Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Jeffery sanszosan játszik. JeahTim Jennings out. Ez már szintén biztos.
Hester biztosan. Eeeeeeeeeehhhhhh
Christian Ponderfüligjimmy
több mint 12 éve
Jeffery sanszosan játszik. Jeah Hester biztosan. Eeeeeeeeeehhhhhh
Christian Ponder
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Igaz,de mégse olyan ez,mint a tavalyi. A különbséget látni fogod,mikor ott leszünk a PO-ban! 😉Megértem azt,hogy most mindenki tart az elkövetkezendő 4 meccstől. A szitu az,hogy csak megkavart mindenkit az elmúlt pár hét kavalkádja. A lényeg,hogy 4-3 W meg is lesz biztosra,az meg már egyenes út a PO-ba. Én nem is kértem többet,csak hogy jussunk be. Ez meg is lesz. Onnan meg már legyen bármi megkaptam azt amire a tavalyi szétsérült szezon után vártam. 😉SüsüKaptál egy másik szétsérült szezont. picidzé
több mint 12 éve
picidzé
532
Megértem azt,hogy most mindenki tart az elkövetkezendő 4 meccstől. A szitu az,hogy csak megkavart mindenkit az elmúlt pár hét kavalkádja. A lényeg,hogy 4-3 W meg is lesz biztosra,az meg már egyenes út a PO-ba. Én nem is kértem többet,csak hogy jussunk be. Ez meg is lesz. Onnan meg már legyen bármi megkaptam azt amire a tavalyi szétsérült szezon után vártam. 😉SüsüKaptál egy másik szétsérült szezont.
Ursus arctos budapestiensis
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Úgy lesz! Meglepetés az lehet,ha nyerünk a GB ellen. Azt a meccset várom,mint L a többi W.Megértem azt,hogy most mindenki tart az elkövetkezendő 4 meccstől. A szitu az,hogy csak megkavart mindenkit az elmúlt pár hét kavalkádja. A lényeg,hogy 4-3 W meg is lesz biztosra,az meg már egyenes út a PO-ba. Én nem is kértem többet,csak hogy jussunk be. Ez meg is lesz. Onnan meg már legyen bármi megkaptam azt amire a tavalyi szétsérült szezon után vártam. 😉SüsüÚgy legyen!csi77
több mint 12 éve
Megértem azt,hogy most mindenki tart az elkövetkezendő 4 meccstől. A szitu az,hogy csak megkavart mindenkit az elmúlt pár hét kavalkádja. A lényeg,hogy 4-3 W meg is lesz biztosra,az meg már egyenes út a PO-ba. Én nem is kértem többet,csak hogy jussunk be. Ez meg is lesz. Onnan meg már legyen bármi megkaptam azt amire a tavalyi szétsérült szezon után vártam. 😉SüsüÚgy legyen!
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
D.J. Moore on being inactive: "I never took it as another guy is better than me, that is never the case."De hát igaza van... 😛
Jó dolog ez az egészséges önbizalom... soma80
több mint 12 éve
D.J. Moore on being inactive: "I never took it as another guy is better than me, that is never the case." Jó dolog ez az egészséges önbizalom...
több mint 12 éve
DaddyBear
888
Megértem azt,hogy most mindenki tart az elkövetkezendő 4 meccstől. A szitu az,hogy csak megkavart mindenkit az elmúlt pár hét kavalkádja. A lényeg,hogy 4-3 W meg is lesz biztosra,az meg már egyenes út a PO-ba. Én nem is kértem többet,csak hogy jussunk be. Ez meg is lesz. Onnan meg már legyen bármi megkaptam azt amire a tavalyi szétsérült szezon után vártam. 😉
több mint 12 éve
A vasárnapi számomra az első dühítő vereség volt idén, de legyünk igazságosak, a Panthers ellenit most kaptuk vissza.....Legalább egyet, de inkább kettőt kellene hozni most már. Nem lehetetlen, de rohadt nehéz lesz.
