NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
24
6
2:15, Arena4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Vobox
635
RG3 is felépült,mégse volt többet önmaga,Luck annyiszor felépült,hogy inkább abbahagyta.És mi van ha nem is Mayfielben hanem a vállában nem bíznak, abban hogy min. 2 szezont végig tud játszani amíg nyitva az ablak, csak nem reklámozzák, hogy kapjanak is érte valami ellenértéket.Nyilván a sajtó úgy hazudik mintha könyvből olvasnák, de azt volt benne hogy sikeres volt a műtét, TC-re felépül bőven.
Majd kiderül…
ozibozi
P@trik
több mint 2 éve
És mi van ha nem is Mayfielben hanem a vállában nem bíznak, abban hogy min. 2 szezont végig tud játszani amíg nyitva az ablak, csak nem reklámozzák, hogy kapjanak is érte valami ellenértéket.Nyilván a sajtó úgy hazudik mintha könyvből olvasnák, de azt volt benne hogy sikeres volt a műtét, TC-re felépül bőven.
Majd kiderül…
ozibozi
több mint 2 éve
ozibozi
17 170
És mi van ha nem is Mayfielben hanem a vállában nem bíznak, abban hogy min. 2 szezont végig tud játszani amíg nyitva az ablak, csak nem reklámozzák, hogy kapjanak is érte valami ellenértéket.Majd kiderül…
több mint 2 éve
Nyilván csak ez egy kurva szar backup plan amit el se kellett volna kezdeni 😀Szerintem sem az az elsodleges cel, de a backup plan lesz szvsz, mivel nem igazan elerheto mas top kube, maximum ha a Falconshoz megy Watson, akkor a fiatal, meg mindig csupan (mindjart) 37 eves Ryan, amugy viszont nem nagyon marad senki. Ugy meg igazabol draft...PO-runt egyebkent Mayfieldtol sem varhatsz valoszinuleg.Egy egészséges Mayfieldel szerintem igen.
Stez
Plusz nem tudom, ha se Watson se Mayfield majd draftolunk valakit az nekem inkább úgy jön le, hogy tessék QB akit amúgy nagyon akartunk is draftolni de közben meg csak egy vész megoldás mert sokat akart a szarka és nem az, hogy a Browns scoutok szételemeztek mindenkit és látják, hogy vele AFC döntő egyből.
Legalábbis én kétlem, hogy QB draft lenne a cél.
Drip
Mivel ugy tunik, hogy a CLE Watsonnal vagy nelkule is elpasszolja Mayfieldet, igy mas opciot nem latok, mint a draft. Foleg, mert azt pletykaljak, hogyha Atlantaba megy, akkor Ryan a Coltsnal kot ki. A Browns azzal meg vegkepp a ket szek koze huppan.
Stez
több mint 2 éve
Szerintem sem az az elsodleges cel, de a backup plan lesz szvsz, mivel nem igazan elerheto mas top kube, maximum ha a Falconshoz megy Watson, akkor a fiatal, meg mindig csupan (mindjart) 37 eves Ryan, amugy viszont nem nagyon marad senki. Ugy meg igazabol draft...PO-runt egyebkent Mayfieldtol sem varhatsz valoszinuleg.Egy egészséges Mayfieldel szerintem igen.
Stez
Plusz nem tudom, ha se Watson se Mayfield majd draftolunk valakit az nekem inkább úgy jön le, hogy tessék QB akit amúgy nagyon akartunk is draftolni de közben meg csak egy vész megoldás mert sokat akart a szarka és nem az, hogy a Browns scoutok szételemeztek mindenkit és látják, hogy vele AFC döntő egyből.
Drip
Mivel ugy tunik, hogy a CLE Watsonnal vagy nelkule is elpasszolja Mayfieldet, igy mas opciot nem latok, mint a draft. Foleg, mert azt pletykaljak, hogyha Atlantaba megy, akkor Ryan a Coltsnal kot ki. A Browns azzal meg vegkepp a ket szek koze huppan.
több mint 2 éve
PO-runt egyebkent Mayfieldtol sem varhatsz valoszinuleg.Egy egészséges Mayfieldel szerintem igen.
Stez
több mint 2 éve
Olyan nincs, hogy nem alkalmas. Ezt senki sem tudhatja, nem vagyunk josok. Nem az a lenyeg, hogy az insiderek mit okoskodnak, hanem az, hogy a Browns scoutjai kirol mit gondolnak, hogy az edzok mit tudnak kezdeni egy tehetseggel. Ha szerintuk van, aki alkalmas es fit, akiben tobb lehet, elviszik es csokolom.Watsonnal win Now van, rajta kívül senkivel. A drafton egyik prospect sem alkalmas arra, hogy első évében po runt várjunk tőlük.Mondjuk ha megszerzel egy top5-7 kubet kurva dragan, az minden, csak nem rebuild. Mint ahogy az sem feltetlenul az, hogyha Watson nem jon, Baker megy, de a Browns meg draftol iranyitot az elso korben. Mivel nem arusitottad ki a sztarjaidat, csak egy embert cserelsz le, de azt meg egy papiron tehetseges valakire, ergo nem ugy szamolsz, hogy az illeto harom evig padozni fog, hanem ugy, hogy hamar bevetheto lesz. Tehat nyerhetsz vele.Az biztos, hogy nem jól sült el ez az egész, de azért nem venném egyből a FO nyakát. Tavaly elkezdett repedezni a Mayfield-Browns házasság, simán lehet, hogy úgy látták, ennyi elég belőle, csak éppen nem volt olyan, akire le lehetett volna cserélni. Most jött Watson, innentől ki kellett teríteni a kártyákat. Mondhatjuk Baker ezt nem jól fogadta, egyből ment a social médiára búcsúzkodni, ami minimum furcsa, főleg a tavalyi szenvedés után. Erre utalhat ez az "adult" tweet, ami tényleg kurva gáz, de nem is hiszem, hogy így hangzott el, inkább egy kiragadott részletnek tűnik.oké, de mennyi qb kipörgött az évek alatt, amíg lett egy baker? aki nem elit, de ha egészséges és mindenki egészséges körülötte, akkor lehet vele rájátszás meccseket nyerni. szerintem rossz döntés ilyen látványosan lemondani róla, mert ez elindíthat egy dominót: a többi veterán gondolhatja, hogy ja itt rebuild lesz, abból én köszi, de nem kérek. engem meglepett ez az egész.
Plusz itt van, amit Ktms írt - ez az utolsó alkalom, hogy kapjunk valamit Mayfieldért. Ha nem bíznak abban, hogy javulhat (végülis kapott négy évet, ebből kettőt Stefa rendszerében, elit falat, elkapókat, futókat...), akkor most kell lépni. Watson volt a trigger, de lehet nélküle is ez lett volna.
Én bírom Bakert és nálam inkább ő, mint Watson, de a FO szemszögéből is van logika a lépésben. Ne felejtsük, nem ők draftolták és adtak neki elég esélyt.
Joey Tribbiani
gedam
Mert a Brownsnal most nem ujjaepites folyik, hanem win now van, azert ez erzodik akar Berry, akar az ot baszogato Haslam lepeseibol is.
Stez
Az elérhető veteránokból pedig Garoppolo és esetleg Winston az akiben benne vannak po winek, de ők sem előrelépések Mayfieldtől.
Tarsi
PO-runt egyebkent Mayfieldtol sem varhatsz valoszinuleg.
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
Watsonnal win Now van, rajta kívül senkivel. A drafton egyik prospect sem alkalmas arra, hogy első évében po runt várjunk tőlük.Mondjuk ha megszerzel egy top5-7 kubet kurva dragan, az minden, csak nem rebuild. Mint ahogy az sem feltetlenul az, hogyha Watson nem jon, Baker megy, de a Browns meg draftol iranyitot az elso korben. Mivel nem arusitottad ki a sztarjaidat, csak egy embert cserelsz le, de azt meg egy papiron tehetseges valakire, ergo nem ugy szamolsz, hogy az illeto harom evig padozni fog, hanem ugy, hogy hamar bevetheto lesz. Tehat nyerhetsz vele.Az biztos, hogy nem jól sült el ez az egész, de azért nem venném egyből a FO nyakát. Tavaly elkezdett repedezni a Mayfield-Browns házasság, simán lehet, hogy úgy látták, ennyi elég belőle, csak éppen nem volt olyan, akire le lehetett volna cserélni. Most jött Watson, innentől ki kellett teríteni a kártyákat. Mondhatjuk Baker ezt nem jól fogadta, egyből ment a social médiára búcsúzkodni, ami minimum furcsa, főleg a tavalyi szenvedés után. Erre utalhat ez az "adult" tweet, ami tényleg kurva gáz, de nem is hiszem, hogy így hangzott el, inkább egy kiragadott részletnek tűnik.oké, de mennyi qb kipörgött az évek alatt, amíg lett egy baker? aki nem elit, de ha egészséges és mindenki egészséges körülötte, akkor lehet vele rájátszás meccseket nyerni. szerintem rossz döntés ilyen látványosan lemondani róla, mert ez elindíthat egy dominót: a többi veterán gondolhatja, hogy ja itt rebuild lesz, abból én köszi, de nem kérek. engem meglepett ez az egész.
Plusz itt van, amit Ktms írt - ez az utolsó alkalom, hogy kapjunk valamit Mayfieldért. Ha nem bíznak abban, hogy javulhat (végülis kapott négy évet, ebből kettőt Stefa rendszerében, elit falat, elkapókat, futókat...), akkor most kell lépni. Watson volt a trigger, de lehet nélküle is ez lett volna.
Én bírom Bakert és nálam inkább ő, mint Watson, de a FO szemszögéből is van logika a lépésben. Ne felejtsük, nem ők draftolták és adtak neki elég esélyt.
Joey Tribbiani
gedam
Mert a Brownsnal most nem ujjaepites folyik, hanem win now van, azert ez erzodik akar Berry, akar az ot baszogato Haslam lepeseibol is.
Stez
Az elérhető veteránokból pedig Garoppolo és esetleg Winston az akiben benne vannak po winek, de ők sem előrelépések Mayfieldtől.
több mint 2 éve
Én nem érzem, hogy látványosan gyengültünk volna. Cooper > Landry. Macket 1 az 1-ben pótoltuk, de amúgy is csere volt. Tretter hagyott egy kis űrt maga mögött, de van a helyére ember. Hooper gyenge volt, ha Njoku és Bryant egészségesek, inkább őket látom szívesen a pályán.Várunk Watsonra de közbe meg sokat gyengült a csapat, miközben más csapatok szépen igazolnak.Amúgy faszom Watson meg Baker dráma miatt még csak most érkeztem oda, hogy megnézzem mi történt a ligában FA terén, meg alapvetően mik a lehetőségek még :'D
Ideje nekünk is csinálni valamit a piacon.
P@trik
Drip
Clowneyra szerintem van esély, de ha ő megy, az tényleg nagy érvágás. A cap takarítás miatta is lehet, simán beférne, remélem Berry nem csak Watsonra fókuszál...
A DT posztot draftról kell megoldani, de van elég pickünk.
Tény, erősödni nem erősödtünk, de eddig nincs is nagy meglepetés a távozókban. Nem számítottam nagyon aktív FA időszakra amúgy sem.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Mondjuk ha megszerzel egy top5-7 kubet kurva dragan, az minden, csak nem rebuild. Mint ahogy az sem feltetlenul az, hogyha Watson nem jon, Baker megy, de a Browns meg draftol iranyitot az elso korben. Mivel nem arusitottad ki a sztarjaidat, csak egy embert cserelsz le, de azt meg egy papiron tehetseges valakire, ergo nem ugy szamolsz, hogy az illeto harom evig padozni fog, hanem ugy, hogy hamar bevetheto lesz. Tehat nyerhetsz vele.Az biztos, hogy nem jól sült el ez az egész, de azért nem venném egyből a FO nyakát. Tavaly elkezdett repedezni a Mayfield-Browns házasság, simán lehet, hogy úgy látták, ennyi elég belőle, csak éppen nem volt olyan, akire le lehetett volna cserélni. Most jött Watson, innentől ki kellett teríteni a kártyákat. Mondhatjuk Baker ezt nem jól fogadta, egyből ment a social médiára búcsúzkodni, ami minimum furcsa, főleg a tavalyi szenvedés után. Erre utalhat ez az "adult" tweet, ami tényleg kurva gáz, de nem is hiszem, hogy így hangzott el, inkább egy kiragadott részletnek tűnik.oké, de mennyi qb kipörgött az évek alatt, amíg lett egy baker? aki nem elit, de ha egészséges és mindenki egészséges körülötte, akkor lehet vele rájátszás meccseket nyerni. szerintem rossz döntés ilyen látványosan lemondani róla, mert ez elindíthat egy dominót: a többi veterán gondolhatja, hogy ja itt rebuild lesz, abból én köszi, de nem kérek. engem meglepett ez az egész.
