Chicago Bears
52 feliratkozó
több mint 12 éve
Tüsi!Mi új hadrendet építünk! 11 DT-s védelem. Rombolunk mint a bulldózer!
Lenne egy kérésem. Eifertet ne húzzátok be. Őt nagyon nem szeretném ellenünk sokat látni. Elég Rudolph ND TE-nek a csoportba.
több mint 12 éve
Szigorúan WR-t húznék...csak WR-t minden körben...Millen mester megtanított mindenre...Akkor most nézzük azt, hogy az Öreg már nem jó, Teo-ról lecsúszunk, Ogle felejtős, ki lesz akkor az ILB? Roach maradna? prokiNem egy középső linebacker miatt jutsz be a POba, vagy csúszol le róla. Hozd el Beasont a Pantherstől. Vagy maradjon Roach, nekem mindegy.
Nem elsődleges prioritás megoldani Lach pótlását.
Bear egy GM veszett el benned. Arra figyelj, ha Bazzáék hívnak csak olyan helyre draftolj, ahol jól állnak. Mondjuk DT, vagy WR 😀 vagy tradelj fel egy teljesen felesleges LB-ért 😀 😀 😀.tüsi91

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Én láttam, sztem ő kicsi lenne ide. Vmi nagyobb darab kellene.prokiAzt írják, 6-3 és 236...azért az nem olyan kicsi...nem fogsz találni olyat méretűt, mint az Öreg...arról kár álmodni...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
Az is kérdés, hogy a piacon mennyire viháncolhatunk, mennyi pénz lesz a cap alatt?
több mint 12 éve
Akkor most nézzük azt, hogy az Öreg már nem jó, Teo-ról lecsúszunk, Ogle felejtős, ki lesz akkor az ILB? Roach maradna? prokiNem egy középső linebacker miatt jutsz be a POba, vagy csúszol le róla. Hozd el Beasont a Pantherstől. Vagy maradjon Roach, nekem mindegy.
Nem elsődleges prioritás megoldani Lach pótlását.
Bear egy GM veszett el benned. Arra figyelj, ha Bazzáék hívnak csak olyan helyre draftolj, ahol jól állnak. Mondjuk DT, vagy WR 😀 vagy tradelj fel egy teljesen felesleges LB-ért 😀 😀 😀.
több mint 12 éve
Ogletree első körös, max 2. kör eleje. Ha behúzzuk 1/20ra letépem a fejem aztán eldekázok vele 20-ig.Nekem az a forgatókönyv tetszene, hogy Jake Long idejön (arra nagy az esély, h a Fins nem tartja meg). Mi meg letradeelünk 5-10 helyet, behúzzuk mondjuk pont Ogletree-t(amennyiben megfelelne), és kapunk mondjuk emiatt pont egy harmadik kört... 😀 Mint a mesében. Aztán pedig jöhet a TE és a G. 😀
Ezért mondtam, hogy mindent nem fogsz tudni megoldani idén. 3. körös pickünk ugye nincs. Kompenzációsat sztem nem kapunk (max Grahamért egy hátsó köröst).
Ha találsz egy használható OT-t bármelyik oldalra, és egy guradot/vagy egy centert akkor már sikeres offseasonnek lehet ezt elkönyvelni.
Davis 2,4 millát kap 2013ra (fekete pont Emerynek), Spaeth 1 milliót.
Komolyan mondom jobb az offseason, mintha mennénk 1 kört a POban.tüsi91
Már csak meg kell valósítani...mindjárt küldöm is MRI-nek...

No.1. Bears
több mint 12 éve
"Komolyan mondom jobb az offseason, mintha mennénk 1 kört a POban."Szerinted mi miért nem megyünk a PO-ba soha? 😊
több mint 12 éve
Akkor most nézzük azt, hogy az Öreg már nem jó, Teo-ról lecsúszunk, Ogle felejtős, ki lesz akkor az ILB? Roach maradna?
több mint 12 éve
Ogletree első körös, max 2. kör eleje. Ha behúzzuk 1/20ra letépem a fejem aztán eldekázok vele 20-ig.Ezért mondtam, hogy mindent nem fogsz tudni megoldani idén. 3. körös pickünk ugye nincs. Kompenzációsat sztem nem kapunk (max Grahamért egy hátsó köröst).
Ha találsz egy használható OT-t bármelyik oldalra, és egy guradot/vagy egy centert akkor már sikeres offseasonnek lehet ezt elkönyvelni.
Davis 2,4 millát kap 2013ra (fekete pont Emerynek), Spaeth 1 milliót.
Komolyan mondom jobb az offseason, mintha mennénk 1 kört a POban.
több mint 12 éve
Én láttam, sztem ő kicsi lenne ide. Vmi nagyobb darab kellene.
több mint 12 éve
Sajnos a CB-k is öregednek rendesen, és a poszt megkívánná, hogy mielőtt a mélyvízbe dobunk egy újoncot, legyen itt egy évet.Szerintem az O-fal bármely részébe jöhet ember, de valóban a két T a legégetőbb. Cariminek adnék még esélyt, Webbnek nem.
Louis-zal nem tudjuk mi lesz...A két G-poszt is kérdés...
WR egyáltalán nem kell szerintem sem, hiszen tavaly húztuk AJ-t magasan. (Max. töltelék wr-re lesz szükség.)
D-line-t egyben kell tartani, Meltont vissza. Izzy kérdéses...nem lesz fiatalabb...
Az öregben szerintem már nincs egy teljes szezon, húzni kellene vkit a helyére, de Teo nem csúszik le, Ogletree-ről jókat hallani, de nem tudok mit mondani róla, mert nem láttam idén játszani sajnos.
TE nagy szükség, oda vkit hozni kell az offseasonben.
Mivel tuti, hogy O-minded ember érkezik HC-nek, nem hinném, h a cetlik ömleni fognak a def-be...már akkor is boldog leszek, ha kb. Melton és Roach visszajön. Remélem, h rámcáfol majd az új HC ezzel kapcsolatban.
Vki látta idén Ogletree-t? Elkaristolna a rendszerben az Öreg helyén 10 évet? 😊

