NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
7
3
2:15, Arena4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Zaborn
105
Watson csak 26 éves és ha Mayfieldért jönne egy első akkor ott lennénk ahol Stafford vagy Wilson, egy jóval fiatalabb és tehetségben megegyező játékossal. Ha 5 év alatt egyszer is Super Bowl lesz és 2-3 rájátszás, senkinek egy rossz szava sem lesz.
több mint 2 éve
Külföldi Browns fanok eléggé fel vannak baszva Watson karaktere miatt.Egyébként szerintem az ár az korrekt, és örülök, hogy a rebuildünk/retoolunk közben mindhárom csapat itt is erősödik, mintha muszáj lenne.
több mint 2 éve
TSzabi
3 793
Semmiben nem hátráltalt amíg van QB-d, de ha az sincs meg pénzed meg picked se akkor már eltudod ásni magad pár évreés az a 230 millió miben akadályoz meg (emelkedő cappel), abban, hogy a maradék pickekkel draftolj?Ha van, ez ellenben a 230 millióval nem teljesen garantáltAz, hogy 2-3 évig nem húzol az első kör második felében szerintem kibírható, ha mellé van egy nagyon jó QB-d.Nem tudom azért 230 milliót nehéz elfelejteni meg hogy nem draftolszRészvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
Fél év múlva senki nem fog rá emlékezni.
gabokocka
TSzabi
winston
TSzabi
én ennyire nem aggódnék a cap miatt, amikor 40millióval a cap felett lévő csapatok igazolnak még 2 sztárt, átstruktuálnak pár szerződést és bent vannak a cap alatt. (sarkítottam, de nem példátlan az eset).
winston
több mint 2 éve
és az a 230 millió miben akadályoz meg (emelkedő cappel), abban, hogy a maradék pickekkel draftolj?Ha van, ez ellenben a 230 millióval nem teljesen garantáltAz, hogy 2-3 évig nem húzol az első kör második felében szerintem kibírható, ha mellé van egy nagyon jó QB-d.Nem tudom azért 230 milliót nehéz elfelejteni meg hogy nem draftolszRészvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
TSzabi
winston
TSzabi
én ennyire nem aggódnék a cap miatt, amikor 40millióval a cap felett lévő csapatok igazolnak még 2 sztárt, átstruktuálnak pár szerződést és bent vannak a cap alatt. (sarkítottam, de nem példátlan az eset).
több mint 2 éve
BigBenő 1 lotyó miatt kapott 4 meccset. Watsonnál 4-6-8 meccset jósoltak eddig. Szóval fél szezon simán lehet és még nem biztos, hogy minden csontváz előbújt a szekrényből. Addig majd Keenum dobál valószínűleg, míg Watson pihizik.... Szóval idén nem sokat fog hozzátenni a SB esélyekhez.Jelenleg mi alapjan tiltanak el?3-4 évig nyögni fogják..... Fél év???? addig el lesz tiltva 😀 😀 😀 pályára sem fog lépni....Részvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
Nézzük meg GoODell mit lép....
Kájzerszóze
Beki
több mint 2 éve
Ja vmi ilyesmi, azt meg Keenum lehozza 3-3-mal.6ra fogjak szerintem. Tul sok volt a ceco, tul sokaig.Peren kívül megegyezik a csajokkal, az NFL meg eltiltja max 4 meccsre. De ez utóbbi sem biztos.3-4 évig nyögni fogják..... Fél év???? addig el lesz tiltva 😀 😀 😀 pályára sem fog lépni....Részvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
Kájzerszóze
SirPub
Stez
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Három első, egy harmadik és egy ötödik kör.Ez nem. Én attól féltem kurvára, hogy adunk mellé még két elit játékost is (Ward, Chubb, whatever).
Ez nem is tragikus.
gabokocka
Mayfield miatt visszajöhet az egyik első. Úgy meg már tényleg nem vészes.
De ezt még emészteni kell. Ha gyűrűt hoz, leszarom hogy került ide.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
TSzabi
3 793
hát most van miből. Ő az áldozat bele tolták egy ilyen szerződésbe ezekkel a perekkelPeren kívül megegyezik a csajokkal, az NFL meg eltiltja max 4 meccsre. De ez utóbbi sem biztos.3-4 évig nyögni fogják..... Fél év???? addig el lesz tiltva 😀 😀 😀 pályára sem fog lépni....Részvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
Kájzerszóze
SirPub
több mint 2 éve
6ra fogjak szerintem. Tul sok volt a ceco, tul sokaig.Peren kívül megegyezik a csajokkal, az NFL meg eltiltja max 4 meccsre. De ez utóbbi sem biztos.3-4 évig nyögni fogják..... Fél év???? addig el lesz tiltva 😀 😀 😀 pályára sem fog lépni....Részvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
Kájzerszóze
SirPub
több mint 2 éve
SirPub
1 459
Peren kívül megegyezik a csajokkal, az NFL meg eltiltja max 4 meccsre. De ez utóbbi sem biztos.3-4 évig nyögni fogják..... Fél év???? addig el lesz tiltva 😀 😀 😀 pályára sem fog lépni....Részvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
Kájzerszóze
Ezt még anyám is két cekkerrel...
több mint 2 éve
A Browns lerakott elé egy olyan szerződést, amit a másik három csapat nem.Ennyi.
Bakerért sztem jönni fog egy első kör és a sallang, nettó két első körből megvannak, Kb Stafford ára es olcsóbb lehet mint Wilson.
több mint 2 éve
Kampman
28 326
Jordannek ehhez mi köze?Hm, Watson ezen a választása vajon a nagy pénznek szól, vagy az SB esélynek inkább ? Melyiknek lehet nagyobb súlya nála?Szintiszta love.
Sigismundus
Beki
több mint 2 éve
Hm, Watson ezen a választása vajon a nagy pénznek szól, vagy az SB esélynek inkább ? Melyiknek lehet nagyobb súlya nála?Ha az SB számítana az NFC-be ment volna, ott vének hajigálnak.
Sigismundus
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Hm, Watson ezen a választása vajon a nagy pénznek szól, vagy az SB esélynek inkább ? Melyiknek lehet nagyobb súlya nála?Szintiszta love.
Sigismundus
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg mi alapjan tiltanak el?3-4 évig nyögni fogják..... Fél év???? addig el lesz tiltva 😀 😀 😀 pályára sem fog lépni....Részvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
Kájzerszóze
több mint 2 éve
Sigismundus
14
Hm, Watson ezen a választása vajon a nagy pénznek szól, vagy az SB esélynek inkább ? Melyiknek lehet nagyobb súlya nála?
Sigismundus
több mint 2 éve
Három első, egy harmadik és egy ötödik kör.Ez nem is tragikus.
több mint 2 éve
3-4 évig nyögni fogják..... Fél év???? addig el lesz tiltva 😀 😀 😀 pályára sem fog lépni....Részvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
több mint 2 éve
Mr.Vann
14
Hát én így most elsőre nem örülök ennek a tradenek. Nagyon kedveltem Bakert, kedvencem volt mióta draftoltuk. De hát itt a nagy csobbanás amit a tulaj akart. Kíváncsi vagyok mi lesz a pontos ellenérték.
több mint 2 éve
Imagine being a female Browns employee.
— Bo Wulf (@Bo_Wulf) March 18, 2022
több mint 2 éve
TSzabi
3 793
Ha van, ez ellenben a 230 millióval nem teljesen garantáltAz, hogy 2-3 évig nem húzol az első kör második felében szerintem kibírható, ha mellé van egy nagyon jó QB-d.Nem tudom azért 230 milliót nehéz elfelejteni meg hogy nem draftolszRészvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
TSzabi
winston
több mint 2 éve
No plane hogy Mayfieldért még úgy is kapnak sztem egy első kört.
több mint 2 éve
Az, hogy 2-3 évig nem húzol az első kör második felében szerintem kibírható, ha mellé van egy nagyon jó QB-d.Nem tudom azért 230 milliót nehéz elfelejteni meg hogy nem draftolszRészvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
TSzabi
több mint 2 éve
A hercehurcara hogy mikent kerult ide meg mi volt elotte.Watsonra?Részvétem!!!!!Nyilván Watson egy bohóc, de cserébe lett egy contender csapatuk.
Kájzerszóze
gabokocka
ThundersNFL