Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Azért volt a pályán egy egész jó ellenfél is. Az első félidőben Kaepernick megcsinált 3 olyan passzt, hogy csak pislogtam, mert sztem még az anyja se sejtette, hogy ilyet is tud. 😀 A labda másik oldalán nincs miről beszélni. Carimi volt már ilyen rossz, Webb is, egyszerre még nem. Rachal tőlük lett kirúgva, nálunk kezdő. Mondjduk ő legalább szereti a közelharcot, már előrelépés.Jelen! Nem nézek sok mackó meccseket, de amit láttam, abból arra következtetek,hogy végrehajtja az OC paprancsait, és edzi az irányítókat! A playbook nem az övé! Ha azt játszanátok, amit ő szeret, folyamatosan húznátok szét a területet! (azon a 2 meccsen, amellyen láttalak Titeket, nem ezt láttam)! Nálunk volt egy öreg Matt Hasse, egy darab Carlsonja, egyerősen középszer fala, és ha eltekintünk a ténytől, hogy szerettük Stokley-t és szerettük Williamset, akkor sem volt elit az az elkapóbrigád! Nálunk kérdés volt, hogy bírja-e Bates felfogását Hass karja!? Ja persze, és, ha nem volt Matt mert lesérült, akkor ott volt cserének Karesz! Tök mást játszottunk!
Ha például Helmut (vagy bárki más természetesen) olvassa a topicot, leírhatná Bates mit próbált megvalósítani a Tengeri Sólymoknál. Mert eltelt 10 meccs, és szerintem levonhatjuk azt a tanulságot, hogy ez a rendszer lehet sikeres, csak nagyon sok minden kell hozzá. Két elit elkapó. 3 WR set ugyan van, de a 3. WR csak azért lép pályára, hogy meglegyen a 11 ember. Tight end is van mutatóba, most nyomokban értelmesebb route-okat láttam, de kellene egy klasszis, hogy komolyat villantson. Természetesen kell egy NFL-szintű támadófal, amihez minimum 2 új játékos kell. füligjimmy
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Elment 10 forduló. A mérleg 7-3 csakúgy, mint tavaly. Tavaly ilyenkor lett vége érdemben a szezonunknak. Bátorkodtam összeállítani egy kis statisztikát a tavalyi évről és az ideiről offense szempontból. Tavaly Martz, idén Tice. Tavaly Roy Williams, idén Brandon Marshall. Tavaly a védelmet a 2-5. fordulóig halommá alázták, idén meccseket nyertek. Persze pár statot pl. (RZ hatékonyság) kihagytam de így is érdekes az összkép. Pontokat kizárólag offense pontok alapján számoltam. Piros tavalyi, kék idei.pont 1stD yard y/play rush y/car pass comp y/pass 3rd% sack TO poss
21,9 18,3 332,8 5,48 116,8 4,14 215,9 58,1% 6,82 33,7% 23 12 30:26
19,3 17,9 299,4 4,76 122,8 4,23 176,6 59,6% 5,89 35,6% 34 18 31:49
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
több mint 12 éve
Ami nélkülözhetetlen ide, egy normáls LT....egy ilyen Webb-el hosszútávon nincs értelme menni...abban bízom, h MRI ezt tudja...és nem akarja Jayt/akárkit tovább öletni..Néztem a Stanford-Oregon meccset, és a tőlünk kiebrudalt Hamilton munkájának továbbra is elismeréssel adózok. Utólag visszanézve őt kellett volna megtartani. Mi nem ismerhettük igazán, de Big Love se ismer fel egy tehetséges fiatal edzőt, azért az elég jellemző a pályafutására. A tight end Ertz egészen kiválóan játszott, csak mondom 😀
Sajnos eszembe jutott a Turner offense, mégpedig úgy, hogy az jobb volt, mint a mostani...Martznál azért nem éreztem ilyet...ráadásul az O. egyre silányabb a Dallas-meccs óta...hétről-hétre szutymákabb...
A másik bajom az öreg...olyan szerelésekről csúszott le....pfff....
