NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Los Angeles Chargers - Baltimore Ravens
2
2
2:15, Arena4
Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
no
7 289
Amugy en nem kotyavetyelnem el akkor sem ha most nem kell senkinek ar alatt. Watson mellett elfer egy evre es kozben is el lehet cserelni es jovore is, de belefer amig W nincs kesz. Egy szaros cetlit nem valtanek be 18m-ert es szinte a PO is garantaltabb az elso evben is.
több mint 2 éve
no
7 289
Gondoltam.Megegyeztek a Colts-al es kihatraltak?Semmi hivatalos nincs, csak amit a média összehordott féligazság.
no
Simán benne van továbbra is a colts.
P@trik
Gondolom senki nem is mondta hogy annyiert amennyiert a Colts vagy BM gondolja.
több mint 2 éve
Azert jol mutatja, hogy a Brownsnal egynemely ember mekkora geci, hogy Berry azt mondta, oda kuldi Mayfieldet, ahol szivesen jatszana, ha meg tud egyezni a csapattal, BM a Coltsot mondta, most meg mar nem akarja az Indyhez kuldeni, mert hirtelen rajott, hogy nem akarja, h az AFC-ben maradjon.Várd ki a végét, de engem egy dolog érdekel: minél többet kapjunk érte. Nem az, h neki mi a szíve vágya...
Ez tobb oldalrol is nevetseges. Egyreszt emberileg, masreszt meg jo, hogy a Browns nem hisz BM-ben, azert hozott mast, de azert megis azon rugozik, hogy marad a focsoportban. Mintha nem lenne teljesen mindegy nekik azok utan, hogy inteztek az egesz ugyet.
Ez no comment, hogy most ezen megy a kotelhuzas.
Stez
Egyébként sehol sem olvastam, h bármilyen megegyezés lett volna.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Megegyeztek a Colts-al es kihatraltak?Semmi hivatalos nincs, csak amit a média összehordott féligazság.
no
Simán benne van továbbra is a colts.
több mint 2 éve
no
7 289
Megegyeztek a Colts-al es kihatraltak?
több mint 2 éve
Az a durva amúgy hogy watsonnal se vagyunk benne sztem a top 7-be az afcbe 😃Amúgy ezt tartom továbbra is és valahol félelmetes, hogy milyen AFC közeleg.
kansas, denver, chargers, bills, bengals, ravens, titans + fekete ló a raiders, pats és akk nem beszélve a vasasról ahol teljesen mind1 mivan pozitív szezon van.
P@trik
Kansast nem kell ecsetelni, Denverbe jött messiásként Wilson, Chargers Hörbi+a liga legjobb védelme, Bills évek óta ott topog az AFC döntő előtt, bengals sb megjárta, ravensbe visszatér egy hadsereg, titans a regnáló afc alapszakasz győztes, + Belichek féle Patset sosem szabad lenézni, raidersből mcDaniel bármit kihozhat.
Steelers féle nincs mínuszos szezon Tomlin mágiát ismerjük, Nem beszélve a coltról ha talál egy irányítót.. 😀
Brutál évek jönnek.
több mint 2 éve
Azert jol mutatja, hogy a Brownsnal egynemely ember mekkora geci, hogy Berry azt mondta, oda kuldi Mayfieldet, ahol szivesen jatszana, ha meg tud egyezni a csapattal, BM a Coltsot mondta, most meg mar nem akarja az Indyhez kuldeni, mert hirtelen rajott, hogy nem akarja, h az AFC-ben maradjon.Ez tobb oldalrol is nevetseges. Egyreszt emberileg, masreszt meg jo, hogy a Browns nem hisz BM-ben, azert hozott mast, de azert megis azon rugozik, hogy marad a focsoportban. Mintha nem lenne teljesen mindegy nekik azok utan, hogy inteztek az egesz ugyet.
Ez no comment, hogy most ezen megy a kotelhuzas.
több mint 2 éve
A három első körös pick valamelyike biztosan QB prospect ment volna. Ehelyett egy bizonyítottan kész, elit QB-t “húztunk”.Nekem is az emberi oldalával van inkább problémám, meg ahogy ez az egész szezon ment Bakerrel, a sérülten játszatásával, komolyan inkább őt sajnálom, lehet nem is Watson személyiségével van gondom, a mai "mindenki perel mindenkit" világban, azért fentatrtásokkal kezelem az ügyét is, de nem olvastam róla komolyabban mondjuk. Annak mondjuk örülök, hogy előrelépés történt irányító ügyben, biztos jobb mint Baker, most még szar erre a csereértékre meg a szerződésre nézni, de ha beválik, és lesz végre egy top10 irányítónk tíz éveig, hát pont leszarjuk nem igaz?! 😀
A teljes képet a Mayfield trade után lehet majd látni, de az fix, hogy két első kört simán megért egy olyan irányító, aki 10 évre is megoldhatja a posztot.
AB nagyon jó üzletet kötött, baromi olcsón hoztuk be.
A 230 milla most soknak látszik, de folyamatosan emelkedik a cap space, emiatt el fog inflálódni ez az összeg tulajdonképpen kettő év alatt.
Az egyetlen probléma a morális oldalon van. Ebben a tekintetben nem hibázhat többet Watson, sőt valahogy ellensúlyoznia kell ezt. A csapatot is trash talkolni fogják miatta sokan, nem alaptalanul…
ktms
http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 2 éve
Cruyffista
3 352
Jó döntés mindkét fél részéről. A Brownsnak riválisa sem szabadott volna legyen a felmerült csapatok közül, max a Seahawks, de ők nem tettek ajánlatot. Nem megbántva az NFC Southos csapatokat, de miután átveszik ezt a szerződést és odaadják a pickeket, kb a liga legszarabb csapatai lettek volna évekig. Így Watsonnak ez ilyen ket másodperces no brainer döntésnek kellett volna lennie. Ha át tudja menteni az eddig ismert formáját, ott a liga top5 QB-ja Stefanskinak. Chubb, Hunt, Njoku, Cooper, elit támadófal... kifogás nem nagyon lehet.
több mint 2 éve
Az egyetlen probléma a morális oldalon van. Ebben a tekintetben nem hibázhat többet Watson, sőt valahogy ellensúlyoznia kell ezt. A csapatot is trash talkolni fogják miatta sokan, nem alaptalanul…Ha jól emlékszem Hunt is "morális" okok miatt került ide és azóta is viselkedik, sőt, mióta Manzieltől és Josh Gordontól megváltunk, nincsenek hírek arról, hogy a csapatnál balhék lennének. Bízok benne, hogy megtanulta a leckét Watson és van a szerződésében egy pont, hogy bukja a teljes összeget ha bajba kerül. Mintegy biztosítékként.
ktms
Remélem Bakert sikerül elpasszolni valami jó árért, Berry és a front office már pár jó tradet összehozott, úgy tűnik tudják mit csinálnak.
több mint 2 éve
Amúgy egy NFL eltiltás nincs benne a levegőben 4-5-6 meccs nem tudom, amit csak úgy önkényesen szokott osztogatni a liga még akkor is, ha nincs semmi ítélet a játékos ellen?Lentebb írtuk hogy egy 6-8 meccs benne van a pakliba. Ezt a liga se tagadta.
Nyilván ez csak az első évet illeti, de kíváncsi vagyok, hogy ha egy Rötyi nem úszta meg a semmi, vagy egy Elliott...erről szól valamit a fáma?
Amúgy gratulálok, ügyes és bátor döntés, nyilván az idő majd eldönti, hogy jó is volt e, de más út, mint az eddigiek.
Szerintem sokat most nem lehet Bakerből kihozni...sikerült teljesen taccsra tenni a csávót minden szempontból, persze ehhez ő is kellett.
Klaci79
Szóval érdemi szezon nem a következő lesz. Ha olyan a sorsolás lehet nem is találkoztok vele, csak Keenummal.
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Amúgy egy NFL eltiltás nincs benne a levegőben 4-5-6 meccs nem tudom, amit csak úgy önkényesen szokott osztogatni a liga még akkor is, ha nincs semmi ítélet a játékos ellen?Nyilván ez csak az első évet illeti, de kíváncsi vagyok, hogy ha egy Rötyi nem úszta meg a semmi, vagy egy Elliott...erről szól valamit a fáma?
Amúgy gratulálok, ügyes és bátor döntés, nyilván az idő majd eldönti, hogy jó is volt e, de más út, mint az eddigiek.
Szerintem sokat most nem lehet Bakerből kihozni...sikerült teljesen taccsra tenni a csávót minden szempontból, persze ehhez ő is kellett.
több mint 2 éve
A három első körös pick valamelyike biztosan QB prospect ment volna. Ehelyett egy bizonyítottan kész, elit QB-t “húztunk”.Pontos összefoglaló 😊
A teljes képet a Mayfield trade után lehet majd látni, de az fix, hogy két első kört simán megért egy olyan irányító, aki 10 évre is megoldhatja a posztot.
A 230 milla most soknak látszik, de folyamatosan emelkedik a cap space, emiatt el fog inflálódni ez az összeg tulajdonképpen kettő év alatt.
Az egyetlen probléma a morális oldalon van. Ebben a tekintetben nem hibázhat többet Watson, sőt valahogy ellensúlyoznia kell ezt. A csapatot is trash talkolni fogják miatta sokan, nem alaptalanul…
ktms
Igazából kezdem belátni, h ebben az AFC-ben ez volt az egyetlen út. Még ha rohadt nehéz is őt elképzelni, mint a franchise arca. Bár azt hozzá teszem az egyetemen és az első pár NFL szezonjában semmi gond nem volt vele.
Mahomes, Allen, Herbert, Burrow itt lesznek még minimum 10 évet. Lawrence is simán beválhat. Arra az esély, h top3ban húzunk és megszerezzük a class legjobbját szinte nulla. És neki is kéne 2 év, mire reálisan lehet SB-ról álmodozni. Ez pedig már a 2024-es v. 2025-ös szezon... Ennyi ideje a Berry-Stefa duónak biztosan nincs. És egyébként is, ki akar megint 3 év szopást nézni?
Piacra került egy NFLben bizonyított, 26 éves top10 QB, akivel ha minden ok 10+ évig lehet menni a döntőért.
Hajrá!
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok mennyire sikerül felépíteni, beilleszteni a rendszerbe, erősen rozsdás valszeg.Ha max. 6 meccset kap még lehet esélyünk, ha azokból Keenum behúz legalább kettőt. Meglátjuk.
Mondjuk az első év az biztos hogy kuka mert én azt tippelem hogy egy fél szezonnyi eltiltást kapni fog ami ebbe az afc-be nem fér bele.
P@trik
Attól nem félek, hogy rozsdás, van még fél év a szezonig, közte egy komplett TC.
több mint 2 éve
ktms
617
A három első körös pick valamelyike biztosan QB prospect ment volna. Ehelyett egy bizonyítottan kész, elit QB-t “húztunk”.A teljes képet a Mayfield trade után lehet majd látni, de az fix, hogy két első kört simán megért egy olyan irányító, aki 10 évre is megoldhatja a posztot.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Kíváncsi vagyok mennyire sikerül felépíteni, beilleszteni a rendszerbe, erősen rozsdás valszeg.Mondjuk az első év az biztos hogy kuka mert én azt tippelem hogy egy fél szezonnyi eltiltást kapni fog ami ebbe az afc-be nem fér bele.
több mint 2 éve
Mr.Vann
14
Azt gondolom túl sok picket adtunk fel és túl lett fizetve. Aztán persze ne legyen igazam, csak nehogy másfél év múlva meg menjen a hiszti, hogy dobbantani akar, mert szar a csapat körülötte meg nem támogatja eléggé a vezetés stb.
több mint 2 éve
Szerintem pont ez a szurkolótábor az aki megérdemel egy ilyen izgalmas projektet.Ennyi, ne felejtsük el azért, hogy melyik csapatról is beszélünk
Bazzani
Bár azt nagyon sajnálom, amit Bakerrel tettek, szerintem ennél többet érdemelt, bár az Atlantához képest még mindig ezerszer érthetőbb a dolog
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 2 éve
Semmi baj nincs ezzel.Százszor inkább egy ilyen bátor lépes mint az ezer éves baszakodás a sok tragikus irányítóval!
Nem jön be? Hú akkor mi van.
Nem nyertek még öt évig semmit mint eddig. Szerintem pont ez a szurkolótábor az aki megérdemel egy ilyen izgalmas projektet.
Szerkesztette: Bazzani
több mint 2 éve
ktms
617
Kicsit nem figyelek oda, erre ez.Át kell ezt gondolni még akkor is, ha ez egy elég jó deal volt, akárki akármit mond nem került sokba a csere. A 230 milla most ugyan soknak tűnik, de két év múlva az emelkedő cap miatt már nem fog számítani, tehát ez nem gond. Akkor lesz drága mulatság, ha nem hozza a jó játékot vagy megsérül.
Ezeket a nőügyeket még szokni kell, bárhova is fut ki a dolog.
Innentől viszont nincs mese, minden adott menni kell előre.
Szerkesztette: ktms
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Fontos_Vidra
1 483
Van egy finom iróniája, hogy lehet így is felhúz majd egy tiszta narancs mezt, amilyet az amerikai börtönökben is hordanak, csak itt nem kb 6 jegyű lesz a "mezszám" és a neve is rajta lesz. 😀
több mint 2 éve
Elképesztő összeg...Deshaun Watson gets a fully guaranteed 5 year $230M contract. That is $80M more than the previous record for fully guaranteed money at signing ($150M). This deal was negotiated by David Mulugheta of Athletes First.hogy mennyi?
Tony Adams
Amadeus
Ha azt veszem, hogy Verstappen most írt alá rekord 55 milláért 2028ig 😅
És az életét kockáztatja.
Egészen elszálltak az összegek.
Az meg hihetetlen lesz, hogy egy, vagy akár több elit irányító is lemarad majd a POról.
Az NFC ben lassan egy se marad.
Rodgers és Brady be van bezonozva PO ra verseny nélkül.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 2 éve
The #49ers traded 3 firsts and a third for Trey Lance.
— Matt Miller (@nfldraftscout) March 18, 2022
The #Browns traded 3 firsts, a third, and a fourth for Deshaun Watson and a fifth-rounder.
Az megvan, h Watson fél évvel fiatalabb, mint Baker ? 😀
több mint 2 éve
Amadeus the Young
32 902
Deshaun Watson gets a fully guaranteed 5 year $230M contract. That is $80M more than the previous record for fully guaranteed money at signing ($150M). This deal was negotiated by David Mulugheta of Athletes First.hogy mennyi?
Tony Adams
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 2 éve
Az a durva amúgy hogy watsonnal se vagyunk benne sztem a top 7-be az afcbe 😃kansas, denver, chargers, bills, bengals, ravens, titans + fekete ló a raiders, pats és akk nem beszélve a vasasról ahol teljesen mind1 mivan pozitív szezon van.