Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Nem értek egyet, a csoportgyőzelem még nem kuka, csak le kell nyomni a pacskerokat 😊
több mint 12 éve
Minden Bears-fan aláírta volna a 8-4-es mérleget december első hetében még szeptember elején. Újonc vagyok még itt a fórumon, tudom fire-tice, meg hasonlók. De én innen Nyíregyházáról nem fikáznék senkit. Hiszek, bízok, s szurkolok jövő héten is. Kibontok még egy Ottakringert. Csak névnapom lesz holnap! 😉
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Annyi volt a különbség múlt héthez képest, hogy akkor Ponder, ma Wilson. Ha múlt héten Wilson játszik a Minnyben ott is bukó.Persze Bennett elejtett egy TDt, benn hagytunk 3 pontot. Ha az megvan nyerünk. Amit a defense művelt az finoman szólva szánalmas. Futás ellen szarok vagyunk, Hayden egy kalap szar, lehet Jennings sérülése súlyosabb. Pass rush alig.
Nem hiába utálom a Seahawks elleni meccseket, többnyire trágya teljesítményt nyújtunk. 8-4. Csoportgyőzelmet felejtsük el szépen.
Cutler fasza volt, Marshall is. Az OL sem volt rossz, a futójáték akadozik.
Ez a meccs köpedelem.
több mint 12 éve
Sziasztok! Itt a december, nálunk már szakad is a hó, és végre megkezdődik az igazi foci! Go, Bears!
több mint 12 éve
Nekem az a gondom, hogy hiába rossz a Seahawks idegenben, zsinórban másodszor már lényegesen jobb ritmusban érkeznek.A mi oldalunkon nem vagyok biztos ebben a kőkemény védelem részben.undisputedlyNagy az önbizalom most a Seahawks-topicban.Tartok a meccstől én is, de csak a Soldieren vagyunk nem?! Mi jóval pesszimistábbak szoktunk lenni a meccsek előtt, ami nem baj, mert így az örömünk nagyobb, ha nyerünk. Sok a sérülés, gyenge az OL, de jó a mérlegünk, s jól megy ellenük itthon ha jól emlékszem.Ha megvan a W, tuti a rájátszás. promaxBizakodunk, vannak arra utaló jelek, hogy nyerhetünk, de minden a pályán dől el. Azért sztem nálatok sincs olyan, aki ezt a meccset L-re húzná látatlanban! 😊 Az tuti, hogy egy nagyon brusztolós, kőkemény védelmes, TO-eken múló csata lesz, nagy téttel. Este 7 Uraim, most pedig ebéd! 😀 Medvepapa
Jeffery nem edzett egész héten, de státusza nem out, hanem doubtful. Talán már a Vikings ellen?
Russell Wilson
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
A mi oldalunkon nem vagyok biztos ebben a kőkemény védelem részben.Nagy az önbizalom most a Seahawks-topicban.Tartok a meccstől én is, de csak a Soldieren vagyunk nem?! Mi jóval pesszimistábbak szoktunk lenni a meccsek előtt, ami nem baj, mert így az örömünk nagyobb, ha nyerünk. Sok a sérülés, gyenge az OL, de jó a mérlegünk, s jól megy ellenük itthon ha jól emlékszem.Ha megvan a W, tuti a rájátszás. promaxBizakodunk, vannak arra utaló jelek, hogy nyerhetünk, de minden a pályán dől el. Azért sztem nálatok sincs olyan, aki ezt a meccset L-re húzná látatlanban! 😊 Az tuti, hogy egy nagyon brusztolós, kőkemény védelmes, TO-eken múló csata lesz, nagy téttel. Este 7 Uraim, most pedig ebéd! 😀 Medvepapa
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Ezzel a nicknévvel mindig azt hiszem Bears drukker vagy 😀. Persze, hogy közülünk sem húzza senki L-re. Otthon leszünk, eddig 3 olyan csapattól kaptunk ki, akik jobbak, mint mi, a többit ha küzködve is sokszor, de húztuk. A Hawks sem idegenben a legacélosabb (eddig), s nem jobb. Egy POra hajtó csapat ezeket a meccseket húzza otthon. Ha a Qwest Fielden lenne a meccs simán L-re venném.
Az, hogy a közelmúltban 2 alkalommal is a Seahawks nyert a Soldieren az alapszakaszban az egy más tészta. 2010-ben bepunnyadtunk a meccsbe, Cutler agyrázkódás után nagyon pontatlan volt, Mike Williams szétszopatta Tillmant. A tavalyi meccs meg ugye akkor volt, amikor.
