Chicago Bears

52 feliratkozó

több mint 13 éve
kutya23c 223
Nah akkor csak jól értelmeztem Lovie nyilatkozatait. Nem is baj ez már szerintem. A PO reményeknek már úgyis mindegy, van még két meccs, nézzük meg ki mit tud. Hanie-t már tudjuk...

kutya23c: Csak egy észrevétel. Az aláírásodban a szöveg RB-kről szól, de a képeken miért MLB-k vannak? 😀 Lehet hogy volt már erről szó, de én még itt vatta új vagyok szóval bocs a hülye kérdésért :rolleyes:dcsicsak
A próbálgatás gondolata jó hiszen season over van, szóval mondjuk Briggs helyére fel lehet küldeni D-CiCót egy negyedre, csak egyik csapat egységnek sem jó ha a playhívó vezért lepattintják. Ráadásul Urli a csapat "arca"- a szurkolók jelentős része miatta jár meccsre, szóval egy ilyen húzással a népszerűség-ami most amúgy is alacsony-zúhanna.
Egyébként szívem szerint én is vattába csomagolnám a def egy részét és elraknám jövőre, hogy nehogy lesérüljenek, dehát ilyen a foci 😀😀

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
picidzé Chicago Bears 532
kutya23c: Csak egy észrevétel. Az aláírásodban a szöveg RB-kről szól, de a képeken miért MLB-k vannak? 😀 Lehet hogy volt már erről szó, de én még itt vatta új vagyok szóval bocs a hülye kérdésért :rolleyes:dcsicsak
Nem mennek át a running backek ott, ahol ezek a szimpatikus fiatalemberek vannak. Comprende?

Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Üdv itt.

McCown sem lesz sokkal különb, max a horrorisztikusan szar dobások, amiket Hanie tud redukálódnak. Sztem idén még Enderlet is fogjuk látni.
Az valóban elég elrugaszkodott elképzelés, hogy a def kulcsembereit vegyük le. Az sok minden szempontból teljesen ellentmondana az NFL és a franchise hagyományaival. Én azt mondom ne sérüljenek meg.
több mint 13 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Nah akkor csak jól értelmeztem Lovie nyilatkozatait. Nem is baj ez már szerintem. A PO reményeknek már úgyis mindegy, van még két meccs, nézzük meg ki mit tud. Hanie-t már tudjuk...

kutya23c: Csak egy észrevétel. Az aláírásodban a szöveg RB-kről szól, de a képeken miért MLB-k vannak? 😀 Lehet hogy volt már erről szó, de én még itt vatta új vagyok szóval bocs a hülye kérdésért :rolleyes:
több mint 13 éve
kutya23c 223
Nem hiszem el... A Packs ellen is Hanie kezd. Enderle-t nem lehetne kipróbálni?? Én már a def-ben is csere-berélnék, #54 helyett kipróbálnám DeCiccot, Jabara-t is meg lehetne nézni aztán. Merriweather helyett mehetne Venable is, na meg az O-falban Horn. Úgysem lépjük meg...proki
Azért ne rugaszkodjunk ennyire el a valóság talajától....a Def kapitányát tán nem kéne padoztatni.

"Olyan vagyok, mint egy gép. Teljesítek mindenképp. Ha érzem is, hogy fáradok, holtomig már nincsen fék."

több mint 13 éve
Deny 5 832 — Z-O-U!!!
Nem hiszem el... A Packs ellen is Hanie kezd. Enderle-t nem lehetne kipróbálni?? Én már a def-ben is csere-berélnék, #54 helyett kipróbálnám DeCiccot, Jabara-t is meg lehetne nézni aztán. Merriweather helyett mehetne Venable is, na meg az O-falban Horn. Úgysem lépjük meg...proki
ESPN szerint McCown fog kezdeni.Delete
Bowl.hu szerint is 😊
több mint 13 éve
Delete Chicago Bears 1 573 — :^)
ESPN szerint McCown fog kezdeni.

több mint 13 éve
picidzé Chicago Bears 532
Ja, tényleg. Sziasztok 😊.