No.1. Bears
több mint 12 éve
Korekt! 😀Pedig kettőt egyszerre nehéz lesz megtartani majd. De most még sztem azzal foglalkozzunk, ami most vár ránk. Ahogy a főnököm mondaná: akkor kell átmenni a hídon ha odaértünk 😀prokiNem is azt mondanám, hogy draft needek, hanem offseason needek:Carimi az én szemembe eléggé kérdéses! De hát ez saját vélemény! 😊 Tillmant és Jenningset ha meg nem hosszabbítják meg majd, hatalmas hibát követnek el😊 Egy ilyen top corner párost elengedni megbocsájthatatlan lenne! 😀szbalazs1990
LT, RT, G/C, TE, 3. számú CB (Tillman és Jennings szerződése is lejár 2014ben), LB depth. Ha Lach nem marad, akkor a starter LB is need (Beason???). S mindet nem tudod megoldani idén.
Ha lesz HC, lesz elképzelés. Cariminek adnak esélyt? Nem? Ki tudja. Ami biztos belülre jön majd ember.
tüsi91
http://www.thefantasyreport.net/wp-content/uploads/2015/07/Alshon-Jeffery-Detroit-Lions-v-Chicago-Bears-YWGJahw669Sl.jpg
több mint 12 éve
Pedig kettőt egyszerre nehéz lesz megtartani majd. De most még sztem azzal foglalkozzunk, ami most vár ránk. Ahogy a főnököm mondaná: akkor kell átmenni a hídon ha odaértünk 😀Nem is azt mondanám, hogy draft needek, hanem offseason needek:Carimi az én szemembe eléggé kérdéses! De hát ez saját vélemény! 😊 Tillmant és Jenningset ha meg nem hosszabbítják meg majd, hatalmas hibát követnek el😊 Egy ilyen top corner párost elengedni megbocsájthatatlan lenne! 😀szbalazs1990
LT, RT, G/C, TE, 3. számú CB (Tillman és Jennings szerződése is lejár 2014ben), LB depth. Ha Lach nem marad, akkor a starter LB is need (Beason???). S mindet nem tudod megoldani idén.
Ha lesz HC, lesz elképzelés. Cariminek adnak esélyt? Nem? Ki tudja. Ami biztos belülre jön majd ember.
tüsi91
több mint 12 éve
HUh először is picit csökkentsd le a sig méretét please 😀.Másodsorban Tillman 32 lesz, Jennings 30. Nem lesznek fiatalabbak. Ha hosszabbítanak is mindkettővel (szerintem igen), akkor sincs mögöttük senki. Hayden szar, Bowman szar, DJ mehet amerre lát. Jennings kiesett 2 meccsre, beszállt Hayden, DJ visszatért nickelbe aztán szoptunk vagy 16 elkapást meg 250 yardot róluk a Packers ellen.
több mint 12 éve
Nem is azt mondanám, hogy draft needek, hanem offseason needek:Carimi az én szemembe eléggé kérdéses! De hát ez saját vélemény! 😊 Tillmant és Jenningset ha meg nem hosszabbítják meg majd, hatalmas hibát követnek el😊 Egy ilyen top corner párost elengedni megbocsájthatatlan lenne! 😀
tüsi91
http://www.thefantasyreport.net/wp-content/uploads/2015/07/Alshon-Jeffery-Detroit-Lions-v-Chicago-Bears-YWGJahw669Sl.jpg
több mint 12 éve
Nem is azt mondanám, hogy draft needek, hanem offseason needek:LT, RT, G/C, TE, 3. számú CB (Tillman és Jennings szerződése is lejár 2014ben), LB depth. Ha Lach nem marad, akkor a starter LB is need (Beason???). S mindet nem tudod megoldani idén.
több mint 12 éve
Nehéz, mert ILB Teo-n kívül nincs sztem első körös. OT az jön FA-ben. Nekem TE is tetszene. WR nem hinném...Valaki nézegetett már esetleg mock-okat, hogy kiket mondanak hozzánk? Bár edző nélkül, nem tudom érdemes-e még erről beszélni.prokiOT és ILB mindenhol.
Nevek összevissza.Bazzani
több mint 12 éve
OT és WR kell nekünk...nem lehet mindent Marshallra bízni, Bennett is jó elkapó szerintem, de Knox jobb volt, nem tudom, hogy mennyire biztos a visszatérése, én reménykedem benne, mert nagyon bírom! Hester vissza vonul, mindenféleképpen kell a WR is! De elsősorban OT! szbalazs1990Egyáltalán nem kell WR... Főleg nem első körben....
OL, TE ami kell ide sürgősen. Urlachertől függően még LB is számításba jöhet. Semmi más.

