Cincinnati Bengals
29 feliratkozó
több mint 13 éve
PS: JJot akarom, detroit takarodjon!!! (sorry bazza)gabtsi😀
Semmi baj.
több mint 13 éve
amikor az egyik legjobb csapat GM-je azon fáradozik, hogy valamilyen tiltott varázslással a liga egyik legjobb cornerét összehozza a másikkal, mert egy passz-orientált ligában nem engedhetsz meg magadnak egy szar cornert se, nemhogy kettőt, akkor számomra értelmezhetetlen ez a hozzáállás. adott két srác akik végtelenül szerényen teszik a dolgukat, egyszerűen jók, zéro sztár allűrrel. ok hogy Hallt mindenki feljebb értékeli, de Joseph is imád itt játszani, többször elmondta, hogy Marvin a második apja tulajdonképpen, és még tengernyi helyünk van a kötelezően elköltendő pénz mellett és megy a gecizés.
ha dunlap összehoz 40 sacket 3 év alatt őt is elengedjük mert túl drága lesz ?? agyfaszt kapok, de komolyan.
persze a jó cincinnati újságírók megint horgásznak, ami hír volt azt is a seftes közölte.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 13 éve
érthetetlen. nem tudom kire akarnak költeni, főleg, hogy az összes értelmes FA kimegy, mire a joseph deal eldől.Általában azzal nyugtatom magam, hogy a kinti menedzsment messze jobban érti a dolgát, mind bármilyen fórumlátogató, rólam nem is beszélve. Sőt papírforma szerint jobban kellene hogy értsenek egy franchise irányításához, mint bármilyen sportújságíró, úgyhogy ha a média hülyézi őket, az sem okvetlenül helytálló. A baj az, hogy rengeteg tény mond ennek ellent. Lehet, hogy Mr. Brown tényleg reménytelenül buta, aki ráadásul másokra sem hallgat?
persze tavaly volt 7 guriga antonio bryantre...........
dögöljek meg ha értem.
elengedtük justin smith és jött odom
elment tj jött coles, majd ab, mikor fogunk ezekből tanulni ?? nem éri meg filléreken gecizni.
a pats meg elviszi egy 5. körért alt. mi hol alszunk ilyenkor ???gabtsi
Szerk és OFF: nem úgy volt, hogy Big Al utálja a 3-4-et? Vagy BBék átállnak 4-3ra? Igazából tök mindegy. Az 5. kör egy vicc érte. Mi ilyen ellenértékért még egy jobb gyúrót sem igazolnánk.
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 13 éve
érthetetlen. nem tudom kire akarnak költeni, főleg, hogy az összes értelmes FA kimegy, mire a joseph deal eldől. persze tavaly volt 7 guriga antonio bryantre...........
dögöljek meg ha értem.
elengedtük justin smith és jött odom
elment tj jött coles, majd ab, mikor fogunk ezekből tanulni ?? nem éri meg filléreken gecizni.
a pats meg elviszi egy 5. körért alt. mi hol alszunk ilyenkor ???
több mint 13 éve
nem akarom elhinni, hogy nem akarunk 8 milliót sem adni józsinak. hát menjenek ezek a picsába. :mad:gabtsiEzt most miért??? Nincs hely a cap alatt? Ki a szarra akarjuk költeni? Ha ezt bukjuk... r
több mint 13 éve
nem akarom elhinni, hogy nem akarunk 8 milliót sem adni józsinak. hát menjenek ezek a picsába. :mad:
több mint 13 éve
és még egy alapember gyanús srác:Neal Dahlman (LS) Bowling Green
több mint 13 éve
Gradkowski szerintem bőven jó lesz nekünk. Nála jobb alternatíva nem igazán volt. Átmenetileg kezdőként is elviselhető, mentornak meg tök jó lesz.Jött pár UDF még, hog ykilegyen a tucat:
WR Jamere Holland, Lindenwood College
RB John Griffen, Massachusetts
LB Stephen Franklin, Southern Illinois
WR Lance Cox, Northern Illinois
DT Lolomana Mikaele, Arizona
Illinoist imádjuk idén 😊
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Szakmailag nagyon rendben van Gradkowski szerződtetése, arra a szerepkörre, amit Lewisék vélhetően szánnak neki, tökéletes lesz.Backupként ad egy megnyugtató érzést, kezdőként meg bőven tud annyit, ha nem többet, mint Palmer.
Szóval örülök a szerződtetésének, mert a csapat mindenekfelett! (A személyes érzéseimet meg félreteszem.)
😉
több mint 13 éve
elméletileg backup. dalton lesz a starter a tc kezdetén, de kellett a biztonsági megoldás.én bírom, Mikey nem, de van ilyen 😊
harcos, küzdős típus amire itt nagy szükség van. és hallott már a wco-ról. de azért remélem nem került sokba.
PS: JJot akarom, detroit takarodjon!!! (sorry bazza)
több mint 13 éve
Grad teljesen jó QB lesz amíg a rookie felkészül...
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 13 éve
mikey fog örülni, grabovski jön két évre.gabtsigrat. nagyon jó húzás SLS hazai gyerek, remélem megcsillan
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
mikey fog örülni, grabovski jön két évre.
több mint 13 éve
Mikey
18 753
Brandon Jackson RB Team has expressed interest in the running back.gabtsiWho?
szerk.: ha DeAngelo idekerülne, örömkönnyeket hullatnék.
több mint 13 éve
veterán FA:Állítólag nagyon komolyan rámozdulunk Joseph-re,Tulloch mellett a második legfontosabb alanya a FA-inknek.
Johnathan Joseph CB Detroit Lions appear to be making a push for Joseph, which has generated a report from Geoff Hobson that the Bengals are re-focusing on re-signing Joseph.
gabtsi
több mint 13 éve
Hát persze, hogy elbaxtam. Nem a State volt, de Riley az Illini-ben sem tűnt fel 😊pedig néztem Illionos state meccset. nasheemez önmagában bravúr 😀Höri
több mint 13 éve
akkor még egyet kell aludni. 😊állítólag D-Will után is érdeklődünk !!!! és hobson írta, neki meg viszonylag jó vonala van. BigBaby óta nem emlékszem ilyen szintű playara akinél (legalább) próbálkoztunk.
több mint 13 éve
Mit kell tudni az újakról?Weber nem volt rossz rúgó benne volt h akár draftolják is.
K Thomas Weber, Arizona State
nasheem
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
meglepően aktívak vagyunk, bár bíztam benne h mire felkelek meglesz JJo, de jó lesz ma v holnap is.gabtsiA kérdés, hogy mikor lesz a szülinapod. Szerintem arra várnak 😊
több mint 13 éve
veterán FA:Johnathan Joseph CB Detroit Lions appear to be making a push for Joseph, which has generated a report from Geoff Hobson that the Bengals are re-focusing on re-signing Joseph.
Brandon Johnson LB Bengals have reportedly contacted Johnson's agent.
Jonathan Fanene DL Bengals have reportedly contacted Fanene's agent.
Bruce Gradkowski QB Bengals are having "continued contract discussions" with the quarterback.
Brandon Jackson RB Team has expressed interest in the running back.
Robert Gallery OL Joined the bidding for the offensive lineman.
meglepően aktívak vagyunk, bár bíztam benne h mire felkelek meglesz JJo, de jó lesz ma v holnap is.
több mint 13 éve
pedig néztem Illionos state meccset. nasheemez önmagában bravúr 😀
több mint 13 éve
Mit kell tudni az újakról?Eddig ők jöttek:
S Brian Lainhart, Kent State
OT/OG Chris Riley, Illinois State
DE Dequin Evans, Kentucky
K Thomas Weber, Arizona State
OL Matt O'Donnell, Queens
OG Mark Wertterer, Louisville
OL Josh Davis, Georgia
WR Bart Johnson, TCU (gondolom Dalton ajánlása 😊)
DE/OLB Keith Darbut, Baldwin-Wallace
TE Colin Cochart, South Dakota State
Lassan tényleg meglesz a tucat. Rileyt láttátok játszani? Nem emlékszem rá, pedig néztem Illionos state meccset. A pd eredményei nem rosszak:
Pro Day results
Height: 6-4
Weight: 303
40 Yrd Dash: 4.99
20 Yrd Dash: 2.91
10 Yrd Dash: 1.68
225 Lb. Bench Reps: 29
Vertical Jump: 28
Broad Jump: 09'01"
20 Yrd Shuttle: 4.53
3-Cone Drill: 7.66
több mint 13 éve
Former Baldwin Wallace yellow jacket keith darbut joins the cincinnati Bengals (olb)South Dakota State TE Colin Cochart to the Bengals
több mint 13 éve
annyira úútálom ezeket a cincinnatii "újságírókat", hogy az vmi hihetetlen. 8an tweetelik 20 percenként, hogy mikor lesz szombaton az első edzés, de valami érdemi info arról, hogy játékos ügyben mivan képtelenek előteremteni. ha vmi info van az is max espn és tsai arcoktól. de hogy a sajttájon is csak palmer volt a téma az igazán nonszensz.