Ursus arctos budapestiensis
több mint 13 éve
nocsak, van egy új polgára Mackólandnek :cool:

http://www.youtube.com/watch?v=twJqLcGpK60

davemayer
0.06-nál mekkora tackle 😂

Ja igen, be se köszöntem...ekkora bunkót! 😊

Sziasztok! 😊
több mint 13 éve
davemayer Chicago Bears 14 809 — "Grammar maci"
Ezt hol olvastad? Én eddig csak annyit olvastam, hogy kérdéses a hétvégi QB...dcsicsak
nocsak, van egy új polgára Mackólandnek :cool:

http://www.youtube.com/watch?v=twJqLcGpK60

ha hardcore vagy 😂 http://www.youtube.com/watch?v=lrtJLAgKD4s&feature=related

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 13 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó
Hanie is our quarterback. Egyébként meg Enderle-t lehet csak féltik az OL-től, nehogy szegény gyereknek 1 meccs elvegye a kedvét az egész NFL-től.
több mint 13 éve
Ezt hol olvastad? Én eddig csak annyit olvastam, hogy kérdéses a hétvégi QB...
több mint 13 éve
proki Chicago Bears North Carolina Tar Heels 443 — PP fan
Nem hiszem el... A Packs ellen is Hanie kezd. Enderle-t nem lehetne kipróbálni?? Én már a def-ben is csere-berélnék, #54 helyett kipróbálnám DeCiccot, Jabara-t is meg lehetne nézni aztán. Merriweather helyett mehetne Venable is, na meg az O-falban Horn. Úgysem lépjük meg...
több mint 13 éve
Jah Helmut, hagyjuk mert korántsem vagyunk egy véleményen. Azt fogalmam sincs hnnan vetted, hogy megmentő QB, de mindegy. Smitht lehet megmentette, de ha amiatt írtad szíved joga. Egy szezonban mindig lesz 3-4 gyengébb meccse. Nem egy olyan elit, mint Brady, PM, vagy Rodgers. Ha Jayt betennénk az említett emberkék által írányított offensebe nem lenne olyan sikeres az egység. Viszont ha a 3 QBt betennék ide, ők sem tudnának ebből kihozni többet. Szóval lehet horribilis ára volt Cutlernek, de pl 3 év alatt megítélni a trade sikerességét még nem igen lehet. Volt egy hullaszar éve, ahol elég sok franchise rekordot átírt, de minden mutatóban TOP-3as lett, tavaly a defensel karöltve összetákolt egy NFC döntőt, idén meg laza WC helyre befutottunk volna, a liga tán legjobb csapata mögött a csoportban.
De tényleg hagyjuk. Írj gyakrabban ide: jó gondolataid vannak és bizonyos dolgokkal egyet is értek.

Knox IR egyértelmű volt, sztem a Conte is látva a sérülést. Carimit meg megint műtik. Ajjajj. Hát lehet, hogy kidobtunk egy újabb 1. kört. LOL. Bowman kezd Jennings helyett?? 😂 😂 . Gibsont (volt Steeler 4. körös pick) DE/LB, Allen RB és Komar WR lett aktiválva PSből.
több mint 13 éve
soma80 Chicago Bears 1 422 — Bears fan
#Bears place WR Johnny Knox (back) and S Chris Conte (foot sprain) on injured reserve

Knox nem is lehetett kérdéses sajnos. 4-5hónap kihagyás vár rá, de Conte esetében nem gondoltam... Hát Steltz-Merriweather safety páros halálos ránk nézve...
több mint 13 éve
anfernee Chicago Bears 466 — Bears fan
Egyébként, és bocsi hogy külsősként ebbe most beleugatok, lehet bántani Cutlert azzal hogy nem elég kemény, és nem elég harcos, de kb a Bears tradicióba tökéletesen beleillik, mert Chicagoban soha, az eddigi ha jól tudom 86 év alatt, nem annyira arra épült a csapat hogy csillogó villogó QB-ük van, hanem egy elfogadhatóan jó, aki elég arra hogy a brutális védekezést kiegészitve meccseket nyerjen 😊 ennek meg Cutler tökéletesen megfelel most is, ha egészséges 😊 És kihangsújoznám mégegyszer hogy nem az utóbbi pár évről beszélek hanem egyszerüen ez a franchise tradiciója, talán az egyetlen akik igazából nem a QB-re helyezték soha a legnagyobb hangsújt.gravedigger
Cutler ennek nem megfelel,az kb egy Orton szintű irányító amiről te beszélsz,Jay ennél sokkal jobb,nézd meg mit tudott Denverben normális fallal,elkapókkal,és olyan offense-el ami feküdt neki.Az az érzésem mikor nézem h pazarolja nálunk az idejét.Azt meg h bárki is bánná a Bearsnél h beáldoztunk érte ennyi picket nem hinném.Főleg ahogy azokat használtuk.Igazolni meg igazoltunk free agenteket offense oldalra.Amit tavaly hoztak az messze várakozáson felüli volt a Nfc champ game-ig,és idén is azért amig nem jöttek a sérülések,a playoffban nem kételkedtem vna.Nincs mit bánni.

