Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
DaddyBear Chicago Bears 888
Akkor mára jöhet két mérkőzés. Az első legyen az ARI - ATL (Kíváncsi vagyok,hogy vajon Michael Floyd több szerepet kap e és,hogy tud e vele élni? A másik meg a IND - NE. Jó szórakozást mackótestvérek! 😉
több mint 12 éve
ChesterPapa
Hali!
Én az ebay-t tudom mondani. Persze eredet igazolást ne kérj ha onnan rendelsz 😊

Kösz szépen az infót!
több mint 12 éve
ChesterPapa Chicago Bears 124 — Bears fan
Én valamiért nem tartok a Frisco ellen. Ugyanaz az érzés fog el,ha a meccsre gondolok. Nem kötelező megnyerni. Nem ütött szíven a Texans ellen L sem és ez sem fog. Nem szabad igaz úgy hozzáállni,hogy veszíthet a csapatom,de józan paraszt ésszel a frisco utáni 3 mérkőzés sokkal fontosabbak. A mackó szív azért zakatol és persze jó lenne nyerni meg mi lenne,ha de én csak jobban akarnám,hogy PO-ba kerüljünk,mint hogy nyerjünk akár a frisco vagy akár a texans ellen! Esetleg valaki nem tudja,hogy honnan lenne a legcélszerűbb (gondolok itt az anyagi dolgokra) pipás Bearses mezt rendelni? Ja meg van e még valaki aki akarna?Pap'pers
Hali!
Én az ebay-t tudom mondani. Persze eredet igazolást ne kérj ha onnan rendelsz 😊
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 860 — Bears & Illinois fan
Igazából még annak is meglesz a jó oldala, hogy Cutler nem játszik. Legalább kiderül, hogy nélküle mit tud az offense, mennyire változik meg a stratégia, egy szó, mint száz Tice mit csinál. Fokmérő lesz az ő szempontjából is ez a meccs.
tüsi91
Remélem nem abból áll majd , hogy futunk két ergyát középre 6 yardért, majd Campbell elenged egy pontatlan 20+ yardos passzt (vagy drop) és jöhet vissza a védelem.....
csi77
pedig én kb pont ezt várom. Nem hiszem hogy Tice kitalál valami mást mint amit eddig csinált, engem nagyon meglepne ha mutatna valamit a "tudásából". A sporikra eddig csak most voltam mérges ennél a playnél amikor Cutler megsérült, meggyőződésem hogy a lába tuti nem volt a los előtt, és ugye elég fontos volt ez így utólag 😕davemayer
Jó van na, de ne bírózzunk, nem vagyunk mi a Steelers! 😊 Igaz nekik bejött.....

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Igazából még annak is meglesz a jó oldala, hogy Cutler nem játszik. Legalább kiderül, hogy nélküle mit tud az offense, mennyire változik meg a stratégia, egy szó, mint száz Tice mit csinál. Fokmérő lesz az ő szempontjából is ez a meccs.
tüsi91
Remélem nem abból áll majd , hogy futunk két ergyát középre 6 yardért, majd Campbell elenged egy pontatlan 20+ yardos passzt (vagy drop) és jöhet vissza a védelem.....
csi77
pedig én kb pont ezt várom. Nem hiszem hogy Tice kitalál valami mást mint amit eddig csinált, engem nagyon meglepne ha mutatna valamit a "tudásából". A sporikra eddig csak most voltam mérges ennél a playnél amikor Cutler megsérült, meggyőződésem hogy a lába tuti nem volt a los előtt, és ugye elég fontos volt ez így utólag 😕davemayer
Tavaly(előtt?) a szezon egy pontján Forténak volt a legtöbb 20+ yados futása, és a legtöbb negatív yardos futása 😀 Ebből láttad, hogy micsoda képesség van elvesztegetve egy ilyen tré fal mögött. Erre a szezonra azért ezt kiköszüböltük, sőt, elég jól futják a 3&short szitukat. Mondjuk a húzások lettek sokkal rosszabbak, hát ez van.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
tüsi91
csi77
pedig én kb pont ezt várom. Nem hiszem hogy Tice kitalál valami mást mint amit eddig csinált, engem nagyon meglepne ha mutatna valamit a "tudásából". A sporikra eddig csak most voltam mérges ennél a playnél amikor Cutler megsérült, meggyőződésem hogy a lába tuti nem volt a los előtt, és ugye elég fontos volt ez így utólag 😕

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 860 — Bears & Illinois fan
tüsi91

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
6 pontos favorit a 49ers. Hetek óta várom, mikor fognak a bírók belenyúlni a meccsünkbe. Eddig az összes kérdéses ítéletből rosszul jöttünk ki, talán most.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Most olvastam Ditka strokejáról. Sajnálom nagyon, hihetetlen nagy ikonotok ő. Remélem gond és maradványtünetek nélkül kijön belőle!diverdoc
Nagy baj nem lehet, mert az ESPN tippeldében egyedül Ő rakott a Bears győzelmére. Az eszét tehát nem vesztette el 😊

Remélem hamar felépül, bár úgy hírlik tényleg nem komoly

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 816 — "Grammar maci"
Most olvastam Ditka strokejáról. Sajnálom nagyon, hihetetlen nagy ikonotok ő. Remélem gond és maradványtünetek nélkül kijön belőle!diverdoc
azt írják hogy tényleg nincs nagy baj, reméljük mi is hogy helyrejön, bár azt mondják nincs nagy probléma, egy stroke mindig probléma...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Most olvastam Ditka strokejáról. Sajnálom nagyon, hihetetlen nagy ikonotok ő. Remélem gond és maradványtünetek nélkül kijön belőle!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
több mint 12 éve
Nincs. Ha reálisan nézzük akkor Fordomnak kellene, hogy legyen.
De Skodám van, Fabia.Bazzani
Én csak az oroszlánból indultam ki. 😛
több mint 12 éve
De Skodám van, Fabia.Bazzani
Én egy 10 éves oktiban meresztem a seggem 😀

PFF: No TE is targeted deeper down field than Chicago's Kellen Davis. Average DOT 15.1 yards, that's 6.2 deeper than Jimmy Graham!

