Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 12 éve
promax Chicago Bears 811 — very grizzly
Ariansra voksolnék, bár Ti jobban vágjátok a dolgokat. Jimmy! Lenne egy kérésem. Így hogy vége a szezonunknak hetente egyszer nem raknál azért ki szeptemberig hullámzó keblű hölgyeket a kedvünkért? Csak azért, hogy szokjuk a dolgot, hisz úgyis 16-0-ás szezonunk lesz jövőre (meg így mindenki járna a fórumra leskelődni tavasszal is, hogy vannak-e csajok😀)...😀
több mint 12 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Elhiheted, hogy kvára nem érdekel, ha a figura jól végezné a munkáját.
Kérdés, hogy HC-nek mennyire válna be...az offense-hez kapcsolódó tudása az elmúlt három évben tökéletesen meggyőzött...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Ha védelmet nem piszkálja szét, akkor vele is sikeresek lehetünk...valljuk be, kicsit több a hatalmas bukta a HC-knél, mint Bill Walsh-szerű teljesítmény...nekem tökéletes lenne Arians egy olyan helyzetben, ahol nagyon könnyen szívhatunk egy emberest...mindamellett McCoy az emberem...Bear
Ha ő lesz, akkor egyből azt fogjuk hallani, hogy Maning miatt jó, és bár Tebow is nyert meccseket, de... azt mondjuk figyelmen kívűl hagyhatjuk, hogy a Megváltó kb. töküres elkapókat dobott túl három méterrel. Nem véletlen, ha sikerült egy meccsen hat passza, kettőből TD lett.

Ha valamelyik ST edző lesz, akkor azt olvashatjuk majd, hogy Ditka, és Harbaugh is ST edző volt, valamint Toub is ST edző, és sokkal jobb eredményeket ért el. Előre sírok.

A magam részéről és és a lányok mindenkit szeretettel, és megelőlegezett bizalommal várunk.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ha védelmet nem piszkálja szét, akkor vele is sikeresek lehetünk...valljuk be, kicsit több a hatalmas bukta a HC-knél, mint Bill Walsh-szerű teljesítmény...nekem tökéletes lenne Arians egy olyan helyzetben, ahol nagyon könnyen szívhatunk egy emberest...mindamellett McCoy az emberem...

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Arians egy biztonságos választás. Régi motoros, tudod, mit kapsz tőle a pénzedért. De én a közetkező Bill Walsht szeretném, nem egy újabb Jim Fasselt.

szerk.: nem Jim Walsh, hanem Bill.
szerk.2: Azért elég világos vonalon mozgunk, már ami az O stílusát illeti. Jó, adaptívnak kell lenni, de senki nem tud azért egyik napról a másikra kibújni a bőréből. Kicsit nekem Carmichael nem illik ebbe sorba, nincs ehhez matéria. Brees tud mozogni a zseben belül, Cutler nem. Egyrészt azért, mert nincs zseb, másrészt nem igazán érzi az edge pressure-t. Nagyon kevés irányító tud mit kezdeni, ha középről jön a pofon, ő ilyen. De ha szélről verik a falat (ami ritkán, de elő szokott fordulni), akkor baj van. Ezért is lehetett ekkora gáz, hogy úgy Carimi besült, mint a .... most nem mondok hasonlatot, mert kiskorúak is olvashatják.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Őszintén szólva nekem McCoy mellett Arians is pofás jelöltnek tűnik...a csávó egy dörzsölt disznó...egy halom újoncból pár hónap alatt összekalapált egy PO-t érő offense-t (ráadásul még HC-nek is kellett kicsit lennie) ...nem beszélve arról, hogy milyen történelme van pozíciós edzőként...nekem ő Ketteske... 😀Bear
Nem lenyúlni! Még tartott az alapszakasz mikor mondtam h ő kell SD-ba HC-nak, hál' istennek szóba is hozták a csapattal.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Őszintén szólva nekem McCoy mellett Arians is pofás jelöltnek tűnik...a csávó egy dörzsölt disznó...egy halom újoncból pár hónap alatt összekalapált egy PO-t érő offense-t (ráadásul még HC-nek is kellett kicsit lennie) ...nem beszélve arról, hogy milyen történelme van pozíciós edzőként...nekem ő Ketteske... 😀

No.1. Bears
több mint 12 éve
kovi470 Chicago Bears 1 343
Mondtam én szerdán, hogy van üres 48 óra, már azt is betáblázta, és a jövő hét elejét is. Nekem ne mondja senki, hogy egy tucat jelöltet csak így kirázott a kisujjából, ezt tervezte már egy ideje. A két ST edzőt leszámítva mindenki offense, és Arinas leszámítva erős negyvenes fickók. Szóval valószínűleg offense edző jön, aki a playcaller is lesz, és remélhetőleg megtartja Marinellit (akár Hoke marad, és ő lesz a DC), és Toubot. füligjimmy
Egyértelműen tervezte. Szerintem kerek perec megmondta, ha Play Off, lehet szó a továbbiakról, ha nincs PO, akkor új ember. És volt ideje Decemberben neveken gondolkodni, nem volt túl rózsás a helyzet.
A nevek amúgy tetszenek, nem random kiszúrt 3 bábut, hanem egy felépített rendszer szerint válogat Emery.
Nagy céljai vannak, az a fajta ember lehet aki már Júniusban tudja mit vesz a gyerekének karácsonyra, pontosan megtervezett időbeosztása van. Az ilyen embereket nagyra tartom, és általában elérik céljaikat!