Hajrá Bad Bones!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Én reálisan próbálom nézni. Ha kikapunk hétvégén szerintem elmegy a rájátszás. A Packerst nem tudom hogy verhetnénk meg, az elmúlt 6-7 meccsünkön sok maccsunk nem volt. Cardinals W, a Lions idegenben meg ismét erős kérdőjel.AP-t megkell fogni, ha 3,6-3,8 körül tartjuk biztosan nyerünk. Ha Ponder szétdob minket akkor nincs miről ismételten csak beszélni.
Viszont az offense feltehet 24-27 pont környékén, aminek ismét csak elégnek kell lennie.
Szerk.: megnéztem a mögöttünk állókat, meg kivel játszanak. Ha csak egyet nyernénk 6. helyen bent vagyunk. Én 2-2-t tippelek.
több mint 12 éve
azért ha kapunk 3 TD-t idegenben amiből fut 2őt AP én nem lepődök meg annyira sajnos, inkább az nálunk a kulcskérdés hogy a mi offensünk (vagyis Marshall) képes-e 28 pont körül/felett termelni mert akkor biztos hogy nyerünk. Ha vasárnap kikapunk még a PO is veszélyben lehet, akkor már a maradék 3 meccset hozni kell. Ha nyerünk akkor a WC legalább megvan, ha nyerünk 3at és közte van a GB akkor sztem még a csoportgyőzelem is meglehet, sok múlik ezen a meccsen. Remélem a SNF-on a Lions mutat majd vmit, bár a Lambeaun sok babér nekik sem terem 😕
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Örüljünk? Maradjunk annyiban nem bánkódok, egyrészt Spencer rossz, másrészt legalább zsinórban 2szer ugyanaz az ötös lépne pályára. Jeffery dolog érdekes. Megmondom, hogy lesz. Alshon nem játszik, Hester igen. Mehhh.
Túloldalon Harvin IR-re tették. Urlacher és Jennings hiányában is, ha ezt az offenset nem tudjuk 20 pont alatt tartani, s meccset nyerni semmi keresnivalónk nincs a POban.
több mint 12 éve
A támadófal érintetlen marad? Örülünk? Edwin hogy játszott? Jeffery talán visszatér, ha nincs visszaesés edzés után.Christian Ponder.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Chrisian PonderfüligjimmyHalló Jimmy! Innen lemaradt egy t! Tudod, tárgyeset......
Hajrá Bad Bones!
több mint 12 éve
So there is reason to be optimistic that #Bears CB Tim Jennings could return before end of the regular season.Urlacher is elvileg 2-4 hét...
több mint 12 éve
Atyaisten, most jutott eszembe, hogy Bowman is a rosteren vanChrisian Ponder
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hayden és Jennings, két ex-Colts CB. Az egyik tud focizni, a másik Hayden.így van, ezzel maximálisan egyetértek. Nem véletlenül alakul át az NFL passz orientálttá, mindenki úgy gondolkodik hogy a biztos győzelemhez általában fel kell tenni legalább 24 pontot a táblára, azt meg csak futással nem lehet. Amikor láttam a Moneyball c. filmet láttam és a Rex Sox-os tulaj beszél Brad Pittnek egy az egyben a Bears jutott eszembe 😊 (bár nálunk azért már megkezdődött az átalakulás, de még mindig dinoszauruszok vagyunk egyes csapatokhoz képest).
Két gyors megjegyzés: nem az a baj, hogy Urlacher kidőlt, hanem Roach kerül új pozícióba. A másik, kell nekünk első körben MLB? Most komolyan. Meddig visz mindekt egy új LB? Ez a stílusunk, és mennyit ért ez az elmúlt évezredben? A packers ellen futott AP vagy 250 yardod, oszt simán nyertek. Ideje egy ki-ki meccsen nem 17 pontot szerezni, az annyi kb. mint fociban 1 rúgott gól. Mondjuk ennyi droppolt passzal nem tudom, mit lehet kezdeni, ez nem edzőkérdés.
