NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
19
4
Cleveland Browns
Most nem értem miért nem akarják elcserélni...Nem mondom, hogy nem gondolkodnék el rajta.
Vagy csak így próbálják felnyomni az árat.
Egy első kör simán benne van, az mwg elég plusz tőke Carr megszerzéséhez, vagy ahhoz, hogy felmozogjanak a drafton és elvigyék a számukra szimpatikus QB prospectet az idei classból.
gabokocka
criminal lawyer or criminal lawyer?
Amúgy lehet hülye kérdés de Ryan, Darnold, vagy Hill mér nem őrjöng? Mér csak Mayfield?Ryan is orjong allitolag. A tobbi meg amugy szar jatekos es nem starter kubek a szintjuket illetoen, szoval nem igazan tehetik meg, hogy orjongenek. Darnold annak is orulhet, ha valahol meg egyaltalan azt merik neki hazudni, hogy o a kezdo.
Mindegyiknek az állásával van terítéken.
P@trik
Tehát az neked oké ha egy csapat akarja elcserélni a játékosát, de az nem ha a játékos akar cserét?Azért ebben a bizniszben teljesen átlagos, hogy ha nincs elit playád egy poszton, megpróbálsz szerezni egyet. Nem hasonlítanám egy átlag munkahelyhez.Ha állítólag elmondták neki, akkor sem más a történet. Baker maradni akart, de így hogy ezt IS elmondták neki, állítólag, úgy gondolja olyan helyre megy ahol tárt karokkal várják. Én sem voltam állásinterjún, oda mentem, ahová hívtak, mert rám volt szükségük. Ez szerintem normális Bakernél is. Ha elmondták neki, ha nem, most látja is, hogy komolyan érdeklődnek a feje felett egy másikkal, úgy gondolja, hogy mennék oda, ahol örülnek nekem. Ennyi csak. Ez is munka.ez olyan Brown-os sztori, sikerült a franchise QB-t is maguk ellen fordítani, Watson meg visszalépett. Gerappa jó lesz majd az FO-nak......Mit kellett volna csinálni? Nem próbálhatnak meg rámenni egy szerintük top tier QB-ra?
Kájzerszóze
Állítólag el lett mondva a combineon Mayfieldnek és az ügynökének, ha elérhető valaki jobb, akkor megpróbálják megszerezni. Vagy azért mert ő Baker Mayfield nem lehet próbálkozni se?
Joey Tribbiani
Kájzerszóze
Nem arról van szó, h Garappáért próbáltunk trédelni. Egy Watson szintű játékos szinte sosem jut a piacra.
Még mindig a kezébe lenne a sorsa: menj fel, edz, és nyerj minél több meccset. Hhez képest bevágja a durcát és lelép.
Nekem kvara nem tetszik, hogy élő szerződéssel rendelkező játékosok ezt csinálják. Watsonnal egybk az élen.
Joey Tribbiani
Senki nem hibáztatja a brownst azért meg megpróbált rárepülni egy szerintük jobb qb-ra, de nekem az is teljesen érthető, hogy egy nincs ló jó a szamár is helyzetben nem akar itt maradni Mayfield. Mert ő igenis elhiszi magáról, hogy franchise qb tud lenni valahol és ehhez itt nem kapja meg a bizalmat.
Amúgy lehet hülye kérdés de Ryan, Darnold, vagy Hill mér nem őrjöng? Mér csak Mayfield?tuanak egész tavalyi éve erről szólt 1 év alatt nem volt annyi hiszti mint itt bakertől 2 nap alatt
P@trik
ha ilyen szar akkor el kell engedni#Browns Since entering the league in 2018, Mayfield ranks 27th among qualifying quarterbacks in EPA/play and 34th in CPOE.
— Cody Suek (@CodySuek) March 17, 2022
It is in the interest of the organization to look for an upgrade at the most important position in sports, especially with the status of the roster.
A 2021es szezon nélkül 24. és 26.
Joey Tribbiani
#Browns Since entering the league in 2018, Mayfield ranks 27th among qualifying quarterbacks in EPA/play and 34th in CPOE.
— Cody Suek (@CodySuek) March 17, 2022
It is in the interest of the organization to look for an upgrade at the most important position in sports, especially with the status of the roster.
A 2021es szezon nélkül 24. és 26.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
"Every year the @Browns brought in rb’s to replace me but no 1 could do what I did so I made it hard for them to get rid of me. This is @nfl business and if an organization is not trying to get better at ea position than they’re not doing their job!!!"
Baker: I’d like to be traded
— Nick (@seahawksnerd75) March 17, 2022
Browns FO:
pic.twitter.com/OMDBiNvmFl
Látod ezt mi sem értjük. 🤷🏻♂️Mondjuk Berry-t sem értem. Mayfield cserét kért most lehet megszabadulni tőle. Minek ragaszkodni egy játékoshoz aki menni akar?Jó csak így azért csökkent az értéke, hiszen deklaráltan nem kell nektek és deklaráltan nem akar maradni.
Talán annyi, hogy így már a második játékos szervezi ki magát innen, de hat könyörgöm Mayfield nem vált be.
Be kell hozni Jimmy-t bridge-nek. Rosszabbak vele sem leszünk.
ktms
Csak akkor miért nem tradeltétek el mondjuk Washingtonba még a Watson dolog előtt?
Willie Parker
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Mondjuk Berry-t sem értem. Mayfield cserét kért most lehet megszabadulni tőle. Minek ragaszkodni egy játékoshoz aki menni akar?Jó csak így azért csökkent az értéke, hiszen deklaráltan nem kell nektek és deklaráltan nem akar maradni.