"Do or Do not. There is no try."
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Egyébként, és bocsi hogy külsősként ebbe most beleugatok, lehet bántani Cutlert azzal hogy nem elég kemény, és nem elég harcos, de kb a Bears tradicióba tökéletesen beleillik, mert Chicagoban soha, az eddigi ha jól tudom 86 év alatt, nem annyira arra épült a csapat hogy csillogó villogó QB-ük van, hanem egy elfogadhatóan jó, aki elég arra hogy a brutális védekezést kiegészitve meccseket nyerjen 😊 ennek meg Cutler tökéletesen megfelel most is, ha egészséges 😊 És kihangsújoznám mégegyszer hogy nem az utóbbi pár évről beszélek hanem egyszerüen ez a franchise tradiciója, talán az egyetlen akik igazából nem a QB-re helyezték soha a legnagyobb hangsújt.
több mint 13 éve
Helmut Zimmer Oregon Ducks 6 438 — Josh testamentuma
Fetomy!
Köszönöm! Egyetértünk, mint mondtam provokáció vége!
Az egész abból indult, hogy az éremnek van másik oldala. Ha hozol egy döntést, hogy valakiért odaadod a jövő húzásainak lehetőségét, a védelem kitatarozását, vagy az O line kitatarozását, és egy playmaker elkapót, akkor az már legyen elit, ...nem? Persze nincsenek olyan célpontok, mint GB-ben, Patriotsban, falatok sincs, 2 évig 1. körötök sem volt! 😊 Erre céloztam, azzal, hogy Lovie talán már bánja, hogy beáldozta az orthodox csapatépítést, egy más típusúért. Semmi rossz indulat részemről!
több mint 13 éve
Egy megmentő franchise QB -élete szezonjában-Helmut Zimmer
De ki mondta,hogy Cutler egy megmentő franchise QB? Annyit mondtunk, hogy jól játszik, és ha ki lenne annyira szolgálva OL-el és WR-ekkel mint mondjuk Rodgers vagy Brady, akkor talán még az a 3 veresége se lenne, ami lett. Ha már TJax, haladtok meg nyertek vele, ezt mondod. Na, mi meg Cutlerrel haladtunk és nyertünk. 😊 Csak félreértesz. Cutler nem egy elit QB, de van annyira jó, hogy egyáltalán nem kell helyette jobbat keresni. Az meg már csak mellékes és abszolút szubjektív vélemény, hogy amit ezekkel a WR-ekkel és OL-el meg tudott oldani idén, komolyan megsüvegelendő.. 😊
több mint 13 éve
csi77 Chicago Bears Illinois Fighting Illini 8 855 — Bears & Illinois fan
Szerintem egyértelmű a helyzet. Egy szar fallal, gyenge-közepes elkapókkal (igaz a futójáték többé-kevésbé működött, a védelemmel együtt), 10 meccs után 7-3-mal álltunk. Legyőztünk több, előzetesen vagy a pillanatnyi forma alapján nálunk erősebbnek titulált csapatot (Falcons, Chargers, Lions). Azóta négy, velünk azonos kaliberű, de inkább gyengébb csapattól szenvedtünk vereséget, a pontátlagunk pedig 12,5! Lehet, hogy JC nem top 5 irányító, de a tízben benne van!

Tegnap néztem a Pats meccsét és fájó volt látni, hogy Brady 4-5 másodpercig állva nézelődhetett célpontot keresve. Ja és vannak elkapói, Te-jei.
Ha valakit megkérdezel, hogy ki jut eszébe a Bears támadórészéből, biztos csak sokadikra említ WR-t.
Kíváncsi vagyok, hogy ilyen fallal és elkapókkal melyik csapat lehetne PO esélyes?

Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 13 éve
Tüsy, Fetomy
Soroljátok, nyugodtan a kevésbé erős meccseket! NO, Carolina, GB, Tampa. Minimum 4 meccs.
A meccsek 40%-a. Egy megmentő franchise QB -élete szezonjában- mikor játszik rosszul a meccsek 40%-ban?!
Félreértés ne essék, nem összehasonlítási alap, de a sokat gyalázott középszerű T JAx, konkrétan 4 meccse intet sem dobott, és haladunk vele, és nyerünk! Előtte is volt 3 egész jó meccse!

Na jó ezt én is erősnek érzem, és felejtsétek el a %-os okoskodást is, nincs jelentősége! Nem ezen múlik. Ettől még nem dobja 2x ugyanarra a rackre!

Na jó, értem mit akartok mondani, és tudjátok mit igazatok is van, nem provokálok tovább, ez az a határ, ameddig mentem és nem tovább! Ha elolvassátok a tegnapi postom, akkor az pont az ellenkező oldala volt az érmének!
Konszenzus, kell egy WR!

u.i. Fetomy Bradytől nem fogsz egy szezonban 2 rossz meccset mutatni 😉
több mint 13 éve
Mindjárt jól meg is nézem jól a Carolina elleni meccset, valamit bizos benéztem! 😕
Szerintem Londonban is a csehkettőt néztem! 😕 Helmut Zimmer
Most komolyan? 😊 Ha mondok Tom Brady-től, vagy mondjuk Aaron Rodgerstől 3 rossz meccset,akkor kimondhatjuk,hogy Cutler jobb mindegyiknél? 😊

Nem azt mondtam,hogy minden meccsen HOF kaliber. De ha 1 évben 3szor gyenge mondjuk, és esetleg annyira rajta múlik minden, hogy az mind a 3 L, akkor a szezon 13-3. Tegyük fel, van 2 meccs, amikor ő jó, de mégis L. Akkor ez 11-5. Szerintem egy 11-5-ös szezonban (és 2 fordulóval a vége előtt meggyőződésem, hogy 11 W már lenne, de lehet csak 10) senki nem szólhat egy szót sem.

Amúgy igen, Cutler éppen azért nem hiperállat QB, mert van 1-2 szar meccse, de attól pedig megkérdőjelezhetetlenül starter, mert ennél jóval többet nyer meg. Mint mondtam, most Hanievel láthatjuk, hogy mennyit számított idén Cutler. Még akkor is, ha volt kettő szar meccse.
több mint 13 éve
Mielőtt jött, azon veszekedtünk, hogy Chris Simms, vagy Byron Leftwich lenne a jobb. Szóval volt honnan emelni az elvárásainkat.füligjimmy
Jimmy!

Arra még mindig nem kaptam választ, hogy mit is akartál mondani Fewellel, vagy Zimmerrel!
(Utóbbi most éppen csak azért nem kedvenc DC-m Papa Coach mellett, mert éppen Gus Breadley az)

Dave!
Sorry csak most láttam. Mindjárt jól meg is nézem jól a Carolina elleni meccset, valamit bizos benéztem! 😕

Doc 😊 😉Helmut Zimmer
Ja, mások véleményére voltam kíváncsi, hogy vaj'h mire mennénk a jelenlegi helyzetben velük, csak közben hívtak telefonon, aztán látom nem fejeztem be a gondolatmenetet. Szerintem sokkal beljebb nem lennénk velük a kispadon, abban már nem hiszek, hogy egy jó koordinátor vezetőedzőként újra feltalája a meleg vizet.

Gus Braedley a kedvenced? Mióta?füligjimmy
Szerintem Mike Zimmer van annyira emberi, tapasztalt, és bölcs, hogy remek HC legyen, bár szerintem a tragédiája óta nem akar HC lenni!
Perryvel etikai gondok lennének szerintem, de zsugás, és valójában mindaz, ami Zimmer, és Lovie nem! Tehát szerintem tök máshol tartanátok Perryvel, mint Zimmerrel, vgy Lovie-val!

Gus !
Egyik nap felkeltem, és rájöttem, hogy elképesztően nem értek a focijoz, és az ember, akinek a kirugását folyamatosan szeretném, egy zseni, én meg buta vagyok!
Amióta el kezdtem kicsit mélyebben vizslantani non positional D játékot!
Amióta az utolsó alkatrészek is a helyükre kerültek (-1 Lofa,-1 Curry, -1Trufant, +1 Wright,+1 Haw+1 Shermann), és felállt a hadrend! Egy jó passrusher még kellene, és eljönne a világvége 😊
Elképesztő, hidegrázó, cudar védelem a mienk, ráadásul pofátlanul kamasz! Szerintem igazi 3&out lesz, még fejben van mit fejlődni, de van stílusuk a srácoknak!
Én már a meccs előtt is akartam írni, hogy szerintem nem teljesen vagytok képben a védelmünkkel kapcsolatban, talán amikor Fetomy fejtegette, hogy a Mi védelmünk és a Ti támadósorotok aránya milyen. Szóval akartam írni, hogy a mi védelmünk korántsem annyira polírozott gépezett, mint a Tietek, de más sebességen játszik, brutális ütőkkel, és nincs misstackle művész kezdőben. 2-ak vagyunk labdaszeerzésben, 8.-ak az összesített mutatól alapján, úgy, hogy az 1. 6-7 héten folyamatosan szoptunk, épültek be az új játékosok!
több mint 13 éve
Martz hatalmas előrelépés a korábbi OCkhez képest. Neki van egy rendszere, amihez itt nincsenek játékosok. A playbookja és elképzelései felét kidobhatta, emrt ugye mi 4 WRes felállásokat csak a Maddenből vagy más csapatok meccseiből ismerhetünk. Én örülnék, hogy Martz maradna, mert nincs rá bizonyosság, hogy vki is többet kitud hozni az offenseből
Jaynek voltak szar meccsei, de sztem egyértelműen látható, hogy amióta itt van minden évben tudott előrelépni. Idén konkrétan egy érett QB játékát mutatta meg, sokkal jobban olvassa a playt, blitzeket, kevés turnovert okozott, sokkal kevesebb rossz döntése volt, mint a korábbi években. Én ezt látom. S ráadásul ezt egy normális pass protection és elkapók nélkül tette.

Egy meccset meg kiemelni... Hát nem tudom. Emelhetünk ki minden irányítónál rosszabb meccset. Londonban nem játszott jól, se itthon a GB ellen. Aztán soroljuk melyiken is volt jó/nyert meg? Vagy inkább azokat hagyjuk?
több mint 13 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Én örülök, ha Cutlernek Ti örültök, nem örültetek mindig ennyire. Én nem aggódom!Helmut Zimmer
Mielőtt jött, azon veszekedtünk, hogy Chris Simms, vagy Byron Leftwich lenne a jobb. Szóval volt honnan emelni az elvárásainkat.füligjimmy
Jimmy!

Arra még mindig nem kaptam választ, hogy mit is akartál mondani Fewellel, vagy Zimmerrel!
(Utóbbi most éppen csak azért nem kedvenc DC-m Papa Coach mellett, mert éppen Gus Breadley az)

Dave!
Sorry csak most láttam. Mindjárt jól meg is nézem jól a Carolina elleni meccset, valamit bizos benéztem! 😕

Doc 😊 😉Helmut Zimmer
Ja, mások véleményére voltam kíváncsi, hogy vaj'h mire mennénk a jelenlegi helyzetben velük, csak közben hívtak telefonon, aztán látom nem fejeztem be a gondolatmenetet. Szerintem sokkal beljebb nem lennénk velük a kispadon, abban már nem hiszek, hogy egy jó koordinátor vezetőedzőként újra feltalája a meleg vizet.

Gus Braedley a kedvenced? Mióta?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson