Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
Így van. Ráadásul beszédes volt a dallas O# javulása amikor odakerült Cooper. Én ezt várom itt is.Obj egy sokat improvizalo, ösztönös játékos, aki igényli az ehhez passzoló QB képességeket és játékot. Cooper meg az egyik legpontosabb route-futó az egész mezőnyben. Mayfieldnek inkább az utóbbi kell szerintem.Mayfield szemszögéből nézve.Hát nem vagyok boldog OBJ 2.0!Ég és föld a két játékos.
steelwolf
gyeek
Nem fog kijönni, ami benne van!
Szóval én Coopert sajnálom.
steelwolf
somoskovig
Titkon pedig remélem, hogy kivágják Landryt és valami csoda folytán nálunk köt ki.
több mint 2 éve
Majd mikor Prescott visszaesik fogják sajnálni, hogy ezen spóroltak. Azèrt elég feltűnő a különbsèg a teljesítmény között amikor pályán volt ès amikor nem főleg ami ratinget illeti (112 vs 83)....de hát Jerryèk tudják, sok sikert neki itt. Eaglesmac sajnálja hogy nem hozzánk jött, de nyilván nekünk nem is adták volna.
több mint 2 éve
Obj egy sokat improvizalo, ösztönös játékos, aki igényli az ehhez passzoló QB képességeket és játékot. Cooper meg az egyik legpontosabb route-futó az egész mezőnyben. Mayfieldnek inkább az utóbbi kell szerintem.Mayfield szemszögéből nézve.Hát nem vagyok boldog OBJ 2.0!Ég és föld a két játékos.
steelwolf
gyeek
steelwolf
több mint 2 éve
El kell még hozni Watsont aztán gyerünk.Az úgy nagyon zura volna.
gabokocka
több mint 2 éve
Mayfield szemszögéből nézve.Hát nem vagyok boldog OBJ 2.0!Ég és föld a két játékos.
steelwolf
gyeek
több mint 2 éve
Hát nem vagyok boldog OBJ 2.0!Ég és föld a két játékos.
steelwolf
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 2 éve
Így az is biztos, h Landry menni fog.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Köszi puszi! Még egy első körös WR mellé és meg is vagyunk a poszton.
több mint 2 éve
ezazzz!Eddig is a 2. kedvenc csapatom volt atok, így meg főleg!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 2 éve
Hát nem vagyok boldog OBJ 2.0!
több mint 2 éve
El kell még hozni Watsont aztán gyerünk.
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 905
Cowboys are finalizing a trade to send WR Amari Cooper and a sixth-round pick to the Cleveland Browns for a 2022 fifth-round pick and a sixth-round pick, per league sources.kíváncsi vagyok, hogy mikor kezd el duzzogni, hogy nem elég fancy a csapat.
Rodaron
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Cowboys are finalizing a trade to send WR Amari Cooper and a sixth-round pick to the Cleveland Browns for a 2022 fifth-round pick and a sixth-round pick, per league sources.Ingyen volt konkrétan.
Rodaron
Így már lehet nem olyan fix az első körös WR draft
több mint 2 éve
Rodaron
2 076
Cowboys are finalizing a trade to send WR Amari Cooper and a sixth-round pick to the Cleveland Browns for a 2022 fifth-round pick and a sixth-round pick, per league sources.
több mint 2 éve
Clowney maradására állítólag kevés az esély. Az ok: $$$$Ott a draft.
Nem tudom belemennék-e valami őrült bid warba, ismerve az injury historyját. Főleg ha hosszabb távú szerződésről van szó.
De tény, nehéz lesz pótolni az a 9 sacket és számtalan pressuret, na meg ugye futás ellen is kiváló.
Joey Tribbiani
Siman lehet edge,wr az elso ket pick
több mint 2 éve
Clowney maradására állítólag kevés az esély. Az ok: $$$$Nem tudom belemennék-e valami őrült bid warba, ismerve az injury historyját. Főleg ha hosszabb távú szerződésről van szó.
De tény, nehéz lesz pótolni az a 9 sacket és számtalan pressuret, na meg ugye futás ellen is kiváló.
több mint 2 éve
Őszintén örülök, h végül Bakerrel megyünk neki ennek az évnek és kimaradunk ebből ami megy. Az mondjuk tuti, hogy nem lenne nehéz vevőt találni rá ha akarnánk.McCloughlant nem kell bemutatni.
McCloughan knows people in front offices all over the league.
He’s adamant that at least half of the NFL would take Mayfield as their starting quarterback right now.
“Everybody saw it in college. Everybody’s seen it in the NFL,” he says. “He’s had success. The best ones to come through it need adversity. How do you respond to adversity? It can definitely make you stronger and a better player or you can go south and start finger-pointing. I see him stepping up. I’m telling you: at least half the league right now would love to have him. They’d pay to have him as a one. Hell yeah. You’re telling me the Colts wouldn’t want him right now? They’d do backflips. You’re telling me Mike Tomlin wouldn’t want to have Baker Mayfield on his team? Cleveland knows that. He’s a wanted man.
“I’m telling you: At least half the league. It’s the dead-ass truth. And they see that in Cleveland. That’s why they protect him. That’s why the coach says, ‘Hell yeah, that’s my starter. Hell yeah, in 2022, he’s my guy. Hell yeah, he is.’ If you put Baker on this market? It’s not even close. Every team that needs a quarterback? First in line for Baker. No. 1 on the board. Guaranteed.”
Akit az egész cikk érdekel.
www.golongtd.com/p/why-theres-hope-for-baker-mayfield?s=r
több mint 2 éve
TE Mike Gesicki és Dalton Schultz is megkapta a taget.Úgy tűnik nem csak nálunk gondolkodnak így.
több mint 2 éve
WR Ja’Marcus Bradley, OG Michael Dunn, és OT Blake Hance megkapta az ERFA tendert.Janovichnak meg nem hívtuk le a 2022es opcióját, FA lesz.
P@trik
Stanton személyében azért marad még FB a csapatban.
több mint 2 éve
WR Ja’Marcus Bradley, OG Michael Dunn, és OT Blake Hance megkapta az ERFA tendert.
több mint 2 éve
Valahol értem a lépést valahol pedig nem. Számok alapján kurvara nem szolgált rá, de ebben az évben mégis azt éreztem hogy megtalálta a helyét. Ebben a fényben sokkal inkább Hooper aki elbujhat.Potenciál (tudom, érdekes egy 2017ben drafolt játékossal kapcsolatban ezt írni, de még mindig csak 25 éves!) bőven van benne és én is úgy érzem tavaly szintet lépett. Idén meg lehet nézni első számú TE-ként, Hooper valszeg post June 1st cut lesz így, draftról valahol középen jöhet Njoku és Bryant mögé valaki.
Ha idevesszuk a képzeletbeli új playmakereket akkor oké, bár még így is lehetett volna olcsóbban
Mindegy szolgáljon rá mert amúgy bírom.
Drip
Az egyik legjobb elkapó a csapatban, így h Landry meg Higgins is valszeg mennek, egyszerűen meg kellett tartani, különben ki marad, DPJ, Schwartz meg Bryant? Így sem néz ki jól, nélküle meg főleg nem.
Plusz ne felejtsük ettől még aláírhat hosszú távút is.
több mint 2 éve
Valahol értem a lépést valahol pedig nem. Számok alapján kurvara nem szolgált rá, de ebben az évben mégis azt éreztem hogy megtalálta a helyét. Ebben a fényben sokkal inkább Hooper aki elbujhat. Ha idevesszuk a képzeletbeli új playmakereket akkor oké, bár még így is lehetett volna olcsóbban
Mindegy szolgáljon rá mert amúgy bírom.
több mint 2 éve
Számomra érthetetlen lépés.Egy 2év/6 milliónál többet nem ért.