Igazából Tice meg akarja újítani a játékot, mert szerintem ilyet még senki nem csinált. Martz alatt Knox hozott vmi 15 yardos átlagot elkapásonként. Félelmetes ez a TE-fetisizmus manapság. Mindig volt 3-4 olyan játékos, aki ennyire kiemelkedett TE poszton. Nem kezdem el sorolgatni, a jelenleg aktívak közül említsük meg Witten, Gates, Gonzo nevét. Ők kezdenek halványulni mint most Gronk, vagy Graham. Most hirtelen mindenki feltalálja a spanyolviaszt? Főleg Tice? Ráaádsul nem működik. Eleve hülye ötlet volt, kipróbáltuk, nem jó, haladjunk tovább.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
De Skodám van, Fabia.

több mint 12 éve
Nem tudom elképzelni, hogy más csapatnak szurkoljak.
Amelyik szimpi még az a Ravens Ray Lewis miatt és valami érthetetlen indokból most a Tampa. 😮
De csak a Lions semmi más.Bazzani
Fogadjunk,hogy van egy Peugeot 407esed! 😀
több mint 12 éve
Nem tudom elképzelni, hogy más csapatnak szurkoljak.
Amelyik szimpi még az a Ravens Ray Lewis miatt és valami érthetetlen indokból most a Tampa. 😮
De csak a Lions semmi más.

több mint 12 éve
Kutler out hétfőre.Bazzani
Sajnos igen.

Hé Bazz! Már régóta megakartam kérdezni,de ha nem Lion szurkoló lennél,akkor melyik csapatot választanád?
több mint 12 éve
Kutler out hétfőre.

több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Én valamiért nem tartok a Frisco ellen. Ugyanaz az érzés fog el,ha a meccsre gondolok. Nem kötelező megnyerni. Nem ütött szíven a Texans ellen L sem és ez sem fog. Nem szabad igaz úgy hozzáállni,hogy veszíthet a csapatom,de józan paraszt ésszel a frisco utáni 3 mérkőzés sokkal fontosabbak. A mackó szív azért zakatol és persze jó lenne nyerni meg mi lenne,ha de én csak jobban akarnám,hogy PO-ba kerüljünk,mint hogy nyerjünk akár a frisco vagy akár a texans ellen! Esetleg valaki nem tudja,hogy honnan lenne a legcélszerűbb (gondolok itt az anyagi dolgokra) pipás Bearses mezt rendelni? Ja meg van e még valaki aki akarna?Pap'pers
Abszolút, teljese egyetértek! A Texans ellen nem kaptunk hatalmas verést, kidőlt Cutler, a D is kicsit visszafogottabb volt, belefér, nagyon is. Nem dőlt össze a világ, és akkor se fog ha nem nyerünk a 9ers ellen. De semmivel nem tartok jobban a meccstől mint a Viks ellenitől, sőt! Azt gondolom a kettő közül utóbbi meccset lesz nehezebb behúzni.

Campbell pedig jó lesz! Sérülése előtt a Raidersben sem volt rossz, csak ott meghalt a nagyfőnök( isten nyugasztalja), és mindent egy lapra odavitték Palmert, mondván rájátszás kell.
Tud dobni, futni, okos fickó, nem lesz baj.

Fosson inkáb a Frisco!!!!!!!!!!!!!!!!!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Én valamiért nem tartok a Frisco ellen. Ugyanaz az érzés fog el,ha a meccsre gondolok. Nem kötelező megnyerni. Nem ütött szíven a Texans ellen L sem és ez sem fog. Nem szabad igaz úgy hozzáállni,hogy veszíthet a csapatom,de józan paraszt ésszel a frisco utáni 3 mérkőzés sokkal fontosabbak. A mackó szív azért zakatol és persze jó lenne nyerni meg mi lenne,ha de én csak jobban akarnám,hogy PO-ba kerüljünk,mint hogy nyerjünk akár a frisco vagy akár a texans ellen! Esetleg valaki nem tudja,hogy honnan lenne a legcélszerűbb (gondolok itt az anyagi dolgokra) pipás Bearses mezt rendelni? Ja meg van e még valaki aki akarna?
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
[OFF] cöcöcö, jön a zh és te AmcsiFoci fórumozol? 😀[/OFF]
Collapo
Kv mellett azért van rá néha idő 😛dcsicsak
Nekem mondod, holnap hasonló sors vár rám is... igaz, ezt már csak úgy hobbiból csinálom 😀

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Collapo
Kv mellett azért van rá néha idő 😛
több mint 12 éve
Collapo Baltimore Ravens Iowa Hawkeyes 3 293 — "Nevermore."
[ON]Amúgy nem hinném, hogy eleve fel kellene adni ezt a meccset... ha egészséges is lenne ASmitsh, akkor is lenne bőven esély... azért mégiscsak a liga egyik leginkább TO képes csapata a tiétek...[PERON]

Alissa
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII

NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
ZSE-NI-Á-LIS!!!!! Plusz egymillió pont, amiért a focit összekötötted az az összes romantikus dallal, amit valaha írtak. 😀
füligjimmy
Köszi. 3 nap non-stop zh-ra készülés eléggé kicsinálja az agyat, hogy ilyenek jöjjenek ki belőle... 😀