NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
Cleveland Browns
Szerencsétlen Kukta, nem ezt érdemli, én tök sajnálom.Írtuk már napközben hogy itt gyanusan nem Berry-Stefa van a háttérbe hanem a tulaj Haslam ismét rákapcsolt.
A gyerek konkrétan az egészségét kockáztatta, erre kiteszik a küszöbre.
Remélem rábaszik az FO és jó nagy bonyodalmak lesznek majd (mondjuk Watson itt is elkezd királykodni, ha jón v nem jön normális arc)!
Nem ellenetek szurkolók ellen szól, de ez az idióta vezetés a kezét összeteheti, h VÉGRE van egy srác, aki mindenét odaadja, h itt lehessen, van is tehetsége (nem egy nulla esélyű próbálkozó), de nem kell.
Annyit megérdemelne, h egy teljes kibaszott nyugodt évet kapjon, ahol FELKÉSZÜLHET, MEGGYÓGYULHAT, GYAKOROLHAT ÉS KAPJON EGY ESÉLYT. Ha bukik, akkor menjen, de ne így!
Bocsi a kifakadásért, de ez nekem nettó kibaszás.
Willie Parker
Elhiheted az összes itt lévő Browns drukker arra számított hogy vele megyünk még egy sorsdöntő évet.
A gyerek konkrétan az egészségét kockáztatta, erre kiteszik a küszöbre.
Remélem rábaszik az FO és jó nagy bonyodalmak lesznek majd (mondjuk Watson itt is elkezd királykodni, ha jón v nem jön normális arc)!
Nem ellenetek szurkolók ellen szól, de ez az idióta vezetés a kezét összeteheti, h VÉGRE van egy srác, aki mindenét odaadja, h itt lehessen, van is tehetsége (nem egy nulla esélyű próbálkozó), de nem kell.
Annyit megérdemelne, h egy teljes kibaszott nyugodt évet kapjon, ahol FELKÉSZÜLHET, MEGGYÓGYULHAT, GYAKOROLHAT ÉS KAPJON EGY ESÉLYT. Ha bukik, akkor menjen, de ne így!
Bocsi a kifakadásért, de ez nekem nettó kibaszás.
Milyen profi a hozzáállás az FO részéről, percről percre amortizálják a saját portékájukat.Mert Baker amugy gyerekes, vagy volt itt valami balheja?
Interesting note from @mortreport on ESPN just now while talking Baker/Browns ("they're breaking up regardless" of Watson) -- they "want an adult at" QB.
— Will Brinson (@WillBrinson) March 16, 2022
"Jimmy Garoppolo is one I would not ignore for Cleveland."
Tony Adams
Ha ez a Tweet tartalmaz barmi valosagot, akkor mondjuk egyertelmu, hogy a Browns elcsereli igy is ugy is Mayfieldet, akkor is, ha Watson mashova megy.
Milyen profi a hozzáállás az FO részéről, percről percre amortizálják a saját portékájukat.Ez kb a 10 ekkora baromság amit ma olvastam.
Interesting note from @mortreport on ESPN just now while talking Baker/Browns ("they're breaking up regardless" of Watson) -- they "want an adult at" QB.
Tony Adams
Rashard Higgins a panthersba kötött ki.
Mayfield bokott ra a Coltsra allitolag, feltetelezem, hogy vegul ebbol indult ki az egesz pletyka, hogy Baker tuti a Coltsban folytatja. Mikozben meg nem is dontott Watson arrol, hogy hova megy.
Egy Colts-podcaster szerint ha Watson a Clevelandhez megy, akkor harmas csere lesz valoszinuleg, ha viszont nem, akkor a Brownsnak es a Coltsnak le kell ulnie targyalni megint, mert egyelore Mayfield kapcsan csak arra vonatkozoan szuletett megallapodas, hogyha Watson jon. Ezek alapjan ha nem jon, Mayfieldet akkor is elcsereli a CLE, de abban az esetben nyilvan mas lesz a leanyzo fekvese, amit elker erte.
Viszont fogalmam sincs, milyen ellenerteket varna Berry, en a 2023-as elso kort nem igazan helyeselnem Ballard helyeben. Ugyanakkor viszont Berry helyeben ez alatt nem adnam el. Csak akkor, ha megromlott a viszony es akar o, akar az edzoi stab nem BM-mel kepzeli el a jovot, mindenkepp meg akarnak tole szabadulni annak ellenere is, hogy akkor siman lehet, hogy mondjuk egy evig nem lesz normalis kube Clevelandben.
Ez várható volt a Mack trade után, jó hír, én szeretem ha van egy iparos tacklegyáros a csapatba,A one-year, $5 million deal LB Anthony Walker and the Browns, per @DrewJRosenhaus and @RyanMatha.
P@trik
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
Ez várható volt a Mack trade után, jó hír, én szeretem ha van egy iparos tacklegyáros a csapatba,Hearing #Browns are finalizing a deal with LB Anthony Walker
— KimberlEY A. Martin (@ByKimberleyA) March 16, 2022
empty taxi
Hearing #Browns are finalizing a deal with LB Anthony Walker
— KimberlEY A. Martin (@ByKimberleyA) March 16, 2022
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
twitter.com/NFL/status/1504104465435086854?t=MbYhezn1YH21dS6AYO82_w&s=19Ahogy az várható volt, post june1 cut. Nagyon csináljuk a cap spacet...
