Cleveland Browns
www.si.com/nfl/browns/browns-maven-features/free-agency-forecasts-new-strategy
Here's how the projected starting AFC North QBs fared against various passing defenses in their careers. It appears that Watson is far and wide the best QB in the division. #Browns pic.twitter.com/7FaQpo9AsT
— David Hrusovsky Sports (@davehrus) March 24, 2022
Watson sajttàj valszeg holnap lesz.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
Nekem nem tisztem védeni Ben-t, nem is tudhatom, hogy mi történt akkor, de a tisztánlátás végett ott mindkét esetben ejtették ellene az ügyészek a vádakat, vagyis az ő ügye büntetőjogilag tovább jutott, mint Watsoné, tehát túlment akkoriban az esküdtszéken. (Ez a Brady nyelvezetben azt jelentette, hogy "inkább ártatlan, mint bűnös".)Én megvárom mi lesz a polgári peres ügyek végeredménye. Peterk zárójeles HSZ-e összefoglalta az én gondolataimat is. Sok a kérdőjel mindkét fél részéről. Nekem az a fura, h. se egyetemen, se 2020 márciusáig nem volt semmilyen problémája, aztán sexual predator lett. Ha viszont kiderül h. Watson végig hazudott az ártatlanságáról és minden igaz amit a 22 nő mond, akkor remélem megkapja a jogos büntetését és nem söprik a szőnyeg alá, mint anno Big Ben ügyét.REPORT: Browns Spoke To Deshaun Watson About Sexual Assault Cases For 30 Minutes Before Trading For HimTroll-elhárító művelet keretében kikerestem a konkrét hivatkozást is. Amiből kiderül, hogy három ügyvédnő két napot töltött infó gyűjtéssel a helyszínen, amelyről aztán kiterjedt tájékoztatást kaptak a tulajdonosok. Aztán fél órát beszéltek a tulajdonosok Watson-al erről a témáról a személyes találkozójukon.
Amadeus
Ettől még persze lehetnek kérdőjelek, de ne csak a felét írjuk már le egy odavetett mondatban valaminek, ami ennyire kényes téma.
The Browns spoke with Watson about the sexual assault allegations for 30 entire minutes, and spoke with three women...on his defense team.https://t.co/09WB6DsLB9 pic.twitter.com/KTB7FhbZrw
— Josh No-coin Hermsmeyer (@friscojosh) March 22, 2022
ktms
Joey Tribbiani
Az egyik ügyben a polgári perben megegyeztek, a másik esetben még arra sem láttak alapot, hogy polgári per legyen.
Az akkori és későbbi források, cikkek elég jól leírják és azért voltak ott érdekes körülmények:
bleacherreport.com/articles/273714-big-ben-accused-of-rape-for-the-love-of-money
www.sportscasting.com/revisiting-ben-roethlisbergers-sexual-assault-allegations-in-the-metoo-era/
www.foxsports.com/stories/nfl/big-ben-settles-suit-alleging-08-rape
bleacherreport.com/articles/221673-steelers-ben-roethlisberger-a-rapist
Én megvárom mi lesz a polgári peres ügyek végeredménye. Peterk zárójeles HSZ-e összefoglalta az én gondolataimat is. Sok a kérdőjel mindkét fél részéről. Nekem az a fura, h. se egyetemen, se 2020 márciusáig nem volt semmilyen problémája, aztán sexual predator lett. Ha viszont kiderül h. Watson végig hazudott az ártatlanságáról és minden igaz amit a 22 nő mond, akkor remélem megkapja a jogos büntetését és nem söprik a szőnyeg alá, mint anno Big Ben ügyét.REPORT: Browns Spoke To Deshaun Watson About Sexual Assault Cases For 30 Minutes Before Trading For HimTroll-elhárító művelet keretében kikerestem a konkrét hivatkozást is. Amiből kiderül, hogy három ügyvédnő két napot töltött infó gyűjtéssel a helyszínen, amelyről aztán kiterjedt tájékoztatást kaptak a tulajdonosok. Aztán fél órát beszéltek a tulajdonosok Watson-al erről a témáról a személyes találkozójukon.
Amadeus
Ettől még persze lehetnek kérdőjelek, de ne csak a felét írjuk már le egy odavetett mondatban valaminek, ami ennyire kényes téma.
The Browns spoke with Watson about the sexual assault allegations for 30 entire minutes, and spoke with three women...on his defense team.https://t.co/09WB6DsLB9 pic.twitter.com/KTB7FhbZrw
ktms
REPORT: Browns Spoke To Deshaun Watson About Sexual Assault Cases For 30 Minutes Before Trading For HimTroll-elhárító művelet keretében kikerestem a konkrét hivatkozást is. Amiből kiderül, hogy három ügyvédnő két napot töltött infó gyűjtéssel a helyszínen, amelyről aztán kiterjedt tájékoztatást kaptak a tulajdonosok. Aztán fél órát beszéltek a tulajdonosok Watson-al erről a témáról a személyes találkozójukon.
Amadeus
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Thirteen teams initially showed interest in Deshaun Watson. He cut it to 5.
— Jason Lloyd (@ByJasonLloyd) March 21, 2022
Ultimately, the fully guaranteed $230 million contract he signed with the Browns would’ve been matched by another team interested. Watson and his agent never gave them that chance https://t.co/OsVp5NdeVv
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
criminal lawyer or criminal lawyer?
Láttam meccset, persze nem az összeset. Emlékszek arra is, hogy miért tartották (tartják) zseninek, de az is rémlik, hogy voltak meccsek ahol rendkívül enervált volt és kb leszarta az egészet. Ez talán pont a 4-12-es szezon volt és pont ellenünk is játszottak. Aztán lehet tévedek.Szóval szar ez így, hogy egy 2 éve pályát nem látott, amúgy is rizikós üggyel rendelkező (szerintem) túlértékelt QB-ra cseréljük csapot-papot eldobva. Egészen elképesztő amúgy, hogy a csávó a fél ligát parkolópályára tette, vagy éppen szétbarmolta 😀 DripNem tudom mennyi Texans meccset néztél amíg Watson játszott ott, de nem véletlen, hogy a liga ennyire elkurvult miatta.
peterk2005
Tisztán látszik, hogy a csapatok többsége úgy van vele ha már elvittük Watsont akkor most megpróbálnak lehúzni minket Mayfieldel.Akár már draftkor is... addig minimum várnék.
Pont ezért kell kivárni szerintem is. TC-be lesz pár sérülés és mindjárt csörögni fog az a telefon.
P@trik
Állítólag OBJ szívesen visszajönne, így hogy Watson dobálna neki 😀Csak ne kezdjük el megint az OBJ témát, pls 😊
tenorx
Pont ezért kell kivárni szerintem is. TC-be lesz pár sérülés és mindjárt csörögni fog az a telefon.
Állítólag OBJ szívesen visszajönne, így hogy Watson dobálna neki 😀Majd ha a pokolban havazik... Soha nem szeretett clevelandbe lenni.
tenorx
Építették a PSG-t, nem nyert még BL-t, biztos Pochettino hibája.PSGt is építik mégse nyert még BLt,biztos Mpappé hibája.ehhez képet D-Hop, JJ Watt and co. rosterrel nem sikerült AFC döntőig sem jutni.Szóval szar ez így, hogy egy 2 éve pályát nem látott, amúgy is rizikós üggyel rendelkező (szerintem) túlértékelt QB-ra cseréljük csapot-papot eldobva. Egészen elképesztő amúgy, hogy a csávó a fél ligát parkolópályára tette, vagy éppen szétbarmolta 😀 DripNem tudom mennyi Texans meccset néztél amíg Watson játszott ott, de nem véletlen, hogy a liga ennyire elkurvult miatta. Ez a gyerek tényleg egy kib***ott hall of fame tehetség. Mi a Colts-al évente kétszer játszottunk ellene, és az egyik oka az volt, hogy bírtam nálunk Eberflust védő koordinátorként, mert egész jól meg tudtuk oldani Watson limitálását (összevetve azzal, amit néhány más védelemmel művelt, szinte bravúrosan). Ezzel együtt is szó szerint frusztráló volt időnként, ahogy nem bírtunk vele mit kezdeni.
Szóval a gyerek tényleg tehetséges. Az meg majd kiderül, hogy koptatott-e rajta valamit a kihagyás. Ilyen fiatalon kétlem. Az is igaz viszont, hogy egy hof szintű irányító nem szokott 4-12-t produkálni akkor sem, ha összeesik körülötte edző és csapat is. Szóval van egy kis kérdőjel, hogy mennyire tudja az öltözőt kezelni. Amit muszáj lesz, ha tényleg elit szinten akar teljesíteni, mert el is kell azt hitetni az öltözőben. De majd meglátjátok.
(Zárójelben: az ügyéhez meg azért nem szeretek hozzászólni, mert egyrészt alapból borzasztóan rühellek minden férfisoviniszta / nőket tárgyként kezelő f*szkalapot. Ezért eleve elfogult is vagyok. Másrészt viszont ugyanúgy rühellem amikor sztárok az ilyen ügyek szereplői, mert - különösen az USA-ban - az ember sose tudhatja, hogy mennyi az ügyben a valóság és mi az ami csak a pénzről szól.)
peterk2005
Amadeus
Ha láttál valaha Bill O'Brien alatt texans meccset,vagy azt hogy hogyan meccselt,hogyan kezelte a kritikát vagy változtatott rajtuk,hogyan dobálózott a playcallinggal és úgy általánosságban.milyen HC volt nem hoznál ilyen hülyeséget Watson ellen amúgy.
DrChef
PSGt is építik mégse nyert még BLt,biztos Mpappé hibája.ehhez képet D-Hop, JJ Watt and co. rosterrel nem sikerült AFC döntőig sem jutni.Szóval szar ez így, hogy egy 2 éve pályát nem látott, amúgy is rizikós üggyel rendelkező (szerintem) túlértékelt QB-ra cseréljük csapot-papot eldobva. Egészen elképesztő amúgy, hogy a csávó a fél ligát parkolópályára tette, vagy éppen szétbarmolta 😀 DripNem tudom mennyi Texans meccset néztél amíg Watson játszott ott, de nem véletlen, hogy a liga ennyire elkurvult miatta. Ez a gyerek tényleg egy kib***ott hall of fame tehetség. Mi a Colts-al évente kétszer játszottunk ellene, és az egyik oka az volt, hogy bírtam nálunk Eberflust védő koordinátorként, mert egész jól meg tudtuk oldani Watson limitálását (összevetve azzal, amit néhány más védelemmel művelt, szinte bravúrosan). Ezzel együtt is szó szerint frusztráló volt időnként, ahogy nem bírtunk vele mit kezdeni.
Szóval a gyerek tényleg tehetséges. Az meg majd kiderül, hogy koptatott-e rajta valamit a kihagyás. Ilyen fiatalon kétlem. Az is igaz viszont, hogy egy hof szintű irányító nem szokott 4-12-t produkálni akkor sem, ha összeesik körülötte edző és csapat is. Szóval van egy kis kérdőjel, hogy mennyire tudja az öltözőt kezelni. Amit muszáj lesz, ha tényleg elit szinten akar teljesíteni, mert el is kell azt hitetni az öltözőben. De majd meglátjátok.
(Zárójelben: az ügyéhez meg azért nem szeretek hozzászólni, mert egyrészt alapból borzasztóan rühellek minden férfisoviniszta / nőket tárgyként kezelő f*szkalapot. Ezért eleve elfogult is vagyok. Másrészt viszont ugyanúgy rühellem amikor sztárok az ilyen ügyek szereplői, mert - különösen az USA-ban - az ember sose tudhatja, hogy mennyi az ügyben a valóság és mi az ami csak a pénzről szól.)
peterk2005
Amadeus
Ha láttál valaha Bill O'Brien alatt texans meccset,vagy azt hogy hogyan meccselt,hogyan kezelte a kritikát vagy változtatott rajtuk,hogyan dobálózott a playcallinggal és úgy általánosságban.milyen HC volt nem hoznál ilyen hülyeséget Watson ellen amúgy.
Egy jéghideg mit kérsz?
Az FO elmúlt két szezonja alapján nehezen tudom elképzelni, hogy fogalom nélkül, ad-hoc szerződtették volna Watson-t. Épp, hogy az látszik, hogy általában tudják kit és miért hoznak oda, nem félnek reszkírozni.ehhez képet D-Hop, JJ Watt and co. rosterrel nem sikerült AFC döntőig sem jutni.Szóval szar ez így, hogy egy 2 éve pályát nem látott, amúgy is rizikós üggyel rendelkező (szerintem) túlértékelt QB-ra cseréljük csapot-papot eldobva. Egészen elképesztő amúgy, hogy a csávó a fél ligát parkolópályára tette, vagy éppen szétbarmolta 😀 DripNem tudom mennyi Texans meccset néztél amíg Watson játszott ott, de nem véletlen, hogy a liga ennyire elkurvult miatta. Ez a gyerek tényleg egy kib***ott hall of fame tehetség. Mi a Colts-al évente kétszer játszottunk ellene, és az egyik oka az volt, hogy bírtam nálunk Eberflust védő koordinátorként, mert egész jól meg tudtuk oldani Watson limitálását (összevetve azzal, amit néhány más védelemmel művelt, szinte bravúrosan). Ezzel együtt is szó szerint frusztráló volt időnként, ahogy nem bírtunk vele mit kezdeni.
peterk2005
Amadeus
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
ehhez képet D-Hop, JJ Watt and co. rosterrel nem sikerült AFC döntőig sem jutni.Szóval szar ez így, hogy egy 2 éve pályát nem látott, amúgy is rizikós üggyel rendelkező (szerintem) túlértékelt QB-ra cseréljük csapot-papot eldobva. Egészen elképesztő amúgy, hogy a csávó a fél ligát parkolópályára tette, vagy éppen szétbarmolta 😀 DripNem tudom mennyi Texans meccset néztél amíg Watson játszott ott, de nem véletlen, hogy a liga ennyire elkurvult miatta. Ez a gyerek tényleg egy kib***ott hall of fame tehetség. Mi a Colts-al évente kétszer játszottunk ellene, és az egyik oka az volt, hogy bírtam nálunk Eberflust védő koordinátorként, mert egész jól meg tudtuk oldani Watson limitálását (összevetve azzal, amit néhány más védelemmel művelt, szinte bravúrosan). Ezzel együtt is szó szerint frusztráló volt időnként, ahogy nem bírtunk vele mit kezdeni.
peterk2005
Szóval szar ez így, hogy egy 2 éve pályát nem látott, amúgy is rizikós üggyel rendelkező (szerintem) túlértékelt QB-ra cseréljük csapot-papot eldobva. Egészen elképesztő amúgy, hogy a csávó a fél ligát parkolópályára tette, vagy éppen szétbarmolta 😀 DripNem tudom mennyi Texans meccset néztél amíg Watson játszott ott, de nem véletlen, hogy a liga ennyire elkurvult miatta. Ez a gyerek tényleg egy kib***ott hall of fame tehetség. Mi a Colts-al évente kétszer játszottunk ellene, és az egyik oka az volt, hogy bírtam nálunk Eberflust védő koordinátorként, mert egész jól meg tudtuk oldani Watson limitálását (összevetve azzal, amit néhány más védelemmel művelt, szinte bravúrosan). Ezzel együtt is szó szerint frusztráló volt időnként, ahogy nem bírtunk vele mit kezdeni.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
Korrekt, de hogy intézted volna a FO helyében? Az egyetlen út, ha eltradeled Mayfieldet mielőtt behúzod Watsont, de ezt senki se lépi meg, amíg nem biztos a kiszemelt.mayfieldnek nem azért van szar piaca, mert szar, hanem mert szar alkupozicióba hozta a csapatot az fo. elmondom, hogy volt:Azért csoporton belül nem adnám 😊Én azért nem becsülném alá az idén az állásért küzdő Rhule-t se, biztos vagyok benne, hogy menni fog egy qb oda - és nem a draftról.Amúgy most kell leülni Mayfielddel, hogy fiam, nem cserélünk el vmi elbaszott helyre nevetseges ellenertekert, hanem megvarjuk a szeptembert, úgy is lesz vmi contender ahol lehal a QB, es akkor mehetsz oda, ugyes jatszotarsak koze, lehetnek jo szamaid es 23-ban akaszthatsz nagy lovet.Hát nem nagyon van piaca most, igazából a Seahawks az akit még érdekelhet?! Ha viszont nekik kell, akkor most fognak rámenni mert nincs nagyon aki rájuk licitáljon.
Sztem ez mindket fel erdeke.
gabokocka
Bad 31
Aztán persze lehet még bármilyen meglepetés draft előtt, gondolok itt pl a Lionsra, de akár a Steelers is dönthet úgy, hogy megversenyezteti Truby-t a kezdőért.
A legjobb dolog, amit most tehet a Browns FO, ha húz egy Morley-t és kivár amig lehet.
Antonius
Nekünk nem sürgős, amúgy is inkább 2023 v. 2024-es pickek kellenének. A Pantherst én sem zárnám ki, de leginkább tényleg a Seahawks adná magát, főleg, h. nekik van egy extra 2. körösük 2023-ban. Az biztos, hogy elsőt nehéz lesz kapni érte, durván beárazta a piac.
Joey Tribbiani
elkezdték kergetni watsont, lerakták elé az akkor még reális ajánlatott, erre azt mondta, hogy fasza, de akkor még szétnézek.
oké nem baj itt van nekünk a nem felnőtt baker jó lesz az.
baker, aki sérülten, karrierjét kockáztatva próbált segíteni a csapaton tavaly, köszönte szépen nem kérte a további lehetőséget.
hopp, híd felégetve, nincs qb-nk.
na már itt rossz a pozíció, inget, gatyát watsonnak. innentől már mindenki tudja, hogy meg kell szabadulnod mayfieldtől, senki nem fogja a piaci árat adni. matt ryannek egy 3. kör a piaci ára normál esetben? nem, de mindenki tudta, hogy atlantában már nem fog játszani, nekik szabadulni kell tőle.
szóval nem a játékost árazza be éppen a piac, hanem az fo munkáját.
gedam
MKC szerint Mayfield - miután megtudta, h. rámegyünk Watsonra, full ki akarta ülni a 2022-es szezont. Én sem hiszek abban, h. a "felnőtt Baker" komment volt a trigger, ez tipik média sztori. Egyszerűen besértődött, h. a tavalyi szezon után QB váltáson gondolkodunk - miközben Berryék elmondták a combineon az ügynökének, hogy ha top QB elérhető lesz megpróbálják megszerezni.
Baker Mayfield had no intentions of playing for the #Browns in 2022, which may have revived the Deshaun Watson trade. He was prepared to sit out offseason program, minicamp, training camp & more if that's what it took: Browns Insider https://t.co/awZQPVKQmu
— Mary Kay Cabot (@MaryKayCabot) March 20, 2022
Más
Ha mar 2021 őszén tudtak hogy rámennek Watsonra igy mar talan tudni miert jatszott serulten Baker…
Nehéz ügy. Fogalmam sincs mi lesz ebből.Tegnap este belenéztem a Browns Daily-be és azt vesézgette Nathan meg egy másik csóka, hogy milyen folyamaton keersztül jutott el a csapat oda, hogy leszerződteti Watson-t.Hat ez ritka undorito lett.
Tudomásuk szerint már 2021 november óta zajlott Watson (meg még más QB-k) kiértékelése. Mondjuk ez normális, mert időben készülni kell az off season időszakra.
Watsonnal kapcsolatban egy elég alapos átvilágítást végzett a csapat (kb az utóbbi két hónapban) figyelembe véve, hogy a csapat egyik tulajdonosa nő, a szervezeten belül is magas beosztásban dolgoznak nők. Konkrétan magánnyomozók, független (tehát nem a csapat saját emberei) ügyvédek, bünüldözők bevonásával de még a saját biztonsági embereik is dolgoztak az átvilágításon. Visszamentek egészen a 2017-es draft előtti időkig (high school és college időszak egyaránt). Az elmondások alapján nagyon alaposan körbejárták a dolgot, mert tisztában voltak a kockázatokkal ami azzal jár, hogy a legfontosabb játékos pozíciójába kit (milyen embert) hoznak. Az volt a kitűzött cél, hogy ha nem találnak olyan dolgot, ami miatt nemet kell mondani, akkor fognak csak igent mondani Watson-ra (mármint arra, hogy meg kell-e egyáltalán próbálni szerződtetni).
Az egész folyamat egyik legérdekesebb része, hogy kikérték a véleményét annak a három ügyvédnőnek, akiknek az volt a feladata, hogy Watson védőügyvédjének (Rusty Hardin) csapatában átvilágítsák Watson-t és az ügyet annak érdekében, hogy egyáltalán vállalják-e a védelmet vagy sem? Ennek a három ügyvédnőnek a véleménye sokat számított és adta meg a lökést ahhoz, hogy végül elkezdjék komolyan becserkészni Watson-t.
Az a benyomásom alakult ki, hogy nagyon tudatosan, sok energiát és pénzt költve világították át Watson-t. Szerintem tudják mit csinálnak.
Szurkolóként nagyjából én is úgy vagyok vele, hogy foci szempontból ez a trade egy no brainer volt. Az emberi oldalról pedig: hiszem ha látom, szóval szeretném látni, hogy Watson egy kikezdhetetlen emberré válik. Esetleg kiderül még valami, ami tovább árnyalja a képet mégpedig nem negatív irányba.
ktms
A Browns reszerol es az ujsagirok reszerol is.
Sikerult azokat meghallgatni, akik vedtek.
De a 22 no kozul aki vadolja, egyet sem...
Nem meglepo persze, ilyen a vilag.
Kapet konkretan kizartak a ligabol, Watson meg all time garantalt szerzodest kap...
Titeket azert sajnallak, nem ezt erdemeltetek volna annyi szenvedes utan...
Borbinho
Nem jó, hogy ez van.
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
Tegnap este belenéztem a Browns Daily-be és azt vesézgette Nathan meg egy másik csóka, hogy milyen folyamaton keersztül jutott el a csapat oda, hogy leszerződteti Watson-t.Hat ez ritka undorito lett.
Tudomásuk szerint már 2021 november óta zajlott Watson (meg még más QB-k) kiértékelése. Mondjuk ez normális, mert időben készülni kell az off season időszakra.
Watsonnal kapcsolatban egy elég alapos átvilágítást végzett a csapat (kb az utóbbi két hónapban) figyelembe véve, hogy a csapat egyik tulajdonosa nő, a szervezeten belül is magas beosztásban dolgoznak nők. Konkrétan magánnyomozók, független (tehát nem a csapat saját emberei) ügyvédek, bünüldözők bevonásával de még a saját biztonsági embereik is dolgoztak az átvilágításon. Visszamentek egészen a 2017-es draft előtti időkig (high school és college időszak egyaránt). Az elmondások alapján nagyon alaposan körbejárták a dolgot, mert tisztában voltak a kockázatokkal ami azzal jár, hogy a legfontosabb játékos pozíciójába kit (milyen embert) hoznak. Az volt a kitűzött cél, hogy ha nem találnak olyan dolgot, ami miatt nemet kell mondani, akkor fognak csak igent mondani Watson-ra (mármint arra, hogy meg kell-e egyáltalán próbálni szerződtetni).
Az egész folyamat egyik legérdekesebb része, hogy kikérték a véleményét annak a három ügyvédnőnek, akiknek az volt a feladata, hogy Watson védőügyvédjének (Rusty Hardin) csapatában átvilágítsák Watson-t és az ügyet annak érdekében, hogy egyáltalán vállalják-e a védelmet vagy sem? Ennek a három ügyvédnőnek a véleménye sokat számított és adta meg a lökést ahhoz, hogy végül elkezdjék komolyan becserkészni Watson-t.
Az a benyomásom alakult ki, hogy nagyon tudatosan, sok energiát és pénzt költve világították át Watson-t. Szerintem tudják mit csinálnak.
Szurkolóként nagyjából én is úgy vagyok vele, hogy foci szempontból ez a trade egy no brainer volt. Az emberi oldalról pedig: hiszem ha látom, szóval szeretném látni, hogy Watson egy kikezdhetetlen emberré válik. Esetleg kiderül még valami, ami tovább árnyalja a képet mégpedig nem negatív irányba.
ktms
A Browns reszerol es az ujsagirok reszerol is.
Sikerult azokat meghallgatni, akik vedtek.
De a 22 no kozul aki vadolja, egyet sem...
Nem meglepo persze, ilyen a vilag.
Kapet konkretan kizartak a ligabol, Watson meg all time garantalt szerzodest kap...
Titeket azert sajnallak, nem ezt erdemeltetek volna annyi szenvedes utan...
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
Tegnap este belenéztem a Browns Daily-be és azt vesézgette Nathan meg egy másik csóka, hogy milyen folymaton keersztül jutott el a csapat oda, hogy leszerződteti Watson-t.Reméljük az átvilágítás nem olyan volt anno, mint Blackmoné a Jaxnél.
Szurkolóként nagyjából és is úgy vagyok vele, hogy foci szempontból ez a trade egy no brainer volt. Az meberi oldalról pedig: hiszem ha látom, szóval szeretném látni, hogy Watson egy kikezdhetetlen emberré válik. Esetleg kiderül még valami, ami tovább árnyalja a képet mégpedig nem negatív irányba.
ktms
Szerkesztette: ktms
🟫🟫🟫⬜️⬜️⬜️🟧🟧🟧
mayfieldnek nem azért van szar piaca, mert szar, hanem mert szar alkupozicióba hozta a csapatot az fo. elmondom, hogy volt:Azért csoporton belül nem adnám 😊Én azért nem becsülném alá az idén az állásért küzdő Rhule-t se, biztos vagyok benne, hogy menni fog egy qb oda - és nem a draftról.Amúgy most kell leülni Mayfielddel, hogy fiam, nem cserélünk el vmi elbaszott helyre nevetseges ellenertekert, hanem megvarjuk a szeptembert, úgy is lesz vmi contender ahol lehal a QB, es akkor mehetsz oda, ugyes jatszotarsak koze, lehetnek jo szamaid es 23-ban akaszthatsz nagy lovet.Hát nem nagyon van piaca most, igazából a Seahawks az akit még érdekelhet?! Ha viszont nekik kell, akkor most fognak rámenni mert nincs nagyon aki rájuk licitáljon.
Sztem ez mindket fel erdeke.
gabokocka
Bad 31
Aztán persze lehet még bármilyen meglepetés draft előtt, gondolok itt pl a Lionsra, de akár a Steelers is dönthet úgy, hogy megversenyezteti Truby-t a kezdőért.
A legjobb dolog, amit most tehet a Browns FO, ha húz egy Morley-t és kivár amig lehet.
Antonius
Nekünk nem sürgős, amúgy is inkább 2023 v. 2024-es pickek kellenének. A Pantherst én sem zárnám ki, de leginkább tényleg a Seahawks adná magát, főleg, h. nekik van egy extra 2. körösük 2023-ban. Az biztos, hogy elsőt nehéz lesz kapni érte, durván beárazta a piac.
Joey Tribbiani
elkezdték kergetni watsont, lerakták elé az akkor még reális ajánlatott, erre azt mondta, hogy fasza, de akkor még szétnézek.
oké nem baj itt van nekünk a nem felnőtt baker jó lesz az.
baker, aki sérülten, karrierjét kockáztatva próbált segíteni a csapaton tavaly, köszönte szépen nem kérte a további lehetőséget.
hopp, híd felégetve, nincs qb-nk.
na már itt rossz a pozíció, inget, gatyát watsonnak. innentől már mindenki tudja, hogy meg kell szabadulnod mayfieldtől, senki nem fogja a piaci árat adni. matt ryannek egy 3. kör a piaci ára normál esetben? nem, de mindenki tudta, hogy atlantában már nem fog játszani, nekik szabadulni kell tőle.
szóval nem a játékost árazza be éppen a piac, hanem az fo munkáját.
Szerkesztette: gedam