Ha nem húzunk egy LT-t a draft 1-2 körében, leégetem a valagukról a szőrt egy jóképű disznópörzsölővel...Bear
Cordy Glenn kellett volna Mekk Elek helyett, bázzeg. Vagy DeCastro. Megnézném úgy Webb statjait, hogy lehet egyet a zsebben előre lépni. De most a támadófal minden játékosa megmihálylott. Én Carimit cserélném, sokat vártam tőle, semmit nem kaptam. Nem MRI válaszotta, rúgjuk ki, lépjünk tovább, felesleges még egy évet adni neki. Webb sztem marad, RT, C/G nálam komolyabb, és egyszerűbb pótolni. Klasszis LT nem terem a fügefán, és Webb kb. a 4. legszarabb jelenleg a falban. Mondhattam volna azt is, hogy 2. legjobb, de nem teszem.
Christian Ponder
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Tegnap a Cutler témára jutott eszembe. Szóval nekik lehet, de neki nem? Okétöbb mint 12 éve
Ami nélkülözhetetlen ide, egy normáls LT....egy ilyen Webb-el hosszútávon nincs értelme menni...abban bízom, h MRI ezt tudja...és nem akarja Jayt/akárkit tovább öletni..Sajnos eszembe jutott a Turner offense, mégpedig úgy, hogy az jobb volt, mint a mostani...Martznál azért nem éreztem ilyet...ráadásul az O. egyre silányabb a Dallas-meccs óta...hétről-hétre szutymákabb...
A másik bajom az öreg...olyan szerelésekről csúszott le....pfff....
Ha nem húzunk egy LT-t a draft 1-2 körében, leégetem a valagukról a szőrt egy jóképű disznópörzsölővel...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Azért volt a pályán egy egész jó ellenfél is. Az első félidőben Kaepernick megcsinált 3 olyan passzt, hogy csak pislogtam, mert sztem még az anyja se sejtette, hogy ilyet is tud. 😀 A labda másik oldalán nincs miről beszélni. Carimi volt már ilyen rossz, Webb is, egyszerre még nem. Rachal tőlük lett kirúgva, nálunk kezdő. Mondjduk ő legalább szereti a közelharcot, már előrelépés. Ha például Helmut (vagy bárki más természetesen) olvassa a topicot, leírhatná Bates mit próbált megvalósítani a Tengeri Sólymoknál. Mert eltelt 10 meccs, és szerintem levonhatjuk azt a tanulságot, hogy ez a rendszer lehet sikeres, csak nagyon sok minden kell hozzá. Két elit elkapó. 3 WR set ugyan van, de a 3. WR csak azért lép pályára, hogy meglegyen a 11 ember. Tight end is van mutatóba, most nyomokban értelmesebb route-okat láttam, de kellene egy klasszis, hogy komolyat villantson. Természetesen kell egy NFL-szintű támadófal, amihez minimum 2 új játékos kell.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Az a baj, hogy sajnos a 9-7, horrible dictu a 8-8 is ugyanúgy benne van a kártyacsomagban, mint a 10-6, ha nem lesz offense. Márpedig a fal nélkül nincs. Ha jó a fal, akkor kell egy legalább közepes Cutler, meg a Forte és no drop. Na akkor van miről beszélni. Azt már meg sem említem, hogy a D nyilván ilyen szar nem lesz már, de nem evidens, hogy labdát és td szerez. Az ST pedig szintén halovány....nem, most még semmi nagyobb probléma nincs az eredményekkel, nekem csak azzal van ha megint megrekedünk itt. Ebből a szezonból innen nálam a 10-6 a minimum, de inkább a 11-5. Tavaly ilyenkor sérült meg Cutler és jött a bohóccsoport (SD,DEN, KC,OAK) elleni meccssorozat amit sikerült 0-4-el abszolválni. Rossz emlékek...davemayerolyan jó lenne amúgy ha valaki lenyilatkozná hogy direkt nem hajtottak és nem ennyit tudnak, akkor kevésbé lennék ideges a következő 3 miatt... Ha ezt az évet is elcseszik úgy hogy a felénél már 7 győzelmünk van akkor mehet mindenki isten hírével.davemayerAz se lenne rossz, elkezdeni egy offense guru keze alatt dolgozni. Marshall egy monster, 960 yard, 8 TD, hogyan tudtam élni eddig az életem nélküle? Jeffery sérülése nem súlyos. Szerintem aránylag korrektül tudtuk futtatni a labdát. A statok nem ezt mutatják, de annyira nem volt rossz. Ha a véelem mégegyszer ilyen pocsék lesz, akkor nincs miről beszélni, de 10 meccsből 7 kiváló, 2 közepes, és 1 rossz telejsítmény azért nem azt mutatja, hogy fundamentális gond van.
Christian Ponderfüligjimmy
DE jöjjön az optimista verzió: Végül is mi történt? Kikaptunk két jobb formában levő csapattól, az elsőn a D-vel nem is volt baj, a másodikon összeomlott minden. Cutler ebből csak egy félidőt játszott kb, ergó ha visszajön, feljavulunk. A falnak voltak már jobb napjai, ezeket kellene hozni és már megint javultunk. A védelem szerez labdákat, de legalább jó field pozíciókat, az ST pedig a hátralévő hat meccsen legalább egy TD-t. Szerintem a két legjobb védelemmel már találkoztunk, a hátralévő meccseken sem nyulak és őzgidácskák lesznek, de talán kevésbé tudnak megállítani minket. Na így meglehet a 10-6, sőt.....
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
nem, most még semmi nagyobb probléma nincs az eredményekkel, nekem csak azzal van ha megint megrekedünk itt. Ebből a szezonból innen nálam a 10-6 a minimum, de inkább a 11-5. Tavaly ilyenkor sérült meg Cutler és jött a bohóccsoport (SD,DEN, KC,OAK) elleni meccssorozat amit sikerült 0-4-el abszolválni. Rossz emlékek...olyan jó lenne amúgy ha valaki lenyilatkozná hogy direkt nem hajtottak és nem ennyit tudnak, akkor kevésbé lennék ideges a következő 3 miatt... Ha ezt az évet is elcseszik úgy hogy a felénél már 7 győzelmünk van akkor mehet mindenki isten hírével.davemayerAz se lenne rossz, elkezdeni egy offense guru keze alatt dolgozni. Marshall egy monster, 960 yard, 8 TD, hogyan tudtam élni eddig az életem nélküle? Jeffery sérülése nem súlyos. Szerintem aránylag korrektül tudtuk futtatni a labdát. A statok nem ezt mutatják, de annyira nem volt rossz. Ha a véelem mégegyszer ilyen pocsék lesz, akkor nincs miről beszélni, de 10 meccsből 7 kiváló, 2 közepes, és 1 rossz telejsítmény azért nem azt mutatja, hogy fundamentális gond van.
Christian Ponderfüligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
olyan jó lenne amúgy ha valaki lenyilatkozná hogy direkt nem hajtottak és nem ennyit tudnak, akkor kevésbé lennék ideges a következő 3 miatt... Ha ezt az évet is elcseszik úgy hogy a felénél már 7 győzelmünk van akkor mehet mindenki isten hírével.davemayerAz se lenne rossz, elkezdeni egy offense guru keze alatt dolgozni. Marshall egy monster, 960 yard, 8 TD, hogyan tudtam élni eddig az életem nélküle? Jeffery sérülése nem súlyos. Szerintem aránylag korrektül tudtuk futtatni a labdát. A statok nem ezt mutatják, de annyira nem volt rossz. Ha a véelem mégegyszer ilyen pocsék lesz, akkor nincs miről beszélni, de 10 meccsből 7 kiváló, 2 közepes, és 1 rossz telejsítmény azért nem azt mutatja, hogy fundamentális gond van.
Christian Ponder
- Abe Simpson
több mint 12 éve
olyan jó lenne amúgy ha valaki lenyilatkozná hogy direkt nem hajtottak és nem ennyit tudnak, akkor kevésbé lennék ideges a következő 3 miatt... Ha ezt az évet is elcseszik úgy hogy a felénél már 7 győzelmünk van akkor mehet mindenki isten hírével.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Támadófal kell (még mindig), meg egy teljesen új playbook (már megint). De ha rá kell böknöm valamire, ami igazán aggaszt, az a pass rush hiánya. Az utóbbi 4-5 meccsen szinte nincs. Christian Ponder
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A ST-el kapcsolatban azért én nem ekézném annyira Hestert, semmi esélye nem volt egyik meccsen sem igazán meglógni. Persze, volt amit ő rontott el de sokszor arra nincs esélye hogy egyáltalán visszahordjon (nem tudok statot de tutira több a fair catch mint régen). Magyarul elsősorban én nem az ő teljesítményében keresném a hibát.Tice-ról jelenleg csak az jut eszembe hogy miért nem lehet év közben kirúgni valakit? Lovie ennyire nem félti az állását?