Joey Tribbiani
gedam
több mint 2 éve
gedam
5 906
Az biztos, hogy nem jól sült el ez az egész, de azért nem venném egyből a FO nyakát. Tavaly elkezdett repedezni a Mayfield-Browns házasság, simán lehet, hogy úgy látták, ennyi elég belőle, csak éppen nem volt olyan, akire le lehetett volna cserélni. Most jött Watson, innentől ki kellett teríteni a kártyákat. Mondhatjuk Baker ezt nem jól fogadta, egyből ment a social médiára búcsúzkodni, ami minimum furcsa, főleg a tavalyi szenvedés után. Erre utalhat ez az "adult" tweet, ami tényleg kurva gáz, de nem is hiszem, hogy így hangzott el, inkább egy kiragadott részletnek tűnik.oké, de mennyi qb kipörgött az évek alatt, amíg lett egy baker? aki nem elit, de ha egészséges és mindenki egészséges körülötte, akkor lehet vele rájátszás meccseket nyerni. szerintem rossz döntés ilyen látványosan lemondani róla, mert ez elindíthat egy dominót: a többi veterán gondolhatja, hogy ja itt rebuild lesz, abból én köszi, de nem kérek. engem meglepett ez az egész.
Joey Tribbiani
több mint 2 éve
Várunk Watsonra de közbe meg sokat gyengült a csapat, miközben más csapatok szépen igazolnak.Amúgy faszom Watson meg Baker dráma miatt még csak most érkeztem oda, hogy megnézzem mi történt a ligában FA terén, meg alapvetően mik a lehetőségek még :'D
P@trik
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
ugyanúgy mosolyog, mint amikor draftoltuk.
P@trik
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Eddigi FA:Távozott: Landry, Mack, Tretter, Hooper, Higgins, Janovich, MJ Stewart
Érkezett/maradt: Cooper, Wino, Grant, Walker, Hubbard, Bryan, Njoku, Johnson,
Várhatóan megy: Mayfield??, Keenum??
Várhatóan nem jön vissza: Malik Jackson, Clowney, McDowell, McKinley, Harrison,
Jelenleg se rugónk se punterünk.
Várunk Watsonra de közbe meg sokat gyengült a csapat, miközben más csapatok szépen igazolnak.
Szerkesztette: P@trik
több mint 2 éve
Az biztos, hogy nem jól sült el ez az egész, de azért nem venném egyből a FO nyakát. Tavaly elkezdett repedezni a Mayfield-Browns házasság, simán lehet, hogy úgy látták, ennyi elég belőle, csak éppen nem volt olyan, akire le lehetett volna cserélni. Most jött Watson, innentől ki kellett teríteni a kártyákat. Mondhatjuk Baker ezt nem jól fogadta, egyből ment a social médiára búcsúzkodni, ami minimum furcsa, főleg a tavalyi szenvedés után. Erre utalhat ez az "adult" tweet, ami tényleg kurva gáz, de nem is hiszem, hogy így hangzott el, inkább egy kiragadott részletnek tűnik.Plusz itt van, amit Ktms írt - ez az utolsó alkalom, hogy kapjunk valamit Mayfieldért. Ha nem bíznak abban, hogy javulhat (végülis kapott négy évet, ebből kettőt Stefa rendszerében, elit falat, elkapókat, futókat...), akkor most kell lépni. Watson volt a trigger, de lehet nélküle is ez lett volna.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Akik itt vannak már mindannyian csalódtak valaha ebben a csapatban, de az elmúlt évek legjobb FO munkáját teszi le Berry az asztalra NFL szinten, valamiért bízok ebben a csávóban, hogy ezt sem fogja elkúrni és valami jót, hoz ki belőle.Jobb. Megsem tudott semmit sem kezdeni meg a Watt-tal felallo, elit vedelemmel rendelkezo Texansszal sem, ezt tegyuk hozza. Emlekszem en meg, amikor nem olyan regen hulyere vertek a csoportunkat, majd Luck a wild cardon ugy alazta meg az elit vedelmuket, hogy masfel negyednyi jatek utan levonulhatott volna a palyarol a Colts kb, akkor is tovabbjut.
És könyörgöm ez az NFL nem elég egy szimpatikus melós lelkes játékos mint Baker....Watson egyszerűen jobb és ha azt akarjuk, hogy valaha Super Bowl közelében emlegessenek ilyen játékosmozgásokat kell eszközölni, ha szimpatikus a lépés ha nem.
Zaborn
Emlekszem arra is, hogy Brissett megcsapta a Texanst 2019-ben, arra is, hogy 2020-ban Riversszel oda-vissza nyert a Colts.
Jo jatekos Watson, csak epp kicsit olyan erzesem van, hogy hiaba kurva szepek a szamok, nem egy gyoztes tipus, nem egy kiemelkedo vezer, aki utan tuzbe menne a csapata.
Szamomra itt a kerdes egyebkent nem az, hogy jobb-e Mayfieldnel, ez nem is kerdes, jobb. A kerdes inkabb az, hogy jobb-e Mayfieldnel harom elso korrel, plusz iksz jatekossal, mert ez az az ellenertek, amit a Houston ugye varna. Na ez utobbi szamomra azert mar kerdeses.
Maga a szemelyisege az meg... Inkabb ne is firtassuk. Ket eve fesztivalozik a csapataval, meg akarja szabni, ki legyen az edzo, kit nevezzenek ki, hogy kerjek ki a velemenyet ilyen-olyan dolgokrol. Azt hiszi, hogy a franchise folott all. Ez nalam elfogadhatatlan. Nem csak nala, hanem nala sokkal nagyobb sztaroknal is. Primadonna. Es igazabol en elegge fazom az ilyen szemelyisegektol, picit ugy erzem, hogy elobb vagy utobb az ilyen mentalitas rakka valik egy csapatsportnal, es elkezd kihatni a tarsakra, az edzokre, stb.
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Annak is lesz egy diszkrét bája, ha Watsont Szentté avatják
több mint 2 éve
Zaborn
105
Akik itt vannak már mindannyian csalódtak valaha ebben a csapatban, de az elmúlt évek legjobb FO munkáját teszi le Berry az asztalra NFL szinten, valamiért bízok ebben a csávóban, hogy ezt sem fogja elkúrni és valami jót, hoz ki belőle.És könyörgöm ez az NFL nem elég egy szimpatikus melós lelkes játékos mint Baker....Watson egyszerűen jobb és ha azt akarjuk, hogy valaha Super Bowl közelében emlegessenek ilyen játékosmozgásokat kell eszközölni, ha szimpatikus a lépés ha nem.
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
Csak csajok ne legyenek a bulin mert abból baj lesz 😀Haslam egy khakiszìnű törölközőt pörgetve fogadja, h jobban induljon a kalandMilyen profi a hozzáállás az FO részéről, percről percre amortizálják a saját portékájukat.Atya ég ha ez igaz dögöljenek meg cipőben. Hova akarnak ennél érettebb QBt? És pont Watson jön szóba? 😃
Interesting note from @mortreport on ESPN just now while talking Baker/Browns ("they're breaking up regardless" of Watson) -- they "want an adult at" QB.
— Will Brinson (@WillBrinson) March 16, 2022
"Jimmy Garoppolo is one I would not ignore for Cleveland."
Tony Adams
Drip
Willie Parker
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Haslam egy khakiszìnű törölközőt pörgetve fogadja, h jobban induljon a kalandMilyen profi a hozzáállás az FO részéről, percről percre amortizálják a saját portékájukat.Atya ég ha ez igaz dögöljenek meg cipőben. Hova akarnak ennél érettebb QBt? És pont Watson jön szóba? 😃
Interesting note from @mortreport on ESPN just now while talking Baker/Browns ("they're breaking up regardless" of Watson) -- they "want an adult at" QB.
Tony Adams
Drip
több mint 2 éve
Milyen profi a hozzáállás az FO részéről, percről percre amortizálják a saját portékájukat.Atya ég ha ez igaz dögöljenek meg cipőben. Hova akarnak ennél érettebb QBt? És pont Watson jön szóba? 😃
Tony Adams
több mint 2 éve
Láttuk itt már akasztott embert.Az lenne az igazán brownsos, hogy elengeditek Mayfieldet, Watson nem ide ír alá, majd a C opció Garoppoloról is lemaradtok és Keenummal vágtok neki a szezonnak, aki az első héten lesérül.Szerencsétlen Kukta, nem ezt érdemli, én tök sajnálom.Írtuk már napközben hogy itt gyanusan nem Berry-Stefa van a háttérbe hanem a tulaj Haslam ismét rákapcsolt.
A gyerek konkrétan az egészségét kockáztatta, erre kiteszik a küszöbre.
Remélem rábaszik az FO és jó nagy bonyodalmak lesznek majd (mondjuk Watson itt is elkezd királykodni, ha jón v nem jön normális arc)!
Nem ellenetek szurkolók ellen szól, de ez az idióta vezetés a kezét összeteheti, h VÉGRE van egy srác, aki mindenét odaadja, h itt lehessen, van is tehetsége (nem egy nulla esélyű próbálkozó), de nem kell.
Annyit megérdemelne, h egy teljes kibaszott nyugodt évet kapjon, ahol FELKÉSZÜLHET, MEGGYÓGYULHAT, GYAKOROLHAT ÉS KAPJON EGY ESÉLYT. Ha bukik, akkor menjen, de ne így!
Bocsi a kifakadásért, de ez nekem nettó kibaszás.
Willie Parker
Elhiheted az összes itt lévő Browns drukker arra számított hogy vele megyünk még egy sorsdöntő évet.
P@trik
Tarsi
több mint 2 éve
Tarsi
1 246
Az lenne az igazán brownsos, hogy elengeditek Mayfieldet, Watson nem ide ír alá, majd a C opció Garoppoloról is lemaradtok és Keenummal vágtok neki a szezonnak, aki az első héten lesérül.Szerencsétlen Kukta, nem ezt érdemli, én tök sajnálom.Írtuk már napközben hogy itt gyanusan nem Berry-Stefa van a háttérbe hanem a tulaj Haslam ismét rákapcsolt.
Remélem rábaszik az FO és jó nagy bonyodalmak lesznek majd (mondjuk Watson itt is elkezd királykodni, ha jón v nem jön normális arc)!
Nem ellenetek szurkolók ellen szól, de ez az idióta vezetés a kezét összeteheti, h VÉGRE van egy srác, aki mindenét odaadja, h itt lehessen, van is tehetsége (nem egy nulla esélyű próbálkozó), de nem kell.
Annyit megérdemelne, h egy teljes kibaszott nyugodt évet kapjon, ahol FELKÉSZÜLHET, MEGGYÓGYULHAT, GYAKOROLHAT ÉS KAPJON EGY ESÉLYT. Ha bukik, akkor menjen, de ne így!
Willie Parker
Elhiheted az összes itt lévő Browns drukker arra számított hogy vele megyünk még egy sorsdöntő évet.
P@trik
több mint 2 éve
Willie Parker
15 384
Mondjuk már tavaly is kabaré volt, hogy a pályára engedték, de azt már kiveséztük.Szerencsétlen Kukta, nem ezt érdemli, én tök sajnálom.Írtuk már napközben hogy itt gyanusan nem Berry-Stefa van a háttérbe hanem a tulaj Haslam ismét rákapcsolt.
Willie Parker
P@trik