Talán annyi, hogy így már a második játékos szervezi ki magát innen, de hat könyörgöm Mayfield nem vált be.
ktms
Csak akkor miért nem tradeltétek el mondjuk Washingtonba még a Watson dolog előtt?
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Azért ebben a bizniszben teljesen átlagos, hogy ha nincs elit playád egy poszton, megpróbálsz szerezni egyet. Nem hasonlítanám egy átlag munkahelyhez.Ha állítólag elmondták neki, akkor sem más a történet. Baker maradni akart, de így hogy ezt IS elmondták neki, állítólag, úgy gondolja olyan helyre megy ahol tárt karokkal várják. Én sem voltam állásinterjún, oda mentem, ahová hívtak, mert rám volt szükségük. Ez szerintem normális Bakernél is. Ha elmondták neki, ha nem, most látja is, hogy komolyan érdeklődnek a feje felett egy másikkal, úgy gondolja, hogy mennék oda, ahol örülnek nekem. Ennyi csak. Ez is munka.ez olyan Brown-os sztori, sikerült a franchise QB-t is maguk ellen fordítani, Watson meg visszalépett. Gerappa jó lesz majd az FO-nak......Mit kellett volna csinálni? Nem próbálhatnak meg rámenni egy szerintük top tier QB-ra?
Kájzerszóze
Állítólag el lett mondva a combineon Mayfieldnek és az ügynökének, ha elérhető valaki jobb, akkor megpróbálják megszerezni. Vagy azért mert ő Baker Mayfield nem lehet próbálkozni se?
Joey Tribbiani
Kájzerszóze
Nem arról van szó, h Garappáért próbáltunk trédelni. Egy Watson szintű játékos szinte sosem jut a piacra.
Még mindig a kezébe lenne a sorsa: menj fel, edz, és nyerj minél több meccset. Hhez képest bevágja a durcát és lelép.
Nekem kvara nem tetszik, hogy élő szerződéssel rendelkező játékosok ezt csinálják. Watsonnal egybk az élen.
eli:Ezekhez a számokhoz még várunk egy 10 évnyi hasonlót, de
3762 24-17
3244 24-18
3336 23-20
3238 21-10
baker:
3725 27-14 (14meccs)
3827 22-21
3523 26-8
3010 17-13 (14meccs)
ez a két ember karakterre is és játékra is kb. ugyanaz
gedam
Persze, ahogy azóta a passz orientált liga megváltozása meg a 2 csapat minősége
/az egyik kb contender fullos ahol csak egy Qb hiányzik a másik meg kb az alja volt Last amit felemelt/ ez is biztos összehasonlítható majd 20 év távlatában. Gratula.
Összehasonlítani amúgy is Vicc kb
Az egyik lehet még kezdő sem lesz közülük.
De igen, végülis ugyanaz a kettő.
A Tények makacs dolgok, nem érzelmek.
| Vlsz ezért is zavarták el. 😉
Kurtot onnan az egyik miatt.
A másikat meg csak úgy.
Hihetetlen valóságos párhuzam. |
Szerkesztette: ozibozi
A Seahawks máris érdeklődik.
I'm told the #Seahawks have discussed exploring acquiring Baker Mayfield at quarterback, per league sources.
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) March 17, 2022
iktriad
Vegyék-vigyék, hamar-hamar!
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Ha állítólag elmondták neki, akkor sem más a történet. Baker maradni akart, de így hogy ezt IS elmondták neki, állítólag, úgy gondolja olyan helyre megy ahol tárt karokkal várják. Én sem voltam állásinterjún, oda mentem, ahová hívtak, mert rám volt szükségük. Ez szerintem normális Bakernél is. Ha elmondták neki, ha nem, most látja is, hogy komolyan érdeklődnek a feje felett egy másikkal, úgy gondolja, hogy mennék oda, ahol örülnek nekem. Ennyi csak. Ez is munka.ez olyan Brown-os sztori, sikerült a franchise QB-t is maguk ellen fordítani, Watson meg visszalépett. Gerappa jó lesz majd az FO-nak......Mit kellett volna csinálni? Nem próbálhatnak meg rámenni egy szerintük top tier QB-ra?
Kájzerszóze
Joey Tribbiani
I'm told the #Seahawks have discussed exploring acquiring Baker Mayfield at quarterback, per league sources.
— IG: JosinaAnderson (@JosinaAnderson) March 17, 2022
Most nem értem miért nem akarják elcserélni...Szerintem ez van. Ha benyögik, hogy oké, akkor jön egy OBJ szitu és kapunk érte egy 5. kört. Vagy azt se.
Vagy csak így próbálják felnyomni az árat.
Egy első kör simán benne van, az mwg elég plusz tőke Carr megszerzéséhez, vagy ahhoz, hogy felmozogjanak a drafton és elvigyék a számukra szimpatikus QB prospectet az idei classból.
gabokocka
tökre benne van hogy két székközé a földre ülünk....asszem rakok a héten egy lottót.
P@trik
ez olyan Brown-os sztori, sikerült a franchise QB-t is maguk ellen fordítani, Watson meg visszalépett. Gerappa jó lesz majd az FO-nak......Mit kellett volna csinálni? Nem próbálhatnak meg rámenni egy szerintük top tier QB-ra?
Kájzerszóze
Ha a sérülés miatt volt és nem Mayfield erőltette a játékot, akkor rohadt szarul kijöhet belőle a Browns, ha kiderül.
Ezzel a játékkal a sérülten, magának ásta alá a szerződést, azelőtt 1 korrekt szezont hozott Stefanskival.
Érdekes lehet ez még egyszer a jövőben ha kiderül.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers