Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
green aránylag igen, de ez is nagyságrendekkel kevesebb lesz mint ha tavaly jött volna ugyanitt. dalton pénze lófasz esti fénynél, persze kezdő qb szinten.aztírja viszont gsn, hogy idén 119 millió dollárt KELL költenünk. annyira szeretném josephet szülinapomra.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Na akkor ünnepnap!Egyébként ezt a Salary Cap dolgot, hogy érinti az újoncok fizetése? Green és Dalton aránylag nagy gázsira esélyes?
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 13 éve
Mikey
18 753
"The Bengals are scheduled to report to Georgetown on July 28 with the first practice on the 29th, but there have been some reports that if an agreement is reached and ratified by Friday that all camps might not start until Aug. 1." - Cincinnati EnquirerDe nagyon jó lenne, ha gyakorlatilag a szokásos időben kezdődhetne a camp.
több mint 13 éve
nem.így már érthető! köszi.
jelen állás szerint rfa tendereket illetve FA-kat nem számolva, 35.9 millióval vagyunk a kötelezően elköltendő pénzmennyiség alatt. ha palmer és ocho sem tér vissza (15+6-3), akkor 50+ millióval leszünk a salary floor alatt. ez azt jelenti, hogy _elméletileg_ ennyi mindenképpen el kell költenie idén.
ez a pénz rendelkezésre áll, és állt eddig is, csak brown jellemzően nem vagy nem jól költötte el. most abban bízunk, ha már el kell költenie, akkor ésszel fogja.gabtsi
több mint 13 éve
nem nagyon értem ezt, de én itt nem látok semmilyen 'dárius' kincsét. per pillanat csak 35M van brown papa zsebébe.. palmer és ocho távozása után is (előzőkben íródott) 106,8M-ja lesz.. ami egy retardált ember is egyszerű matematikai művelet elvégzése után rájöhet, hogy ez kevesebb mint a kötelező elkölteni való 120 millió. magyarul nincs annyi pénzünk amennyit el kell költeni. és brown papa ezt 'fair'-nek tartja.Rushnem.
jelen állás szerint rfa tendereket illetve FA-kat nem számolva, 35.9 millióval vagyunk a kötelezően elköltendő pénzmennyiség alatt. ha palmer és ocho sem tér vissza (15+6-3), akkor 50+ millióval leszünk a salary floor alatt. ez azt jelenti, hogy _elméletileg_ ennyi mindenképpen el kell költenie idén.
ez a pénz rendelkezésre áll, és állt eddig is, csak brown jellemzően nem vagy nem jól költötte el. most abban bízunk, ha már el kell költenie, akkor ésszel fogja.
több mint 13 éve
nem nagyon értem ezt, de én itt nem látok semmilyen 'dárius' kincsét. per pillanat csak 35M van brown papa zsebébe.. palmer és ocho távozása után is (előzőkben íródott) 106,8M-ja lesz.. ami egy retardált ember is egyszerű matematikai művelet elvégzése után rájöhet, hogy ez kevesebb mint a kötelező elkölteni való 120 millió. magyarul nincs annyi pénzünk amennyit el kell költeni. és brown papa ezt 'fair'-nek tartja.RushEsküszöm megpróbáltalak követni de nem ment 😊
A klubnak nem kérdés, hogy van-e bérekre 120 milkája. Mostantól az sem kérdés, hogy el akarja-e költeni, mert kötelező lesz. Persze biztos lehet majd trükközni, de ez azon az alaphelyzeten nem változtat, hogy míg a liga fele a futó szerződések újratárgyalásával fér csak a 120as sapi alá, nekünk vastagon lesz helyünk. Mondjuk sanszos, hogy CP ebben a szituban nem talál másik csapatot, így őt nem spóroljuk, de az ő bérével együtt is sokkal jobban állunk mint a többség. Ebből minimum JoJo sima megtartásának össze kell jönnie, de komoly esélyünk lesz minőségi erősítésre is.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
Wyatt
26 306
Már miért ne lenne annyi pénzetek? Igencsak furcsa lenne, hogy olyan lenne az anyagi helyzetetek, hogy egy szezont ne tudjatok lehúzni 😀 Viszont sok helyetek marad a spai alatt, jöhetnek akár jó FA-k is
több mint 13 éve
nem nagyon értem ezt, de én itt nem látok semmilyen 'dárius' kincsét. per pillanat csak 35M van brown papa zsebébe.. palmer és ocho távozása után is (előzőkben íródott) 106,8M-ja lesz.. ami egy retardált ember is egyszerű matematikai művelet elvégzése után rájöhet, hogy ez kevesebb mint a kötelező elkölteni való 120 millió. magyarul nincs annyi pénzünk amennyit el kell költeni. és brown papa ezt 'fair'-nek tartja.
