Cleveland Browns
39 feliratkozó
több mint 2 éve
Itt vagyunk a draft hetébe látom mindenki "tűkön ül" 😀😀😀A Watson trade után valahogy elment a kedvem ettől is 😀 (Ezért se jött több prospect sorry)
Berry lenyilatkozta, hogy nem cserélünk vissza szal első napján lehet alukálni.
A második körbe meg a szokásos lecsúszó maradékból húzunk valakit.
Tippem DL posztra valaki.
P@trik
Mindenesetre magáért a draftért úgyis felkelek majd, de magunk miatt egyáltalán nem érzek semmi izgalmat vagy várakozást, ami igazán fura érzés ... :/
több mint 2 éve
Itt vagyunk a draft hetébe látom mindenki "tűkön ül" 😀😀😀Berry lenyilatkozta, hogy nem cserélünk vissza szal első napján lehet alukálni.
A második körbe meg a szokásos lecsúszó maradékból húzunk valakit.
Tippem DL posztra valaki.
Szerkesztette: P@trik
több mint 2 éve
Sajnos Vontae Mack már nem èlhette meg!Kevin Costner munkája is csak beérett végre. /Draft Day/Várható volt. Megdolgozott a nagy lovéért.szerintem már megegyeztek valakivel egy draftnapi Mayfield cseréről
20 milla volt a capba, 20at kapott, 18 mayfield lovéja.
Gyanusan van valami a háttérbe sztem.
P@trik
Löfli
ozibozi
több mint 2 éve
Last offseason we talked a lot about the Browns big four coming up for contract extensions. Berry got 3 of them done and signed Watson instead of Mayfield:
— Jared Mueller (@JaredKMueller) April 19, 2022
Chubb, Teller and, now, Ward locked up.
So, basically, 4 for 4 in locking up important future guys
Jó lesz ez, reméljük mostmár nem csak papíron.
AAFC Championships: 1946, 1947, 1948, 1949
NFL Championships: 1950, 1954, 1955, 1964
több mint 2 éve
Várható volt. Megdolgozott a nagy lovéért.Meglepne ha az idei capszama 4-5 millio felett lenne.
P@trik
gabokocka
Denzel Ward Deal 💰#Browns gain $8.259m of 2022 cap pic.twitter.com/qGkTYnaqWa
— Jack Duffin (@JackDuffin) April 19, 2022
több mint 2 éve
www.si.com/nfl/2022/04/18/browns-investigation-alleged-tankingNagy féreg ez a Hue.
warr_b
több mint 2 éve
www.si.com/nfl/2022/04/18/browns-investigation-alleged-tanking
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Fordítva ül a lovon a többség ebbe a témába.Itt rég nem arról szól a sztori hogy mit ér meg mit nem.
Alapvetően ha Watson trade előtt eladásra kerül mayfield akkor simán ott a rendes pick érte(lásd wentz trade), és a 18 millia 1 évre még kedvező is 1-2 csapatnak látva a mai 35-40-es qb capeket.
Nem véletlen hívtuk le mi is az 5. évet, baromi kényelmes egy pozíció, hogy csak ennyit kellett volna adni, közben megnézed mit csinál és ha jó akkor hosszabbítasz.
De a trade után vagyunk már így a csapatok többsége úgy van vele "kaptál egy watsont nem gondolod, hogy még adok vmit mayfieldért is, hogy minden hogyan jól gyere ki az üzletből" és valahol teljesen logikus, hogy ilyen zsiványak mert a browns valamilyen szinten satuba van.
Mert megkell szabadulni Mayfieldtől + kivágni meg nem nagyon lehet.
Tehát elkezdődtek ezek az agymenések, hogy még mi adjunk picket meg mi fizessünk h valakinek jó legyen.
Meg a lof@nak is van vége....
Eddig elég jól dolgoztak Berryék remélhetőleg erre is találnak majd egy kevésbé fájdalmas opciót.
Én úgy látom hálaisten nem is kapkodunk a témába, szerintem is megkell várni legalább a draftot majd kell keresni valaki elkeseredett csapatot.
több mint 2 éve
Szerintem hulyek akkor, mert a draft csak erositeni fogja a Browns alkupoziciojat annal az 1-2 csapatnal, ami nem huzott az elso 1-2 korben iranyitot, e sugymond nem igazan maradt valasztasa. Raadasul a Seahawksnak vannak pickjei iranyitora, ott van Lock is, mint ahogy a Panthers is elol draftol, szoval az elso vagy a masodik korben is kiszedheti a top 4-5 iranyito egyiket.Várható volt. Megdolgozott a nagy lovéért.szerintem már megegyeztek valakivel egy draftnapi Mayfield cseréről
P@trik
Löfli
Igy viszont most ezek a csapatok aligha adnanak barmi ertekelhetot szvsz Mayfieldert, mig a draft utan azert tobbert el lehet passzolni.
Az mondjuk szinte biztos, hogy nem lesz csapat, ami atveszi Mayfield 18 milliojat.
több mint 2 éve
ozibozi
17 165
Kevin Costner munkája is csak beérett végre. /Draft Day/Várható volt. Megdolgozott a nagy lovéért.szerintem már megegyeztek valakivel egy draftnapi Mayfield cseréről
P@trik
Löfli
több mint 2 éve
Várható volt. Megdolgozott a nagy lovéért.Meglepne ha az idei capszama 4-5 millio felett lenne.
P@trik
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 2 éve
Várható volt. Megdolgozott a nagy lovéért.szerintem már megegyeztek valakivel egy draftnapi Mayfield cseréről
P@trik
több mint 2 éve
- Re-signed DT Sheldon Day- Signed DE Stephen Weatherly
- Signed WR Ja'Marcus Bradley and G Michael Dunn to exclusive rights tenders
több mint 2 éve
Várható volt. Megdolgozott a nagy lovéért.20 milla volt a capba, 20at kapott, 18 mayfield lovéja.
több mint 2 éve
Hopp egy 🐰Browns give Ward record 5-year, $100.5M extension
www.thescore.com/nfl/news/2341087
több mint 2 éve
Baker Mayfield says the Browns "disrespected" and lied to him by signing Deshaun Watson this offseason.
— NFL Memes (@NFL_Memes) April 13, 2022
Baker is mad. https://t.co/sSBcVQspVa
Igen a ma-ma-dar, a madar az asz, igen a ma-ma-dar a madar az asz! A ma-ma-dar, igen a madar az asz!!!!!!!!!!!
több mint 2 éve
Ronnie Harrison visszajött 1 évre. Free-agent safety Ronnie Harrison is signing back with the Browns on a one-year deal, per his agents @DrewJRosenhaus and @RyanMatha.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) April 8, 2022
több mint 2 éve
Zaborn
105
www.clevelandbrowns.com/news/browns-sign-p-corey-bojorquez?_previewId=c8b119b8-d520-49a4-a193-db10c6308950&_debug=y&token=a0d97281d0abf76c888c4e125df33b517c9f65199aa3fc0508db96ffb56a5679&_version=Live&fbclid=IwAR2FrRpyGg_ENkXP-JNA6uiu8C2I8WV76wt8WJcZyPBE5XvGTcaekD4x2LUSzereztünk egy puntert
több mint 2 éve
😀 De utálom ezt a napot.
tenorxApril Fools baby https://t.co/7V90aGXa4Z pic.twitter.com/EaHSQhILfS
— Chief David Njoku (@David_Njoku80) April 1, 2022
Löfli
Főleg, hogy Raporot hozta le
Szerkesztette: tenorx
több mint 2 éve
tenorx
April Fools baby https://t.co/7V90aGXa4Z pic.twitter.com/EaHSQhILfS
— Chief David Njoku (@David_Njoku80) April 1, 2022
több mint 2 éve
több mint 2 éve
Lol. Ezért jár a kalapemelés.New #Browns C/G Ethan Pocic’s contract according to @AaronWilson_NFLBreaking: FA C Ethan Pocic has agreed to terms with the #Browns, per source.Korrekt. Kíváncsi leszek a pénzügyekre, gondolom jóval olcsóbb, mint Tretter.
Beki
Joey Tribbiani
1 year /$1.18M
Apróért.
P@trik