Én is szoros meccsre számítok. 20 pont körül lesz mindkét csapat, de ithon csalódás lenne minden olyan eredmény, ami nem Bears neve mellé került W betűt jelentene.
több mint 12 éve
Nagy az önbizalom most a Seahawks-topicban.Tartok a meccstől én is, de csak a Soldieren vagyunk nem?! Mi jóval pesszimistábbak szoktunk lenni a meccsek előtt, ami nem baj, mert így az örömünk nagyobb, ha nyerünk. Sok a sérülés, gyenge az OL, de jó a mérlegünk, s jól megy ellenük itthon ha jól emlékszem.Ha megvan a W, tuti a rájátszás. promaxBizakodunk, vannak arra utaló jelek, hogy nyerhetünk, de minden a pályán dől el. Azért sztem nálatok sincs olyan, aki ezt a meccset L-re húzná látatlanban! 😊 Az tuti, hogy egy nagyon brusztolós, kőkemény védelmes, TO-eken múló csata lesz, nagy téttel. Este 7 Uraim, most pedig ebéd! 😀
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Mondjuk azért nevetséges, hogy minden szirszarért megy a büntetés. Lassan már egy kierőszakolt fumble-ért is küldik a csekket... Jah Weems is fizet a bunyért, Jefferson nem, mert meccsen kapta a 15 yardot.Woottonnak egyébként nem jár le még a kontkraktusa. Majd 2014ben. Az már érdekesebb év lesz: Cutler, Hester, Tillman, Jennings többek közt + akinek rookie szerződése akkor jár le.
Hester, Spencer, Jeffery out, többiek rendben lesznek. Rossz meccset várok, hasonló lesz, mint a Panthers elleni szvsz.
több mint 12 éve
Tudom, hogy ez itt off de hamár a büntikről van szó:Suh ugye nem kapott eltiltást, pedig megvizsgálták az ügyet. Erre megbüntetik pénzbüntire. Ha rúgott akkor eltiltás jár, ha nem akkor semmi. Ez a köztes dolog nevetséges.
Ezért nincs értelme ezeken rágódni, mert hasraütésszerűen mennek.
több mint 12 éve
#Bears QB Jay Cutler fined $10,000 for unsportsmanlike conduct penalty when he flipped ball to #Vikings conerback in Sunday's game.Sztem jól tették a bírók, hogy megfogták a meccset az elején. Ha Weems bunyóját befújták, ezt is be kellett. Én sose azon problémázok, hogy milyen felfogásban vezetik a meccset, amíg azt konzisztensen csinálják. A játékosok pedig nem rendezték ezt az egész büntetés-fellebbezés kérdéskört az új CBA-ban, akkor fizessenek. Most annak mi értelme van, hogy mindig beírjuk, hogy mekkora röhejes pénzbüntetések vannak? Ki tudják fizetni. Urlacher pedig ne a bünti ellen fellebbezzen, hanem nézze meg vagy ötvenszer, AP hogyan küldte el gyufáért.
Már a zászlót is túlzónak tartottam, de hogy még pénzbünti is... röhejes. Épp csak oda pöttyentette a lasztit, nem pedig odakúrta.. szánalmas...soma80
Russell Wilson
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
#Bears QB Jay Cutler fined $10,000 for unsportsmanlike conduct penalty when he flipped ball to #Vikings conerback in Sunday's game.Már a zászlót is túlzónak tartottam, de hogy még pénzbünti is... röhejes. Épp csak oda pöttyentette a lasztit, nem pedig odakúrta.. szánalmas...
több mint 12 éve
Ha a GB ellen kikapunk, meg se érdemeljük a csoportgyőzelmet. Hayden akkorát játszott a Frisco ellen, hogy Moore újra aktív volt, a Vikings elleni meccs pedig simán elmehetett volna rajta. Nem lepődnék meg, ha holnap sokkal kevesebbet lenne a pályán, vagy a szezon végére inkább Bowman lenne a csere CB helyette.
Izzy kap még 1 év 2 milliót, oszt marad. Wotton húzósabb, első normális, egészséges szezonja, de pl. Mincey mekkora lóvét kapott, plusz ott van Melton, na az egy húzós kérdés, és Peppers óriási szerződése. Kérdés, hogy mennyi lóvét akarsz belelölni egyetlen egységbe?
A Tengeri Sólymok védelme masszív, nem mondom, hogy jobb, más. A szokásos két botrányos drive után, ha az első negyedet egállal zárjuk, vagy a félidőt egy 3 pontos előnnyel, nyerünk. Félek, hogy Tice ismét összepiszkítja az ágyneműt.
Russell Wilson
- Abe Simpson
több mint 12 éve
merjünk nagyot álmodni:csak úgy lehetünk 2nd seedek ha a SF egy verséget szenved még(remélem kikapnak a NE-től...) és mi megnyerjük a hátralévő meccseinket. Hát erre nem sok esély van, így ahogy nekem kijött vagy a Giantset vagy a Redskinset fogadjuk a WC-on.Persze úgy számolva hogy innen egy 11-5-öt csinálunk, megverve a GB-t.
Egyébként én innen ezt tippelem:
SEA W
MIN W
GB W (nem tudom CMatthews lesz-e addigra)
ARI W/L (mindegy 😀 )
DET L
Viszont ha a GB ellen kikapunk akkor sztem nyerünk Arizonában, talán még így is meglehet a csoportgyőzelem.
A PO-ban hazai pályán W, ha idegenbe kell menni L.
Én leginkább egy Gianstet szeretném mert olyan jó lenne őket kiütni 😀
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Nagy az önbizalom most a Seahawks-topicban.Tartok a meccstől én is, de csak a Soldieren vagyunk nem?! Mi jóval pesszimistábbak szoktunk lenni a meccsek előtt, ami nem baj, mert így az örömünk nagyobb, ha nyerünk. Sok a sérülés, gyenge az OL, de jó a mérlegünk, s jól megy ellenük itthon ha jól emlékszem.Ha megvan a W, tuti a rájátszás.
több mint 12 éve
Kicsit nézegettem a szerződéseket. Szezon végén lejár: Urlacher, Bowman, Campbell, Collins, Hayden, Hayes, Izzy, Mannelly, McCown, Melton, DJ Moore, Ozougwu, Rachal, Roach, Scott, Spencer szerződése.Persze a többség cserejátékos, de azért kíváncsi vagyok Urlachert milyen szerződéssel kínálják meg. 35 éves lesz, ez a szezon már nem róla szól. Maradni fog, mert nincs mögötte senki, de igencsak gondolkodni kellene ki veheti át a helyét. Melton esetében ki kell nyitni majd a pénztárcát. Roachot megfogjuk tartani. Izzy már érdekesebb. Az előző két meccsen már Wootton volt a starter, ő is 32 lesz. Nem lepődnék meg újabb pass rusher érkezésén a drafton. DJ Moore elvesztette a nickel pozíciót Haydennel szemben. Rachal, Spencer nem maradnak, Scottot megtartják, backupnak jó. Csereirányító kérdés megint terítéken lesz, nem úgy mintha nem lenne mindegy kit raknak be, ha sajnos szükséges.tüsi91Urlacher, Melton, Hayden, Mannelly, Roach (nagyon jó szezont fut ő is most), őket én megtartanám.
Urlacher a csapat arca, innen fog visszavonulni, én megdobnám egy két éves szerződéssel és hoznék egy rookiet mögé tanulni, remélem lehet egy csiszolatlan gyémántra lelni a 2.-3 körben is. Ő sem lesz már fiatalabb, és gyorsabb.
Melton, vannak meccsei, amikor teper mint atom, de van, h 3-4 meccsre is totál eltűnik, őt is megtartanám, de nem mindenáron...
Roach nem tudom, h milyen szerződéssel lenne elégedett, de ő vele nem lesz egyszerű megállapodni.
Izzy, Dj Moore kikerült a kezdőcsapatból, nem áldoznék rájuk túl sokat.
több mint 12 éve
ha tudnánk draftolni azt mondanám szerezzünk Cutler mögé egy prospectet, pont mert mindegy ki áll ott. A lényeg hogy hasonló felépítésű, mozgású legyen hátha Cutler mellett kitanulná a szakmát.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Kicsit nézegettem a szerződéseket. Szezon végén lejár: Urlacher, Bowman, Campbell, Collins, Hayden, Hayes, Izzy, Mannelly, McCown, Melton, DJ Moore, Ozougwu, Rachal, Roach, Scott, Spencer szerződése.Persze a többség cserejátékos, de azért kíváncsi vagyok Urlachert milyen szerződéssel kínálják meg. 35 éves lesz, ez a szezon már nem róla szól. Maradni fog, mert nincs mögötte senki, de igencsak gondolkodni kellene ki veheti át a helyét. Melton esetében ki kell nyitni majd a pénztárcát. Roachot megfogjuk tartani. Izzy már érdekesebb. Az előző két meccsen már Wootton volt a starter, ő is 32 lesz. Nem lepődnék meg újabb pass rusher érkezésén a drafton. DJ Moore elvesztette a nickel pozíciót Haydennel szemben. Rachal, Spencer nem maradnak, Scottot megtartják, backupnak jó. Csereirányító kérdés megint terítéken lesz, nem úgy mintha nem lenne mindegy kit raknak be, ha sajnos szükséges.
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Örülök hogy Hester nem játszik! A kedvencem, de kurvára nem megy idén a csókának, és mintha már nem is akarná, nincs benne a tűz. Weems jó csóka, várom hogy végre nagyobb szerepet kapjon, szerintem nem lesz rossz.
Küldöldön már azt elemzik, hogy egy esetleges Trade-nél mit kaphat a Bears Hesterért, és hogy ha nincs Trade akkor is érdemes lenne-e megtartani 2014 után. Erre amúgy egybehangzó nem a válasz a legtöbb fórumon.
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Lancelot és Sir Charles állítólag játékra jelentkezik. Jó hát ez a fal annyira nem meglepő. Tekintve abból, hogy a 7 emberből, az egyik tegnap jött, a másik múlt héten lett aktiválva a PSből.Nagyon hangoztatják, hogy Bennettet jobban be kell vonni a játékba. Igaz. Másrészt hiszem, ha látom. Régen az volt a taktika, add a labdát Payton kezébe. Most Cutler to Marshall. Remélem a Hester-experimentnek vége (stílusosan). Ha csak feleakkora töke lenne, mint Weemsnek.... Jeffery talán visszatér a Packers ellen. Szerintem ha statisztikalilag nem is, de a futás elég jól ment. Lehetne okosabb play call is, meg úgy általában. Martz keze alatt Forte All-Pro szezont futott, Knox pedig majd' 1000 yardos elkapó volt, Bennett pedig a liga legmegbízhatóbb célpontja 3. kísérleteknél. Legalább a támadófalat nem szidom többet......
A fő kérdés, vajon tudnak-e mégegyszer olyan jól játszani, mint a Vikings ellen tették? Vajon Tice rátalált a nyerő molekulára? Vajon a futójátékunk hatékonyabb lesz?
Nem szeretem a Seahawks elleni meccseket. Kemény ellenfél, jó védelemmel. Itthon viszont joggal reménykedhetünk a győzelembe. Tillman kiesése azért érzékeny veszteség lenne. Briggsé talán nem annyira.tüsi91
Russell Wilson
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Jó hát ez a fal annyira nem meglepő. Tekintve abból, hogy a 7 emberből, az egyik tegnap jött, a másik múlt héten lett aktiválva a PSből. A fő kérdés, vajon tudnak-e mégegyszer olyan jól játszani, mint a Vikings ellen tették? Vajon Tice rátalált a nyerő molekulára? Vajon a futójátékunk hatékonyabb lesz?
Nem szeretem a Seahawks elleni meccseket. Kemény ellenfél, jó védelemmel. Itthon viszont joggal reménykedhetünk a győzelembe. Tillman kiesése azért érzékeny veszteség lenne. Briggsé talán nem annyira.
több mint 12 éve
Meh, vacsora előtt gyengébb a matekom. Ha beválna egyikük, mondjuk Edwin, akkor ugye Louis visszatérésére is kényelmesebben lehetne várni, és elég lenne, draftolnánk egy RT-t, oszt Carimivel meglátnánk mi lesz. Ha mindkettő betli, akkor nincs mese, 3 új játékos kell. Az én aritmetikámat az élet írja.....Jimmy-jimmy, 3-1=2 legalábbis nálunk vidéken 😀akkor most pontosan hogyan is áll ez a fal?CollapoWebb-Williams-Garza-Carimi-Scott. Remélem legalább egyikük beválik, nem mindegy hogy 1 új játékos kell, vagy inkább 3.
Russell Wilsonfüligjimmy
Kinek milyen előérzete van a Seattle ellen?
Én amennyire biztos voltam a 49ers elleni siekerben, annyira nem vagyok biztos ebben 😊kovi470
Russell Wilson
- Abe Simpson
több mint 12 éve
kovi470
1 343
Jimmy-jimmy, 3-1=2 legalábbis nálunk vidéken 😀akkor most pontosan hogyan is áll ez a fal?CollapoWebb-Williams-Garza-Carimi-Scott. Remélem legalább egyikük beválik, nem mindegy hogy 1 új játékos kell, vagy inkább 3.
Russell Wilsonfüligjimmy
Kinek milyen előérzete van a Seattle ellen?
Én amennyire biztos voltam a 49ers elleni siekerben, annyira nem vagyok biztos ebben 😊
"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."
www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
akkor most pontosan hogyan is áll ez a fal?CollapoWebb-Williams-Garza-Carimi-Scott. Remélem legalább egyikük beválik, nem mindegy hogy 1 új játékos kell, vagy inkább 3.
Russell Wilson
- Abe Simpson
több mint 12 éve
akkor most pontosan hogyan is áll ez a fal?
You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!