Christian Ponderfüligjimmy
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Hayden és Jennings, két ex-Colts CB. Az egyik tud focizni, a másik Hayden. Két gyors megjegyzés: nem az a baj, hogy Urlacher kidőlt, hanem Roach kerül új pozícióba. A másik, kell nekünk első körben MLB? Most komolyan. Meddig visz mindekt egy új LB? Ez a stílusunk, és mennyit ért ez az elmúlt évezredben? A packers ellen futott AP vagy 250 yardod, oszt simán nyertek. Ideje egy ki-ki meccsen nem 17 pontot szerezni, az annyi kb. mint fociban 1 rúgott gól. Mondjuk ennyi droppolt passzal nem tudom, mit lehet kezdeni, ez nem edzőkérdés.
Christian Ponder
- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91
11 023
Inkább úgy fogalmaznánk, ha 7-1ről nem lesz PO, akkor Emery különösebb indoklás nélkül kirúghat mindenkit a stábból és elkezdhetné a saját arca szerint formálni a csapatot...Hát bármennyire is rossz volt idén az Öreg ennek nem örülök. A DL a Lions meccs óta szar. Mind passz siettetésben, mind futás ellen. Roach remek szezont fut, most megkapja élete eddigi legkomolyabb feladatát.
Hayden... vicc. 30 pár másodperccel a vége előtt Rice 27 yardos elkapásánál is... Mehhh. Mondjuk prevent D és 27 yardos elkapás. Anyám borogass.
Cardinalsnál nyerünk sztem. Oké a D nagyon jó, de azért az offensüket bármilyen D-nek illik megzabolázni. Packers szokásos bukó, bár van olyan érzésem végre jó meccse lesz Cutleréknak. A Lions uccsó körben azért lecumiztat minket a Ford Fielden. Ezt a hétvégit kell kínkeservesen is, de nyerni.
több mint 12 éve
PO sztem megvan... De ugye csempjönsip az így... Wild cardon megette a fene az egészet, hiába tér vissza a playoffra Lach.
több mint 12 éve
Hááát ha itt 8-4-ről nem lesz PO, meg is érdemlitek! De lesz, Cutler-Marshall megcsinálja majd! 😊Urlacher legalább 3 hetet kihagy... Meglepődnék ha Jennings játszana még idén... Kb vége is a szezonnak.Deletehát ez nagyon nem jó.
remélem lesz azért PO, jó lenne plusz 1 meccs.davemayer
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Hát nem tudom, a PO még így is meg lehet Wild Card helyen, és a rájátszásban pedig bármi lehet, de annyi mindenki sérült le mind O mind D részről, hogy tényleg kétséges. De hátha ez rántja össze a csapatot... 14 Sun, Dec 9 @ Minnesota
15 Sun, Dec 16 vs Green Bay
16 Sun, Dec 23 @ Arizona
17 Sun, Dec 30 @ Detroit
Arizona meg lehet így is, a 3 csoportmeccsből 1-et kéne még vhogy megnyerni és akkor 10-6 elegendőnek kell a PO-hoz...
Kíváncsian várom a hétvégi teljesítményt. A D-ből most elő kell lépnie pár embernek, akiknek 120%-on kell pörögnie. A D-fal szar hetek óta, most itt az idő, h csináljanak valamit.
több mint 12 éve
Urlacher legalább 3 hetet kihagy... Meglepődnék ha Jennings játszana még idén... Kb vége is a szezonnak.Deletehát ez nagyon nem jó.
remélem lesz azért PO, jó lenne plusz 1 meccs.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 12 éve
Urlacher legalább 3 hetet kihagy... Meglepődnék ha Jennings játszana még idén... Kb vége is a szezonnak.