Zaborn
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
http://therealbad31.deviantart.com/
Passz. Tényleg nem jó névsor, de sose felejtsük mennyit számít hova kerül valaki... Lsd. Lawrence. Zach Wilson is borzasztó szezont futott. Lance lehet idén sem kezd.Egy dolog miatt gondolom, h valami terv volt korábban is, az pedig Keenum. 7 milliót spórolnánk ha kivágnánk, ha Trettert elküldtük, akkor őt is simán el kéne. Mayfield mögött nulla értéke van, Mullens is megoldja. Watson mögött dettó. Az egyetlen magyarázat, hogy még itt van, ha Watson nem jön össze és draftolunk egy rookiet. Akkor kellhet Keenum, mint mentor, pár meccses kezdő. Lehet Bakert mindenképpen el akarták tradelni/látták mennyiért ment el egy Wentz...Igen ebbe lehet amúgy igazság.
Joey Tribbiani
Viszont a draftra jövő rookie QB névsor nem túl acélos.
Vajon kilehet szimpatikus nekünk?!
P@trik
Minden relatív 😀
Az upside miatt Willis tetszik nekem, de védelmet lehet sosem fog tudni olvasni... Pickettet azonnal be lehetne tenni a mi falunk mögé és Chubb mellé, de neki meg a plafonja még Bakerénél is lehet alacsonyabb.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Egy dolog miatt gondolom, h valami terv volt korábban is, az pedig Keenum. 7 milliót spórolnánk ha kivágnánk, ha Trettert elküldtük, akkor őt is simán el kéne. Mayfield mögött nulla értéke van, Mullens is megoldja. Watson mögött dettó. Az egyetlen magyarázat, hogy még itt van, ha Watson nem jön össze és draftolunk egy rookiet. Akkor kellhet Keenum, mint mentor, pár meccses kezdő. Lehet Bakert mindenképpen el akarták tradelni/látták mennyiért ment el egy Wentz...Abszolút egyetértek, Bakernek most van értéke. Annyi még, hogy szerintem ha nem jön össze Watson, akkor akár Keenum is lehet a fallback plan mint kezdő QB. Ez nem hangzik valami jól, elpazarolt évnek tűnne.
Joey Tribbiani
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Hat en biztos nem adnek erte 23as elso kort. Mivel jo lesz a QB-class, baromira nem kockaztatnek Ballard helyeben, nehogy megint beleessen abba, mint ami most van, Wentz miatt.Az a helyzet, hogy Baker egy elég jó QB de nincs meg benne az a plusz amivel meccseket lehet nyerni. Nem tudott emelni a csapaton a kritikus szitukban. Ha egészséges, akkor egy jó rosterrel be lehet jutni vele a PO-ba de ott vége van. Amikor már egy komolyabb csapat ellen kell valamit csinálni onnantól kevés a tudománya. Nem kizárt, hogy szintet tudjon lépni, de ez nem itt fog bekövetkezni. Négy év alatt legalábbis nem sikerült.
De nem tudom, en egyelore nem hiszem el ezt az egeszet. Marmint azt, hogy Mayfield Colt lesz. Az, hogy tavozik, igy mar eselyes. Mas kerdes, hogy ezt sem ertem. Tavaly rossz volt, de serulten jatszott, elotte viszont en szemely szerint nem lattam rossznak. Es benne meg mindig lehet plusz, amit egy jo rendszer kihozhat. Szvsz o meg nem erte el a hatarat. Mindenesetre playoffba vitte sok ev utan a Brownst, most meg ilyen hamar kukaba vagjak? Nem ertem a dolgot. De legyen ez az en bajom. En orulnek, ha nalunk kotne ki.
Stez
Amellett érdemes is eltradelni, mert most van értéke. Ha jön Watson, akkor csökkenthető lenne feladott pick-ek okozta veszteség, ha meg nem akkor jövőre több pick lesz kézben.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Egy dolog miatt gondolom, h valami terv volt korábban is, az pedig Keenum. 7 milliót spórolnánk ha kivágnánk, ha Trettert elküldtük, akkor őt is simán el kéne. Mayfield mögött nulla értéke van, Mullens is megoldja. Watson mögött dettó. Az egyetlen magyarázat, hogy még itt van, ha Watson nem jön össze és draftolunk egy rookiet. Akkor kellhet Keenum, mint mentor, pár meccses kezdő. Lehet Bakert mindenképpen el akarták tradelni/látták mennyiért ment el egy Wentz...Igen ebbe lehet amúgy igazság.
Joey Tribbiani
Viszont a draftra jövő rookie QB névsor nem túl acélos.
Vajon kilehet szimpatikus nekünk?!
Szerkesztette: P@trik
Mindketto upgrade Mayfieldhez kepest.
Adott egy nagyon jó roster, de a jelenlegi AFC-ben Mayfielddel itt nem rúgsz labdába. Watsonnal tutira, Carr-ral jó eséllyel contender a csapat. Nem értem a hitetlenkedést, teljesen logikus lépés.
Most kell túladni Mayfielden, még van értéke, jövőre UFA.
Aztán hátha egészségesen máshol még be fog válni.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
Lehet, igen. Na mindegy. Meglatjuk hamarosan. Engem mindenesetre nagyon meglepett, hogy igy erre keltem, nem tudom az egeszet hova tenni. Mas kerdes, hogy en Colts-szurkolokent tenyleg orulnek neki, ha Mayfield korrekt aron nalunk kotne ki. Szimplan csak igy kopni-nyelni nem tudtam, amikor olvastam a dolgokat. Egyik oldalt sem ertem jelenleg, hogy mit miert csinal meg csinalt. Ugy a Browns gondolkodasa tisztara sotet lo nekem most ezzel az egesszel.Igaz az is, hogy nehéz a csoport, meg az AFC, de Wilsont vagy épp Staffordot se zavarta a kemény csoport, Staffordnak bejött, Wilsonnak majd elválik.Mondjuk ha igazak a hírek, hogy a Texans elfogadta a Browns, Saints, Panthers, Falcons ajánlatát, és közülük kell választania Watsonnak, nálam no brainer lenne a Browns.. Nálam az lenne a kérdés, hogy ugyan miért választaná az utóbbi 3 csapatot?A csoport nehez, az ido szar, nincs dome, Cleveland husz evig egy toxikus franchise volt, ahol mindenki megorult. Amugy meg, most nem latom, hogy peldaul tobbet tudna neki kinalni eselyben a Browns ebben az AFC-ben, mint a Saints peldaul. Es tobb fegyvere is lenne ott azert, jobb tamadoegyseg. Minusz lehet, hogy mar nincs Payton, ezert lutri a rendszer, de en meg mindig inkabb a Saintset valasztanam. De ez csak en vagyok.
A Browns egy jó csapat, messze a többi 3 kérő felett áll. Houstonban arra panaszkodott, hogy szar a csapat körülötte, meg a vezetés, szar minden is. Mi célja van a Falcons, Saints, Panthers szintű csapatokkal jelenleg, pláne hogy az ellenérték nagyon sok lesz, tehát mégrosszabb helyzetben lesznek. Nem nyerni akar?
realcamp
Stez
Ha Brady kikopik onnan, az a csoport a Saintsel valszeg könnyen nyerhető, de így Payton nélkül, csomó ellenértéket feladva.. hát nemtom. Igazábol bárhova is megy Watson a 4 csapat közül, SB esélyes úgyse lesz, egyszerűen sztem túl sok mindent kell feladni majd érte. Remélem ezzel azért tisztában van, és nem lesz megint idővel majd hiszti😀
realcamp
Olyasmire tudnek siman tippelni, hogy a tulaj ragerjedt es Watsonra, es befenyitette a GM-et, hogy marpedig neki Watson kell, szerezze meg, barmi aron. Mert egyebkent Berrytol is erthetetlen lepes lenne ez ugy, hogyha a sajat kutfojebol pattant volna ki.
Igaz az is, hogy nehéz a csoport, meg az AFC, de Wilsont vagy épp Staffordot se zavarta a kemény csoport, Staffordnak bejött, Wilsonnak majd elválik.Mondjuk ha igazak a hírek, hogy a Texans elfogadta a Browns, Saints, Panthers, Falcons ajánlatát, és közülük kell választania Watsonnak, nálam no brainer lenne a Browns.. Nálam az lenne a kérdés, hogy ugyan miért választaná az utóbbi 3 csapatot?A csoport nehez, az ido szar, nincs dome, Cleveland husz evig egy toxikus franchise volt, ahol mindenki megorult. Amugy meg, most nem latom, hogy peldaul tobbet tudna neki kinalni eselyben a Browns ebben az AFC-ben, mint a Saints peldaul. Es tobb fegyvere is lenne ott azert, jobb tamadoegyseg. Minusz lehet, hogy mar nincs Payton, ezert lutri a rendszer, de en meg mindig inkabb a Saintset valasztanam. De ez csak en vagyok.
A Browns egy jó csapat, messze a többi 3 kérő felett áll. Houstonban arra panaszkodott, hogy szar a csapat körülötte, meg a vezetés, szar minden is. Mi célja van a Falcons, Saints, Panthers szintű csapatokkal jelenleg, pláne hogy az ellenérték nagyon sok lesz, tehát mégrosszabb helyzetben lesznek. Nem nyerni akar?
realcamp
Stez
Ha Brady kikopik onnan, az a csoport a Saintsel valszeg könnyen nyerhető, de így Payton nélkül, csomó ellenértéket feladva.. hát nemtom. Igazábol bárhova is megy Watson a 4 csapat közül, SB esélyes úgyse lesz, egyszerűen sztem túl sok mindent kell feladni majd érte. Remélem ezzel azért tisztában van, és nem lesz megint idővel majd hiszti😀
tökre benne van hogy két székközé a földre ülünk....Ahogy elnézem ez lesz.
P@trik
Annyira kurva ügyesek vagyunk...