És a zakója valami szenzációs!! 😀

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Mondtam én szerdán, hogy van üres 48 óra, már azt is betáblázta, és a jövő hét elejét is. Nekem ne mondja senki, hogy egy tucat jelöltet csak így kirázott a kisujjából, ezt tervezte már egy ideje. A két ST edzőt leszámítva mindenki offense, és Arinas leszámítva erős negyvenes fickók. Szóval valószínűleg offense edző jön, aki a playcaller is lesz, és remélhetőleg megtartja Marinellit (akár Hoke marad, és ő lesz a DC), és Toubot.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
@MattBowen41:#Bears are 1st team to put in an interview request for #Colts OC Bruce Arians

Az alapfizetések alapján olyan 65-70 millió eddig, amit elköltünk. A különböző signing bónuszok/egyéb bónuszok az adott évre eső részeit nem néztem, de mondjuk +20 milla. Tehát újoncokra, igazolásokra kb költhetsz 30 milliót.

Bár nagyon nem vágom ezt a salarys cuccokat. Ha valakinek van valami 0ról induló fasza leírása az belinkelhetné. GSN blogját olvasgattam, hát csak vakargattam sokszor a fejem.
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
WR
ha már nincs Hester,akkor olyan kell aki tud normálisan visszahordani is. Weemsben nem látok potenciált sajnos. FA kell nem egy elpazarolt pick

TE - Ha valami normális MLB jön az első körben valami csoda folytán,akkor mondjuk egy Fred Davis-sel megelégednék,ha nem jön MLB,mert marad Urli és jön mögé valami FA,akkor 1. körös kész

DT - Melton marad

OL: Majd ti megmondjátok, én már leírtam. 😀

Személyszerint a Draft sorrend: TE, OL
Süsü
WR-nek elhozzuk Bowe-t meg Jennings-t, aztán szódával elmegy, nem? 😀

Amúgy azt gondolom a WR sorunk átlagon felüli, csak egy normális WR edző kéne inkább, főleg Alshonnak, de Bennettre is ráférne egy mentor..kovi470
Hát nem kell ahhoz még szóda se...néha egy - két szem refluxon! 😀
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553

Amúgy azt gondolom a WR sorunk átlagon felüli, csak egy normális WR edző kéne inkább, főleg Alshonnak, de Bennettre is ráférne egy mentor..kovi470
Meg Jay-re is egy kis szellemi felfrissülés.
több mint 12 éve
WR
ha már nincs Hester,akkor olyan kell aki tud normálisan visszahordani is. Weemsben nem látok potenciált sajnos. FA kell nem egy elpazarolt pick

TE - Ha valami normális MLB jön az első körben valami csoda folytán,akkor mondjuk egy Fred Davis-sel megelégednék,ha nem jön MLB,mert marad Urli és jön mögé valami FA,akkor 1. körös kész

DT - Melton marad

Süsü

Amúgy azt gondolom a WR sorunk átlagon felüli, csak egy normális WR edző kéne inkább, főleg Alshonnak, de Bennettre is ráférne egy mentor..

"We can't run. We can't pass. We can't stop the run. We can't stop the pass. We can't kick. Other than that, we're just not a very good football team right now."

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
WR

DT - Melton marad

több mint 12 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
OT és WR kell nekünk...nem lehet mindent Marshallra bízni, Bennett is jó elkapó szerintem, de Knox jobb volt, nem tudom, hogy mennyire biztos a visszatérése, én reménykedem benne, mert nagyon bírom! Hester vissza vonul, mindenféleképpen kell a WR is! De elsősorban OT! szbalazs1990
WR nem kell az első 3 körben. Marshall, AJ, Bennett, Knox + kukázunk egyet FA-ról v késői körben és kész. Persze, ha sem AJ, sem Bennett nem lesz egészséges, akkor cseszhetjük, de azért nem kell bevásárolni elkapókból. Ez egy elég tuti group. HESTER nélkül!!!!!! 😊

TE - kell egy jó elkapni és blokkolni is tudó, bár blokkra ott az év egyik felfedezettje Rodriguez. 😊

MLB. Urlachert nem fogjuk megkínálni semmi nagy összegű szerződéssel, ő meg semmiért nem fog itt maradni... bár én még látok az Öregben egy uccsó nagy idényt...

DT - Melton? FA? Meg tudunk vele állapodni? Kérdéses.

OL - Nem kérdés, bár nem tudom, jó-e megint draftról kísérletezgetni v fizessünk meg egy tuti FA OL-t?

CB- Tillman/Jennings páros jó, de már egyik sem lesz fiatalabb, és mögöttük Hayden idén nagyon nem volt meggyőző és akkor Bowman-ről nem is beszélve.

Szóval nálam TE, MLB, OL, CB, (DT, ha Melton megy....)
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
Más az álom, meg más a valóság
Jövőre, akinek biztos helye van az Garza, s a Webb/Carimi páros egyikének. De 90%ba a Spencer/Louis/Brown 3asból is egy kezdeni fog.

Mondom egy tackle, 1 belső ember. Ennyit tudsz reálisan kicserélni.tüsi91
De azért szép lenne nem? 😕 😀
több mint 12 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Más az álom, meg más a valóság
Jövőre, akinek biztos helye van az Garza, s a Webb/Carimi páros egyikének. De 90%ba a Spencer/Louis/Brown 3asból is egy kezdeni fog.

Mondom egy tackle, 1 belső ember. Ennyit tudsz reálisan kicserélni.
több mint 12 éve
Gery90 Chicago Bears 923
LT: Jake Long
LG: Andy Levitre
C: fogalmam sincs
RG: Carimi
RT: Draft

Tica a K.A.-dat! 😡
több mint 12 éve
Fakutyáztatnám a Balaton közepén, hátha vizes lesz... 😀Bear
Mi csináltál a hol a miért????? Életemben nem hallottam még ezt a szólást, nagyon flegma 😀
füligjimmy
Meglepődnék, ha valahol már találkoztál volna vele, mert most találtam ki dühömben Webbnek. 😀
O-linemant pedig mindenképpen hozni kell FA-ról is és draftról is...nincs mese, a baromkodásnak véget kell vetni...kis túlzással az FA közepe is komoly upgrade a mostani bandához képest.

No.1. Bears
több mint 12 éve
davemayer Chicago Bears 15 319 — "Grammar maci"
Valaki nézegetett már esetleg mock-okat, hogy kiket mondanak hozzánk? Bár edző nélkül, nem tudom érdemes-e még erről beszélni.proki
ahogy a draftjaink mentek, most érdemes igazán beszélni róla 😀

Remélem ebben is más lesz az új stáb, jó lenne ha sikerülne az építkezés.

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 12 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Én meglepődnék ha 5 új ember jönne. 2, extrém esetben 3 jöhet. Carimi nálam még kap egy esélyt, mutassa meg mit tud, ha jó mellette a másik 4 ember. Vagy te nem a falba gondoltad az 5 új embert?proki
Egy sorba háromszor írta le, hogy támadófal, +1 a kövi sorban. Szerintem oda gondolta 😀
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Én meglepődnék ha 5 új ember jönne. 2, extrém esetben 3 jöhet. Carimi nálam még kap egy esélyt, mutassa meg mit tud, ha jó mellette a másik 4 ember. Vagy te nem a falba gondoltad az 5 új embert?
több mint 12 éve
Fakutyáztatnám a Balaton közepén, hátha vizes lesz... 😀Bear
Mi csináltál a hol a miért????? Életemben nem hallottam még ezt a szólást, nagyon flegma 😀

csi: sokan elkapják emberrel a nyakukon, így van. Bele is rakják a hájlájtokba. Mert a legnehezebb, ami létezik, 20+ yardos passz a vonal mellett, emberrel a nyakadon, főleg 2 deep safety ellen. De ha single high volt, az is Marshall felé váltott ki állandóan. Véres vizelettel lehetett csak haladni. Ez séma.

Az nem feltétlenül séma, hogy nem használjuk a pálya közepét. Állandóan RB/TE besegítés van protban, de ki látta idén Bennettet slotból inside slantet futni? Én nem, de lehet vak vagyok. Nem kell feltétlenül elsőkörös TE, el kell kezdeni értelmesen használni azt, ami van.

Nálam támadófal, támadófal, aztán ha van még pickünk, akkor szerintem legyen támadófal. Természetesen szabadügynök piaxról ahova igazolnék, az a támadófal. Öt új játékos kell.

Edzőkereséssel kapcsolatban. Emery milyen elképsztő profinak tűnik, nem? Pedig csak írt magának egy listát, hogy hétfőn itt vagyok ezzel, kedden itt emezzel, stb, valami sajtós pedig elmondja egy újságírónak, aki kiteszi twitterre. Angelo után már az is felüdülés, ha valaki profiként viselkedik.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Tüsi!
Mi új hadrendet építünk! 11 DT-s védelem. Rombolunk mint a bulldózer!

Lenne egy kérésem. Eifertet ne húzzátok be. Őt nagyon nem szeretném ellenünk sokat látni. Elég Rudolph ND TE-nek a csoportba.Bazzani
Ha már a csoport, akkor én Jake Matthews-t akarom érthető okokból. Nyilván értem én hogy pislogni sem tudunk olyan hamar megy majd ki, de mennyire lenne király az unokatestvér párharc a rangadókon? 😀

www.twitter.com/m87k
több mint 12 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Bazzani, most látom milyen jó a rangod. Próbálnál szakítani a same old lions-szal ugye? 😀