felejtsük el, ki tartotta volna jó ötletnek Fleener draftolását. (Eric Cartman hangján)
Nyenyenyenyenyenye nánánánánáná.....

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Off: ma egy 180cm körüli, vékony, Bears-baseball spakás agyontetovált figura állt mellettem a 4-6 villeren 7.30körül...Blahánál szállt ki, és bement Raiffeisen-be...nem vmelyik itteni Kolléga volt tán?

On: Jayt szerintem is pihentessük...semmi értelme erőltetni...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
2010-ben is kihagyott egy meccset (jó az azutáni 1/1 Carolina ellen), de nem kell erőltetni vissza ha nem 100%-os.

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
Hát.... ez nem jó.

Jay Cutler - QB - Bears
NFL insider John Clayton reported on ESPN Tuesday that Jay Cutler (concussion) is "doubtful" to play Monday night at San Francisco.

Delonso_
ha a first seedre hajtunk akkor tényleg nagyon nagy gáz mert 6 pontos meccs jön, de ha a következő meccseket nézzük és úgy vizsgáljuk Cutler helyzetét akkor én is amondó vagyok hogy inkább most pihentessük, de húzzuk be a többi nyerhetőt.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Delonso_ Miami Hurricanes 7 187 — Justicar of Florida
Hát.... ez nem jó.

Jay Cutler - QB - Bears
NFL insider John Clayton reported on ESPN Tuesday that Jay Cutler (concussion) is "doubtful" to play Monday night at San Francisco.
több mint 12 éve
Na ja, egy normál TE nagyon elkélne...sanda gyanúm az, hogy simán LB-LT posztokra várhatunk picket jövőre, az OT-felhozatal nem rossz... MLB-k viszont nem kényeztetnek el minket...
Sztem a TE-t FA-ról majd megoldjuk...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Lesz 12 hetünk a fejlődésre. Semmi gáz nincs, az aranyásókat ütjük hétfőn mindenképp, ugyanis az O csak jobb lehet. Tice-ra lehet szórni az átkot, de nézegetve a többi csapat topicját úgy látom, hogy mindenhol alkalmatlanok az oc-ok. Lehet, a következő szezonban Go Vikings, Topmodell, s a többiek már mind NFL oc-ként fognak tündökölni, s olvasgatják majd az itthon maradók oc kritizáló kommentjeit. 😉 Vannak hibák. De vannak lehetőségek is. Davis kis híján ISTEN ( lehetett volna). De elkúrte. Bízzunk! A gyűrű a medve mancsra kerül, az Öreg pedig visszavonul, és szakkomentátor lesz az ESPN-en, Joe Gruden helyett, mert ő hozzánk jön. Minek is? Ja! OC-nek! 😀 promax
Tice meg lesz a HC mi 😉? (tudom jön hozzánk Reid helyére 😛)dande
Kb. 😀
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 42 603 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lesz 12 hetünk a fejlődésre. Semmi gáz nincs, az aranyásókat ütjük hétfőn mindenképp, ugyanis az O csak jobb lehet. Tice-ra lehet szórni az átkot, de nézegetve a többi csapat topicját úgy látom, hogy mindenhol alkalmatlanok az oc-ok. Lehet, a következő szezonban Go Vikings, Topmodell, s a többiek már mind NFL oc-ként fognak tündökölni, s olvasgatják majd az itthon maradók oc kritizáló kommentjeit. 😉 Vannak hibák. De vannak lehetőségek is. Davis kis híján ISTEN ( lehetett volna). De elkúrte. Bízzunk! A gyűrű a medve mancsra kerül, az Öreg pedig visszavonul, és szakkomentátor lesz az ESPN-en, Joe Gruden helyett, mert ő hozzánk jön. Minek is? Ja! OC-nek! 😀 promax
Tice meg lesz a HC mi 😉? (tudom jön hozzánk Reid helyére 😛)
több mint 12 éve
Lesz 12 hetünk a fejlődésre. Semmi gáz nincs, az aranyásókat ütjük hétfőn mindenképp, ugyanis az O csak jobb lehet. Tice-ra lehet szórni az átkot, de nézegetve a többi csapat topicját úgy látom, hogy mindenhol alkalmatlanok az oc-ok. Lehet, a következő szezonban Go Vikings, Topmodell, s a többiek már mind NFL oc-ként fognak tündökölni, s olvasgatják majd az itthon maradók oc kritizáló kommentjeit. 😉 Vannak hibák. De vannak lehetőségek is. Davis kis híján ISTEN ( lehetett volna). De elkúrte. Bízzunk! A gyűrű a medve mancsra kerül, az Öreg pedig visszavonul, és szakkomentátor lesz az ESPN-en, Joe Gruden helyett, mert ő hozzánk jön. Minek is? Ja! OC-nek! 😀
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Rodriguez egy TE (lenne). Nekik is eszükbe jutott. Edzésen ránéznek így is. Nem egy húdemagas ürge de TUD ELKAPNI ÉS BLOKKOLNI is. Ez 2-1 neki Davisel szemben.Delete
Csak használják is. Most is valami 11 snapet volt fent a pályán. Lfsz...
dcsicsak
Futtathatunk vele egyszerű flat route-ot (mondjuk ha egy ilyet elcsípnek, egyből pick-six), hogy levegyük a nyomást a támadófalról és Capmbellről.
 www.youtube.com/watch?v=7t_qeeHEJ3Y&feature=related

Vagy, vaaaaaaaagy egyből egy 20 yardos deep dig kell neki is. Persze nem tudjuk a srác tud e profik között elkapni. Sokkal gyorsabb minden, ha Capmbell játszik, a 9ers D is tuti man covert fog végig használni, erre Tice majd jól meg akarja mutatni, hogy meg tudjuk így őket verni, ami nem fog összejönni először, és akkor méginkább meg akarja majd mutatni, mert egyszer csak összejön. Egyszer tényleg. Talán kétszer is. Martz alatt is ezt próbáltuk, hát az öreget kirúgták, nem tudom feltűnt e, pedig neki a kisujjában volt annyi, ami Tice pocijában van. Változatlanul nem értem miért nincsenek tisztességes checkdown passzaink, 1 yard is jobb, mint a büdös nagy semmi, és a screenek hova tűntek.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bear! Keveset vagy itt mostanában. Mi is írjuk, Louis messze a legjobb. Carimi pass protban gyenge, de jól dózerol ő is. S gyakorlatilag rookie. (mondjuk utóbbi tény nem akadályoz abban, hogy fennhangon anyázzam. Rengeteg penalty-t is kap). A fal jobb oldalát én hagynám is így jövőre. De a ballal csinálni kell vmit. Webb most jól játszott, Aldon Smith ellen vajon? A Titans ellen egy lópikula meccsen is olyan dolgokat művelt, hogy csak azért nem anyáztam, mert 30 volt közte. Kell egy LT. Ez az alap, ha ezt MRI nem teszi meg tavasszal helyből seggbe kell rúgni. Most én szívem szerint Garzat is kihajítanám, de nyáron kapott egy két éves kontraktust, szóval nem fogják. Rachal-al nincs bajom, de akkor már az ő helyére hozhatnának egy monster G-t. Oszt így azt mondom a fal rendben is van. Ha netán jönne egy center, akkor erős a gyanúm, hogy Garza menne vissza LGbe. Mehh.
Kell még egy jó kezű TE, és ez az offense szinte kész van.
több mint 12 éve
Azért a Schaub-Johnson kombó nem piskóta alapból sem, Foster nélkül sem...évek óta az elitben van ez az O., azért ezt ne felejtsük el...ne csak a yardokat nézzük éppen...itt rengeteg a potenciál, és ha kell megrázzák magukat, és betolnak 40+-t a Ravensnek...

No.1. Bears
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 859 — Bears & Illinois fan
Sajnos igazán siralmas volt az Off., pedig a fal kifejezetten jól tartotta magát...
Én valahol a kettő között érzem a dolgot...néhány elfuserált call között jó hívások, szar kivitelezéssel...azért az is szomorú, h lehívtuk vagy 5ször uazt a játékot...nem volt más ötletünk...(az más kérdés, h működött 😊 )
Azért legyünk őszinték: ezen a meccsen a Texans sem csinált semmit...pont olyan fos játékot tettek az asztalra O-ban, mint mi...csak jobban pattant...egy ilyen halálos offense-t leradírozott a D....ergo: bárki ellen lesz esélyünk, ha a libafosnál kettővel jobb O-t játszunk...
Rodriguez-t egyre jobban csípem...el kellett takarnom a szemem, olyanokat blokkol ez a gyerek...
Ne lőjetek tarkón, de Louis is egyre szimpatikusabb...a kölök legalább fejlődik...Carimivel együtt brutál kettős volt...Bear
Megsúgom, ez a Texans offense, ha Fosternek nem megy, akkor csak közepes erőt képvisel. A defense-zel kiegészítve gyilkos ez a csapat. Minden csapatrészében megüti legalább a közepes szintet, a védelem meg elit(Cushing kiesést is elbírta). Jó recept, mi?

Nekünk csak egy kicsit kéne ahhoz javulni, hogy ezen a szinten legyünk....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Sajnos igazán siralmas volt az Off., pedig a fal kifejezetten jól tartotta magát...
Én valahol a kettő között érzem a dolgot...néhány elfuserált call között jó hívások, szar kivitelezéssel...azért az is szomorú, h lehívtuk vagy 5ször uazt a játékot...nem volt más ötletünk...(az más kérdés, h működött 😊 )
Azért legyünk őszinték: ezen a meccsen a Texans sem csinált semmit...pont olyan fos játékot tettek az asztalra O-ban, mint mi...csak jobban pattant...egy ilyen halálos offense-t leradírozott a D....ergo: bárki ellen lesz esélyünk, ha a libafosnál kettővel jobb O-t játszunk...
Rodriguez-t egyre jobban csípem...el kellett takarnom a szemem, olyanokat blokkol ez a gyerek...
Ne lőjetek tarkón, de Louis is egyre szimpatikusabb...a kölök legalább fejlődik...Carimivel együtt brutál kettős volt...

No.1. Bears
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Rodriguez egy TE (lenne). Nekik is eszükbe jutott. Edzésen ránéznek így is. Nem egy húdemagas ürge de TUD ELKAPNI ÉS BLOKKOLNI is. Ez 2-1 neki Davisel szemben.Delete
Csak használják is. Most is valami 11 snapet volt fent a pályán. Lfsz...
több mint 12 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
Bears have signed QB Josh McCown and waived TE Brody Eldridge.

És ami totál kiment a fejemből: Rodriguez egy TE (lenne). Nekik is eszükbe jutott. Edzésen ránéznek így is. Nem egy húdemagas ürge de TUD ELKAPNI ÉS BLOKKOLNI is. Ez 2-1 neki Davisel szemben.

több mint 12 éve
Óbasszameg. Most jöttem rá, hogy lehet, hogy veztett a csapat. A feleségem a héten leselejtezte a kék-narancs fogkefét. Sic transit. picidzé
venni egy másikat és a 6 héttel ezelőtti állapotba hozni 1 nap alatt 😀davemayer
Ez most nem megy a fejembe... nem itt volt róla szó, hog egy rendes medve nem mos fogat? 😀Collapo
illik na, ez a XXI. század, a méz is argentin már... 😀davemayer
De ebből látszik ki a nős ember, én sztem félévente ha cserélek fogkefét.

Sokan mondják, hogy Cutler számára legjobb lenne, ha csücsülne hétfőn, még akkor is, ha a dokik engedik. Nekem vegyesek az érzéseim. Nem a Niners ellen kell most nyerni, hanem a következő két négyet behúzni. Ha így nézed, felesleges kockáztatni. Talán még Tice is profitálna ebből, mint edző. Végre elővenné azt, amiért elvileg kinevezték. Talán? Mindegy. A védelem szerintem megadja majd az esélyt Smith ellen is, Kaepernick pedig egy scramble-option QB, csemege. Nem is vuduzok, míg nem biztos a kezdő.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Óbasszameg. Most jöttem rá, hogy lehet, hogy veztett a csapat. A feleségem a héten leselejtezte a kék-narancs fogkefét. Sic transit. picidzé
Ez most nem megy a fejembe... nem itt volt róla szó, hog egy rendes medve nem mos fogat? 😀Collapo
illik na, ez a XXI. század, a méz is argentin már... 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
Ez most nem megy a fejembe... nem itt volt róla szó, hog egy rendes medve nem mos fogat? 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
venni egy másikat és a 6 héttel ezelőtti állapotba hozni 1 nap alatt 😀

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Óbasszameg. Most jöttem rá, hogy lehet, hogy veztett a csapat. A feleségem a héten leselejtezte a kék-narancs fogkefét. Sic transit.

Ursus arctos budapestiensis