Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Angolul több értelme volt: .....Podlesh behind Carimi, the J-formation.Mivel zsidó vallásúak. Én röhögtem rajta, de ha magyarázni kell, már nem is jó poén.
A Hox elleni érdekes meccs lesz, remélem Spencer vonalon kívűl amrad, röhej a csávó guardként, E-Will pedig tisztességes lehetőséget nem kap. Louis MCL sérülés, hát azt pihenheti egy darabig. De ennek a támadófalnak szüksége van meccsek előtt a mentális nyomásra, anélkül nem tudnak teljesíteni. Hester helyett Sanzewok, ugyanezt a semmit ő is előadhatja. Chancellor egyszer derékon fejelni, oszt lefőtt a kávé. Ha viszont eltiltják a két cornert... Sherman kb az egyetlen a ligában, akivel szemben Marshallnak nem lenne fizikai fölénye.
Russell Wilson
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
nálam ez simán A+ mármint ha az amerikai osztályzást nézzük 😀A mondatot meg amit leírtál a fakeről nem tudom értelmezni.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Na és a fake extra ponthoz mit szóltatok??? akkorát ordítottam hogy mindenki elég furán nézett rám 😀Én nem tudok gifet készíteni, ezt találtam. Plusz olvastam erről egy gyökér kommentet: Gould pontjával futott Podlesh Carimi mögött... a Zs-formáció. Neeeeeeee
Ilyet én még nem láttam amióta követem az NFL-t Bearstől, és milyen jól lett kivitelezve. Arról is csináljatok gifet! és jimmy ezért már önmagában is jár egy plusz fel-le-ugrálás 😛davemayer
Ez a C+ formáció
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na és a fake extra ponthoz mit szóltatok??? akkorát ordítottam hogy mindenki elég furán nézett rám 😀Ilyet én még nem láttam amióta követem az NFL-t Bearstől, és milyen jól lett kivitelezve. Arról is csináljatok gifet! és jimmy ezért már önmagában is jár egy plusz fel-le-ugrálás 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Carimi szerintem sokkal vékonyabb, mint tavaly volt...az egész olyan soványka...vagyis annak tűnik...Jay egyébként Beasthez is szórt vagy 3 olyat, h elhullottam...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Ez mekkora dobás volt!!Hát gyerekek én nem tudom, Carimi méreteivel mi a gondotok, akkora mint Scott, talán még nagyobb is. Csak fehér a lelkem, ha fújna magára egy kis barnító spay-t, mindjárt nagyobbnak látnátok. Lehet, hogy fogyott egy kicsit, de az nem gond, ha a zsírtömegizéindexük alacsonyabb. Ereje megvan, technikailag nulla. Bár lehet, hogy belül jobb lesz, futásnál eddig is otthagyták DT-kel egy az egyben, azokat megoldotta.
Russell Wilson
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Szerintem is ez a teljesítmény teljesen rendben volt, az első sokk után (OMG a fumble...) szépen kiegyenesedett a mérkőzés, helyretettük őket. Allen csodálom hogy megúszta azt az ütközést, azt hittem vadászni fogunk rá, szerencséje hogy nem offense játékos mert Briggsék megfegyelmezték volna...Cutler meg ennyit jelent a csapatnak, egy hasonló képességű de kevésbé mobilis irányítóval is úgy szívnánk mint a torkos borz, vele meg simán megvan egy ilyen meccs. Lovely Smithnek ha sokat nem is, azt a tradet én köszönöm, igaz hogy sok pickbe került de ahogy mi draftolunk...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
picidzé
532
Az egész line jó volt, Spencer helyett EWill nagyon jól nyomta...mellesleg néztétek Carimit? Lassan úgy fest, mint egy kövér TE...egyáltalán nem falember kinézete van...(sztem vmi egészségügyi gond is lehet a háttérben)BearNekem is feltűnt. Láttam, hogy overloadnál felküldték TE-nek, és nem is tűnt fel, hogy nagyon más a felépítése. Aztán G-ként játszott úgy egy negyedet, nekem nem tűnt fel a játéka (annyira nem lehetett szar), de nem is nagyon figyeltem rá.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Ha eddig ekéztük a népet, akkor most a dícséretnek kell következnie.Az Offense végre mutatott valamit, és ez nagyban Jaynek köszönhető...káprázat dobásai voltak, ahogy Jimmy is írta, én is azt hittem, sokkal rosszabb lesz...
Az egész line jó volt, Spencer helyett EWill nagyon jól nyomta...mellesleg néztétek Carimit? Lassan úgy fest, mint egy kövér TE...egyáltalán nem falember kinézete van...(sztem vmi egészségügyi gond is lehet a háttérben)
Nagyon örültem, h végre nem csak 30yardos passzkísérleteket láttunk...Tice jól keverte a zsugát, de ha K. Davis így folytatja, le kell tiltani a pályáról...(én is bele tudok ütni a labdába, csak neki el kéne kapnia...)
Louis-t sajnálom, remélem, mielőbb visszatér, elég gázul csapódott Allen oda, Louis nem is látta, hogy jön...
Marshall...kegyetlen...(a drop nem kellett volna az endzoneban, de 12 elkapás asszem rendben...) Újra 1000yardos elkapó...jól esik leírni...ja, és Bennettet előszedtük, ennek is nagyon tudok örülni...
A Defense talán egy drive kivételével pöpecül muzsikált, rakás 3&out...passrush egy szintet feljebb lépett, legalább siettettük Pondert elég sokszor, ha nem is volt annyi sack...Wootton is egyre pofásabban teljesít...
Jó lenne ezt jövő héten megismételni...
No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Nehéz ennél jobb hétvégét elképzelni Bears szemszögből. Csak mi nyertünk a csoportból, az összes 1 meccses hátrányban lévő NFC-s csapat kikapott (Tampa, Seahawks, Vikings), ráadásul még a jó formába lendülő Saints is. Tegnapi meccsre nyugodtan rá lehet aggatni az injury bowl kifejezést. Hester, Louis, Spencer, Forte, Tillman, és jól láttam ezek szerint, hogy a végén nickelnél Roach volt fenn (megint jól játszott), mert Briggsnek is lett valami a jobb bokájával. A túl oldalon meg Rudolph és Harrison Smith hagyta ott a bulit.
Tillman már tegnap is játszhatott volna nem erőltették, Spencert sem. Ők rendben lesznek. Briggsnek sem hiszem, hogy komoly. Hester sztem out agyrázkódással vasárnapra. Forte és Louis viszont aggályokkal telt el.
S egy kis Seahawks a végére: Filed to ESPN: Seattle CBs Richard Sherman and Brandon Browner facing 4-game suspensions for violating performance enhancing drug policy.
több mint 12 éve
Az a bajom hogy már gamemanager QBnak is szar. Mert nem képes 3 normális passzt elengedni. RZban meg teljesen 0-an de örülök hogy nem csak én látom így 😀Nem néztem a meccset és valszeg nem is lesz időm rá. Mint külső szemlő szerintetek van értelme Ponderrel szerencsétlenkedni ? Csak azért kérdezem itt mert a Vikings topicba már nem merem írni hogy basszuk ki a picsába mert az üres elkapót nem találja meg.köszi a gratulációt!
Grat amúgy, remélem ti nyeritek a csoportot ha már nem mi 😊Toca
Ponder szerintem tipikusan az a kategória aki képes pár meccset nyerni (főleg hazai pályán) a "középcsapatok" ellen, de egy nagyobb kaliber ellen (mivel inkább game manager QB-nak gondolnám) nem képes győzelemre vezetnie a csapatát. Én cserét javaslok... illetve mivel csoport riválisok vagytok dehogyis 😛 davemayer
több mint 12 éve
Nem néztem a meccset és valszeg nem is lesz időm rá. Mint külső szemlő szerintetek van értelme Ponderrel szerencsétlenkedni ? Csak azért kérdezem itt mert a Vikings topicba már nem merem írni hogy basszuk ki a picsába mert az üres elkapót nem találja meg.köszi a gratulációt!
Grat amúgy, remélem ti nyeritek a csoportot ha már nem mi 😊Toca
Ponder szerintem tipikusan az a kategória aki képes pár meccset nyerni (főleg hazai pályán) a "középcsapatok" ellen, de egy nagyobb kaliber ellen (mivel inkább game manager QB-nak gondolnám) nem képes győzelemre vezetnie a csapatát. Én cserét javaslok... illetve mivel csoport riválisok vagytok dehogyis 😛
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nem néztem a meccset és valszeg nem is lesz időm rá. Mint külső szemlő szerintetek van értelme Ponderrel szerencsétlenkedni ? Csak azért kérdezem itt mert a Vikings topicba már nem merem írni hogy basszuk ki a picsába mert az üres elkapót nem találja meg.Grat amúgy, remélem ti nyeritek a csoportot ha már nem mi 😊
több mint 12 éve
Kenyeret és cirkuszi játékokat...Ma a támadófal is ennyire a helyén volt
Russell Wilson
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jimmy: hol vannak a kiérdemelt csöcsök?
több mint 12 éve
Hm, azért a 3. negyedben hozzáérni se tudtak, a csávó szerencsére abszolút nem érzi a zsebet. Ha nem dobja túl az üres elkapót, akkor +7 pont. MindegyEgyetértek, ilyenkor látszik, hogy Jayjel (ezt hogy a francba kell helyesen írni, így?? 😊 ) mennyivel más a támadójáték, és ezáltal a védelem is!norris21Ha az y i, vagy j hangot jelöl, akkor lehet kötőjel nélkül toldalékolni, igen.
Klassz meccs volt, OLine jól muzsikált, Jimmyvel most nem értek egyet, nem volt sok sack, de hurry igen.
Csak veszítene a GB...picidzé
És végre jobban játszott Webb, Scott is veterán módon tolta. Igazából jött nyomás többször is szélről, de volt hova mozogni, egyből pofásabb volt minden. Középen jók voltak a srácok. Ugye, ha egy jobban játszik..... Cutler statjai szokás szerint nem mutatják, de ma parádés volt. Sokkal, de sokkal rosszabbat vártam. Tice pedig megtáltosodott. Profi game plan. Ezt vártam már mióta, ez a mi igazi játékunk. Az ilyen meccsekre mondják a középszerűnél gyengébb sportújságírók, hogy a játék minden elemében felülmúlták ellenfelüket.