több mint 12 éve
OT és WR kell nekünk...nem lehet mindent Marshallra bízni, Bennett is jó elkapó szerintem, de Knox jobb volt, nem tudom, hogy mennyire biztos a visszatérése, én reménykedem benne, mert nagyon bírom! Hester vissza vonul, mindenféleképpen kell a WR is! De elsősorban OT!
több mint 12 éve
Valaki nézegetett már esetleg mock-okat, hogy kiket mondanak hozzánk? Bár edző nélkül, nem tudom érdemes-e még erről beszélni.prokiOT és ILB mindenhol.
Nevek összevissza.
több mint 12 éve
Valaki nézegetett már esetleg mock-okat, hogy kiket mondanak hozzánk? Bár edző nélkül, nem tudom érdemes-e még erről beszélni.
több mint 12 éve
Minden vicc nélkül, azon játékosok névsora, akit évekig tartó kemény munkával, és odafigyeléssel sikerült felépíteni: Webb, Kellen Davis, Devin Hester, Lance Louis. füligjimmyLouist meg kell védjem, idén sokkal jobb volt a posztján, mint a többi úriember, akiket leírtál...a srác valóban fejlődött...a másik háromról nem írok semmit...ráadásul Webb puszta említésétől is kiráz a hideg 😊
Fakutyáztatnám a Balaton közepén, hátha vizes lesz... 😀

No.1. Bears
több mint 12 éve
Természetesen a komplett O teljesítményérő értekeztem itt, nem emeltem ki senkit. Az, hogy a cornerrel a nyakában kell elkapni a labdát, az az NFL-ben mással is előfordult már, aztán mégis elkapta. Megjegyzem, Marshallnak azért sikerült is egyszer- kétszer.....Negyedik legjobb pozícióból támadhatott a Bears idén és a negyedik legkevesebb yardot tette meg támadásonként. Támadásonkénti pontszerzésben 22. hely. Itt lehet még drive statokat bogarászni.DoMÉn azt hittem arról beszélünk, hogy a védelem hány 80+ yardos TD drive-ot engedett.
De az O tényleg nem csinált túrót se. Mondjuk ebben a szezonban számoltam 8 elejtett TD passzt, és egyet visszafújtak. Ezek mondjuk olyan droppok voltak, amikor 20+ yardos tökéletes passzok repültek, és az elkapók keze közül csúszott ki a laszti. Mondjuk marha nehéz úgy elkapni egy ilyen labdát, ha a corner ott liheg a nyakakban, és vált ki rád a safety, mert ugye ez volt az összes játékunk, hogy egyenesen előre. És hány drive-ot heréltek ki az OL büntetések! Kellen Davis, és Devin Hester!!! Minden vicc nélkül, azon játékosok névsora, akit évekig tartó kemény munkával, és odafigyeléssel sikerült felépíteni: Webb, Kellen Davis, Devin Hester, Lance Louis. füligjimmy
A legszebb a többszöri center false start volt (egyébként nem csak nálunk). Azt hogy a manóba lehet elkövetni?
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 12 éve
Negyedik legjobb pozícióból támadhatott a Bears idén és a negyedik legkevesebb yardot tette meg támadásonként. Támadásonkénti pontszerzésben 22. hely. Itt lehet még drive statokat bogarászni.DoMÉn azt hittem arról beszélünk, hogy a védelem hány 80+ yardos TD drive-ot engedett.
De az O tényleg nem csinált túrót se. Mondjuk ebben a szezonban számoltam 8 elejtett TD passzt, és egyet visszafújtak. Ezek mondjuk olyan droppok voltak, amikor 20+ yardos tökéletes passzok repültek, és az elkapók keze közül csúszott ki a laszti. Mondjuk marha nehéz úgy elkapni egy ilyen labdát, ha a corner ott liheg a nyakakban, és vált ki rád a safety, mert ugye ez volt az összes játékunk, hogy egyenesen előre. És hány drive-ot heréltek ki az OL büntetések! Kellen Davis, és Devin Hester!!! Minden vicc nélkül, azon játékosok névsora, akit évekig tartó kemény munkával, és odafigyeléssel sikerült felépíteni: Webb, Kellen Davis, Devin Hester, Lance Louis.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson