NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
24
10
02:15, ARENA4
Cincinnati Bengals
30 feliratkozó
több mint 14 éve
nincs igazán jelentősége, annak, hogy ki a nevesítet kezdő.73 def playből 40 volt fent geathers, 32-t dunlap. MJ a legtöbb a DE-k közül 46-tal. szituációktól függ, hogy ki van a pályán.
ami meglepő volt, hogy csak 3 cb-vel játszottunk, dime-ban wilson játszott rendszerint.
ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Nem tudom, egyetlen véletlen bemozdulás miatt lesorolni valakit... háát... nem túl okos dolog szvsz.Szerencsére Zimmer ugyanúgy bízik benne azóta is. (Én is, bár ez nem számít.)
szerk.: fun fact, Lee az offense legidősebb tagja, egyedüliként 30-on felül. De az egész csapatból is csak Clements idősebb nála a maga 31 életévével.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 14 éve
Akkor kezdjen Dunlap és pihentessük bizonyos mennyiségű play után. Középen én Atkins-t kezdetném, megmondom őszintén, hogy Sims a tavalyi Saints meccs óta eléggé a rangsor alján van...
több mint 14 éve
Nem a rotációval van baj, hanem azzal, hogy Geathers KEZD.A rotáció nagyon is jó dolog, mert miatta senki nem fárad le a meccs végére, hanem relatíve friss marad.
Apróság, meg egyébként is egyéni probléma, hogy nem szeretem Geathers neve mellé húzogatni a strigulákat a GS oszlopba. Ennyi az egész, nem több. 😊
több mint 14 éve
MarioAna
1 997
Dunlap szerintem felezhetne Fanenével snap számot tekintve, mindketten jól tolják limitált szituációkban, ahogy Geno Atkins is...én félek, hogy ha megszűnne a rotáció és all-down játékosok lennének akkor veszítenének az eredményességükből (pl mint Wallace Gilberry a Kansasnél, vagy a Packers DE-k rotációja). Szvsz
Burrow > Luck valaha is
több mint 14 éve
Persze így van, de a kérdés nála az, hogy állat maradna-e a végén is. A barnák ellen nagyon ütött, hogy amikor passzolniuk kellett hátrányban, a fáradt tackle ellen folyamatosan terrorizálta McCoyt.Dunlap egy állat. Simán mehetne a kezdőbe egyből szerintem, már a Denver ellen.Amadeus91Azt mondjuk nem bánom, hogy Geathers nem edzett. Hátha játszani se tud majd, és akkor kezdhet Dunlap.😊 Dunlap-et én is megnézném az első snaptől kezdve, de félek, hogy ettől nem lennék eredményesebbek. Szerintem Zimmer sem okvetlenül játszatná folyamatosan, ha Geathers nem lesz hadra fogható. Rucker és Fanene egész jó volt, amikor pályára kerültek. Az viszont kétségtelen, hogy lassan ideje lenne Dunlap-nek all down end-dé válni.nasheem
(Tudom, gonosz vagyok, de hát ez van.)Mikey
"A futball egyszerű játék, de nehéz egyszerűen játszani."
több mint 14 éve
Dunlap egy állat. Simán mehetne a kezdőbe egyből szerintem, már a Denver ellen.Azt mondjuk nem bánom, hogy Geathers nem edzett. Hátha játszani se tud majd, és akkor kezdhet Dunlap.😊 Dunlap-et én is megnézném az első snaptől kezdve, de félek, hogy ettől nem lennék eredményesebbek. Szerintem Zimmer sem okvetlenül játszatná folyamatosan, ha Geathers nem lesz hadra fogható. Rucker és Fanene egész jó volt, amikor pályára kerültek. Az viszont kétségtelen, hogy lassan ideje lenne Dunlap-nek all down end-dé válni.nasheem
több mint 14 éve
Azt mondjuk nem bánom, hogy Geathers nem edzett. Hátha játszani se tud majd, és akkor kezdhet Dunlap.😊 Dunlap-et én is megnézném az első snaptől kezdve, de félek, hogy ettől nem lennék eredményesebbek. Szerintem Zimmer sem okvetlenül játszatná folyamatosan, ha Geathers nem lesz hadra fogható. Rucker és Fanene egész jó volt, amikor pályára kerültek. Az viszont kétségtelen, hogy lassan ideje lenne Dunlap-nek all down end-dé válni.
több mint 14 éve
Azt mondjuk nem bánom, hogy Geathers nem edzett. Hátha játszani se tud majd, és akkor kezdhet Dunlap.(Tudom, gonosz vagyok, de hát ez van.)
több mint 14 éve
hát vszleg jobb játékos mint Chase.Egy CB sérülés rendesen orrba baszós lenne most. Hogy is vagyunk most? Hall, Clements, Trent és a félig egészséges Jennings, a PSben meg Ghee? Durván vékony. Meglepne, ha 2 napon belül nem érkezne CB.
blokkolni biztos jobban tud, és pár TD-t is leszedett már, úgyh a játék ezen elemében sem jön annyira zavarba.
mindenesetre murray elküldése, khm, hát szal cb poszton eddig se volt vmi minőségi depth, és soká van még az a hetedik forduló. persze nem egy darelle revis, de a TE poszttal úgy ahogy megvoltunkgabtsi
Közben Dalton nem dobált edzésen, Mays, Geathers és Moch teljesen kihagyta. Jennings mondjuk edzett.