Russell Wilson
- Abe Simpson
több mint 12 éve
picidzé
532
Egyetértek, ilyenkor látszik, hogy Jayjel (ezt hogy a francba kell helyesen írni, így?? 😊 ) mennyivel más a támadójáték, és ezáltal a védelem is!norris21Ha az y i, vagy j hangot jelöl, akkor lehet kötőjel nélkül toldalékolni, igen.
Klassz meccs volt, OLine jól muzsikált, Jimmyvel most nem értek egyet, nem volt sok sack, de hurry igen.
Csak veszítene a GB...
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
Jay is a vártnál jobban teljesített szerintem.Egyetértek, ilyenkor látszik, hogy Jayjel (ezt hogy a francba kell helyesen írni, így?? 😊 ) mennyivel más a támadójáték, és ezáltal a védelem is!
Összességében nem volt ez rossz mérkőzés az előző kettőhöz képest. Sokkal kevesebb homály játék volt mint múlt héten.dcsicsak
több mint 12 éve
dcsicsak
1 553
Jay is a vártnál jobban teljesített szerintem.Összességében nem volt ez rossz mérkőzés az előző kettőhöz képest. Sokkal kevesebb homály játék volt mint múlt héten.
több mint 12 éve
Remélem megtartjuk azt, amit az első félidőben csináltunk. A védők....meh, ha nem Ponder passzol, ebből ismét 30+ pontos meccs lehetett volna. Pass rush továbbra sincs, de tényleg nagyon jó a Vikings OL. De a mackó OL előtt is le a kalappal, de kétlem, hogy zsinórban két hétig ezt tudják hozniNe tessék a szokásodról megfelejtkezni! Két hétig nem volt rá indok, de most.....
Russell Wilsonfüligjimmy
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Remélem megtartjuk azt, amit az első félidőben csináltunk. A védők....meh, ha nem Ponder passzol, ebből ismét 30+ pontos meccs lehetett volna. Pass rush továbbra sincs, de tényleg nagyon jó a Vikings OL. De a mackó OL előtt is le a kalappal, de kétlem, hogy zsinórban két hétig ezt tudják hozniRussell Wilson
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Első félidő offense pazar, második komoly visszaesés, de erőltetni sem kellett. A fél Ol kiesett.Összességében sima W. Mivel a Tampa, a Seattle kikapott, na meg ugye a Vikings minden közvetlenül mögöttünk álló egylet vereséget szenvedett. Ha a GB kikapna akkor ennél pazarabb hétvégét nem lehet elképzelni.
Reméljük a sérültek rendbe lesznek. Tillman OK, többieket nem tudjuk.
több mint 12 éve
Én azért nem dobnám ki Carimit, mert mint abban többször egyetértett mindenki, nincs túl nagy tálentummal megáldva Tice és úgy completten az OL edző. Ha lenne egy tisztességes edzője, lehet kicsit többet ki tudna belőle hozni, csak úgy mint az egész OL-bólHát szerintem Webb semmivel sem gyorsabb pl., ráadásul Carimi sokkal jobban blokkol futásnál, ha éppen nem ilyen fostaliga...már láttuk normálisan játszani, a potenciál jóval nagyobb benne, legalább is szerintem...No, most azért Webb egy az egyben levesz a pályáról egy Jared Allen nevű játékost, aki fél évvel ezelőtt hülyére verte. Mondom, tiszta Jason Peters a csávó. Namost ez inkább sértés.
Abban igazad van, h mostanság valóban olyan, amit leírtál...azt fejtegettük, h a fejében van baj...hát ezért olyan...
Nem értek azzal egyet, h Webb bármiben is jobb lenne...Allen bedugja a valagába a kezét, pucsítva indul, 3 sack egy félidő alatt...na neee...LT-ről beszélünk...lassú, mint az állat...bullrushból is agyonverik...tök mindegy...Bear
Christian Ponderfüligjimmy
több mint 12 éve
Hát szerintem Webb semmivel sem gyorsabb pl., ráadásul Carimi sokkal jobban blokkol futásnál, ha éppen nem ilyen fostaliga...már láttuk normálisan játszani, a potenciál jóval nagyobb benne, legalább is szerintem...No, most azért Webb egy az egyben levesz a pályáról egy Jared Allen nevű játékost, aki fél évvel ezelőtt hülyére verte. Mondom, tiszta Jason Peters a csávó. Namost ez inkább sértés.
Abban igazad van, h mostanság valóban olyan, amit leírtál...azt fejtegettük, h a fejében van baj...hát ezért olyan...
Nem értek azzal egyet, h Webb bármiben is jobb lenne...Allen bedugja a valagába a kezét, pucsítva indul, 3 sack egy félidő alatt...na neee...LT-ről beszélünk...lassú, mint az állat...bullrushból is agyonverik...tök mindegy...Bear
Christian Ponder
- Abe Simpson