több mint 13 éve
még elképzelhető vmi trükk, de én úgy olvastam - és gsn szavaiból is azt vettem ki - hogy az első két évben a 99-re nincs apelláta, utána van szó arról, hogy csapatszinten elég a 89% elköltése is. de csak 2013-tól. így pl JJo jövőre kereshetne 20 millát, utána meg üveggyöngyöket. 😀szerk: btw, több forrás is idézte Brownt, aki szerint igen fair a deal és elégedett. úgyh vmi apróbetűnek még lennie kell.
több mint 13 éve
jelen állás szerint az elkövetkezendő két évben 99%-át kell a fizetési sapkának (120M) elkölteni. CP-vel és 85-tel számolva ez 35 millió pénz, nélkülük dárius kincse is nálunk van.Ez a 99% nem ligaszinten értendő, mint a 2013 utáni 95%? Mondjuk, hogy a ligaátlag 99 lehessen a 3milkás maximális túllépéssel is számolva csapatonként minimum 94-95%-ot el kell érni.
jííhááá!gabtsi
Hogy mehettek ebbe bele a kis piacok, illetve mit kapnak vajh cserébe? Gondolom bevételmegosztási kedvezmény lehet a másik serpenyőben. Nagyon durva helyzetet termet ez az FAn. Nekünk durván jót 😊
több mint 13 éve
Majd felveszi Mike Brown valami családtagját long snappernek 35 millió / éves fizetéssel 😀
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
jelen állás szerint az elkövetkezendő két évben 99%-át kell a fizetési sapkának (120M) elkölteni. CP-vel és 85-tel számolva ez 35 millió pénz, nélkülük dárius kincse is nálunk van.85 csak nálunk fejezze már be..nem tudom másik csapatnál elképzelni. CP meg mehet.
jííhááá!gabtsi
több mint 13 éve
jelen állás szerint az elkövetkezendő két évben 99%-át kell a fizetési sapkának (120M) elkölteni. CP-vel és 85-tel számolva ez 35 millió pénz, nélkülük dárius kincse is nálunk van.jííhááá!
több mint 13 éve
vassadi
15 617
jaj.Így van. 😊
a saját FA-kal már hétfőtől lehet tárgyalni. exkluzíve.
(ha minden igaz)gabtsi
több mint 13 éve
jaj.a saját FA-kal már hétfőtől lehet tárgyalni. exkluzíve.
(ha minden igaz)
több mint 13 éve
vassadi
15 617
még nincs. de minden jel szerint ma a játékosok, holnap a tulajdonosok szavazzák meg az új CBA és hétfőtől free agency.gabtsiCsütörtöktől (28.) várható az FA-piac beindulása.
több mint 13 éve
még nincs. de minden jel szerint ma a játékosok, holnap a tulajdonosok szavazzák meg az új CBA és hétfőtől free agency.
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Vége a Lock Out-nak?! Csak, hogy nyílik a Camp
több mint 13 éve
Per recent figures, Bengals are committed to $77.2M at the moment (minus CP and 85 $59.7M) Floor could be $106.8 millionBakker akkora spúr nem lehet Brown bátyó sem, hogy ebből nem újítunk JoJo-val meg bárkivel akit ML akar.
:tenyérdörzsi:gabtsi
Most kifejezetten jó lesz, hogy lerövidül a tárgyalásokra fordítható idő. A szűkebb cap-pel rendelkező csapatoknak nem lesz sok lehetősége variálni. Ránk férne egy fasza kis FA.
több mint 13 éve
Per recent figures, Bengals are committed to $77.2M at the moment (minus CP and 85 $59.7M) Floor could be $106.8 million:tenyérdörzsi:
több mint 13 éve
a hírek szerint a tervezett időben a 28. szülinapomon nyílik a camp. szállingóznak vissza a játékosok cincinnatibe, ma ocho is megérkezett (palmer nem valószínű. de ez említésre sem érdemes).Na végre alakul. Valami hasonló szülinapi ajándékban reménykedtem én is, de így sem lesz késő, hogy te kapod 😊
a packersnél e hét szombaton már meeting lesz a játékosoknak, sztem nálunk se lesz ez nagyon másként.
get your popcorn ready 😊gabtsi
több mint 13 éve
a hírek szerint a tervezett időben a 28. szülinapomon nyílik a camp. szállingóznak vissza a játékosok cincinnatibe, ma ocho is megérkezett (palmer nem valószínű. de ez említésre sem érdemes).a packersnél e hét szombaton már meeting lesz a játékosoknak, sztem nálunk se lesz ez nagyon másként.
get your popcorn ready 😊
több mint 13 éve
utóbbi gyerekek előtt káromkodott.gabtsi😀 sose engednének ki, ha ott laknék 😀
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Benson és Marvin White is sitten. Előbbi megvert valami családtagotHörihttp://bowl.hu/modules/forum/viewtopic.php?pid=277390#p277390
...
több mint 13 éve
Amadeus the Young
32 910
Hihetetlen... szerintem mindenkinél a #1 FA JoJo