Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 749 — Axel Foley
A Bears drukkerek OLine-oznak, mi bírózunk.
Ezek örök dolgok. 😊

több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 14 817 — "Grammar maci"
Nem tudom, hogy megnézzem e a meccset mert lenne más dolgom. Mondjuk ez az álompáros mindenképpen megérné a megtekintést.
Bazzani
sok újat nem fogsz látni, bár gondolom neked nem fáj Cutlert a földön látni...

Azt szeretném ha kezdene mert ez igen fontos meccs, de őket látva lehet hogy nem kéne.

Jimmy elhiszem hogy rossz erről írni meg olvasni, biztos tele van neked is már a ... az egésszel, támogatom de nem biztos hogy meg is tudom majd állni hogy ne írjak néha olyat róluk 😊

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 860 — Bears & Illinois fan
Amúgy azt a mondatot, hogy a támadófal szar, ebben a topicban annyiszor leírtuk, hogy nyugodtan helyettesíthetjük valami mással, pl hogy a DOLOG vagy valami hasonló.

csi77
Abszolút támogatom, ezentúl ha azt írom, hogy DOLOG, az "szar az OLine", ha azt, hogy Ő AZT, az "Tice takarodjon az anyjába", ha azt írom, hogy ÉN MÁR, akkor "az utolsó sört már nem kellett volna".

ÉN MÁR, úgyhogy alszom, jó éjeszakát, jó gyűlölködést kívánok, Ő AZT.
picidzé
Na itt van az a HSZ. Picidzé azóta is használja rendületlenül! 😊

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Nem tudom, hogy megnézzem e a meccset mert lenne más dolgom. Mondjuk ez az álompáros mindenképpen megérné a megtekintést.

több mint 12 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 860 — Bears & Illinois fan
Srácok, szerintem kössünk megállapodást. Ettől a perctől kezdve se a támadófalat, se a támadóedzőket nem szidjuk. Én legalábbis nem fogom. Unalmas. De tényleg. Kinézem egy kommentemet 5 évvel ezelőttről, bemásolom, aktuális. Hofit idézve: "Hogy én milyen friss vagyok?!" Elemezzük a taktikát, mit kellett volna, mit nem, de én többé azt, hogy ez szar, meg az szar nem vagyok hajlandó leírni.

Christian Ponderfüligjimmy
Erre már Picidzével megvan a mondásunk: a DOLOG. A Tice takarodjra meg az Ő azt! Így kiemeltünk valamit, könnyebben megy az összegzés, mint a matematikában szokás, ugye?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 10 408 — 49ers GM
Most ez amúgy komoly, hogy Webb az LT Scott meg az RT?
Bazzani
Komoly.

Tudod, viccnek azért ez erős lenne... 😀

több mint 12 éve
Most ez amúgy komoly, hogy Webb az LT Scott meg az RT?

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Természetesen mindenki azt csinál, amihez kedve van, én személy szerint erről már nem fogok írni. Idén biztosan nem. Szar a Bears támadófal, az alma mindig lefelé esik, az anyukád soha nem hiszi el, hogy nem vagy éhes. Evidencia.

Szerintem Cutler játszik. De biztos nagyon tompa lesz, azért nem elhet két hétig otthon ülni, bámulni a falat, aztán borotvaélesen visszatérni. Izolálni kell néhány játékot, aztán ha az nincs ott, akkor csekkolni. Ehhez mondjuk Bennettet tényleg el kel kezdeni használni. Ne kezdje el olvasni a védelmet, abból csak a baj van.

Christian Ponder

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Srácok, szerintem kössünk megállapodást. Ettől a perctől kezdve se a támadófalat, se a támadóedzőket nem szidjuk. Én legalábbis nem fogom. Unalmas. De tényleg. Kinézem egy kommentemet 5 évvel ezelőttről, bemásolom, aktuális. Hofit idézve: "Hogy én milyen friss vagyok?!" Elemezzük a taktikát, mit kellett volna, mit nem, de én többé azt, hogy ez szar, meg az szar nem vagyok hajlandó leírni.

A felvetésed jogos, de nem várható el, h ne gyűrűzzön ki az emberből a mocsok egy-egy ilyen típusú meccs után, mint a Frisco elleni...
Abban igazad van, h unalmas...de sokszor nagyon jól esik leírni... 😊

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343

Szidjuk a védőket? Azt nem lehet. Szidjuk Hestert!!

Valakit szidnunk kell, ez a dolgunk. Szurkolóként sosem lehetünk elégedettek, mindig jobb kell!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
picidzé Chicago Bears 532
Aszongyák Cutler "expected to start". Not expected to finish, teszi hozzá pesszimista énem.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.

Christian Ponder

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Teljesen jogos Carimi padozása. Majd betesznek helyette egy bevásárlókocsit, azt talán nehezebb lenne eltolni mert a kereke megakad a fűben.
Mintha fogyott is volna amúgy, rá fér a pad, szerintem jelenleg Ő a leggyengébb a falban, és ez szégyen, kedves Tice. A draftolása is, és a munkája a draftoltakkal is!

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Carimivel baj van, sztem ezt már láttuk a szezon elején...sokkal jobban mozgott tavaly...le is van soványodva, az egyensúlya pocsék...seggen nézelődik állandóan...
Na nem azért, de Brown sem volt semmivel sem rosszabb, mint bármelyik tuskó a falból...ezzel nem azt akarom mondani, hogy tegyék be, csak azt, hogy ha játszana, észre sem vennénk, h váltás volt...pont úgy kapnánk a sacket, mint előtte...és már eljutottunk odáig, h az EWill-Brown kettős a backup....rebegjünk el egy fohászt...nem vagyok egy vallásos ember, de sürgősen ájtatoskodásba kellene kezdenem...
Webb viszont egy reménytelen segg, akiből sosem lesz semmi...ez tény...ilyet még etetni is felesleges, nemhogy számolni vele...nem pad kell ennek, hanem bőrönd...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Kivették Carimit. OK. Rossz. De megint ott tartunk, hogy egy 1. körös játékos még a tisztességes esélyt sem kapja meg, mert Carimi játszott vagy 11,5 meccset eddig. Webb meg annak ellenére van nyomatva van, hogy rookie évében RTként volt minősíthetetlen 11 + 2 PO meccsen. Tavaly egy szezonon át riogatott minket LTben, s láttuk, hogy Cutler mennyit fedett el a hiányosságokból. Idén megint... S fel sem merült, hogy kivegyék. Nekem elegem van. S ő röhögi ki az irányítót. S még Cutler van savazva. Botrány basszus.

Rachal meg visszakullogott. Webb+Spencer a bal oldalon, kiegészülve Garzaval. Édes jó Istenem ebből mi lesz...

Nézem ezt a Lions meccset. keresztbe futkározik valaki a fal mögött, megkapja a zsugát 7-8 yard minimum. Hát mi miért nem tudjuk ezt sem csinálni?tüsi91
Mielőtt álomba ájulok, annyit mondanék, hogy Webb legalább néha mutat valamit, Carimi egyre rosszabb. Mikor valakit főműsoridőben háromszor seggrefejelnek, az padozni fog. Titans ellen amit művelt az NCAA harmadosztály színvonal. Lehet fejben esett szét, akkor jót fog neki tenni. És lényegesen könnyebb RT-t pótolni. Most azért azon megy a vita, hogy melyik aszarbb.... hát szoros a küzdelem. De a PFF tanulsága szerint Webbnek legalább vannak jó meccsei.Most kire cseréled le? Ez a James Brown gyerek vállalhatatlan dolgokat művelt azt előszezonban használtautó-kereskedők, meg diszkókidobók ellen. Elhiheted, nyilván nekem is tele van vele a tököm, 17 levelet írtam az illetékes hivatalokba, hogy a Webb-mérték a szopás hivatalos SI mértékegysége legyen, egyelőre óvatosan pozitív hangvételű visszajelzéseket kaptam. A Texans falát meg ne hasonlítds a miénkhez, mert kikérik maguknak. Offensive koordinátorok általában abba szoktak belebukni, hogy nem tudnak mit kezdeni a kezük alá adott elsőkörös irányítókkal. Tice abba fog belebukni, hogy 3 év alatt nem épített egy támadófalat. Egyedülálló a maga nemében, de teljesen jogos. Webb, Louis, sőt Garza is az ő találmánya. Választottuk Carimit, tavaly azt mondta, csak akkor hoz falembert, ha egy igazi elsőkörös tehetség hullik az ölébe. Ő senkit nem ítélt annak, már 10 meccs alatt néhányan rácáfoltak. Én nagyobb segítség lennék a draftszobában.

Christian Ponder

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Kivették Carimit. OK. Rossz. De megint ott tartunk, hogy egy 1. körös játékos még a tisztességes esélyt sem kapja meg, mert Carimi játszott vagy 11,5 meccset eddig. Webb meg annak ellenére van nyomatva van, hogy rookie évében RTként volt minősíthetetlen 11 + 2 PO meccsen. Tavaly egy szezonon át riogatott minket LTben, s láttuk, hogy Cutler mennyit fedett el a hiányosságokból. Idén megint... S fel sem merült, hogy kivegyék. Nekem elegem van. S ő röhögi ki az irányítót. S még Cutler van savazva. Botrány basszus.

Rachal meg visszakullogott. Webb+Spencer a bal oldalon, kiegészülve Garzaval. Édes jó Istenem ebből mi lesz...

Nézem ezt a Lions meccset. keresztbe futkározik valaki a fal mögött, megkapja a zsugát 7-8 yard minimum. Hát mi miért nem tudjuk ezt sem csinálni?
több mint 12 éve
Webb ha nem lenne ennyire segghülye, és akarna focizni, akkor egész jó játékos lehetne. Csak sajnos segghülye, és minden harmadik meccsén akar focizni.

Aha. Értem. Tehát Te is arra célzol, hogy összességében egy kalap szar? 😀tüsi91
Sose dícsértem. Csak azt mondom megértem, amiért adnak neki egy huszadik elhetőséget. Mondjuk mégse értem, ha valaki 3 éve ugyanolyan nemtörődöm segg, akkor nincs miről beszélni.

Hamár Texans, Rick Dennison neve nem merült fel 2010-es szeon előtt? Már nem emlékszem, de így utólag ez is jókora baromság volt.

Christian Ponder

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Webb ha nem lenne ennyire segghülye, és akarna focizni, akkor egész jó játékos lehetne. Csak sajnos segghülye, és minden harmadik meccsén akar focizni.

Aha. Értem. Tehát Te is arra célzol, hogy összességében egy kalap szar? 😀
több mint 12 éve
Scott sem lesz rosszabb, mint Carimi pass protban. Futás kérdése már érdekesebb. De amit Soma is írt, hogy Webb egyszerűen mozdíthatatlan... Hát mi a tököm kell még ahhoz, hogy mást is betegyenek oda. De komolyan mi? AZ a csávó a liga legrosszabb vak oldali tackleje az elmúlt két szezonban. Komolyan én drukkolok Allennek, hogy csináljon vagy 8 sacket. Meg annak is, hogy Tice égjen be, a defense meg nyerje meg, lehetőleg úgy, hogy ne Cutlert savazzák. Ha így történne tökéletes meccset zárnánk.
tüsi91
- Hallgass Szergej, elvisznek!!
- Innen? Hova?!

Harvin állítólag nem játszik. Azok után, amit Jennings szerelés címén művelt legutóbb.....

Christian Ponder

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Scott sem lesz rosszabb, mint Carimi pass protban. Futás kérdése már érdekesebb. De amit Soma is írt, hogy Webb egyszerűen mozdíthatatlan... Hát mi a tököm kell még ahhoz, hogy mást is betegyenek oda. De komolyan mi? AZ a csávó a liga legrosszabb vak oldali tackleje az elmúlt két szezonban. Komolyan én drukkolok Allennek, hogy csináljon vagy 8 sacket. Meg annak is, hogy Tice égjen be, a defense meg nyerje meg, lehetőleg úgy, hogy ne Cutlert savazzák. Ha így történne tökéletes meccset zárnánk.

Most nézem a Lions meccset. Watt fél méterről ordibál az egyik edzővel... Bezzeg, ha Cutler tenné. Webb meg kiröhögte. Szánalom.
több mint 12 éve
Hahaha, lemaradt a Ponder a HSZ végéről, utólag meg szerkeszteni nem ér!! Rossz előjelek ezek a sok OL cserével!!😊

füligjimmyGo Vikings!
2011 hazai megvan? Ugyanez a sztori volt, agyba-főbe verték a csapatot, faladtak vagy 200 sacket, csereberélték a falat. Lett a vége valami 39-10.

Ha minden igaz, Cutler ezekben a percekben végzi az edzés utáni "agyrázkódástesztet". Mekk Elek játszani fog

Sajna az én fejem se káptalan.

Christian Ponder

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Scott, édes istenem... Mindig van lejjebb.somoskovig
Scottnál ki rosszabb?Bazzani
Mandarich.

Mármint a jelenlegi formájában. 😊

több mint 12 éve
Scott, édes istenem... Mindig van lejjebb.somoskovig
Scottnál ki rosszabb?

több mint 12 éve
Hahaha, lemaradt a Ponder a HSZ végéről, utólag meg szerkeszteni nem ér!! Rossz előjelek ezek a sok OL cserével!!😊

füligjimmyGo Vikings!
A voodoo csak IRÁNYÍTÓKRA vonatkozik. 😊somoskovig
Jimmy irányítja a voodo-t.

több mint 12 éve

füligjimmyGo Vikings!
A voodoo csak IRÁNYÍTÓKRA vonatkozik. 😊