Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Landry Cut. 😕 nem találtunk vevőt.Egy korszak lezárult.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Ja látom már...Laci benyaltál egy fake accot szépen. 😀Na csak figyeld 😂
Beki
több mint 2 éve
Ja látom már...Laci benyaltál egy fake accot szépen. 😀akkor én is 😊 csodálkoztam, hogy az Eagles tweetnews még nem is hozta le 😊
Beki
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Ja látom már...Laci benyaltál egy fake accot szépen. 😀
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Allen Robinson…lesz itt WR sorBtw ez honnan, mert senki sem hozta le még? 😀
4 év 65 millió
Klaci79
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
One more free-agent WR now available: Browns are releasing WR Jarvis Landry, per source.
több mint 2 éve
Allen Robinson…lesz itt WR sor😕 😕 😕 őt hozzánk akartam, bár nem ennyiért....
4 év 65 millió
Klaci79
több mint 2 éve
Egy jó kapcsolat első ismérve hogy hízol mialatt benne vagy 😛😛😀Csak hogy szokjátok a látványt: Amari Cooper Browns mezben.Mintha meghízott volna a Cowboys után, vagy a Raiders mez után magára húzta a Dallas mezt és után a Browns mezt. 😛
iktriad
Rodaron
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
Rodaron
2 076
Csak hogy szokjátok a látványt: Amari Cooper Browns mezben.Mintha meghízott volna a Cowboys után, vagy a Raiders mez után magára húzta a Dallas mezt és után a Browns mezt. 😛
iktriad
több mint 2 éve
Így van, ettől még simán jöhet korai WR pick, csak nem kell egyből bedobni a mélyvízbe. Coopert bárhová be lehet tenni, Landry azért sokkal limitáltabb volt a slotban.A wr draft prioritás marad szerintem, tőlük függetlenül is.Ahogy az várható volt.Ha ez igaz, akkor annyira nem olyan nagy fogás ez a mai trade. Sima upgrade wr1 poszton Cooper, viszont mennyiségileg nem lesznek többen, ha Landry meg megy.
twitter.com/AdamSchefter/status/1502737505904476165?s=20&t=kP1EIwA79lfEwaIxqdKFUQ
Joey Tribbiani
Seda26
Bad 31
Egybk. Landry sem zárkózik el a maradástól, de nem fogunk 35 misit ellőni az elkapó posztra.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
A wr draft prioritás marad szerintem, tőlük függetlenül is.Ahogy az várható volt.Ha ez igaz, akkor annyira nem olyan nagy fogás ez a mai trade. Sima upgrade wr1 poszton Cooper, viszont mennyiségileg nem lesznek többen, ha Landry meg megy.
twitter.com/AdamSchefter/status/1502737505904476165?s=20&t=kP1EIwA79lfEwaIxqdKFUQ
Joey Tribbiani
Seda26
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 2 éve
Seda26
169
Ahogy az várható volt.Ha ez igaz, akkor annyira nem olyan nagy fogás ez a mai trade. Sima upgrade wr1 poszton Cooper, viszont mennyiségileg nem lesznek többen, ha Landry meg megy.
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Én sem őt veszem elő, de a tények szerint Jonesék inkább igen. Remélem Clevelandben jó sora lesz.ja, de pl 13 catch/139yard 2TD-s meccsel kezdte a szezont, úgy hogy a 13 catchből 8 FD, ráadásul a tampa ellen, utána meg hetekig kapott max 3-5 targetet. Ilyenkor nem csak a WR-t venném elő.Attól hogy ott is írtad még nem értek vele egyet. Egy elkapónak nem az a dolga hogy helyet teremtsen másoknak, hanem hogy ő kapjon el. Pláne olyan fizuért. Én arra a statisztikára térnék ki inkább, hogy alig volt olyan meccse amióta Dallasba került ahol 8 targetnél többje lett volna. A szerződés is láthatóan arra épít hogy könnyen mozdítható legyen.De (ezt írtam a ti topikotokban is) Cooper játèkában pont nem az feltétlenül a lényeg, hogy mennyi labda megy felè. Hanem azzal, hogy pályán van mikènt teremt helyet másoknak elkapásra. Nincs erre videóm, elemzèsem de ezt sejtem ez lehet a számok eltèrő volta között az ok úgy hogy nem kapott elég labdát. Ha nem lenne ennyire látványos a különbsèg elfogadom, hogy Cooper nem volt hasznos. Így kevèsbè...Majd mikor Prescott visszaesik fogják sajnálni, hogy ezen spóroltak. Azèrt elég feltűnő a különbsèg a teljesítmény között amikor pályán volt ès amikor nem főleg ami ratinget illeti (112 vs 83)....de hát Jerryèk tudják, sok sikert neki itt. Eaglesmac sajnálja hogy nem hozzánk jött, de nyilván nekünk nem is adták volna.Ez így, ebben a formában nem igaz -- ahogy mondani szokták. Ne is terjeszd légyszi. Szezon vége felé fájóan kevés labda ment Cooper felé, szóvá is tette, bár nem OBJ módra. Nézd meg esetleg Dak számait a NE meccs után amikor Amari nem volt épp koronás. Szerintem max közepes játékot hozott.
dande
gyeek
dande
gyeek
eaglesmcnabb
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
ja, de pl 13 catch/139yard 2TD-s meccsel kezdte a szezont, úgy hogy a 13 catchből 8 FD, ráadásul a tampa ellen, utána meg hetekig kapott max 3-5 targetet. Ilyenkor nem csak a WR-t venném elő.Attól hogy ott is írtad még nem értek vele egyet. Egy elkapónak nem az a dolga hogy helyet teremtsen másoknak, hanem hogy ő kapjon el. Pláne olyan fizuért. Én arra a statisztikára térnék ki inkább, hogy alig volt olyan meccse amióta Dallasba került ahol 8 targetnél többje lett volna. A szerződés is láthatóan arra épít hogy könnyen mozdítható legyen.De (ezt írtam a ti topikotokban is) Cooper játèkában pont nem az feltétlenül a lényeg, hogy mennyi labda megy felè. Hanem azzal, hogy pályán van mikènt teremt helyet másoknak elkapásra. Nincs erre videóm, elemzèsem de ezt sejtem ez lehet a számok eltèrő volta között az ok úgy hogy nem kapott elég labdát. Ha nem lenne ennyire látványos a különbsèg elfogadom, hogy Cooper nem volt hasznos. Így kevèsbè...Majd mikor Prescott visszaesik fogják sajnálni, hogy ezen spóroltak. Azèrt elég feltűnő a különbsèg a teljesítmény között amikor pályán volt ès amikor nem főleg ami ratinget illeti (112 vs 83)....de hát Jerryèk tudják, sok sikert neki itt. Eaglesmac sajnálja hogy nem hozzánk jött, de nyilván nekünk nem is adták volna.Ez így, ebben a formában nem igaz -- ahogy mondani szokták. Ne is terjeszd légyszi. Szezon vége felé fájóan kevés labda ment Cooper felé, szóvá is tette, bár nem OBJ módra. Nézd meg esetleg Dak számait a NE meccs után amikor Amari nem volt épp koronás. Szerintem max közepes játékot hozott.
dande
gyeek
dande
gyeek
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Ahogy az várható volt.twitter.com/AdamSchefter/status/1502737505904476165?s=20&t=kP1EIwA79lfEwaIxqdKFUQ
több mint 2 éve
Rendben 😉 a ratinget meg amit írtam vhol láttam már nem tudom, hol, lehet ott rosszul írták vagy rosszul emlékeztem, mindegy 😌Attól hogy ott is írtad még nem értek vele egyet. Egy elkapónak nem az a dolga hogy helyet teremtsen másoknak, hanem hogy ő kapjon el. Pláne olyan fizuért. Én arra a statisztikára térnék ki inkább, hogy alig volt olyan meccse amióta Dallasba került ahol 8 targetnél többje lett volna. A szerződés is láthatóan arra épít hogy könnyen mozdítható legyen.De (ezt írtam a ti topikotokban is) Cooper játèkában pont nem az feltétlenül a lényeg, hogy mennyi labda megy felè. Hanem azzal, hogy pályán van mikènt teremt helyet másoknak elkapásra. Nincs erre videóm, elemzèsem de ezt sejtem ez lehet a számok eltèrő volta között az ok úgy hogy nem kapott elég labdát. Ha nem lenne ennyire látványos a különbsèg elfogadom, hogy Cooper nem volt hasznos. Így kevèsbè...Majd mikor Prescott visszaesik fogják sajnálni, hogy ezen spóroltak. Azèrt elég feltűnő a különbsèg a teljesítmény között amikor pályán volt ès amikor nem főleg ami ratinget illeti (112 vs 83)....de hát Jerryèk tudják, sok sikert neki itt. Eaglesmac sajnálja hogy nem hozzánk jött, de nyilván nekünk nem is adták volna.Ez így, ebben a formában nem igaz -- ahogy mondani szokták. Ne is terjeszd légyszi. Szezon vége felé fájóan kevés labda ment Cooper felé, szóvá is tette, bár nem OBJ módra. Nézd meg esetleg Dak számait a NE meccs után amikor Amari nem volt épp koronás. Szerintem max közepes játékot hozott.
dande
gyeek
dande
gyeek
több mint 2 éve
Attól hogy ott is írtad még nem értek vele egyet. Egy elkapónak nem az a dolga hogy helyet teremtsen másoknak, hanem hogy ő kapjon el. Pláne olyan fizuért. Én arra a statisztikára térnék ki inkább, hogy alig volt olyan meccse amióta Dallasba került ahol 8 targetnél többje lett volna. A szerződés is láthatóan arra épít hogy könnyen mozdítható legyen.De (ezt írtam a ti topikotokban is) Cooper játèkában pont nem az feltétlenül a lényeg, hogy mennyi labda megy felè. Hanem azzal, hogy pályán van mikènt teremt helyet másoknak elkapásra. Nincs erre videóm, elemzèsem de ezt sejtem ez lehet a számok eltèrő volta között az ok úgy hogy nem kapott elég labdát. Ha nem lenne ennyire látványos a különbsèg elfogadom, hogy Cooper nem volt hasznos. Így kevèsbè...Majd mikor Prescott visszaesik fogják sajnálni, hogy ezen spóroltak. Azèrt elég feltűnő a különbsèg a teljesítmény között amikor pályán volt ès amikor nem főleg ami ratinget illeti (112 vs 83)....de hát Jerryèk tudják, sok sikert neki itt. Eaglesmac sajnálja hogy nem hozzánk jött, de nyilván nekünk nem is adták volna.Ez így, ebben a formában nem igaz -- ahogy mondani szokták. Ne is terjeszd légyszi. Szezon vége felé fájóan kevés labda ment Cooper felé, szóvá is tette, bár nem OBJ módra. Nézd meg esetleg Dak számait a NE meccs után amikor Amari nem volt épp koronás. Szerintem max közepes játékot hozott.
dande
gyeek
dande
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 2 éve
tamas424
1 771
De ha már statisztikát hozol, hozz pontosat, a valóságban 102.9 vs. 86.3, nem pedig 112/83, ahogy írtad, no offense…De (ezt írtam a ti topikotokban is) Cooper játèkában pont nem az feltétlenül a lényeg, hogy mennyi labda megy felè. Hanem azzal, hogy pályán van mikènt teremt helyet másoknak elkapásra. Nincs erre videóm, elemzèsem de ezt sejtem ez lehet a számok eltèrő volta között az ok úgy hogy nem kapott elég labdát. Ha nem lenne ennyire látványos a különbsèg elfogadom, hogy Cooper nem volt hasznos. Így kevèsbè...Majd mikor Prescott visszaesik fogják sajnálni, hogy ezen spóroltak. Azèrt elég feltűnő a különbsèg a teljesítmény között amikor pályán volt ès amikor nem főleg ami ratinget illeti (112 vs 83)....de hát Jerryèk tudják, sok sikert neki itt. Eaglesmac sajnálja hogy nem hozzánk jött, de nyilván nekünk nem is adták volna.Ez így, ebben a formában nem igaz -- ahogy mondani szokták. Ne is terjeszd légyszi. Szezon vége felé fájóan kevés labda ment Cooper felé, szóvá is tette, bár nem OBJ módra. Nézd meg esetleg Dak számait a NE meccs után amikor Amari nem volt épp koronás. Szerintem max közepes játékot hozott.
dande
gyeek
dande
több mint 2 éve
ezért kedvelem annyira a bama WR-eket, se nem jó atléta, se nem gyors, a kezei sem épp a legkiemelkedőbbek, még is sokszor megjátszható, főleg ha embereznek ellene. Emiatt ha majd a sebessége megkopik sem lesz full használhatatlan. Remélem megtalálja a számításait ő is és a browns is.Obj egy sokat improvizalo, ösztönös játékos, aki igényli az ehhez passzoló QB képességeket és játékot. Cooper meg az egyik legpontosabb route-futó az egész mezőnyben. Mayfieldnek inkább az utóbbi kell szerintem.Mayfield szemszögéből nézve.Hát nem vagyok boldog OBJ 2.0!Ég és föld a két játékos.
steelwolf
gyeek
Nem fog kijönni, ami benne van!
Szóval én Coopert sajnálom.
steelwolf
somoskovig
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
De (ezt írtam a ti topikotokban is) Cooper játèkában pont nem az feltétlenül a lényeg, hogy mennyi labda megy felè. Hanem azzal, hogy pályán van mikènt teremt helyet másoknak elkapásra. Nincs erre videóm, elemzèsem de ezt sejtem ez lehet a számok eltèrő volta között az ok úgy hogy nem kapott elég labdát. Ha nem lenne ennyire látványos a különbsèg elfogadom, hogy Cooper nem volt hasznos. Így kevèsbè...Majd mikor Prescott visszaesik fogják sajnálni, hogy ezen spóroltak. Azèrt elég feltűnő a különbsèg a teljesítmény között amikor pályán volt ès amikor nem főleg ami ratinget illeti (112 vs 83)....de hát Jerryèk tudják, sok sikert neki itt. Eaglesmac sajnálja hogy nem hozzánk jött, de nyilván nekünk nem is adták volna.Ez így, ebben a formában nem igaz -- ahogy mondani szokták. Ne is terjeszd légyszi. Szezon vége felé fájóan kevés labda ment Cooper felé, szóvá is tette, bár nem OBJ módra. Nézd meg esetleg Dak számait a NE meccs után amikor Amari nem volt épp koronás. Szerintem max közepes játékot hozott.
dande
gyeek
Szerkesztette: dande2
több mint 2 éve
Ő lesz. Megy általában a ködösítés, de ennyire nem csinál segget a szájából sem Stefa, sem Berry.Szerintem nem Mayfield lesz a week1 kezdő.Obj egy sokat improvizalo, ösztönös játékos, aki igényli az ehhez passzoló QB képességeket és játékot. Cooper meg az egyik legpontosabb route-futó az egész mezőnyben. Mayfieldnek inkább az utóbbi kell szerintem.Mayfield szemszögéből nézve.Hát nem vagyok boldog OBJ 2.0!Ég és föld a két játékos.
steelwolf
gyeek
steelwolf
somoskovig
Bazzani
több mint 2 éve
Majd mikor Prescott visszaesik fogják sajnálni, hogy ezen spóroltak. Azèrt elég feltűnő a különbsèg a teljesítmény között amikor pályán volt ès amikor nem főleg ami ratinget illeti (112 vs 83)....de hát Jerryèk tudják, sok sikert neki itt. Eaglesmac sajnálja hogy nem hozzánk jött, de nyilván nekünk nem is adták volna.Ez így, ebben a formában nem igaz -- ahogy mondani szokták. Ne is terjeszd légyszi. Szezon vége felé fájóan kevés labda ment Cooper felé, szóvá is tette, bár nem OBJ módra. Nézd meg esetleg Dak számait a NE meccs után amikor Amari nem volt épp koronás. Szerintem max közepes játékot hozott.
dande
több mint 2 éve
Szerintem nem Mayfield lesz a week1 kezdő.Obj egy sokat improvizalo, ösztönös játékos, aki igényli az ehhez passzoló QB képességeket és játékot. Cooper meg az egyik legpontosabb route-futó az egész mezőnyben. Mayfieldnek inkább az utóbbi kell szerintem.Mayfield szemszögéből nézve.Hát nem vagyok boldog OBJ 2.0!Ég és föld a két játékos.
steelwolf
gyeek
steelwolf
somoskovig