több mint 14 éve
hát vszleg jobb játékos mint Chase.blokkolni biztos jobban tud, és pár TD-t is leszedett már, úgyh a játék ezen elemében sem jön annyira zavarba.
mindenesetre murray elküldése, khm, hát szal cb poszton eddig se volt vmi minőségi depth, és soká van még az a hetedik forduló. persze nem egy darelle revis, de a TE poszttal úgy ahogy megvoltunk
több mint 14 éve
Rosterre vettük Donald Lee-t és kiraktuk Murray-t. Érdekes, hogy nem Coffman-t.
több mint 14 éve
Plusz nekik collegeban is volt évente egy közös koktélpartijuk, szal Haden nem először játszott Green ellen szvsz ez is számít.így utólag LB Coverage, OL line (LG) az amin dolgozni kell még. Ezen kívül egész pofásak voltunk. Green nagyon idegelt, hogy eltűnt, aztán a semmiből hozott egy TD-t és megbocsátottam neki. 😀Amadeus91haden egészen elképesztően nyomta. nem sok ilyen képességű cornerrel fog találkozni a jövőben és nem is lesz többet első meccse az nfl-ben. de csak megnyerte a meccset végül 😊gabtsi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 14 éve
hát igen, mindenkinek vannak hibái. 😉donald lee tight end, ill. lito sheppard és trevard lindley cornerek tegnap cincyben vizitáltak.
én mondjuk megvagyok mindhárom nélkül.
btw, az azért nagyon jó hír, hogy daltonnak "csak" zúzódása van. persze az sem kellemes dolog, de így legalább tuti játszik mile high cityben.
több mint 14 éve
küldeném Mikeynak 😉http://twitter.com/#!/maualuga58/status/113738436531326976
http://twitter.com/#!/DomataPeko/status/113738273393872897
több mint 14 éve
A végén pedig úgy tűnik kicsit Boling nyakába varrják Red sérülését. Boling tényleg nagyon elfáradt a második félidőre, de esküszöm a hit előtt Livings engedte át Taylort. Legalábbis én nagyon úgy láttam. Ti?nasheemén úgy emlékszem cook és boling alkotta a double teamet taylorra, cook befordította de boling nem állt elég közel így kettejük között be tudott lépni. (de dalton tüzelt rögtön 😊 )
több mint 14 éve
Gabtsi írt korábban a field position csata fontosságáról. A cincinnati.com sportoldalán ugyan ezt emelik ki a cikk elején.én pl. nem is értem mér nem lehet ilyenkor kirúgni a stadionból azt a qrva labdát? 😊
http://news.cincinnati.com/article/20110912/SPT02/109130331/Huber-paid-his-one-poor-kick?odyssey=tab|topnews|text|Bengals
nasheem
több mint 14 éve
Gabtsi írt korábban a field position csata fontosságáról. A cincinnati.com sportoldalán ugyan ezt emelik ki a cikk elején.Élete első meccse, komolyabb pedig nem lett belőle. Livings meg am sem egy főnyeremény a falban. Egyébként én is Livings-t láttam.
http://news.cincinnati.com/article/20110912/SPT02/109130331/Huber-paid-his-one-poor-kick?odyssey=tab|topnews|text|Bengals
A végén pedig úgy tűnik kicsit Boling nyakába varrják Red sérülését. Boling tényleg nagyon elfáradt a második félidőre, de esküszöm a hit előtt Livings engedte át Taylort. Legalábbis én nagyon úgy láttam. Ti?nasheem
több mint 14 éve
szánalmas az összes kinti power ranking író...MikeyHálás meló. Mindig szerettem volna olyan munkát, aminek az eredményét soha senki nem kéri számon rajtam... A PR és a mock írásnál ilyenebbet nem nagyon ismerek.
több mint 14 éve
Gabtsi írt korábban a field position csata fontosságáról. A cincinnati.com sportoldalán ugyan ezt emelik ki a cikk elején.http://news.cincinnati.com/article/20110912/SPT02/109130331/Huber-paid-his-one-poor-kick?odyssey=tab|topnews|text|Bengals
A végén pedig úgy tűnik kicsit Boling nyakába varrják Red sérülését. Boling tényleg nagyon elfáradt a második félidőre, de esküszöm a hit előtt Livings engedte át Taylort. Legalábbis én nagyon úgy láttam. Ti?
több mint 14 éve
szánalmas az összes kinti power ranking író...
több mint 14 éve
http://www.profootballweekly.com/2011/09/13/week-two-power-rankings-3Mint a talajvíz 😊
több mint 14 éve
No úgy tűnik a torrent fájlt hiába küldözgetem, azzal aktív account nélkül semmire nem mentek.el tudod nekem is küldeni?
Holnap felteszem a meccsünket a céges ftp-re és küldök mindenkinek hozzáférést. Onnan leszedhetitek. Remélem elég gyors lesz.nasheem
milyen formátum?
több mint 14 éve
daltonnak csak zúzódott a kézfeje. szerencsére nincs törés. kellemes lehet ha phil taylor a nyakadba esik.gabtsiHa muszáj a Taylorok közül választani, akkor inkább Taylor Momsen essen a nyakamba. 😉
több mint 14 éve
daltonnak csak zúzódott a kézfeje. szerencsére nincs törés. kellemes lehet ha phil taylor a nyakadba esik.