Cleveland Browns

39 feliratkozó

több mint 2 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Rágtam ezt a dolgot, de még mindig nem tudom elképzelni, hogy fogok szurkolni Watsonnak...

Valószínűleg a szentimentalizmus szól belőlem, aminek tudom itt helye nincs, de ettől függetlenül még görcsbe szorul a gyomrom a hétvégi eseményektől. Logikailag értem teljesen a lépést, ezt már többen leírták előttem. Viszont, hogy Bakert egyik napról a másikra, mint valami szaros gatyát a sarokba dobjuk az fáj, annak fényében, hogy tényleg minden ellene volt ebben a szezonban, mégis ott volt a pályán. Nem tudom, és szerintem nem is fogjuk tudni, hogy Ő döntött úgy, hogy játszik, vagy valaki más erőltette. Nem is biztos, hogy akarom tudni. Rossz érzés az, hogy a megannyi Brady Quinn, Brandon Weeden és Deshone Kizer után Mayfield eltudta hitetni velem azt, hogy tényleg van remény, tényleg a csapat vezére és elindul valami. A Jets elleni meccset sose fogom elfelejteni mikor beállt és 14 pontos hátrányból fordítottunk... vagy a Landrynek kiosztott TD paszt a Carolina ellen. Ott nem volt baj a vállával és a pontossággal... Na meg persze az első PO élményt is ő hozta el számomra.
Emlékszek mikor először láttam a TTU-ban. Első walk-on true freshman evör aki kezd, majd egy 400+yardos 4 TD-s debütálást tolt. Már akkor a fanja lettem és bár nem tetszett, hogy Sooner lett attól még követtem a karrierjét és így utólag talán szurkoltam is neki. (Ironikus, hogy szintén egy sérülés után kezdett csúszni a depth-en majd amilyen szezont tolt, a TTU nem adott ösztöndíjat neki és így kért transfert ha jól emlékszem. Ettől persze nem járt szarul a Red Raiders mert jött Mahomes)

Szóval szar ez így, hogy egy 2 éve pályát nem látott, amúgy is rizikós üggyel rendelkező (szerintem) túlértékelt QB-ra cseréljük csapot-papot eldobva. Egészen elképesztő amúgy, hogy a csávó a fél ligát parkolópályára tette, vagy éppen szétbarmolta 😀
Nem tudom valószínűleg ezeket ki kell írni magamból, ahhoz, hogy elbúcsúzzak Mayfieldtől mert perpill frusztrált és szomorú vagyok. Ami amúgy igen vicces, Joey jegyezte meg tegnap, hogy ez is mennyire Browns, hogy van elvileg egy fasza QB-nk de annak se tudunk (tudok) örülni.

Mindenesetre az élet nem áll meg, lesz ami lesz. Ami biztos, hogy tapsi hapsi marad.

Mayfieldnek meg nagyon szurkolok, hogy minden kétkedőt elhallgattasson és egy Drew Brees mintát fusson be 😊 | Brees akkor ugye szintén szar csapatba került, 3. évben PO, aztán neki is labrum sérülése volt, ezután nem kapott szerződést és vitte a Saints. |

több mint 2 éve
Joey Tribbiani Cleveland Browns 6 048 — Believelander
Amúgy most kell leülni Mayfielddel, hogy fiam, nem cserélünk el vmi elbaszott helyre nevetseges ellenertekert, hanem megvarjuk a szeptembert, úgy is lesz vmi contender ahol lehal a QB, es akkor mehetsz oda, ugyes jatszotarsak koze, lehetnek jo szamaid es 23-ban akaszthatsz nagy lovet.

Sztem ez mindket fel erdeke.
gabokocka
Hát nem nagyon van piaca most, igazából a Seahawks az akit még érdekelhet?! Ha viszont nekik kell, akkor most fognak rámenni mert nincs nagyon aki rájuk licitáljon.
Bad 31
Én azért nem becsülném alá az idén az állásért küzdő Rhule-t se, biztos vagyok benne, hogy menni fog egy qb oda - és nem a draftról.
Aztán persze lehet még bármilyen meglepetés draft előtt, gondolok itt pl a Lionsra, de akár a Steelers is dönthet úgy, hogy megversenyezteti Truby-t a kezdőért.
A legjobb dolog, amit most tehet a Browns FO, ha húz egy Morley-t és kivár amig lehet.
Antonius
Azért csoporton belül nem adnám 😊

Nekünk nem sürgős, amúgy is inkább 2023 v. 2024-es pickek kellenének. A Pantherst én sem zárnám ki, de leginkább tényleg a Seahawks adná magát, főleg, h. nekik van egy extra 2. körösük 2023-ban. Az biztos, hogy elsőt nehéz lesz kapni érte, durván beárazta a piac.

AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 701
Amúgy most kell leülni Mayfielddel, hogy fiam, nem cserélünk el vmi elbaszott helyre nevetseges ellenertekert, hanem megvarjuk a szeptembert, úgy is lesz vmi contender ahol lehal a QB, es akkor mehetsz oda, ugyes jatszotarsak koze, lehetnek jo szamaid es 23-ban akaszthatsz nagy lovet.

gabokocka
Hát nem nagyon van piaca most, igazából a Seahawks az akit még érdekelhet?! Ha viszont nekik kell, akkor most fognak rámenni mert nincs nagyon aki rájuk licitáljon.
Bad 31
Én azért nem becsülném alá az idén az állásért küzdő Rhule-t se, biztos vagyok benne, hogy menni fog egy qb oda - és nem a draftról.
Aztán persze lehet még bármilyen meglepetés draft előtt, gondolok itt pl a Lionsra, de akár a Steelers is dönthet úgy, hogy megversenyezteti Truby-t a kezdőért.
A legjobb dolog, amit most tehet a Browns FO, ha húz egy Morley-t és kivár amig lehet.

Cowboys 4ever.
több mint 2 éve
ktms Cleveland Browns 617

gabokocka
Bad 31
Eléggé benézte ezt Baker (hol van már Colts-hoz csere...). Nem igazán számolnak vele kezdőként. Ráadásul van a piacon egy jobb kiadású és kevésbé megosztó személyiségű Mayfield, úgy hívják Garoppolo. Szóval valóban az a logikus, hogy vagy rámegy most a Seahawks esetleg a Panthers vagy tényleg az lesz amit Bad 31 is mond és majd ősszel cserél érte valaki, ahol kidőlt az első számú QB.

Cap space miatt sem feltétlenül sürgős a dolog mivel pillanatnyilag 26M$ 22M$ hely van Mayfield szerződésével együtt. Ebbe még akár Clowney és Landry is éppen beleférhet. Sőt még az is lehet, hogy végül vállalunk valamit a szerződéséből és úgy már el fogják vinni egy harmadik (negyedik?) körért.

Ha pedig kivárás lesz és csak ősszel cserélnek érte, amikor nagy a need valahol akkor harmadik kör fixebb lehet és még a fizuját is viszik talán. Szóval a csapatnak nem sürgős annyira, de mindenkinek jobb lenne, ha el tudna menni máshova.

Szerkesztette: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Bad 31 Cleveland Browns 975 — Medvedisznóember

gabokocka

http://therealbad31.deviantart.com/
több mint 2 éve
gabokocka Carolina Panthers North Carolina Tar Heels 25 478 — Keep pounding

Szerkesztette: gabokocka

http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 643 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az 5 pick, amit Watsonért adtok, valójában 6 lett.
több mint 2 éve
peach Atlanta Falcons 14 858 — a new hope (again)

Ööö izé… 😳
ktms
melyik csapatra hivatkozik the team alatt?
briareos
Remélem a panthers, hogy körbe érjen ez a bohózat

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 2 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 17 751 — StuG Life

Ööö izé… 😳
ktms
melyik csapatra hivatkozik the team alatt?

több mint 2 éve

Ööö izé… 😳

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
 www.si.com/nfl/2022/03/21/mmqb-how-browns-got-back-in-deshaun-watson-chase

több mint 2 éve
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 220 — #officialBoliever
Még egy gondolat az előző Watson vs Mayfield hszre, nehogy vki azt gondolja Baker fikázás akart lenni.
BM jó QB. Az a bizonyos majdnem top10 2020as szezon COVID közepén, nulla TC-vel, újonc HC-vel, tök új rendszerben volt. A Hue- és Kitchens-féle ámokfutás után közvetlenül. Kellett hozzá egy elit fal, elit futójáték is, de a többi körülmény ellene szólt. Nem top10, de majdnem, és ki tudja, még 2 nyugodt év és tovább fejlődhetett volna nálunk, csak jött a sérülés és a többi. Legfőképp DW, aki gyengébb supporting casttal és egy BoB-al a fedélzeten villantott néha tényleg elit számokat. Ilyen QB szinte sosem elérhető.
Tedd be őt a mi falunk mögé és Chubb mellé, és kész. Gondolhatták Berryék. Rá kellett mozdulni.

Egy fontos részlet a cikk végéről:

One area where Watson is unquestionably better is as a runner. His mobility adds a dimension to the game that Mayfield simply can’t replicate. Mayfield has rushed for 571 yards and five career touchdowns.

That was basically Watson’s 2018 season.

Watson had 551 yards and five touchdowns that year. He has 17 touchdowns and 1,677 yards rushing in his career for a 5.5-yard average per carry.
Joey Tribbiani
Hát szerintem szakmailag ebbe a trade-be nehéz belekötni. Top qb, vállalható ellenértek. Igaz a fizu kicsit húzósnak tűnik, de okosan menedzselhető.

Egyedül én max attól tartanék, hogy megint rájön az 5 perc Watson-ra, mert vmi nem pont úgy történt, ahogy ő elképzelte és megint hisztizni meg zsarolni kezd. Ha ezt sikerül elkerülni szerintem határ a csillagos ég. Jó HC, jó qb, jó keret. Mi kell még? 😀

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
több mint 2 éve
Még egy gondolat az előző Watson vs Mayfield hszre, nehogy vki azt gondolja Baker fikázás akart lenni.
BM jó QB. Az a bizonyos majdnem top10 2020as szezon COVID közepén, nulla TC-vel, újonc HC-vel, tök új rendszerben volt. A Hue- és Kitchens-féle ámokfutás után közvetlenül. Kellett hozzá egy elit fal, elit futójáték is, de a többi körülmény ellene szólt. Nem top10, de majdnem, és ki tudja, még 2 nyugodt év és tovább fejlődhetett volna nálunk, csak jött a sérülés és a többi. Legfőképp DW, aki gyengébb supporting casttal és egy BoB-al a fedélzeten villantott néha tényleg elit számokat. Ilyen QB szinte sosem elérhető.
Tedd be őt a mi falunk mögé és Chubb mellé, és kész. Gondolhatták Berryék. Rá kellett mozdulni.

Egy fontos részlet a cikk végéről:

One area where Watson is unquestionably better is as a runner. His mobility adds a dimension to the game that Mayfield simply can’t replicate. Mayfield has rushed for 571 yards and five career touchdowns.

That was basically Watson’s 2018 season.

Watson had 551 yards and five touchdowns that year. He has 17 touchdowns and 1,677 yards rushing in his career for a 5.5-yard average per carry.

több mint 2 éve
És mindkettő többszörös MVP, mindkettőnek van már gyűrűje, és mindkettő a hosszú távú szerződés hiánya miatt problémázott a csapatával. Ja, mégsem. Szóval ez az összehasonlítás nekem kicsit sántít.

Egyébként a statisztikák alapján tejesen jó az összehasonlítás, PO-ban hasonlóan teljesítenek a fontos meccseken. A többi meg a gyűrű szempontjából nem számít. Valamiért mégis azt érzem, hogy ha választani kellene, akkor a csapatok nagy része Rodgerst választaná.

Watsonnak a statisztikája az alapszakasz meccseken valóban elit, de a 2020-as, kiemelkedő szezonban többször is már garbage time-ban jöttek a legjobb eredmények. Ez persze a statisztikákban nem nagyon látszik, de én sajnos néztem azokat a meccseket.

És igen, én elfogult vagyok, mert nem gondolom, hogy ilyen eredményekkel, 3 és fél év tapasztalattal csinálhatja bárki azt, amit csinált, és ezért nem tudok neki semmi jót kívánni.

A többi meg úgyis a pályán fog eldőlni és ha az én csapatomba került volna, én is keresném, hogy ez miért lesz jó!😀

De azért az vicces, hogy amíg nem tudott Watson dönteni, mindegyik hírbe hízott csapat fórumában mindenki azért reménykedett, hogy valamelyik másik csapatot válassza…😀 Ha tévednék és itt nem ilyeneket írtatok, akkor elnézést!
tex
Az igazat megvallva nem nagyon gondolkodtam abban, hogy mi lesz ha ide jön. Szerintem mindenkiben van némi szkepticizmus a pályán kívüli dolgok miatt. Azt idővel lehet majd meglátni, hogy hova jut a dolog.

Az is látszik, hogy a jelenlegi FO marha jól elemzi a játékosokat, úgyhogy én nem aggódom a döntés miatt habár látom a kockázatait.

Az biztos, hogy Mayfield-el nem volt értelme tovább kísérletezni, ebben a csoportban pláne. Szóval kockáztatni kellett.

Szerkesztette: ktms

🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
több mint 2 éve
Szerintem nem a cancer itt a fő gond, hanem tudod, az a másik dolog a nőkkel 😀
tenorx
Persze, vágom.
Arra utaltam, hogy páran már azt is megkérdőjelezik, milyen leader az öltözőben és a pályán.
Joey Tribbiani
Egy olyan játékosról beszélünk, akinek a második legjobb az éves fizetése, eddig 2-4 a PO-ban (úgy hogy az utolsó meccsén a 2. negyedben 24-0-ra vezetett és utána már csak 1 TD-t hoztak össze), az utolsó évben nem játszott, mert megsértődött az FO-ra, előtte 4-12-re vezette a csapatát és a személyiségéről érdekes dolgok derültek ki azóta.

Szerintem nem indokolatlan a sok kérdőjel vele kapcsolatban.
tex
Rogers kb 50%-os győzelmi mutatóval rendelkezik a po-ban, a legutolsó po meccsén is csak 10 pontot sikerült szerezniük hazai pályán. Hisztizik, hogy visszavonul, mégsem vonul vissza, elmegy, mégsem megy el...
Gondolom vele kapcsolatban is rengeteg a kérdőjel.
Watsont el lehet ítélni és lehet utálni a pályán kívüli tettei miatt, de a pályán mutatott teljesítménye az elit.
Tarsi
És mindkettő többszörös MVP, mindkettőnek van már gyűrűje, és mindkettő a hosszú távú szerződés hiánya miatt problémázott a csapatával. Ja, mégsem. Szóval ez az összehasonlítás nekem kicsit sántít.

Egyébként a statisztikák alapján tejesen jó az összehasonlítás, PO-ban hasonlóan teljesítenek a fontos meccseken. A többi meg a gyűrű szempontjából nem számít. Valamiért mégis azt érzem, hogy ha választani kellene, akkor a csapatok nagy része Rodgerst választaná.

Watsonnak a statisztikája az alapszakasz meccseken valóban elit, de a 2020-as, kiemelkedő szezonban többször is már garbage time-ban jöttek a legjobb eredmények. Ez persze a statisztikákban nem nagyon látszik, de én sajnos néztem azokat a meccseket.

És igen, én elfogult vagyok, mert nem gondolom, hogy ilyen eredményekkel, 3 és fél év tapasztalattal csinálhatja bárki azt, amit csinált, és ezért nem tudok neki semmi jót kívánni.

A többi meg úgyis a pályán fog eldőlni és ha az én csapatomba került volna, én is keresném, hogy ez miért lesz jó!😀

De azért az vicces, hogy amíg nem tudott Watson dönteni, mindegyik hírbe hízott csapat fórumában mindenki azért reménykedett, hogy valamelyik másik csapatot válassza…😀 Ha tévednék és itt nem ilyeneket írtatok, akkor elnézést!
tex
Ez így van. Az egyik a nőügyek, nehéz elképzelni őt,mint a frencsi arca. De ezzel várjuk meg mi lesz a polgári perekből.
A másik amitől féltem, hogy kurva sokat adunk érte, értsd 3 első, plusz két kezdő, mint Newsome v Chubb, v hasonló cornerstone playa. Az ára viszont korrekt lett, maradt mindenki nálunk.

Szerkesztette: Joey Tribbiani

több mint 2 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 734 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 2 éve
tex 151
tenorx
Persze, vágom.
Arra utaltam, hogy páran már azt is megkérdőjelezik, milyen leader az öltözőben és a pályán.
Joey Tribbiani
Egy olyan játékosról beszélünk, akinek a második legjobb az éves fizetése, eddig 2-4 a PO-ban (úgy hogy az utolsó meccsén a 2. negyedben 24-0-ra vezetett és utána már csak 1 TD-t hoztak össze), az utolsó évben nem játszott, mert megsértődött az FO-ra, előtte 4-12-re vezette a csapatát és a személyiségéről érdekes dolgok derültek ki azóta.

tex
Rogers kb 50%-os győzelmi mutatóval rendelkezik a po-ban, a legutolsó po meccsén is csak 10 pontot sikerült szerezniük hazai pályán. Hisztizik, hogy visszavonul, mégsem vonul vissza, elmegy, mégsem megy el...
Watsont el lehet ítélni és lehet utálni a pályán kívüli tettei miatt, de a pályán mutatott teljesítménye az elit.
Tarsi

több mint 2 éve
Érdekes ez a 2020-as Texans szezon egybk. Ugye eltradelték Hopkinst, futójátékuk nulla volt, az OL inkább gyenge közepes (PFF 20. helyre tette őket), mégis a statok alapján ez volt Watson legjobb szezonja. Ebben a cikkben összehasonlítják DW és BM különböző mutatóit mióta a ligába kerültek. Az egyszerűség kedvéért táblázatba tettem őket. Ami egyből látszik: BM még a legjobb szezonjában (2020) is alig hozott top10 számokat, míg DW többször is top5 szinten teljesített.

DYAR BY SEASON 2017 2018 2019 2020 2021
Watson 14 10 12 5
Mayfield 12 25 16 23

QBR BY SEASON 2017 2018 2019 2020 2021
Watson 1 (81.3) 14 (61.8) 7 (68.7) 13 (71)
Mayfield 25 (51.2) 19 (52.4) 10 (72.4) 29 (35.3)

PFF PASSING GRADE 2017 2018 2019 2020 2021
Watson 30 (64.1) 10 (81.1) 12 (76.5) 3 (91.2)
Mayfield 12 (79.9) 19 (72.4) 10 (81.6) 27 (62.4)

DEEP COMP. % 2017 2018 2019 2020 2021
Watson 4 (45) 12 (41.4) 8 (44.6) 5 (49.3)
Mayfield 7 (44.4) 22 (35.5) 4 (50) 15 (40)

BIG TIME THROW RATE 2017 2018 2019 2020 2021
Watson 1 (7.5) 19 (4.1) 6 (5.5) 2 (7.4)
Mayfield 3 (7.7) 8 (5) 9 (6.1) 16 (4.5)

TURNOVER WORTHY PLAY 2017 2018 2019 2020 2021
Watson 10 (4.5) 30 (2.8) 16 (3.7) 40 (2)
Mayfield 26 (3.1) 16 (3.7) 25 (3) 9 (3.9)

CAREER EPA PER PLAY

Watson: Ranked 8th among all quarterbacks from 2017-2020. Ranked fifth among those with at least 2,000 snaps.
Mayfield: Ranked 27th among all quarterbacks from 2018-2021. Ranked 14th among those with at least 2,000 snaps.

CAREER COMPLETION PERCENTAGE

Watson: 67.8.
Mayfield: 61.6.

Mayfield’s high point was his rookie season (63.8). Watson’s was in 2020 (70.2).

CAREER ON-TARGET PERCENTAGE

Watson: 79.6 (high season of 80.8 in 2020).
Mayfield: 75.2 (high season of 79.1 in 2020).

This is a metric tracked by Sports Info Solutions that focuses on how often a quarterback’s pass is considered on-target.

CAREER CATCHABLE RATE

Watson: 83.0 (high season of 88.7 in 2020).
Mayfield: 82.1 (high season of 83.7 in 2020).

Similar to on-target rate, this SiS stat measures how often a quarterback’s passes are deemed catchable.

www.cleveland.com/browns/2022/03/deshaun-watson-vs-baker-mayfield-how-much-of-an-upgrade-would-watson-be.html

Sajna szétcsúszik a táblázat :/ Mayfieldnél a 2017-es, Watsonnál a 2021-es nem játszik.

Szerkesztette: Joey Tribbiani

több mint 2 éve
Tarsi San Francisco 49ers 1 246
tenorx
Persze, vágom.
Joey Tribbiani

tex
több mint 2 éve
tex 151
tenorx
Persze, vágom.
Joey Tribbiani

több mint 2 éve
tenorx
Persze, vágom.

több mint 2 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 841 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Woods is majdnem itt kötött ki.
több mint 2 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
 www.cleveland.com/sports/2022/03/cleveland-rape-crisis-center-receives-more-than-1000-donations-after-browns-trade-for-deshaun-watson.html
több mint 2 éve
Zaborn Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 105
Jó esély van Clowney megtartására (2 év/24m), Landry és Will Fuller is téma. Watson-effect? 😊 Annyira lehet mégsem "cancer".
Joey Tribbiani
Watson imádja Fullert és a számai is szignifikánsan jobbak voltak amíg ő a pályán volt. Az egy jó üzlet lenne.