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Ilyenkor úgy illene, hogy valaki felgyújtja minimum Tice kocsiját, nem?
több mint 12 éve
Antman
403
Szerin á.....nincs értelme bármilyen elemzésnek mert csak ugyanaz lenne mint tavaly ilyenkor.
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Defense oldalon minden szar összejött. Én komolyan nem hiszem, hogy még 1x ilyen előfordulna, h ennyien betlizzenek egyszerre. Wright olyan szinten játszott, hogy Afalava hozzáképest ma egy Troy Polamalu lett volna. Tillmant egy irányváltással elküldték peanut-ért. Urlachernél tapsoltunk, ha valakit sikerült elsőre levinnie (sajnos ez egyre ritkább), pass rush teljesen nyista... stb, stb. De tényleg le a kalappal a Frisco O előtt, a faluk nagyon erős, a play hívás és play designt tetszetős, ma mindenki parádé volt. Szerintem ezt gyorsan felejtsük el, ez egy ilyen nap volt. Meggyőződésem, hogy a Vikes ellen nem lesz gond a defense-el.Offense oldalon nehéz indulatok nélkül írni. Ami tuti, ha Cutler játszik, akkor is kikapunk. No de ez? Cutler nélkül garbage time időszakig (mondjuk, hogy a második félidő eleje) nem tudtunk előre haladni. Campbellt sajnálom küzdött az életéért, de ismét bebizonyosodott, hogy bárkit betesznek ide az halott. Cutler értéke megint növekedett azért, mert nem játszott. A fal is konkrétan botrány. S persze lehet takarózni azzal, hogy mindenkinek lehet szar meccse, meg múlt héten nem volt probléma a Texans ellen, de Cutler nélkül megint plüssmaci volt az irányító egy búcsúi céllövöldében. Egyszerűen semmire nincs idő. Webb-Rachal-Garza egészen botrány, Carmi botrány, Louis közel volt a botrányhoz, de csak szar. Napról-napra, hétről-hétre, hónapról-hónapra, évről-évre ezt látjuk. Itt van ez a csóringer Cutler 2009 tavasza óta, elment 3,5 év, s nem tettél elé egy olyan falat, amely mögött életben maradhat. Undorító. Idén 2 darab jó csapat ellen, akiket papíron riválisnak tekint a PO csatában az ember (Packers, 49ers) 2 akkora terített betli, akkora QB tángálást mutatunk be, hogy az ÉN pofám szakad le.
Kíváncsi vagyok kire kenik most az OL és Tice kiváló munkájának rohadt gyümölcsét. Cutlerre most nem lehet. Azt hiszem újra Mike Martz time.
Még valami. Speciel Team. Aligha hiszem, hogy Dave Toub munkájával lenne gond, mert aki 5-6 évig zsinórban olyan STt rak össze, hogy retteg tőlünk az NFL, az érti a szakmáját. Persze kellett hozzá Hester klasszisa is, de rajta kívül is voltak eredményes returnerek Toub keze alatt. Hestert viszont elkell takarítani. Csodálatos volt, amit évekig művelt, de az idei performanszára inkább nem írok jelzőket.
több mint 12 éve
Korábban már írtam, írtuk, hogy ha a védelemnem tud egyszer labdákat, meg td-t szerezni, kb hello kitty van. Ez most csúnyán kijött! Nem néztem statokat, de kb 6-7 first down-unk lehetett összesen, ami picsa még egy backup qb-val is. A túloldalon meg élete meccsét játszotta az elsőbálozó irányító, meg Aldon Smith is.
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Többek között Tice is beárazta magát, azt is el tudom képzelni hogy Cutler és Marshall összedumálnak és áthívják a playeket mert csak akkor tudunk haladni is. A meccsről felesleges bármit is írni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
mivel valahol 23 és 59 között összezavarodtam a számolásban, elgondolkodok egy videónapló indításán. Biztos gyűjtenék vagy 2000 lájkot a jutúbon.Fikázzuk a magyar kommentátorokat, de ettől az ESPN beharangozótól simán hülyültem 20 IQ pontot. Da Coach azért visszatért a tévébe, meg is mondta, hogy a futójáték megállítása a lényeg 😀És a számolás?! 😀tomi-tomi
Amiről senki nem beszél, hogy egy ilyen meccset simán meg lehet nyerni jó ST munkával. Egy remek punt aranyat ér, de és ilyenkor minden FG duplán számít. Nagyon hosszú meccs lesz, az biztos
Colin Kaepernickfüligjimmy
A várható játékosokon kívűl DJ inaktív. Szerződése utolsó évében pont e legmegfelelőbb időpont. Nem tudom, mi lehet a gond.
Colin Kaepernick
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Fikázzuk a magyar kommentátorokat, de ettől az ESPN beharangozótól simán hülyültem 20 IQ pontot. Da Coach azért visszatért a tévébe, meg is mondta, hogy a futójáték megállítása a lényeg 😀És a számolás?! 😀
Amiről senki nem beszél, hogy egy ilyen meccset simán meg lehet nyerni jó ST munkával. Egy remek punt aranyat ér, de és ilyenkor minden FG duplán számít. Nagyon hosszú meccs lesz, az biztos
Colin Kaepernickfüligjimmy
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 12 éve
Fikázzuk a magyar kommentátorokat, de ettől az ESPN beharangozótól simán hülyültem 20 IQ pontot. Da Coach azért visszatért a tévébe, meg is mondta, hogy a futójáték megállítása a lényeg 😀 Amiről senki nem beszél, hogy egy ilyen meccset simán meg lehet nyerni jó ST munkával. Egy remek punt aranyat ér, de és ilyenkor minden FG duplán számít. Nagyon hosszú meccs lesz, az biztos
Colin Kaepernick
- Abe Simpson
több mint 12 éve
jaj, gondolom az nem játszott bele hogy ne sérüljenek le a játékosai egy megnyert meccsen, csak az hogy bukjanak a fogadóirodák...Ne beszélj velem ilyen hangon, mert most mentem ki a mosdóba kb hetvenedszer. Másérszt én mindig szeretem az ilyeneket, aztán neadjisten 20 év múlva kiderül valami balhé. Különösen tetszik az onside kick rész, mert 9 pontos különbségnél szerény számításaim szerint kellett volna egy recover-TD-recover-FG 1 perc alatt. Egy 7 pontos különbség a meccs végén megnyugtatóbb, mint 9? Mindegy, én ezeket a húzásokat ki nem állhatom.
amúgy nem azt hangoztatjátok 1 hete hogy ki is kaphattok, leszarjátok? 😀petey
Colin Kaepernick
71 and counting......
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Én szunyáltam egy kicsit, aztán arra ébredtem, hogy úgy elrontottam a gyomrom, de úgy, hogy hát inkább nem írok hasonlatot. Maradjunk annyiban amúgy se tudnék aludni, és a reklámszünetek a meccs minden harmadik percében, hát azok jól fognak jönni.jaj, gondolom az nem játszott bele hogy ne sérüljenek le a játékosai egy megnyert meccsen, csak az hogy bukjanak a fogadóirodák...
Harbaugh játszott kicsit a kezdő QB bejelentésével, most ismét változtatnak a fogadóirodák. Én személy szerint utálom az ilyen sumákolásokat, a fickónak nem ez az első ilyen jellegű megnyilvánulása ebben a szezonban.
espn.go.com/nfl/story/_/id/8523891/jim-harbaugh-decision-decline-safety-had-huge-impact-betting-world
"That's what makes sports betting so unique. There's always a human touch involved."
füligjimmy
amúgy nem azt hangoztatjátok 1 hete hogy ki is kaphattok, leszarjátok? 😀
több mint 12 éve
Én szunyáltam egy kicsit, aztán arra ébredtem, hogy úgy elrontottam a gyomrom, de úgy, hogy hát inkább nem írok hasonlatot. Maradjunk annyiban amúgy se tudnék aludni, és a reklámszünetek a meccs minden harmadik percében, hát azok jól fognak jönni.Harbaugh játszott kicsit a kezdő QB bejelentésével, most ismét változtatnak a fogadóirodák. Én személy szerint utálom az ilyen sumákolásokat, a fickónak nem ez az első ilyen jellegű megnyilvánulása ebben a szezonban.
espn.go.com/nfl/story/_/id/8523891/jim-harbaugh-decision-decline-safety-had-huge-impact-betting-world
"That's what makes sports betting so unique. There's always a human touch involved."
Mindegy. Lovie Smith belép a terembe, ahol Marinelli tartja a felkészítést. Átlépi egy random újonc option irányító oszlásnak indult maradványait, és a következő tanácsokat adja, mit kezdjenek Kaepernick-kel
www.youtube.com/watch?v=_in8vsu7nXY
Colin Kaepernick
- Abe Simpson